אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום. ברשותי מערכת חדשה amd 4200 x2 ליבת בריסביין. asus m2a vm giskill 2gig wd 320gig על ויסטה. המערכת עובדת בסדר, אבל בעת הרצת תוכנות לבדיקת יציבות super pi 16/32mb התוכנה קופאת וגם בתוכנת S&M בבדיקת מעבד בעומס מעל 70% הבדיקה נכשלת. בהרצת super pi עד 8mb הבדיקה תקינה. בבדיקת s&m עד 65% הבדיקה תקינה. טמפ' תקינות מה יכולים להיות הגורמים? האם שינוי הגדרות ביוס עשוי להועיל?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כיצד אני מחשב את השיפור במהירות ( ב mhz ) שנותן העלאת FSB למעבד athlonXP ? תודה מראש! ;D
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ENERMAX UC-A5FATR2 SILVER שמעתי רק טוב עליו ...אני מעוניין לרכוש אותו .. האתר http://www.enermax.com.tw/uc-a5fatr2.htm אשמח לשמוע את דעותכם על הENERMAX תודה ..
-
- 15 תגובות
- 988 צפיות
-
-
קיבלתי את המעבד אתמול וישר התחלתי בעבודה. יש לי זיכרונות Corsair xms pc 800 4-4-4-12 ולוח p35 Ds3L התחלתי עם קפיצה קטנה ל 3200, מתח 1.3 בבדיקה בפרימ 95, אחרי 3 דקות יש לי Error באחת מהליבות, והשנייה ממשיכה לרוץ מצויין 12 שעות. האם זה הגיוני? מה צריך לעשות כדי לתקן את זה? ועד איזה מתח אני יכול להרשות לעצמי לעלות עם מהירות של 3.2GHZ (בלי שיהיה כל סיכון) הקירור הוא V1, והטמפרטורה המקסימלית היא 45 מעלות
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום התקנתי את התוכנה ופעלתי לפי המדריך ואני פשוט לא מצליח לשלוט במאווררים ( הם מחוברים ב 3 פינים ללוח אמ ) הלוח אמ שלי EP43-DS3L ... הגדרתי בביוס ב PC ( עזרה באנגלית ) את ה CPU Smart Fan ל Auto ( וגם ניסיתי את 2 האפשרויות השניות ) בתוכנה בשלב הזה סימנתי את שלושתם ל Software Controlled עשיתי REMEMBER ואז כתוב נחזור לתוית Speeds, הגדרות מהירויות המאווררים. בעת לחיצה על מאוורר שברשימה תראו הגדרות מהירות למטה. שם תוכלו לבחור את המהירות המינימלית והמקסימלית שלו. למשל המאוורר של המעבד מסתובב לאט מידי כשהוא בIDLE- במנוחה, תוכלו להעלות אותו מעלה. כנ"ל לגבי LOAD- במאמץ. זה מה שעשיתי והורדתי את כל המאווררים ל 10 מקס ו 0 מינימום וכלום לא קרה ... גם במסך הראשי של התוכ…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תיראו יש לי קירור סטוק של intel והמעבד רותחח 60-90 c...בדקתי והמשחה הטרמית ממש הרוסה וחצי ממנה כבר לא יודע מה...פשוט ניראה לא טוב! אז חשבתי כדאי לקנות משחה או פשוט קירור חדש?
-
- 15 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף מאוורר בגג של המארז אז 2 שאלות: 1. אם אני אשים בגג מאוורר שיוציא אוויר, עד כמה זה יכול להשפיע על טמפרטורת המעבד וטמפרטורת המארז? 2. בדיוק בקטע שאני רוצה לקדוח בו יש לי קורת מתכת כזאת של המארז. אני יכול לנסר אותה ולא יקרה כלום למארז וכל זה???? זה המארז הינה התמונה של הקורה http://planet.nana.co.il/gazu/kora.jpeg תודה רבה רבה
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעו, יש לי Radeon 9800SERIES 256MB 256BIT Palit ברצוני לבדוק את המעלות שלו, בדקתי אם התוכנות EVEREST Home Edition SiSoftware Sandra Lite 2005 ואין,לא רואים. זה לא מזהה,לא רואים שום מעלות של הכרטיס מסך.. רק של המעבד,זיכרון,הארדיסק,וזהו .... קיצר אמרו לי תבדוק עם הATI שאתה מקבל אומגה משהו כזה.. WTF? לא הבנתי למה הם מתכוונים,אני צריך קישור לאומגה הזה או איך שלא ייקראו לו בכדי לבדוק את המעלות של הכרטיס מסך.. כי כל התוכנות הרגילות לא מראות כלום! תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אחרי השרב של היום בדקתי תמעלות ונדהמתי במאמץ CPU 54 Board 35 יש לי מארז simbadda c650 תמליצו לי על מאוורר אחד של 80 ואחד של 120 וגם משהו למעבד אבל בגלל שבחדר שלי מאוד חם אני רוצה משהו שיהיה מעולה ושקט מאוד למה אני לא סובל רעש ולבסוף משהו בשבילי
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת לכמה אני יכול להגיע עם ה Igloo 7200L Light על מעבד 3200 ?? ספק 400 (לא ג'נרי) DFI INFINITY TWINMOS 1 G ? האם אוכל לשבור את ה 3500 - 3800...בלי בעיה או שאיך אומרים ..אין סיכוי ! ? מה אני צריך בשביל להגיע מ 3200 ל 3500 ...- ...3800 ....? האם ככל שאני מעלה ב OC ככה המחשב ירעיש יותר ? ושאלה אחרונה כמה מעלות יהיה המעבד ב OC על 3800 למשל ? תודה לכם
-
- 15 תגובות
- 813 צפיות
-
-
הינה מה שרציתם ועכשיו קיבלתם.. פעם שעברה התלוננו פה שהביקורת שהבאתי לא מקצועית משום שלא ציינו מתח וכל שאר הפרטים החשובים... עכשיו, כבר יצאו שתי ביקורות מקצועיות יותר והביצועים? חוגגים! מדהים מה המערכת הזו עושה! ביקורת ראשונה : http://www.hardkorehardware.com/reviews/bigwater/bigwater.htm ביקורת שנייה: http://www.overclockercafe.com/Reviews/cooling/Tt_Bigwater/index.html
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב..עשיתי חיפוש..לא ממש מצאתי... יש לי התלבטות יותר בעניין של הגודל ...כי קראתי המון דיונים וראיתי שהAC מומלצים מאוד... אני מתכנן לעשות חור בגג של המארז שלי..יש לי מספיק מקום גם בישביל 120 ממ... אבל חשבתי אולי זה גדול מדי לגג... מה כדאי? 80? 92?120? של AC אני מדבר...(מנועה מחשבים בלבד)
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מזמן אני לא פעיל כבר חחח טוב אז ככה אני קונה מחשב לגרפיקה כבדה: מעבד Q6600 לוח : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4410 זיכרון: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4626 אני צריך חוות דעת על הלוח והזיכרון הנ"ל האם הלוח הזה טוב? איך בOC? והאם שווה הזיכרון הזה טוב לOC (האם יסגור 1066?) והאם הוא שווה את המחיר? אם יש לכם אמלצה ללוח או זיכרון אחר שיש בKSP בטווח המחירים הנ"ל אני ישמח לישמוע OC לא חדש לי אבל אני ישמח לקבל חוות דעת על החלקים הנ"ל תודה לכולם!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מבצע OC למפרט הבא: Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 1.8Ghz 1MB FSB800 OEM Thermaltake MAX ORB CL-P0369 ANTEC P150 Quiet PC Case 430W - Aluminium Front Silver Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L OCZ Special Ops Ed. 1024x2 DDR II 800 Mhz 5-5-5-12 נתוני OC (כפי שבוצעו בחנות TMS ואני חזרתי לערכים אלו כבר פעמיים לאחר שאיבדתי את ה-OC): מכפיל X9 FSB: 300 Mhz PCI-E קבוע ב-100 מה"צ מחלק זכרון 4:5 - זכרון עובד ב-750mhz מתח מעבד : 1.325V - Normal תוצאות: המעבד עובד ב-2700 מה"צ, אבל אני לא מצליח להשיג יציבות אמיתית (פעם ביומיים - האוברקלוק נופל). זה אמור להיות OC קל למעבד הזה - ועדיין לא יציב. ועוד שאלה - למה CPU-Z מראה לי תדר באס נכון (300 מה"צ) אבל מכפיל X6…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מעבד E5200 ולעשות לו OC ל3500-3700MHZ.. איזה קירור הכי זול וטוב יספיק למטרה הזאת? אם אני קונה את הקירור ביחד עם המחשב, החנות יכולה להרכיב לי אותו על המעבד בעצמה? בלי שאני יסתבך ויעשה זאת?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הsysfan תפוס על ידי המאוורר של הכרטיס מסך איך אני יכול לחבר עוד 3 מאווררים?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני יומיים הזמנתי את ZALMAN VF900-CU אליי הביתה שיעזור לי כאן עם ה 7900GT שלי..(עדיין לא הגיע.. אולי יבוא ביום ראשון).. בנוסף הזמנתי מאורר 120 מ"מ של ARCTIC COOLING למארז במקום ה 80 שלי מאחורה.. עכשיו אני חושב להזמין את ה BIG TYPHOON שיעזור לי פה עם המעבד.. אני יודע שזה קירור מעולה בזה אין לי ספק ואני יודע שהוא שקט מאד.. אבל אתם רוצים להגיד לי שעדיין אין לו מתחרים?? כל כך הרבה זמן?! מה אם לדוגמא ה ZALMAN Fatal1ty FS-C77 ?? משתווה אליו ? או יש איזה קירור אחר שאני צריך לשקול בכלל ?? תודה לכולם.. נ.ב = איך ה VF900-CU שהזמנתי ? עשיתי בשכל ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי קניתי את המאוורר הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-A1909~18~0.htm רק בגודל של 120,לא של 80 והוא מרעיש לי בטירוף חיברתי אותו רק בביוס ואז ראיתי שהוא מרעיש וניתקתי לא ראיתי איך הוא מתנהג כשעולה הוינדוס אבל אני לא מבין למה הוא מרעיש לי ככה אם העוצמה שלו זה 21 דציבל קניתי גם את הMINIBEA וגם הוא לא הכי שקט שיש העוצמה שלו היא 18 דציבל ואני עדיין שומע אותו בקיצור מה אני עושה עכשיו עם הטנדרבלייד? תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש בקרוב (nVidia), והייתי רוצה לדעת שמות של יצרנים שהכרטיסים שלהם יציבים ב-OC כבד. עריכה: ב-OC כבד הכוונה גם ל-OC של המערכת בכלל, ו-OC של הכרטיס עצמו בפרט. תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי Celeron 1.7GHz עם לוח אם של ASUS מדגם P4S533-VM עם מאוורר של Intel למעבד ועוד אחד למארז.... מה האפשרויות שלי וכמה רחוק אני יכול להגיע ?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מזה חודשים אני מתעניין באופציות לקירור המעבד. ברשותי מעבד p4 2.4 socket 478 , הטמפרטורה עומדת בזמן idle : 55 מעלות, בזמן מאמץ מגיע לכ- 89 מעלות, כמובן שאני לא משחק במחשב במצב כזה. אני צריך עצות לגבי אופציות לקירור מכל הסוגים בין המחירים עד 500 שקל, חלק הציעו לי קירור גז, חלק הציעו לי קירור למעבד: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=6810&from=show_products.asp&main_cat=25&sub_cat1=276&sub_cat2=511&sub_cat3=&last_cat=sub_cat2&cat_id=511 וחלק המועט הציע קירור מים, מה אתם מציעים, ומה הכי יעיל מבחינת הטמפרטורה והשאיפה כלפי מטה. תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולכם, קניתי מחבר מספר חלקים והגיע השעה לעשות OC ולהחליף את קירור הסטוק. יש לי מעבד Phenom II X4 Black Edition 955 ומארז: Thermaltake Armor Plus Super Tower עכשיו יש לי מספר דרישות קטנות מגוף הקירור שלי: 1: שיתן לי אפשרות לOC כמה שיותר גבוה - כמובן שזה תלוי בעוד גורמים אבל עדיין. 2: כמה שפחות רעש - שגם זה קצת לא מסתדר יחד עם הדרישה שלי לOC אבל עדיין. 3: שלא ישקול מעל 850 - 900 גרום - לא מחפש מפלצת של 1.200 קילו ומעלה. עכשיו שמתי עיין על המוגן החדש - מספר 3! הוא שוקל 830 גרם עם מאורר ויש אפשרות להוסיף לו עוד מאורר, סה"כ נראה כמו קירור חלום. עכשיו צרפתי למטה תמונה של המארז שלי מבפנים (תמונת דוגמא) שם אפשר לראות שיש שלושה מאוררים למארז. קדמי מכניס אוויר ->…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני יודע שהנושא הזה חרוש ... עשיתי סריקה בתרד אחרים אבל אני פשוט לא מצליח להגיע ל 3.6 יש לי קירור Venddeta 2 טמפרטורות נמוכות אני עכשיו על 3.2 מכפלה 9 באס 400 זיכרונות על 800 הינה תמונה של המתחים שהגיעו לי אחרי ה POST אבל נתקע בשולחן העבודה להעלות עוד את ה VCORE ? הוא גבוה מאד יחסית ... בקשר למתחים האחרים אני לא יודע ניסיתי גם להעלות את כולם להכי רחוק שהם יכולים וגם זה לא הצליח מישו יכול לדריך אותי קצת ...
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה קורה חברה.. אז כך אני יכול להבין את כול החלקים החדשים מחו"ל 7800gtx דותן כול התדרים המתאם של אסוס amdx2 4200/4400/4800 fx57!! וכו וכו וכו אני אולי יעשה הזמנה בקרוב אז עם מישהו רוצה להיצטערף זה הזמן.. יחיאל
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי כולם, אני בונה מחשב, והיום אני דיי מסיים אותו, יש לי כבר הכל מורכב. זאת פעם ראשונה שאני בונה את כל המחשב, נתקלתי בבעיה קטנה: לא זכרתי אם אני וחבר שלי הורדנו את מה שמכסה את החומר הטרמי על הHEATSINK, לא ממזרק אלא המקורי, שנראה כמו כזאת מדבקה. עכשיו הוצאתי את הHEATSINK וראיתי שכן הורדתי, אבל כל הריבוע חומר טרמי קצת התבלגן וזז לצדדים (המעבד נצמד אליו חזק, והחומר נסוג לצדדים), וקצת הייתה לי בעיה להוציא את הHEATSINK אז הזזתי אותו כמה פעמים מעל המעבד וזה כנראה מה שממש בלגן שם את החומר. מה לעשות? לסדר עם סרגל חזרה לאמצע? במקרה הזה חייבים להוריד את החומר ולשים חדש ממזרק? ??? כל עצה תעזור. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-