אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
Hi, My friend built a computer basing on the following components: Athlon XP 2800 Barton CPU Abit NF7 motherboard 2x512 Samsung 400MHz DDR 120GB WD HDD The system starts as 2800 ... etc But according to Sandra, the CPU benchmarks are between Athlon XP 2400+ and Athlon XP 2600+. When he tried to overclock, the FSB couldn't be raised above 180MHz (system didn't post). Booted with the FSB 180MHz, the benchmarks' results were just the same as without the overclocking. When installed Athlon 2500 Barton CP instead (on the same system), the FSB was raised upto 200MHz, the system booted as 3200 and WinXP functioned normally. What might be the problem with Barton 2800 ? Just lame …
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי, החלטתי לנסות לזרז את העגלה שלי אבל אני לא מצליח אפילו להתחיל. הלכתי לביוס לאיזור של Frequency/Voltage Control ומצאתי את האפשרויות הבאות בלבד: Auto Detect PCI/DIMM Clk Spread Spectrum לא קיימת אופציה לשנות תדר... איך להתקדם מכאן? מצורף קובץ של CPUZ - פירוט של המערכת (מאז נוספו עוד 256M זכרון) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש לי E6300 שהמהירות שלו היא 1.86 עם קירור Freezer pro 7 אני בקושי מגיע ל 2.1 אני לא מבין למה אבל הוא קורס המון, אני לא יודע איך מעלים מתחים בmotherboard של GB 945P S3 אולי זאת הבעיה, יש לי DIMM BUS CPU HOST אין מדרבורד, אני ממש מאוכז מכל הסיפור הזה חשבתי אפילו שאני אגיע ל 3 +- אשמח אם תעזרו לי בOC תודה.
-
- 10 תגובות
- 926 צפיות
-
-
הנושא האחרון שפתחתי כבר לא כל כך רלוונטי מכיוון שעברתי לשלב הבא. עשיתי OC למעבד, הוא עכשיו עומד על 333FSB@2.6Ghz. עכשיו, אני רוצה להגיע לפחות ל-3GHZ, זה אפשרי עם העלאת המתחים של הזכרונות, כפי שהבנתי, נכון? מה לעלות, כמה לעלות, האם זה אפשרי באמת? תמונות מהמצב הנוכחי של המחשב: http://img48.imageshack.us/my.php?image=image01no0.jpg 19sec@1MB SUPERPi והמחשב כרגע באמצע בדיקה ב-S&M, עברו כבר יותר משעתיים (זה אמור לקחת כל כך הרבה זמן?) ובינתיים הכל תקין חוץ משגיאה אחת בזיכרון, "1 Single bits", מה זה אומר? זהו המפרט: Intel Core 2 Duo E6420 Gigabyte GA-965P-DS3 Rev 3.3 Digma 2GB DDR2-667Mhz (2x1GB) WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS BFG Nvidia Geforce 8800GTS 320MB OC DDR3 DualDV…
-
- 10 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום! לפני כ4 חדשים קניתי כרטיס מסך radeon 9800pro , מאז שקניתי אותו הייתה לי בעיית התחממות במחשב, הפתרון שהיה לי הוא פשוט לפתוח את המארז ולהפעיל צמוד אליו מאוורר ביתי, השתמשתי בפתרון זמני זה עד לפני יומיים כשהחלטתי שאני פשוט לא יכול יותר לסבול את הרעש בלילה. אז קדחתי עיגול בדלת המארז בדיוק מול הכרטיס מסך והרכבתי שם מאוור 80 ממ' של emermax, ואכן הטמפ' ירדה פלאים, המאוור מחובר יחד עם עוד מאוור לכבל חשמל שאליו מתחבר גם הכרטיס מסך. בפעם הראשונה שהפעלתי את המחשב, ישר על ההתחלה כשהביוס עולה, הוא כתב משהו כמו overclocking faied. :-\ מה שהיה לי מוזר כי לא עשיתי שום אוברקלוק, המשכתי להתמש במחשב, אך היום כשהפעלתי משחק כשחזרתי מהצבא (need for speed underground 2) הכל היה מרוח ב…
-
- 12 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות OVERCLOCKING החומרה שלי היא : Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI nForce 650i SLI Quad Q6600 OCZ 2GB Kit DDR2 800Mhz PC2-6400 Reaper HPC 4-4-4-15 OCZ2RPR8002GK SunBeam TUNIQ TOWER LED 120MM ניסיתי לעלות את FSB אבל המחשב מת לאחר ריסט עשיתי CLEAR CMOS , הBIOS נתקע אבל המחשב עלה הורדתי ביוס חדש מהאינטרנט וניסיתי שוב אותו סרט... למישהוא יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שלום לכולם המערכת שלי : e6300 1.86ghz gigabyte 965 - dq6 2gb ram kingston value ram 667 mhz gf7600gt extreme משתמש בקירור מעבד המקורי של אינטל שהגיע עם המעבד השאלות שלי : 1. האם PCI ו PCIE ננעל אוטומאטית בביוס לפניי שעושים OC 2.מה הדברים שצריך לעשות לפניי שמתחילים תודה
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Hey, I got the new CPU cooling working pretty well.. CPU idles @ 30c and now it's time to overclock.. I wanna reach 200bus and 11 multiplier.. basically, what i did was raise the values slowly... til i reached the desired numbers.. windows did load and the temperature didn't go over 35c but the system wa sunstable and the computer restarted itself a few times.. what can i do to fix that ? p.s. i did raise the CPU core voltage from 1.65 to 1.7 like people mentioned before.. but nothing changed..
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
Okay so, I installed my new ICEBERQ 4 on the card started overclocking.. the base Core clock is 200mhz, and the DDR is 333mhz anyways, I got as the core up to 225mhz and the DDR to 360mhz, and anywhere higher i go, i get artifacts... My geuss is that it's because my memory chips aren't cooled right.. my card has 8 DDR chips and the ICEBERQ only comes with 4 heatsinks, so what i did is put each heatsink on two DDR chips, which doens't really cover them completely.. :\ anyways... what next should i do ? is there any solution to my problem besides getting more heatsinks for the DDR ? anything to do with voltage and so on ?.. help me :>
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
hi if any of u have done it with this specific card, please tell me im using a utillity called winfox 2 by leadtek, as there a beter one? i guess not cuz its the one that was made by the maker of the card, right? im starting with 200 for the gpu and 200 for the mem... the defualt was 175 for the gpu and 166 for the mem should i keep a certain ratio or just go for the highest ratio in eche of them? can i damage them by over overclocking?
-
- 24 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
החלטתי לעשות Overclock ל 8600GTS שלי, והינה התוצאה: לא החלפתי קירור לכרטיס. (הכרטיס עם הקירור הפסיבי המקורי) טמפ' במנוחה 44 מעלות במעמץ מגיע ל 55 מעלות ליפני ה OC קיבלתי 5565 נק' ב 3DMark06 , אחרי אני מקבל 5918
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב חדש ורציתי לבדוק את יכולות הoverclocking שלו אבל כשאני מנסה להמהיר את כרטיס מסך דרך Nvidia control panel אחרי שאני עושה RESET למחשב ההגדרות חוזרות למצב הבססי . איך אני יכול להשאיר את הכרטיס במצב החדש גם אחרי שאני עושה RESET?
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
קיבלתי את המעבד אתמול וישר התחלתי בעבודה. יש לי זיכרונות Corsair xms pc 800 4-4-4-12 ולוח p35 Ds3L התחלתי עם קפיצה קטנה ל 3200, מתח 1.3 בבדיקה בפרימ 95, אחרי 3 דקות יש לי Error באחת מהליבות, והשנייה ממשיכה לרוץ מצויין 12 שעות. האם זה הגיוני? מה צריך לעשות כדי לתקן את זה? ועד איזה מתח אני יכול להרשות לעצמי לעלות עם מהירות של 3.2GHZ (בלי שיהיה כל סיכון) הקירור הוא V1, והטמפרטורה המקסימלית היא 45 מעלות
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהוא מוכן להסביר לי את זה ..??? http://www.innovatek.de/sites/TurboPLL.html
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שנה טובה לכולם מכיוון שאין לי אפשרות להחליף כרגע את המחשב אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד ולכרטיס מסך. לשם כך אני צריך את עזרתכם, כי הניסיון שלי בתחום הזה הוא אפסי. אשמח אם תוכלו להדריך אותי כיצד להפוך את ה"קופסא הישנה" שלי ל"שוקקת חיים" וצעירה שוב... להלן הפרטים: CPU - Pentium 3 500Mhz SLOT1 Soltek Mainboard - SL-67EV1, VIA APOLLO PRO 133 chipset 3dfx - voodoo 3 3000 עם צריך עוד פרטים, אני כמובן ייתן .... מקווה לשיתוף פעולה
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום, אני חדש בעסק בלה בלה בלה יש לי מחשב הנ"ל P4 2.6G 800MHZ BUS ASUS P4P800 Deluxe 512Mb DDR 400Mhz (Installed as Dual) נסיתי לעשות אוברקלוק קטן, שזה יחסית קל עם הלוח שלי, והעלתי את המחשב ב20 באופציה אוטומאטית ועכשיו המחשב מראה לי 3.15 גיגה מהירות SYSTEM CLOCL 240 SYSTEM BUS 960 MULTIPLIER 13 עבדתי עם המחשב כרבע שעה בלי משחקים או משהו ממש מיוחד אבל הפעלתי תוכנות... הטמפ' שמוצגת לי היא 35 מעלות למעבד ו40 ללוח אם. זה נורמלי ולא מראה שום חריגה... הציוד לקרור הוא המקורי של אינטל ואין שום דבר מיוחד האם זה אומר שהמחשב יכול לרוץ ככה לאורך זמן? והאם זה בכלל כדאי, מכיוון שאני רואה שזה בכלל לא מאמץ את המחשב אז בעצם אפשר להשאיר אותו על המקורי של 2.6 ובכלל קראתי שכל המעבדים בסדרה …
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
הי, מכיוון שאני (די) טירון ב-OVERCLOCKING האם מישהו יכול לכוון אותי למאמר / סרטון הסבר טוב לחומרה הזו? תודה, Jabba
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אוקי הכרטיס ברשותי כבר חודשיים בערך אפיק AGP מההתחלה שמתי את הכרטיס על 400@1100 שאלו מהירויות של האולטרה =] ואפילו יותר. בקיצור הכרטיס עבד ככה מאז שהוא נקנה, ועכשיו פתאום התחיל מצב שבאמצע משחק כלשהו, פשוט התמונה קופאת, ומשתנה, כאילו המשחק קופא, אבל הוא לא נתקע על תמונה מהמשחק, אלא על תמונה מחורבשת עם מיליון צבעים פסיכודלית כזאת, והמחשב מצריך ריסטרט! שמישהו בבקשה בבקשה יסביר לי למה פתאום עכשיו זה קורה? הטמפרטורה במאמץ היא עד 75 מעלות, אולי 80 תודה לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום. אני עובד עם לוח P35-DS4 של ג'יגבייט, מעבד q6600 ללא אוברקלוק עם קירור סטוק, וספק Enermax Liberty 500W. (המפרט המלא בצד) אני שוקל לעשות לו אוברקלוק ל3Ghz. הבנתי שזה לא אוברקלוק רציני והוא אמור להתמודד עם זה בלי בעיה. בכל זאת יש לי כמה שאלות. 1) זה אפשרי וסביר לעלות ל3Ghz בלי לשנות מתח לשום דבר? 2) אפשר לעשות את זה עם הקירור סטוק? 3) זה אפשרי לעשות OC ולהשאיר את הפונקציה של ה EIST? 4) בכלל, מהן ההגדרות שחייבים לשנות בביוס, בשביל אוברקלוק כזה, שנחשב קל? אותו דבר כמו כל אוברקלוק? 5) אני מעוניין רק להעלות את התדר של המעבד, בלי לשנות כלום בזכרונות, PCIe ושום דבר אחר, לא מבחינת מתח ולא מבחינת תדרי עבודה. זה אמור ליהיות פשוט יותר או מסובך יותר? זה אפשרי בכלל? (כי…
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מישהו יכול להפנות אותי למדריך אוברקלוקינג ל- radeon ואם מישהו אולי יודע איך אפשר לשמור את הגדרות האוברקלוק בכרטיס עצמו, שלא ישנה הגדרות רק כשווינדוס עולה
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
עבור הנתונים הבאים : amd sempron 2500 box זכרון twinmos 3200 לוח אם albatron kx18ds ומארז compucase עם ספק hec האם ניתן לעשות אוברקלוק למעבד ע"י העלאת FSB (ללא שימוש במאווררים נוספים) או שזה יסכן את המעבד\לוח ?
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
Aight, I decided to stop letting my machine rest and start overclocking it slowly until i reached a decent speed.. system: AMD Athlon XP 2500+ 2 x 256 DDR corsair pc3200 cl2 Abit NF7 v2.0 --------------------------------------- Right now I'm at 2000mhz, 200x10, and i raised the core's voltage by 0.25v Now i wanna know how much I could reach considering i have Vantec AerFlow and supertalent case with great cooling (currently the temp is 33c) and how much should i raise the voltage of the CPU core? also: what about DDR voltage? and how about memory timing? before the overclock is put it on turbbo and got 6-2-2-2 and now i changed it to optimal and it's 8-3-3-2.5 (those are …
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
עכשיו זה ממש קרוב ובשבוע שבועיים הקרובים אני כנראה הולך לסגור על מערכת חדשה, אני עדיין לא סגור על INTEL או AMD אבל המפרטים שלהם כבר דיי סגורים, בקשר לאינטל הP4 2.4C הוא המעבד הנחשק :smoke:, אני מתכוון להמהיר אותו ומקווה להגיע כמה שיותר רחוק, הבעיה היא ה RAM, אני רוצה שהוא ירוץ ביחס של 1:1 עם לוח האם ובשביל זה צריך RAM מהיר, 3500 או 3700... כנראה שזה יהיה הTWINMOS 3700 בשילוב שני סטיקים של 256, הייתי רוצה לדעת אם יש RAM מומלץ יותר בשביל באסים גבוהים, האם עדיין אפשר למצוא RAM של OCZ בארץ ושאלה אחרונה כמובן, מה אתם ממליצים ? נ.ב בבקשה להתיחס אך ורק ורק לRAM ולא לשום דבר אחר, תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברצוני לשאול כמה שאלות בנוגע לאוברקלוק לכרטיס הנ"ל... אחרי הרצת DETECT OPTIMAL SETTINGS בNVIDIA TOOL השעון של הCORE עמד על 565 והזכרונות על 1240 כאמור המהירויות של הכרטיס הם בCORE על 500 והזכרונות כ1120 האם כדאי להמהיר את הכרטיס בתצורה כזו שנקבע ע"י התוכנה של NVIDIA או שעליי לבדוק עוד כמה דברים ?? כמו כן הטמפ' של הכרטיס נעים בין 45 במנוחה ו53 במאמץ , מחובר לכרטיס זה קירור פאסיבי של החברה + מאוורר שאילתרתי באמצעות מדריך כך שכיוון האוויר מכוון למרכז הכרטיס... תודה נועם.
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-