אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי מערכת AMD 4800+X2 2.5GHz Gigabyte 8600GTS 256MB-128BIT Silent-pipe3 המעבד מגיע לטמפרטורה נמוכה באופן מוזר משו :-X אני כבר לא יודע מה בנוגע למעבד, הטכנאי צחק עליי שאני מתלונן על כזה דבר, אבל איפה רבאק ההגיון ? באתי אליו ביום שבחוץ היו 23 מעלות והטמפרטורה שלו במאמץ הגיעה ל16-17 מעלות בלבד (של הליבות) (הוא עשה עדכון ביוס וזה נשאר אותו דבר) http://www.siz.co.il/my.php?file=nzmyi20yu0tz.jpgבגלל זה אני מפחד לעשות לו OC, שבמקרה (כמעט בטוח) הטמפרטורות לא יוצגו כנכונות והמעבד ינזק. הכרטיס מסך מגיע במנוחה ל47 מעלות צלזיוס ובמאמץ גג 60 מעלות. אני משער שבימים חמים יותר המצב ישתנה והוא יגיע ל65 בערך. תמונה : http://www.siz.co.il/my.php?file=34tym4yktytq.jpg תמונה 2 : http://www.…
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הטמפ' הנורמלית עכשיו היא 50 מע' ואני רוצה להמהיר את המעבד ב30% עכשיו אני רוצה לדעת אם זה משתלם יש לי את הקירור שבא עם המעבד הרגיל ועוד 120 מ"מ מכניס ועוד 80 מ"מ מוציא עכשיו מה אמורה להיות הטמפ' אחרי הOC.. יש לי זכרונות 512MB DDR2-667 (333Mhz) 512MB DDR2-667 (333Mhz) (יש לי 2 סה"כ 1GB) ומעבד DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) ולוח אם Asus P5LD2 SE (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) תודה רבה.. תמיר
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום..זכור לי שהיה כאן מדריך ספציפי לOC למעבד לI2500K ואני לא מוצא את המדריך.. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברירת המחדל שלי הם 378 בליבה ו338 בזכרון. עשיתי אובקלוקינג עם ati tool והגעתי עד ל400 בליבה ו360 בזיכרון בלי שיופעו לי ארטיפקטים. אני משתמש בקירור סטוק של msi שבא עם הכרטיס. האם מישהו הצליח להמהיר את הכרטיס של החברה הזאת ספציפית עם קירור רגיל שעליו דיברתי? ולאיזה מהירויות אני יכול להגיע עם קירור מאוורר מקצועי של זלמן לדוגמא?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק לP3 500MHZ הBIOS מאפשר לי להעלות את הFSB ל 100 103 112 133 הצלחתי להעלות אותו ל112 אבל ב133 המחשב לא נדלק למה ומה אפשר לעשות בנידון
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מעבד pentium 4 3.0 ghz 800 fsb presscot ומאוורר למעבד zalman CNPS9500 LED. לאיזה מהירות אני יכול להגיע עם מאוור שכזה?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! אני מעוניין להמהיר את המפרט שמצויין בתחתית.... אשמח לעזרה...
-
- 13 תגובות
- 663 צפיות
-
-
ובכן, יש לי radeon 9800se של powercolor (128MB 256-Bit) והוא כבר soft modded ל8 צינורות. למרות זאת עוד לא ביצעתי לו OC כלשהו כך שהמהירויות הן 378CORE 337.5 MEM. השאלה שלי היא, עד כמה רחוק הוא יוכל להגיע עם הקירור המקורי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
יש לי DDR ואמרו פה משהו על אוברקלוק לזיכרון ואף פעם לא שמעתי על זה..... אתם יכולים לעזור??? אמרו שזה ישפר ביצועים.... ואני צריך את זה. תודה :-\ :-\ :-\ :-\
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OVERCLOCK לכרטיס מסך העלוב שלי (voodoo3.. ) זה באמת נחוץ אבל? בכזה כרטיס עלוב אני ארגיש בהבדל? ואיך אני בכלל עושה את זה? :\
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לעשות OC לכרטיס מסך שלי : Radeon 9600 proשל חברת Hercules. אני אף פעם לא עשיתי OC ואין לי מושג איך עושים (תמיד יש פעם ראשונה) ,האם אפשר לקבל הסבר מפורט? ועוד כמה שאלות : 1)האם אפשרי לעשות לכרטיס הזה OC? 2)האם המאוורר של הכרטיס מספיק טוב כדי לקרר אותו? 3)האם כדאי בכלל לעשות OC לכרטיס הזה? האם אני ארגיש הבדל? 3)איך לעשות זאת? המפרט של המחשב שלי : A64 3000 s939 Gigabite ga-k8n ultra 2*512 זיכרון של samsung מארז 6A19 עם ספק 425 של HEC (במארז יש 2 מאוורים של 12 ס"מ) תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
אהלן, מה צריך בשביל לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך הזה מבלי שיקרוס? ניסיתי עם תוכנת ATI TOOLS ולא הלך... מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 428 צפיות
-
-
שלום , קניתי לוח חדש gigabyte GA - 8I945GMH-RH המעבד שלי הוא אינטל פנטיום 4 3.0... המעבד היה בלוח אחר asus p5p800s שם בקלות בביוס הצלחתי לעשות אובר קלוק למעבד... בלוח שיש לי עכשיו אני נכנס לביוס ופשוט האפשרות של האובר קלוק למעבד לא קיימת... יש גם תוכנה שמקבלים עם הלוח easy tuner 5 שאני מתקין את התוכנה הכפתור של האובר קלוק צבוע באפור ובלתי ניתן ללחוץ עליו... כאילו חסמו לי את האפשרות לעשות אובר קלוקינג... מישהו מבין על מה אני מדבר? תודה....
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש מצב אני מצליח לעשות אוברקלוק עם לוח אם של אינטל?
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מעבד 2.4 HT של אינטל ולוח אם של MSI NEO-2. איך אני עושה למעבד OVERCLCKING? האם זה אפשרי מהBIOS של הלוח-אם?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מפרט: e4300 ga-965p-ds3 2GB kingston 667 cl5 DDR2 Value hec 400 TRT leadtek 8600gt ביטלתי בביוס את הכל (לפי מדריכים שמצאתי לגבי אותה מערכת רק עם זכרון 800) חוץ מאיזה מנגנון שאני לא זוכר כרגע את שמו שאמור להאט את המעבד כשהוא מגיע לטמפ' מסוכנת (throttle משהו כזה...) נעלתי זכרון PCI-E על 100 זכרון PCI לא מצאתי איפה מגבילים לו את המהירות... מתחים על MANUAL הכל ללא העלאות (המעבד על 1.3250) התחלתי להעלות את הFSB בהתחלה ל266 שמתי מכפלת זיכרון על 2.5 הכל עבד יופי (לא עשיתי בדיקות רק אם עובר POST ועולה הWINDOWS) אחר כך שמתי על 333 מכפלה 2 ושוב הכל עלה מצויין, אני לא זוכר אם זה היה בביוס או בCPU-Z שראיתי שהמעבד לא בדיוק על 3ghz אלה על 2.9 משהו אז שוב פעם שיניתי ל334 ואז ברגע שהWI…
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים!!! אני רוצה לעשות overclock למעבד E8400 . יש לי לוח אם GA-EP43-DS3L אני יישמח אם תוכלו לעזור לי לבצע את ה overclock תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. הרכבתי את הגוף קירור שהמלצתם לי עליו (XP-90) והוא מעולה! ותודה רבה. (וקניתי TT Smart Fan Blue Led 90mm) עכשיו, העלתי את המהירות...תמונה מ-CPU-Z הטמפ במנוחה היא 37 מעלות ועם פריים 95 (כבר פועל רבע שעה) הוא לא עובר את ה-44 מעלות שהמאורר על המינימום והוא לא עובר את ה41 מעלות שהמאורר על המקסימום...אז רציתי לדעת אם הדברים בסדר (ובכלל האם הטמפ' טובות) מתח למעבד 1.575 (האם המתח באמת כזה? כי זה מראה בתוכנות 1.52!) יחס 1:1 לזיכרונות השארתי מתח רגיל (2.6) AGP על Fixed אם זה יעזור אתם יכולים להסתכל המפרט (חתימה) וחשוב להדגיש (ניראה לי) שיש לי לוח ABIT תודה.
-
- 33 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין למהר את המעבד של המחשב נייד שלי lenovo s10-3 למטרת משחקים וניגון סרטים בצורה יעילה יותר התדר שלו הוא (לפי cpu z הוא 1667) כמה אני יכל למהר אותו והכי חשוב איך מדריך מפורט בעיברית בהחלט יעזור או תוכנה ''שבאמת עובדת'' תודה רבה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.ocforums.com/showthread.php?t=499340 פשוט צריך לעשות קצר בין 2 רגלים של המעבד וזהו.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
ראיתי בכמה מקומות שאנשים עושים המהרה ל פנטיום 4 אז רציתי לשאול עד לאיזה רמה אני יוכל לעשות OC עם המפרט שלי תסכלו עליו במפרט יש לי ספק 400Watt האם אני אוכל לעשות לסביבות ה 3.6 GHZ ? או 3.7 איזה קירור אני אצטרך לקנות וכו'.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אתמול עשיתי OC לכרטיס מסך התדר ההתחלתי שלו הוא 625MHZ דרך התכנה msi afterburner העליתי כל פעם 20MHZ ובדקתי יציבות ושיפור ביצועים דרך Heaven Benchmark כשהגעתי ל 770MHZ ראיתי שהביצועים נשארו אותו דבר כמו 750MHZ ולכן החזרתי ל 750. הבעיה הייתה כאשר פתחתי משחק הוא רץ יותר לאט מאשר בלי ה OC האם עשיתי משהו לא נכון שהמשחק רץ לאט יותר? גם כשהגעתי ל 770 ב OC לא היו שום קריסות או דברים מוזרים והטמפרטורה הייתה מתחת ל 80
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מפרט: לוח אם : ASUS P5QC מעבד:E8400 כ.מסך:260GTX GAINWAR (3GB RAM (3*1 של סמסונג PC2-6400 קירור למעבד :ThermalTake Bigtyp14Pro CPU Fan ספק כוח :Enermax PRO82+ Series 525W מבחינת קירור מארז אני מסודר 4 מאוררים גדולים 2 עליונים 1תחתון ואחד בצד לכמה אתם חושבים שאני יכול להגיע מבחינת ביצועים
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
היי, קניתי לאחרונה R9800P של ספיר וניסיתי לעשות לו קצת אוברקלוק.. המקסימום שהצלחתי להגיע היה 390 ל core ו 350 לזיכרון... (במקור זה 378/338) אני יודע שמאוד הגיוני שזה בגלל שאין לי קירור טוב (זה הקירור סטוק) אז אני מתכנן לקנות VGA Silencer.... אבל בכל זאת , קראתי על הרבה אנשים שהגיעו ל מהירויות הרבה יותר גבוהות עם קירור סטוק.... נראה לי שזה רק בגלל הקירור ...כי הכרטיס ממש רותח כשנוגעים בו.. (אהה וגם בדקתי אם יש מספיק דבק טרמי מתחת לליבה ואכן היה מספיק..) תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום! ראשית אני מתנצל מראש אם זה לא המקום שהייתי אמור לכתוב הודעה זו.. שנית, אני מצרף לפה לינק של החומרה שיש לי במחשב כולל טמפרטורה (עפי EVEREST ), אני די מפחד לא מכיר את הנושא, יתרה מכך אף פעם גם לא ניסיתי, יש לי 4 מאוורים במחשב. אשמח אם אוכל לקבל ליווי אישי והדרכה. תודה מראש כפיר.
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-