עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by leahd3,

שלום לכולם שדרגתי את המחשב שלי ואני רוצה לדעת האם איך להתחיל עם או סי נתונים i7 47090k gtx 970 g1 gaming asus z97-a corsair 500R corsair 750w TXM mugen 3 push pull config האמת כל חיי הייתי עם לוח של גיגהבייט ואין לי ממש מושג איך להתחיל עם הלוח של אסוס אני מניח שהמעבד הזה יכול להגיע ל 4.8 די סבבה נכון לעכשיו המעבדשלי במנוחה 25 מעלות ובמאמץ של aida64 מקסימום על 65 pch temp 48-56 אשמח לעזרה בלוח הזה תודה מראש לכולם

• 1 תגובה
    • 4.9k צפיות
  2. Started by MegA^Mf,

המפרט עומד בחתימה שלי הדבר היחיד שנראה לי יקרוס זה הספק המעפן X: ולוח אם מטומטם... הקירור אצלי דיי טוב בשיא הוא מגיע ל33 ובלילה יכול להגיע בשקט ל25... http://img122.echo.cx/img122/9184/dscn00158ju.jpg עכשיו זה אם אני אצליח זה יהיה משמעותי ? מומלץ לי בכלל עם לוח אם וספק שכאלה? ובדרך בבקשה מדריך לביצוע OC או הסבר בקטנה... ומשעמום הרצתי Prime 95 הגיע עד 32 והתחיל שוב מחדש...מה התוכנה הזאת בודקת בכלל? תודה רבה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  3. Started by maazg,

שלום.... אפשר להסביר מזה OVERCLOCK? ואיך זה מתבצע? תודה רבה... .

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  4. Started by DrStyle,

קניתי אותו כבר OVERCLOCKED עד 780MHZ בGPU ו1000MHZ בMEMORY עכשיו סתם העליתי 20MHZ בשניהם לבדוק בקיצור אין שום שינוי בטמפ' והכל טוב, יש עוד משהו חוץ מזה שצריך לבדוק שהכל בסדר? במאמץ זה מגיע גג ל55C כדאי להמשיך? עד כמה? ובאיזה תוכנות אני יוכל לעבור את ה820 כי בCCC זה המגבלה תודה

• 10 תגובות
    • 687 צפיות
  5. Started by UBS,

שלום אני רוצה לעשות קצת OC לכרטיס מסך שלי (7800GTX) עכשיו רציתי לדעת אם אני עושה OC דרך ה DRIVER של NVIDIA אז אם יש סיכוי שהכרטיס הישרף או שאם הוא מתחמם יותר מדי אז התוכנה מחבה את המחשב ומשחזרת את ההגדרות הישנות ? וגם איך כדאי לי להגדיל את ה - Harz של הליבה והזכרונות ביחד או של כל אחד בנפרד ואחרי שאני מסיים איך לבדוק עם הכל יציב הקירור שיש לי הוא Zalman Fatal1ty VGA Cooler והטמפרטורה היא סביב 40 מעלות במנוחה ו עד מקסימום 60 במאמץ (3Dmark05 , F.E.A.R - DEMO) אני אודה לכם מאד אם תקדישו דקה מזמנכם כדי לענות לי עם מספר השאלות תודה מראש

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  6. Started by Screw_Master,

אני רוצה לבדוק יציבות של אוברקלוק. פעם הייתי עושה את עם IntelBurnTest, היום אני לא בטוח איזה תוכנה מאמצת את המעבד הכי הרבה. בכל מקרה, אני עכשיו עם OCCT, ורוצה לדעת איזה מבחן להריץ: את ה-Linpack, שהוא גם 64 ביט, או את הסטנדרטי, שעליו ממליצים יותר בסטיקים פה. אני רוצה להריץ את הבדיקה ל-8 שעות, בשביל לדעת שהמעבד יציב ברמה גבוהה. חוץ מזה, איך עובד עניין קריאת הטמפרטורה? היא מדויקת או שלהסתמך על תוכנה אחרת? ולאיזה קו אדום מומלץ לא להגיע? איפה לעצור?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by zeevkat,

היי אני מנסה לעשות OC פעם ראשונה ויש לי שגיאה ב OCCT CODE 1 מה זה אומר תודה

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  8. Started by ben96,

מפרט : מעבד : e7400 2.8Gh core 2 duo לוח אם : Gigabyte Ep43-ud3l כרטיס מסך : gigabtye Hd 6850 oc מהמפעל זיכרונות : שתי סטיקים של 2GB RAM 800Hz DDR2 דיסק קשיח : 500GB ספק : Sseasonic s12 bronze 620W מארז : מארז של ivory עשיתי OC פעם ראשונה לE7400 עם קירור סטוק. הגעתי ל3.5Ghz, ועצרתי בגלל שהטמפרטורות היו על 67 +- יום למחרת גיליתי שהמתחים שלי היו במצב AUTO והבנתי מפורום אחר, שזה לא טוב... שיניתי את כל המתחים לNORMAL ועכשיו המחשב עובד רגיל רק שאני עושה בדיקת מאמץ בOCCT, הוא עושה לי את השגיאה בכותרת, פותח את התיקייה עם התמונות על הבדיקה, וזהו... התקנתי מחדש את התוכנה, עדיין יש בעיה. העלתי מתח בVCORE הזה פעמיים. הגעתי ל1.3 וזה עדיין עושה את הבעיה ! עכשיו חזרתי למתחים NORMAL, ו…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ob,

שלום לכולם , אחרי ששמעתי על תוכנת ה Furmark ששרפה כל כך הרבה כרטיסים ... רציתי לדעת אם הבדיקת מאמץ של OCCT GPU אמינה ועושה את העבודה כמו שצריך ? יום טוב.

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  10. התקנתי לא מזמן מעבד 5600+ X2 בפעם הראשונה ועשיתי את הטעות המצערת של השארת הפלסטיק על גוף הקרור (לא הבנתי למה היה קשה כ"כ להוריד את התפש האחרון... הפעלתי ועברו כמה שניות טובות עד שנפל האסימון והפסקתי את החשמל. שמתי לב שחלק מהפד התרמי כבר נזל לפלסטיק אבל שאלתי ונאמר לי שזה לא כזה קריטי. התקנתי שוב עם אצבעות מוצלבות ולמזלי נראה שהמחשב עובד כשורה והטמפרטורות של שתי ליבות המעבד היו 17 ו-20 ב-idle. הרצתי OCCT והמעלות קפצו באופן חד עד 40 ו-38 וכרגע הן מתנדנדות סביב המספרים האלה. רציתי לדעת אם זה תקין או שזה מעיד בכ"ז על בעיה כלשהי, בעקבות הפשלה הקטנה שלי. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  11. הבנתי שיש את העיניין הזה של הקריאה הדיגיטלית במעבדים החדשים, בכל מקרה איזה קריאת טמפרטורה חשובה מבחינתי? מה גם שהגדרתי בביוס שהביוס יודיע ב60 מעלות, וכשOCCT עבר את ה 60 הביוס עדיין לא הודיע דבר.(OCCT כן...). מעבד קרור סטוק e8500 זכרוןocz 4gb pc2-8000 לוח אם p35Ds3l ביוס מעודכן ההגדרות שהגדרתי בביוס: (2.1)ddr2 overvoltage +0.3 pcie overvoltage +0.0 fsb overvoltage +0.2 g(MCH) overvoltage +0.2 cpu voltage 1.3

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  12. Started by monya2007,

כפי שרשום למעלה בביוס של ASUS ביב אפשרות לעשות DISABLE לשאר הליבות אם רוצים (DEFAULT כל הליבות ENABLED) עכשיו יש לי לוח של GIGABYTE וOOCT לא רואה את כל הליבות 0.0 רק אחת וREALTEMP כן רואה את שאר הליבות זה רק בOCCT או שזו בעיה כללית + מה עושים?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  13. Started by sessler,

שלום, רציתי לדעת עד כמה OC אני יכול לעשות למעבד הנ"ל בלי לגרום לו נזק, אבל שיהיה די משמעותי ולא 2.67GHZ. *הערה - אין לי שום קירור מתקדם או משהו כזה, המחשב הוא בדיוק כמו שקיבלתי אותו מהחנות בלי שום מודיפיקציות. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 670 צפיות
  14. Started by Delinquent,

well sorry but i didnt get the chance to install hebrew on my new comp yet. here is what i bought: nf7-s rev 2 corsair xms512-3200c2 axp 2500+ AQXDA and some other stuff due to a problem with my order of the slk-800 im gonna be with the stock fan for a while so i started ocing anyway and here is what i got p.s i didnt hit any block i just stopped because of the temp radeon 9700@380/340 33c no vmods memory 2,2,3,3 timing @ 426mhz 2.7v cpu 2343mhz @ 11x213 1.725v 45c idle 48c load i got up to 2400 but it was 51c idle 57c load so... but i ran some benches and prime95 and its perfectly stable here is a pic

• 34 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by ashkenazone,

ה6800GS AGP לאוברקלוקינג טוב כמו הPCIe? וחוץ מזאת שהליבה, מהירותה והחיבור שונים, יש עוד הבדלים? ובכמה הליבה נחותה מליבת הpcie? אם בכלל.. תודה. פרטים אנשים, אני אוהב פרטים!

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  16. Started by iGev,

שלום לכולם, זוהי הודעתי הראשונה בפורום, אני מתכוון להחליף את הסלרון הזוועתי שלי ולקנות את המעבד בכותרת ההודעה, MSI Neo 4 Platinum Ultra (המליצו לי על לוח אם ידידותי יותר ל OC עם נתונים דומים: DFI LANPARTY NF4 ULTRA - מה דעתכם?) כ. מסך 6600 256MB (דגם מדוייק לOC מוצלח?) והארד דיסק SATA Seagate 7200.7 8mb buffer עם NCQ. מארז Compucase 6A19 עם ספק HEC 300 (מספיק כח?) לא מעוניין להוסיף כסף עבור אמצעי קירור נוספים... אלא רק בעוד מאוורר למארז לכל היותר... (אשמח להמלצה על אחד ד.א.) אני רוצה 2x512 זיכרון, אבל אני רוצה לדעת שאני קונה רכיבים שיאפשרו OC מספיק טוב.. קראתי שהוניס מושלם ל OC - מ1.8ghz מהירות שעון מקורית, הגיעו איתו למערכת יציבה ללא קירור נוסף ב 2.8ghz ! אני לא רוצה …

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by JaguArrrr,

היי, יש לי athlon64 3000 עם slk-948u עם vantec thermoflow 80mm. הצלחתי להגיע ל 2200mhz בלי בעיה על המתח המקורי - 1.55v . כמובן, אני רוצה יותר הבעיה היא שכשאני מעלה ל 2300 אני חייב להעלות את המתח ל 1.75 (הביוס מראה שהמתח למעשה הוא 1.8) ורק אז הוא מתייצב אבל ב 64.5 מעלות במאמץ. השאלות הן אלו: האם זה הגיוני שצריכה להיות קפיצה כזאת במתח בשביל עוד 100mhz ? האם שמתי את ה arctic silver כמו שצריך ? (לפי הטמפ' - ללא אוברקלוק הוא מגיע ל 39 idle עם מזגן) האם החלפת המאורר ל delta/tornado תשנה בהרבה את הטמפ' ?

• 7 תגובות
    • 552 צפיות
  18. Started by The UnKnown,

אוקיי, יש לי כפי שציינתי בכותרת 9700פרו של הרקולס ואני רוצה להאיץ אותו, כרגע יש עליו סינקים מאלומיניום לזכרונות וקירור מאוורר סטנדרטי לליבה, אני רוצה להאיץ את הכרטיס ל9800פרו אבל הבעיה היא שראיתי אחרי שחבר שלי עשה אוברקלוק ל9700NP שלו (הרקולס) היו כל מיני תופעות לוואי אחרי זה, מסכים כחולים , המחשב לא עולה, חוסר יציבות וכל מיני בעיות שלא היו לפני האוברקלוק. אני רוצה לדעת לפני שאני מאיץ את הכרטיס האם ייתכנו תופעות לוואי שכאלה שיכולות לפגוע בביצועיי הכרטיס לטווח הארוך או לטווח הקצר?, ואם יש המלצות ועצות שונות? וזה גם יכול לעזור. תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 538 צפיות
  19. Started by JSK,

שלום, יש לי את הכרטיס Sapphire X1950PRO 256. הביקורות קטלו אותו בOC אבל אני מעוניין לדעת כמה דברים: 1. מה זה בעצם העלאת מתחים? מה זה עושה? כשמעלים מתחים אפשר לעשות OC רחוק יותר? 2. אי אפשר עדיין להעלות מתחים נכון? הגרסא של ATI TOOL שתומכת בכרטיס עדיין לא יצאה נכון? מתי היא תצא? 3. איך בדיוק לעשות אוברקלוקינג? עם איזו תוכנה? 4. להעלות קצת קצת או הכל במכה? כלומר איזה 5MHZ בזיכרון ו3 בליבה כל פעם? 5. איך בודקים שהOC יציב חוץ מבדיקת טמפ'? יש משהו בדיקת ארטיפקטים לא? איך בודקים? 6. כמה ארטיפקטים צריכים להיות? 7. איך לבדוק טמפ' במאמץ? כלומר, איך להביא את הכרטיס למאמץ גבוהה? תודה רבה למי שיענה, אני יודע שזה הרבה שאלות אבל אני לא רוצה לטעות. (יהיה נחמד אם תענו על כל שאלה…

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  20. Started by Thorn-Of-Invention,

הלינק אומר הכל

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by yuri1987,

מה עדיף בשביל OC? ביחד עם לוח p35-ds3 ומעבד 6750 הפרש של 100 ש"ח OCZ: http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZ2P800R22GK~15~0.htm G.SKILL: http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-2GBHK~15~0.htm איזה זכרונות יתנו ביצועים יותר טובים?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  22. Started by The_Byter,

התקנה פשוטה. מומלץ לוח עם VTT tracking או mod מתאים.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by אדם לוי,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1330&products_id=7807 מה זה ביכלל?! לא הבנתי כלום

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  24. Started by go_go,

OCZ הודיעו על פיתוח הזכרון המהיר ביותר כיום 722MHZ בתזמונים של 3,4,4, לידיעה http://www.ocztechnology.com/aboutocz/press/2005/124 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  25. אני חייב להגיד שאלו הזכרונות הכי טובים ויציבים שעבדתי איתם עד היום .....270 ב2.2.2.10 מה שהVX הללו עושים למערכת ...... פשוט תענוג מומלצים בחום ...יקרים ....אבל מומלצים . כרגע עובדים במתח 3.5 על 270 2,2,2,10 יציבים בטירוף PRIME ללא הפסקה MEMTEST גם כן ותוצאות בשמיים . דרך אגב CUPRA ....הם עובדים מצויין גם מתי שהם בסלוטים 3 ו4 והבוסטר בסלוט 2 .....תנסה ....זה נראה מסודר יותר וגם ככה הבוסטר לא יושב על הזכרונות . בהצלחה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים