עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Bug2000,

תקדישו דקה בשביל לקרוא את זה . קניתי את הכרטיס הזה (לצערי) ורציתי להתחיל לקרר אותו כי נראה לי שכל הבעיות שלו נובאות מחימום .... אז ככה... יש לי שני היטסינקים ומאוררים של 40 ממ עליהם של מעבדים ישנים של 486 ... אז היתי רוצה לשים אחד מן ההיטסינקים ואחד מן המאוררים של המעבד הישן במקום ההיטסינק ומאורר המקורי של הכרטיס אבל בגלל שאני מפחד לעבד את האחריות ולהרס את השבב הגרפי אני לא חושב שאני הולך לעשות זאת אבל בכל זאת היתי מנסה לעשות זאת אם משהו היה מסביר לי איך/איפה/בכמה אפשר לקנות דבק טרמי ... אבל מה שאני יכול לעשות על בטוח זה להחליף מאורר להיטסינק המקורי של הכרטיס אבל השאלה היא האם כדאי לשים מאורר של 486 על ההיטסינק במקום המאורר המקורי של ATI ? ומה שאני מתכנן לעשות בטוח זה…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by RoyShefy,

יש לי תכנונים להגיע 3.7 עם המעבד 2.6C שלי ויש לי גם נתונים טובים למשל 38 מעלות בערך בOC ל 3.4 עם מתח של 1.6 ועדיין לא קיבלתי את ה-TORNADO שלי ( (- אבללללל!! יש לי בעיה... שאני מעלה את המעבד שלי מעל 3.1 הכרטיס קול המובנה שלי לא עובד בדרך כלל והמעבד יוצא לי ממישחקים ומכל מני יישמוים... למשל אני מפעיל את 3DMARK2001 אחרי 10 שניות שהג'יפ האדום המעצבן הזה נוסע התוכנה פשוט יוצאת בלי שום התארה ולא אומרת כלום אחר כך..! אני ממש רוצה לעשות OC ואני צריך עזרה!! זה לא קשור אבל המהירות ליבה שלי היא: 410 והזיכרונות: 350 הכרטיס ממש לא חם וזהו..... טוב תודה למי שיעזור

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  3. יש לי בצד המארז שני מאווררים 80 מ"מ שמכניסים אוויר ואחד מלמעלה 80 מ"מ מוצא אוויר ואחד 80 מ"מ מתחת לכרטיס המסך שדוחף עליו אוויר חוץ ממאוורר המעבד ומאוורר הספק . עכשיו אני מתכנן לשים מאוורר 80 מ"מ מקדימה שמכניס אוויר ועוד אחד 80 מ"מ מאחורה שמוצא אוויר < השאלה היא מה עדיף לקנות שני מאווררים 80 מ"מ כדי לשים אחד מקדימה ואחד מאחורה או להחליף את שני המאווררים שבצד במאוורר 120 מ"מ ולשים אותם אחד מקדימה ואחד מאחורה ? מי דוחף יותר אוויר שני מאווררים 80 מ"מ או מאוורר אחד 120 מ"מ ? ??? תודה לכם על הקריאה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Amit_Alcobi,

עלתה בראשי מחשבה שכזאת... אולי במקום למצוא דרכים להשתיק את המחשב (העלתי נושא לא מזמן בפורום זה) אוציא את המחשב מהחדר... החלון של החדר שלי משקיף על מרפסת קטנה שלנו, חשבתי לקדוח בקיר להעביר כבלים רלוונתים לעמדת העבודה ואת המחשב אצמו להציב במרפסת. ברור שחשבתי על תיבה שבתוכה אני אשים את המחשב כדי שלא יירטב, אבל השאלה שלי באצם היא האם אין בעיה אחרת חוץ מגשם שיכולה לפגוע במחשב....

• 15 תגובות
    • 823 צפיות
  5. Started by e-r-a-n,

אני רוצה לעשות OVERCLOCK לכרטיס מסך העלוב שלי (voodoo3.. ) זה באמת נחוץ אבל? בכזה כרטיס עלוב אני ארגיש בהבדל? ואיך אני בכלל עושה את זה? :\

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. היי, המחשב שלי התחרפן ואיפס לעצמו את הOC הקודם... 3.89GHZ . יש לי מעבד INTEL CORE 2 DUO @ E8400. 4GB זכרון של 800MHZ, שני סטיקים של 2GB. לוח אם של ASUS P5QC. ביוס AMI גירסה 1306. תאמרו לי בבקשה איך אני עושה OC בחזרה ל3.89 או לפחות 3.6. (אני ממש בור בכל עניין ההמהרות, אז אני אשמח לא לקבל מדריכים מסובכים מדי).

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. האם זה חובה לשים משחה טרמית על המעבד ששמים את ביג טייפון? או שאפשר בנתים לחבר את הקירור בלי משחה טרמית, וברגע שאני מתכנן אוברקלוק לשים משחה טרמית? המעבד E2180 הקירור Big Typhoon

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by iakovl,

אחרי שראיתי את היצירה הנהדרת הזו בא לי להכין GLOW PAD השאלה היא איך? וגם מהידע שלי אני יודע שתהייה לי בעיה עם זה בגלל שרציתי להשתמש ב חיבורי H לחלון שלי.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by eranvana,

שלום! אני מחפש מערכת קירור מים מקצועית איכותית בקיצור בין הטובות... המעלות המחשב שלי נעות מ27 ל30 בלי שום מאווררים כשאני מדליק את המאווררים המעלות עולים ל30 מישהו מכון להסביר לי למה זה ככה? אני רוצה לקנות את המערכת קירור מים בשביל שהמעלות ירדו ל20 זה אפשרי? ערן

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by mor_anter,

כולם להצביע זה חשוב

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Krazy-Hawk,

שלום, אני מדבר על כרטיסי מסך כרגע, נכון יש קירור שהוא מאורר ויש קרור שהוא מעין חתיכה של נחושת או שזה חומר אחר לא בטוח. אז החתיכה מנחושת הזאת, מקררת טוב כמו מאורר או שהקרור הזה לא כ"כ אפקטיבי. אני מבין שזה נותן שקט ותוחלת זמן ארוכה, השאלה היא האם זה מקרר כמו שצריך ? למשל הקרור שעל הכרטיס הזה: ------------------ חד משמעית מה עדיף קרור כזה או מאורר... ? ??? תודה.

• 15 תגובות
    • 861 צפיות
  12. Started by Omri643,

תעזרו לי בבקשה! לפני כמה ימים פתחתי דיון בפורום מארזים לבחירת מארז ובסוף לקחתי את ה GIGABYTE POSEIDON שהוא ד"א מארז מהמם! הטמפ' לפני ההחלפה הייתה 63 מעלות במנוחה סביבות ה- 90 במאמץ עכשיו זה 55 במנוחה עוד לא בדקתי מאמץ מה לעשות??? יש לציין שאין לי כרגע ממש כסף להחליף לו קירור... זה ממש דחוף!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Vatos-Locos,

שמעתי שהסיילנסר VGA3 מסוגל לפגוע בכרטיס, אחד ממשתמשי הפורום אמר לי שהכרטיס שלו (9550) מת בגלל הסיילנסר והXT שלי מת הבוקר, ואני לא יודע אם לחשוד בסיילנסר או לא מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Cha0stAlker,

שלום, אני מעוניין בהמלצה לקירור מים למעבד הכי טוב שאפשר למצוא עד 650 בלי חריגה, הוא למטרת אוברקלוק, ואני רוצה שיתן את התוצאות הכי טובות. שקט לא חשוב. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. השאלה נמצאת בכותרת..הכרטיס לא ממש מתחמם הוא במאמץ מלא + OC מכובד מאוד מגיע ל72 מעלות פשוט מאוורר הסטוק התחיל להרעיש בלי שום סיבה..ניקיתי אבק וכל מה שצריך..כנראה המאוורר נדפק אם יש לכם הצעה משתלמת וטובה יותר אשמח לשמוע בעיקרון רציתי לדעת אם הקרור הנ''ל מתאים לכרטיס שלי. -תודה.

• 15 תגובות
    • 740 צפיות
  16. Started by y0nig,

מישהו מכיר חנויות באיזור נתניה שמוכרות או מחזיקות? קניתי hr-03 plus והמדבקות המ******ת של הpwm ic והזיכרונות נפלו מזמן ולא מחזיקות בעיקרון יש לי סינקים קטנים של זיכרונות של זלמן אבל בלי דבק/מדבקות

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שמתי לב שמוכרים אצל זיזאג ופנדה את המארז + מערכת קירור מים Thermaltake AquariusII & Xaser II 6000 Chassis האם שווה לי ללכת על זה? עזבו כסף כי גם כשזה עולה 1500 אני יכול להשיג ללא מע"מ כך שיוצא לי פחות אבל אני יכול להגיע לאוברקלוקינג טוב עם קירור כזה ובאמת כל העסק הזה שקט?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by E_XeQuit,

אני אתמול התחלתי להתעסק קצת עם OC דרך הביוס למעבד. כרגע אני עובד על 434*9 - 3900Mhz. כשאני מריץ בדיקה של Linpack דרך ה OCCT אז יש שגיאה לאחר 10-15 דקות. המתח שלי בביוס הוא 1.3, ולא נגעתי במתחים האחרים, הזכרונות עומדים על יחס של 1:1. הקירור למעבד הוא AC7PRO. יש לי כמה שאלות: 1. מה המתח המקסימלי שאותו לא מומלץ לעבור ? 2. עד לאן לדעתכם אני יוכל להגיע עם המפרט שלי (בצד) ? 3. איזה בדיקה יותר כדאית OCCT או Linpack - שלפי מה שקראתי מדמה את ה IntelBurnTest ? בקשר לכרטיס מסך, יש לי כרטיס מסך זמני 9500GT. אם אני יעשה לו OC זה יתן לי שיפור מורגש בביצועים ? תודה רבה רבה לעוזרים !

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by M-a-T-a-N,

האם הקירור הזה יותר טוב מהנינג'ה ומה ביגטייפון? המחיר שלו ירד השבוע הוא היה עולה 340 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6138

• 15 תגובות
    • 811 צפיות
  20. אני רוצה לדעת אם כדי לי לקנות את הקירור הזה של tt כי אני חושש מאוד שהוא יכול ליפול בתוך המארז ולהרוס לי את החלקים של המחשב..... אבל בגלל שאני לא ממש מבין בזה אז רציתי לשאול אותכם אם יש סכנה שדבר כזה יקרה ויהרוס לי את המחשב?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by davidt99,

היי, התחלתי להתעניין קצת באוברקלוקינג ובקירור, אז החלטתי לבדוק מה קורה עם החומרה שיש לי היום לפני שאני עושה משהו. יש לי i5 750 עם קירור Stock. המארז הוא Lancool PC-60W שמגיע עם 4 מאווררים. הרצתי את prime95 ובדקתי טמפרטורה עם RealTemp ומהר מאד הטמפרטורה הגיע ל-99 מעלות שזה ה-TjMax של המעבד. זה מצב תקין או שאני צריך להחליף את הקירור של המעבד ו/או את מאווררים של המארז? תודה מראש!

22. Started by parker8,

המארז הוא: ATX דגם 8668 אני מאוד רוצה שה-Big Typoon ייכנס לי למארז אז בבקשה תגידו לי אם זה ייכנס או לא. תודה לעוזרים אם יש הצעות לקירור יותר טוב אני אשמח לקבל.

• 15 תגובות
    • 964 צפיות
  23. או שלא ;D ;D ;D ;D 1 באפריל

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. היום עברתי אצל החנות השכונתית שלי שבגללי הוא התחיל להיא מארזים עם חלונות וקתודות ואז ראיתי שיש לו איזה מן קתודה שעוד לא ראיתי שאלתי אותו מה זה ואז הוא אמר לי שאני צריך לראות הוא חיבר אותה לחשמל ואז הוא הפעיל מוזיקה במערכת שם והקתודה התחילה להאיר לפי המוזיקה. לקתודה יש אופציה לניגון לפי מוזיקה או בצורה קבועה ואפשרות לקבוע את מידת הרגישות לקול. עכשיו הגודל של הקתודה הוא לא גדול וזה החיסרון היחיד שלה לפי דעתי (גדול המנורה 16 ס"מ) עכשיו אם אתם רוצים אני יכול לתת לכם את הכתובת של החנות בת'רד הזה או בפרטי (תלוי אם זה נוגד את חוקי הפורום) אז מי שרוצה שיכתוב פה ואם זה חוקי אז תגידו לי אם אפשר לכתוב פה

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.