עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by איאן טראוט,

שלום, יש לי התלבטות קטנה... אני רוצה לקנות קירור חדש למעבד שלי, אבל אני לא ממש מבין מספיק בקירור כדי לעשות את ההחלטה לבד... אז ככה, לפי ביקורות באינטרנט, הFreezer 7 הוא לא רע, וגם בגודל הוא מתאים לי כי הוא לא מפלצתי כמו רוב הקירורים של Zalman. אבל, האם הוא באמת מומלץ, או שיש משהו בתווח מחירים הזה שיכול להתאים לי יותר ומה ההבדל בינו לבין הFreezer 7 Pro REV.2? יש לי מעבד Inter Core2Dou E6300. תודה רבה, איאן

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  2. Started by super4life,

אני אוכל לעשות oc גדול ל כרטיס מסך זה? club3d ati hd 5850 ואם אני אוכל לאיזה כרטיס הוא יהיה שווה ועד כמה הוא יהיה יותר חזק מפרט שלי הוא amd phenom 2 x4 945 4g 1033 ghz chieftec a-135 550w nzxt zero 2 arctic cooling fan 120mm

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  3. Started by KoM,

בעיקר לשקט מקסימאלי מוחלט ואולי ל-OC קטן... יהיה בתוך P182, עם I5...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by maor66,

יש לי מחשב עם מעבד: amd phenom x2 720 עם OC של 3.64GHz מחנות. למרות שהמכפלה פתוחה החנות העלתה את ה FSB ל-260 והשאירה את המכפלה על 14 הקירור הוא scythe reeven והלוח אם הוא MA770-UD3 האם כדאי להעלות לבד את המכפלה והאם זה הדבר היחיד שאצטרך לעשות(או שאני אצטרך להתעסק עם מתחים וכאלה...)? עד לכמה כדאי לנסות להגיע? אני יודע שהלוח תומך בפתיחת ליבה רביעית, כדאי לנסות? והאם זה יבטל את הOC שנעשה כבר במקרה שזה יצליח/לא יצליח?

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by -Tal-,

המחשב שלי חדש והוא שקט אבל אני עדיין שומע קצת את המאוורר האחורי שלו ... זה מאוורר שקיבלתי עם המארז COOLERMASTER SILEO RC 500 אני אשמח לקבל המלצה למאוורר אחורי 120MM שקט במיוחד .. תודה

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  6. Started by bamenny,

שלום רב, אני רוצה להשקיט שני מחשבים שיש לי האחד בסלון ומשמש לסרטים ואחר באולפן מוסיקה כאמור, המחשבים כבר קיימים ועובדים. מישהו יודע להמליץ על פתרונות? האם קניית מארז שקט תייצר הבדל משמעותי? (המלצות על מארזים?) אודה לכל עזרה.

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  7. Started by Pashapac77,

היי לכולם אחרי הרבה עזרה מאנשי הפורום יש לי את המחשב החדש שעובד מעולה! פתיחת ליבה הייתה הדבר הכי קל שעשיתי!!! בנוסף כרגע גם העלתי את הmultiplier ל14.5 שאה ראשונה: כשאני בודק את טמפ' המעבד בeasyTune אני רואה בדרך כלל בסביבות 40-50... האם זה בסדר? דבר שני כשאני בודק בSpeedFun אז יש לי Temp1: 35C Temp2: 45C - תואם את טמפרטורת המעבד Temp3: 80C - וזה עומד קבוע על זה!! האם זה סתם באג בתוכנה שיש לי סיבה לדואג? שאלה נוספת: האם אפשר בבקשה לקבל הסבר (או לינק) למתקשים איך אני בודק את המחשב במאמץ (גם לטמפרטורה וגם ליציבות) - הייתי רוצה לעלות עוד טיפה את מהירות המעבד אבל אני לא רוצה לדפוק את המחשב.. כל מידע יעזור מאוד תודה רבה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by igal_nazar,

שלום רב, יש ברשותי כרטיס מסך מדגם 6600 GT של GYGABITE. מזה כיומיים שהמאוורר של הכרטיס מסך מרעיש מצורה מחרידה. פעולת הניקיון היסודית שביצעתי לא עזרה. ברצוני לשאול האם למישהו יש טיפ נוסף לתת לי במטרה לפתור את בעיית ההרעשה. שאלה נוספת שיש לי היא האם ניתן לרכוש מאוורר דומה לזה שמותקן על הכרטיס מסך? צרפתי תמונה של המאוורר יחד עם הכרטיס מסך. תודה מראש, יגאל [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  9. Started by ofird,

לאחרונה שודרג המחשב שלי (פרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=417742.0) יש לי היום 1) מארז של ARCTIC COOLING SILENTIUM עם ספק כח של SEASONC 350W 2) לוח אם MA770 של GB http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3097 3) KIT 2GB זכרונות 1066 4) מעבד AM3 QUAD 5) כרטיס מסך http://www.connect3d.com/radeon_hd_3850.htm משום מה המאווררים שעל ספק הכח לא עובדים וכל האיזור מתחמם. כרטיס המסך מגיע למצב שהוא כ"כ חם (אגב המאוורר שלו עובד) שהוא פשוט קורס אחרי חצי שעה של עבודה ואני נאלץ לכבות את המחשב האם יכול להיות שהמאווררים פשוט "גמרו את העבודה" (זה רץ כבר כמה שנים)? האם אפשר לעשות מעקף ולחברם בניפרד - לא ראיתי אפשרות כזאת, כי הם …

• 19 תגובות
    • 4.9k צפיות
  10. שלום מחפש מומחה ל-OC (למחשבים חזקים (975),שרתים(xeon X 5570 ) ,מעבדים גרפיים (quadro FX 5800 ,tesla c1060)). תודה מראש אלי

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by EVGA-yuvalll22,

אז ככה אני צריך המלצה לקירור מעבד בתקציב עד 250 שח שיעשה עבודה לOC צרכים: * סוקט 1156 *קירור טוב לOC *ללא צורך פירוק מלוח אם *חנות עדיפה KSP ,אם אין אז לא חשוב איזו חנות *תקציב עד 250 שח אפשר חריגה +- תודה

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  12. המפרט הוא כלהלן: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3800 MHz (9 x 422) Motherboard Name Gigabyte GA-EP35C-DS3R (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, 2 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Bearlake P35 DIMM1: Kingston KTC1G-UDIMM 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz) DIMM3: Kingston KTC1G-UDIMM 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz) Video Adapter NVIDIA GeForce 9600 GT (512 MB) ה-OC היציב האחרון שעשיתי היה על 3.6 כאשר המתח היה על 1.38(אם אני לא טועה) ול-NB(אצלי MCH) היה על +0.1V. אני מנסה להתייצב על 3.8 אבל כל פעם שאני מריץ בדיקת…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by zion789,

כאשר אני מפעיל משחק כלשהו במחשב והמחשב מתאמץ(שומעים את המאורר ממש חזק) אחרי כמה שניות הוא מתכבה ככה כל פעם... עשיתי בדיקת וירוסים,ספייוורים דרייבירם מעודכנים אני משתמש בווינדוס שבע מקווה שתעזרו תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by BenBezalel,

שלום לכולם. לא מזמן קיבלתי את ה- 260GTX שלי..וכדי לקבל שיפור משמועתי בביצועים אני צריך לעשות OC למעבד. כרגע אני עם לוח אם של INTEL שלא מאפשר לי לעשות OC למעבד. אני רוצה לקנות לוח אם חדש.?יש המלצות? כמו כן לשאלה העיקרית,האם ל-E7400 יש פוטנציאל OC גבוה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום הזמנתי מפרט מחשב [מפורט בהמשך] מחנות שלא ננקוב בשמה כרגע (הניחוש לא קשה מדי) שמבטיחה לבצע אוברקלוקינג של 30-40% אצלם ולספק אחריות מלאה על המחשב למרות זאת. התקשרתי לוודא את הפרטים כאשר הדגשתי שהאובר קלוקינג חשוב לי ואם צריך לשפר בשבילו חלק או שניים אני אשמח, לכן קניתי קרור יקר וזכרונות 1600MHZ רציתי קלוק יותר נמוך אבל הכניסו לי לראש שאסור לעבור את ה 1.5V ואלה הזכרונות שהתאימו להגדרה הכי טוב. התלהבתי וקניתי מהם... לאחר 10 ימים התקשרו אלי היום להודיע שהמחשב מוכן, שאלתי מיד על האובר קלוקינג ואמרו שלא הצליחו לבצע: "המחשב נפל". שאלתי למה ונפנפו אותי בזה שזה לא תמיד עובד , התעקשתי (אני אולי לא מבין באובר קלוקינג אבל לא דביל גמור) ואמרתי שיש רק שתי אפשרויות : 1. שהרכיבים ש…

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  16. Started by דנדן,

שלום לכולם, לאחר כמעט שלב סיום המודינג של המארז, רציתי לדעת האם הטמפ' האלו תקינות מדובר על לוח GA-73PVM-S2H ומעבד E6300. כמו כן, מה זה MCP? הוא לפעמים גבוה. התמונה הראשונה בעבודה רגילה+אנטי וירוס שסרק את המחשב התמונה השנייה במאמץ של EVEREST [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  17. יש לי קירור של TWIN TURBO ניראה לי של arctic cooler ומאז ששמתי אותו הטמפ של הזכרונות גבוהה מאשר כשהיה לי את הקירור סטוק יכול להיות שזה מפני שהדבק של הקירור הפסיבי לא מחזיק כל כך. עם מה כדאי לי להחליף את הקירור הפאסיבי שם? או אם אפשר לחזק את הקירור הנוכחי איכשהו? בלי מאמץ הזכרונות על 70 מעלות בGPUZ (גירסא 0.3.1)

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  18. Started by RS4,

ניקיתי את המחשב רק מאבק, לפני זה הוא היה עד 53 מעלות זה היה המקסימום והוא לא היה עושה רעשים של טרקטור. אחרי שניקיתי הוא ירד ל מ 35-43 ואחרי הנקיון הוא יתחיל לעשות רעשים של מפעל בניה!! מה לעשות? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by leon2810,

הייתי רוצה לעשות OC למעבד ישן פנטיום 4 יש אפשרות שלא יקרה לו נזק?האם אני צריך להוסיף קירור?עד כמה HZ אני יכול להגיע?(כרגע 2.8 גיגה-הארץ)

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  20. Started by Schaap,

באופן כללי לגבי המותג, ובאופן ספייציפי הדגם הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5014 תודה

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  21. Started by LockOn,

(נערך מ:Thermaltake Big Typhoon VX לא מקרר טוב.. ) היי, קניתי מארה"ב את הThermaltake Big Typhoon VX המפורסם ובשתי צידיו התקנתי שתי מאוררים 140 מ"מ כל אחד שמוציאים אוויר... קניתי אותו כי אין לי כסף לשדרג את המעבד ותכננתי לעשות OC.. אז לפני שהתחלתי בדקתי את הטמפ' (בחורף חשוב להגיד.. לפני כמה ימים כשממש קר).. הבדיקה בוצעה עם SPEEDFAN וOCCT במהיריות סטוק של המעבד. בזמן מנוחה: 35-43 מעלות צלזיוס זה גם חם לתקופה אבל מילא.. בזמן מאמץ: מגיע גם ל70 מעלות (!) איך זה הגיוני?? זה ממש לא נראה הגיוני עם הגודל והצורה של החיה הזאת.. המכוון של הRPM הוא על המקס' (2000 RPM).. מה הבעיה פה? (מפרט בצד) תודה רבה לעוזרים..

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. היי, אני צריך: מחבר 90 מעלות 3/8 - X4 הברגה G1/4 ל-3/8 ישר - X2 הברגה G1/4 ל-3/8 90 מעלות - X2 ב-FROZENCPU לקחתי הכל של PRIMOCHILL כי הם הכי זולים, הרכיבים אצלי במערכת זה רק סוויפטק אבל אני מאמין שזה סטנדרטי אז לא צריכה להיות בעיה. כל מקרה, כולל משלוח זה מסתכם ב-33 דולר (125 ש"ח +/-) במשלוח דואר רגיל (USPS). האם יש מקום זול יותר, או שיש בארץ בערך באותו המחיר (וככה אני חוסך את ה-3-4 שבועות המתנה) ? חיפשתי בהום סנטר, אין להם שום דבר מזה. חיפשתי באיביי, לא מצאתי הכל אצל אותו המוכר וזה לא משתלם לי לשלם לכל מוכר משלוח בנפרד. תודה.

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  23. היי, אני עשיתי OC לE6300 שלי מ1.86 ל2.3 ואני לא בטוח איזה תדר אני אמור לשים בזכרונות.(הזכרונות הם הזכרונות שבמפרט בצד) אני מצרף תמונות. זה עכשיו על 533 כמו שאתם רואים. אני לא יודע אם לשים על By SPD, כלומר, 1:1 או לשים על DDR2 800 אולי (2:3) אז על מה לשים? נ.ב, זה בסדר שהטמפ' של המעבד שלי היא 42 במנוחה +- (2 הליבות)? מה הטמפ' מקס' המומלצת למעבד שלי? עוד משהו מוזר הוא שבאוורסט הוא כותב לי שהטמפ' של המעבד היא 29 אבל של ליבה מספר 1 42 וליבה מספר 2 40. תודה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  24. שלום, הייתי מעוניין לדעת על מאווררים מומלצים לקירור הנ"ל ThermalRight Ultra-120 Extreme הצרכים הם : מאוורר חזק וטוב עדיף אחד כזה שגם יהיה שקט. אין הגבלת תקציב... עריכה: עם מארז P183 של Antec

• 1 תגובה
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים