אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים הרכבתי את החלקים הנ"ל: I5 750 box EVGA P55 SLi with LOTES Corsair dominator 1600mhz CL8 4GB kit Corsair 400cx PSU הרכבתי אותם מחוץ למארז עם כרטיס מסך PCI 5200 - אני מחכה להזמנה של כרטיס מסך ו-Thermalright True120 Black. עכשיו כשהכל בהגדרות ברירת מחדל, אחרי לחיצה על כפתור CLR CMOS הטמפ' ב-Memtest היתה באזור ה-54 מעלות. עכשיו שמתי את הזיכרון על 1600 מ"ה, זה הוריד את מכפלת המעבד ל-19 והוא במהירות 3042mhz. העלתי את מתח הזיכרון ל-1.65v לפי הגדרות היצרן, וזהו את מתח המעבד השארתי כמו שהוא 1.125v כמדומני. הטמפ' קפצה ל-89-92 מעלות ב-Memtest. ניסיתי לשים באס על 200 כך שהזכרון על 1600 מ"ה, מעבד עם מכפלה 15 כך שהוא ב-3000mhz, ולקבוע שוב 1.65v ו-1.125v. הטמפ' באז…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מעבד e4300 ולוח אם של gigabyte 965p ds3p והרבה פעמים כשאני מכבה את המחשב כשאני מדליק אותו המחשב הביוס חוזר להגדרות ברירית מחדל וOC נימחק גם לפני כמה חודשים החליפו לי את הלוח אם מ965p ds3 ל965p ds3 והיתה אותו בעיה יש למשהו מושג ממה זה?
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום... הינו כבר פעם בסרט הזה עםהמחשב הזה וOC רק כיון שלקחו לי אותו לתקופה ארוכה הורדתי את הOC ועכשיו אני רוצה לחזור לעשות שוב אז יש את המפרט בצד ואני העלה את התמונות מה-OCCT ומCPU-Z אז..איך אני ממשיך מכאן[br]פורסם בתאריך: 11.12.2009 בשעה 12:25:01 זה WIN7[attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצות לגבי קירור אוויר ממינימום 300 ש"ח עד ל550 ש"ח (אפשר לעשות יותר פשוט, המלצת מינימום והמלצת מקסימום) אז ככה יש לי מחשב עם מעבד i7 860 @ 2.80G וארבע ג'יגה זיכרון שמתחמם ומגיע לטמפרטורות של 70-80 מעלות בזמן עבודה (אני מקודד עליו סרטים) שדי מאיטות את הביצועים שלו בהשוואה לחודשים הראשונים שהיה לי אותו ובזמן שקניתי אותו לא חשבתי על קירור בכלל כי לא היתה לי כל כוונה לקודד עליו סרטים אבל עכשיו המצב השתנה. כנ"ל לגבי המחשב השני שלי עם מעבד Q9550 @ 2.80G גם ארבע ג'יגה זיכרון הטמפרטורה שלו נעה בין 65-70 מעלות (ללא הקירור שיש לי SpinQ) והייתי רוצה לשדרג את מה שיש לי באותה הזדדמנות. יכול להיות שאני טועה ולא צריך קירור והטמפרטורות נורמליות? העדיפות שלי היא לק…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
העלו לי בחנות את הmultiplier והמעבד רץ עכשיו על 3.6GHZ.. יש לי את הקירור: XIGMATEK Achilles S1284C האם אפשר וכדאי לסחוט עוד?
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
בעוד כמה ימים אני הולך לקבל את המחשב שהזמנתי בחלקים ואני זקוק למשחה טרמית עד 50 ש"ח. חשבתי לקנות את הMX-3, מה אתם אומרים עליו?
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יכול לעזור בבחירת גוף קירור טוב עבור OC למעבד I7 860 בתושבת 1156 ? המחיר לא קובע אלא האיכות. ואם אפשר גם שיהיה משהו שישנו ב KSP כי אני קונה משם. תודה על העזרה. אגב איך הקירור של Zalman CNPS 10X Extreme ?
-
- 9 תגובות
- 952 צפיות
-
-
המעבד שלי הוא AMD phenom x4 940be פתחתי אתמול את המחשב כדי לנקות. שחררתי את הקירור (המקורי של AMD) אך הוא נשאר תקוע. ניסיתי בעדינות, בסיבוב בכל מיני דרכים ובסוף הוצאתי אותו אך המעבד נשאר דבוק לקירור!! בלי שפתחתי את השחרור של המעבד בלוח אם!! שחררתי את המעבד וחיברתי בחזרה הכל. המחשב עד עכשיו עובד בסדר והמעבד עומד על 48-50 במנוחה. הטמפרטורה בסדר? אני מתאר לעצמי שאני צריך להחליף משחה, מה מומלץ? יש עוד משהו שאני יכול לעשות? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך הקירור ThermalTake TMG i3 CLP0555 למעבד CI5 750? איך הוא מבחינת שקט ומבחינת קירור?, האם הוא עדיף על הסטוק של הI5?, אני לא הולך לבצע OC אני רק צריך שהוא ישמור על המעבר קר.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני דיי חדש בעניין האובר קלוק לא יצא לי לעשות אובר קלוק עדיין .. ורציתי לדעת כמה דברים ! 1 ) התוצאה של 3DMark06 http://service.futuremark.com/home.action;jsessionid=8BB6CE8F433E5CA946F92D8DEED5E76E אני זקוק לאובר קלוק עצבני ? 2 ) איזה ציוד אני צריך לאובר קלוק בשביל לגרום למחשב לעבוד יותר מהר (אני לא משחק במחשב אני מתכנת ..) 3 ) איזה קירור הכי עדיף לי ? מים או אויר 4 ) מאיפה לקנות את אותו קירור ? (עיף אתר שעושה משלוחים) 5 ) אם יש מדריכים לאובר קלוק (עם תמונות או וידאו) אשמח (אשמח למשהו שמתאים למערכת שלי) המערכת שלי היא : http://www.cue.co.il/i/cue-w21555o34O.jpg תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
שלום אנשים אני מודע שהנושא על קירור לQ6600 נתחן כבר אבל יש לי שאלה והיא: האם הקירור MUGEN2 יכנס לי לתוך המארז? המארז שלי הוא Chakra ECA-5001 Full-Tower 25cm Monster Fan אני מתכנן לעשות OC ל 3-3.4GHZ אז אני רוצה להפתר מהקירור סטוק לפני שאני יתחיל אם הOC אם יש לכם הצעות לקירור אחר בטווח של 200 ש"ח להציע אני יותר מישמח. תודה מראש. נ.ב את שאר המפרט אפשר לראות בצד.
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום.. כבר ממש הרבה זמן לא עשיתי OC ושכחתי כבר באיזה מקומות אני צריך לגעת בביוס בשביל לעלות את הערכים שם. (אם זה וולט למעבד, מכפלות או מה שלא יהיה.. אני זוכר גם תזמונים בזכרונות אבל בזה אני מעדיף לא לגעת) המעבד הוא Q9550 ויש לי קירור Thermalright Ultra-120a המעבד הוא 50 מעלות במנוחה(לפי הליבה הראשונה-הכי חמה) ובסביבות ה70 מעלות במאמץ של כמה שעות רציתי לדעת מה הגבולות של המעבד מבחינת טמפ'? עד כמה מקסימום מותר להגיע ולעבוד איתו בטמפ' מנוחה ומאמץ קבוע(גם עד כמה מתח מקסימום לתת לו?) הלוח הוא של ג'יגה בייט דגם EP45T-UD3LR אני נכנס לביוס ולאן אני הולך בשביל לשנות ומה קודם? יש סיכוי שאני יכול להגיע ל4GHZ?
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי בעיה עם המחשב זמן הסוללה התקצר מכשלוש שעות למשהו כמו חצי שעה ולפעמים גם פחות. חוץ מזה יש בעיית התחממות במחשב הוא מתחמם מאוד ונהיה רועש אפילו בזמן המנוחה ואם אני מפעיל סרט או משהו קצת כבד הוא נכבה מעצמו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אז כמו שהסברתי בכותרת צריך קירור טוב לכרטיס הנ"ל למטרת OC כמה שיותר גבוה וטמפרטורות נמוכות בקיצור משהו טוב אבל רק קירור אוויר לא מים ולא משנה בכמה הוא יותר זול צריך גם לינק לחנות שמביאה כמה שיותר תשלומים וגם חנות אמינה שלא תיפשות רגל בטעות ואז אין אחריות. תודה לכולם על העזרה
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
המאווררים של נוקטואה 140 מ"מ רק לקבל אינדיקציה לגודל של המארז והמערכת. כל השאר למטה... case corsair obsidian 800d board asus maximus with rampage bios graphic card 4870x2 oc 810/1040 qx9770 oc 4500mhz 24/7 38/70c psu corsair 850w memory corsair xms2 oc 510 cl 4.4.4.10 water swiftech-gtz pump swiftech mcp-655 coolant Fluid XP+ ECO EARTH radiator Feser XChanger Triple 120mm Xtreme tubing Feser Tube Active UV Hose hard drives 4x250gb 0 raid0 fast 2x1tb raid1 copy
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי את הקירור ThermalTake Silent 1156 CLP0552 לפני כמה ימים רציתי לשמוע עליו חוות דעת ממכם מבחינת רעש וקירור (דגש על הקירור)
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
ערב טוב קודם כל.. אז כך בדרך כלל אחרי שאני חוזר מהעבודה שעה כזאת בערך אני מגלה שהתוכנה של ASUS מראה לי שהמעבד על 124C כמובן שהוא מתחיל"להתשגע" ולהרים את כל הקירור שלי במחשב ל MAX RPM . אחרי אתחול מהיר המחשב נרגע וחוזר למעלות הסבירות. שאלתי כך האם יש דרך לבדוק אם זה בעיה בסנסורים כי בתוכנה זה לא כי גם" SPEEDFAN "מראה לי אותו דבר. אגב שמתי לב שמצב הליבות בנפרד אין בעיה איתם מבחינת טמפרטורה אלה רק שבב "CPU" יש לו קורא סנסור שונה ? http://i45.tinypic.com/9fuxpi.jpg -לינק לתמונת מצב. אפשר לראות שהמחשב שלי גם לא על O.C וגם הוא נהיה כך אחרי שהוא מצב המתנה [לא מצב שינה פשוט יש שומר מסך שרץ ברקע],כמה שעות כנראה מאז שאני יוצא לעבודה משעות הצהריים המקודמות בדרך כלל. אשמח לכל יעוץ בנ…
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי אני רוצה לעשות OC למחשב לפי מה שהבנתי הגבול העליון זה 3700 העלתי את הבאס ל250 ויוצא 3000@2800 הרצתי בדיקת מאמץ ב OCCT והמחשב איתחל את עצמו את הזכרון הורדתי ל666MHZ כדי שהוא לא יגביל אותי הטמ"פ היתה 55 תודה
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
לפני חודש פרסמתי פה את הX3 425 שהצליח להפוך לפנום מרובע (4 ליבות + קאש) עכשיו הגיע אליי עוד מחשב חדש עם 425 והנה התוצאה http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=876899 המשותף לשני המעבדים הוא ששניהם גרסאת TRAY ולכן אני מניח שכרגע אצל היבואן יש סטוק של 425 שמכילים ליבת DENEB ויש סיכוי לא רע שיהפכו לפנומים
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לקירור (זול) ל QX9770 ללא OC תודה, גיא
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט שלי בצד ימין כאן בצד, E8400 היה לי 3.6 שעשו לי כשקניתי את המחשב ועכשיו סתם בדקתי וזה חזר ל-3.0 והסתכלתי גם ב-EVERST ובכל מקום 3.0 למה זה קרה? איך אני מחזיר את זה ? עריכה : יכול להיות בגלל שהוספתי 2 זכרונות ? בכל מקרה, איך אני עושה אותו מחדש ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הפריימים יורדים לי כשאני שם הכל על הכי גבוה ב DiRT2 וזה פתיר לדעתי כי המצב לא כזה נורא, אני מוריד טיפה את ההגדרות והוא רץ חלק לגמרי! *** המדריך בנעוץ לא עובד, ובמדור באתר מצאתי רק למעבדים. +אני עובד עם Windows 7 וניסיתי להוריד collbits וכנראה שזה לא עובד בווינדוס 7.. אני אשמח להדרכה מדויקת כי זה קצת מפחיד אותי לשרוף רכיבים עכשיו חח תודה
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מחפש המלצות לקירור לסוקט 1156 מעבד CORE I7 860 עד 200 שח מחנות iqpc. המלצות יתקבלו בברכה. תודה מראש בברכת חג שמח, גלעד.
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם מעבד Pentium P4 3Ghz (תושבת 775). הם די ידועים כזוללי אנרגיה ורציתי להוריד לו מהירות ומתח, שירוץ כמה שיותר קריר (וזול...) במצב רגיל הוא רץ עם מהירות 3Ghz עם מכפלה x15 סגורה. עם FSB 200. המערכת מבוססת זכרון DDR2 533Mhz על לוח אם GA-8I925X, לינק: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1831 הצלחתי לרדת ל-160 FSB מה שנתן לי 2.4Ghz הורדתי גם מתח ל-1.150V מ-1.325V (אני חושב שזה היה המקורי, לא משנה אבל - אם חשוב אפשר לבדוק) אם אני רוצה להוריד עוד וולט או הרץ המחשב קורס חזק... (צריך לאפס ביוס כדי להחיות אותו). אני לא מתעסק עם OC והידע שלי בנושא די דל, מה אפשר לעשות כדי לרדת נמוך יותר? (המטרה שלי 2.0Ghz) הנה כל …
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-