אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי מחשב פנטיום 3 450, 128 ראם, דיסק קשיח 8.4 ג' ו 3 מאווררים. ואני מעוניין להמהיר את המעבד... קראתי כתבות בעניין, אבל אני לא מוצא כתבה/מדריך רציני שיסביר לי איך מא' ועד ת'. כמו כן הייתי רוצה המלצות על תוכנות שבעזרתן אני יוכל לבדוק את יצויבות המערכת בזמן ההמהרה. בתודה מראש, inter-net
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז חברה יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 1.5 Ghz כרטיס מסך Sapphire Radeon 9200 SE שני זכרונות של 256 SDRAM אני צריך משהו שמוכן להסביר לי במסנג'ר צעד אחר צעד תודה רבה לכל מי שמוכן לעזור... *אני קונה בקרוב מחשב חדש זה בעיקרון להתאמן לקראת המחשב החדש.... elchih@walla.com
-
- 9 תגובות
- 516 צפיות
-
-
קודם כל תמונה :]: נ.ב זה באמצע בדיקה באורטוס. מתח 1.500 מתח לזכרונות 2.65 אני עושה בדיקת יציבות ונמשיך.. איך בינתיים?:] נ.ב איזה קירור אתם ממליצים לי לקנות למעבד? ואיך פאקינג מוציאים את הקירור של המעבד בסוקט 478?!שעה ניסיתי ולא הצלחתי :\ מפרט: לוח אם:Asus P4P800-E DELUXE מעבד:P4 Socket 478 זכרונות חברות בתחת 400MHZ נ.ב אחרון חח איזה כרטיס מסך יותר טוב ATI 9200SE או GFORCE 5200? תודה לעוזרים. END HAFIRA.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ממ שלום, ברשותי המעבד intel pentium 4 prescott 2.8GHZ socket 478 והלוח אם Intel Rock Lake D865PERL. עכשיו השאלות, 1. איך המעבד הזה בשביל לעשות OC? מה המגבלות שלו? 2. חשבתי על לקנות את הקירור למעבד Tuniq Tower 120 בשביל שאני אוכל לעשות לו OC ברמה טובה, האם זה יוכל לעזור לי והאם כדאי לי לקנות את זה בשביל לעשות OC למעבד? 3. והאם הלוח אם שברשותי הוא נעול? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 470 צפיות
-
-
איך עושים OC למעבד של אינטל עם לוח אם ASUS P6T? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
רציתי לעשות OC למעבד שלי לסביבות ה3GHZ אבל הבנתי שהמעבדים של AMD לא ממש טובים לOC אבל אני בכל זאת שואל אז כמה שאלות: האם זה אפשרי מבחינת: מעבד, זכרונות, לוח אם, ספק כוח והאם המערכת תהיה יציבה לאחר הOC? (במידה ואני עושה אותו נכון) ואיזה קירור מומלץ? (חשבתי על TT BIGTYPHOON 120 VX) אם אני מתחרט לאחר הOC ואני רוצה להחזיר אותו לתדרים המקוריים שלו זה אפשרי? תודה
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
יש לי מעבד מדגם Northwood פנטיום 4 2.26 לוח P4S333. אני מעוניין להשיג קירור טוב למעבד בסביבות ה150 שקלים. השאלה היא איזה סינק לקנות?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקשיבו אני צריך עזרה ראיתי באשכול כאן שמישהו יש לו מעבד טיפה יותר טוב משלי E2160 והוא עשה OC והגיע למהירות כמעט פי 3 ממה שיש לי עכשיו .. אז בקיצור איך אני עושה את זה תעזרו לי בבקשה מי שיצליח וזה יראה שינוי משמעותי יקבל מספר איסי 7 XYZ זה המהירות של המעבד שלי כרגע : יאללה אחים שלי עשו מצווה ..
-
- 30 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני בשלבי התחלה של OC למעבד שלי, וצריך עזרה בכל מה שקשור להגדררות של הזכרונות שלי דרך הביוס ע'מ שלא יפריעו לי ב-OC. זה המיפרט שלי: AMD AM2 Athalon 4000 X2 Gigabyte MA785GM-US2H AMD HD 4670 DDR 3 OCZ Gold XTC 800MHZ 1GB X2 Enermax Tomahawk 400W זה קישור לתמונה של ההגדרות של כל מה שקשור למעבד שלי וכל מה שקשור אליו בביוס (CPU Freq במקור היה על 200). וזה קישור לתמונה של ההגדרות של הזכרונות שלי דרך הביוס אם אתם צריכם עוד תמונות אז תגידו. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC למעבד שלי אבל, ניסיתי להעלות אותו ל220 בזיכרון אבל הוא לא יציב ועושה לי מסכים כחולם אז אני לא יודע איך אני יכול לעשות? תעזרו לי בבקשה, ואני לא מבין כלום מכל האשכולות אחרים אז אל תגידו לי לחפש תודה רבה לעוזרים תמונה- http://www.rar.co.il/files/eMule-1135261136.jpg
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים, מה גבולות הטמפרטורה שנחשבות לתקינות (ב-IDEL ובעומס) למעבד E6420 העובד תחת OC עד איזה טמ"פ אין שום סכנה למעבד, יש לי TUNIQ עפ"י ערך הטמ"פ הסופי אני אקבע את ה-OC . הכוונה שלי לעבוד ב-FSB=457M עם שעון מעבד 3.65G שאלה נוספת , על איזה ערך סף יש לקבוע את אזהרת הטפ"מ למעבד ב-BIOS (אם בכלל) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 399 צפיות
-
-
המעבד שלי: Intel Pentium D 930 כדי לי לעשות OC? וכמה רחוק אני יכול להגיע איתו?
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
אני הולך לעשות למעבד שלי OC ואני מחפש מאוורר או אמצעי קירור שונים, יש הצעות?
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אוקיי אני רוצה לעשות OC למעבד,אני צריך הסבר איך עושים למעבד ועם איזה תוכנות,יש לי מעבד Intel p4 2.40 ghz זה אפשרי להעלות אותו ל 2.6? אגב ליבה Northwood תודה. והאם יש סיכון שאני מעלה אותו ל2.6?אין לי קירור עליו או משהו אני רק רוצה לעשות OC קטנטן.. תודה מראש.
-
- 34 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אז ככה: המעבד שלי כרגע על תדר של 3.6GHZ והמתח בביוס על Auto.... כשאני מעלה את הבאס בעוד 5 (כרגע 225X16) כשהwin עולה המחשב עושה מסך כחול כזה...אבל כשאני שם את המתח על נגיד 1.5 הכל עולה טוב פשוט המחשב לא כל כך מחזיק בS&M...יש למישהו רעיון? זה המתח? אולי משו אחר? אני ממש רוצה להגיע לתדר יותר גבוה...
-
- 4 תגובות
- 489 צפיות
-
-
לפי התחזיות, אנו עומדים לקבל מעבדים חדשים של INTEL במהירות שעון של 1333MHZ. כיצד ניתן להמהיר אותם אם לוחות האם הנוכחיים לא תומכים בבאס גבוה יותר? תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
אפשר בכמה מילים על איזה מעבדי אינטל ניתנים להמהרה איזה מהם פתוחי /סגורי מכפלה איזה מעבדים נחשבו/נחשבים לטובים ביותר ל-OC
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מחשב שיבוצע לו OC ואני מתלבט בין שני המעבדים E2140 ו-E4400. האם OC ל-E4400 הוא 'קל' יותר (כלומר פחות אינטנסיבי) ולכן יש פחות סיכוי לקלקולים או אי-יציבות? או שהוא דורש קירור יותר צנוע? מהו הקירור המומלץ לכל אחד מהמעבדים הללו ב-OC? תודה,
-
- 0 תגובות
- 373 צפיות
-
-
היי התחלתי לא מזמן לעסוק בoc הגעתי עם המעבד (2.6c) ל3.384 ל260 FSB ול1041 BUS SPEED (נראה לי מכובד לפעם ראשונה) עם הכרטיס(inno3d 5700le) הגעתי ל460 עם הזכרון (סטוק 400) ול275 עם הGPU. את התיזמונים של הזיכרונות שיניתי ל 2.5-3-3-6 (3-3-3-8 סטוק) אבל המהירות היא 176 לכל זיכרון (סטוק 200) עובד בדואל... עכשיו האם כדאי לוותר על כל הoc בשביל לקבל 200MHZ מהזיכרונות? תודה מראש install
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
טוב, התחלתי לאט לאט והעלתי כל פעם 60 עד 70MHZ, הרצתי בדיקה בS&M כדי לוודא שהכול בסדר והמשכתי עד לAMD 4200X2 2.2GHZ. שם עברתי מויסטה לXP כדי לראות ציון 3DMARK2005, ציפיתי לעליה של כמה עשרות נקודות ואם לא מאות והפלא ופלא! הציון של 9200 נקודות ירד ל7800! עד כמה תמוהה יכול להיות המחשב שלי?? חשוב לציין שהמעבד לא מגיע אפילו עם OC ל45 מעלות, ככה שאין לי מושג מה הסיבה. מה כדאי לי לעשות? מהו התדר של חריץ PCI-E? האם מדובר ב100MHZ?
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אוקיי המערכת שלי: AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 E6 BOX הקירור למעבד: TT BigTyphoon כרטיס מסך sapphire X800GTO2 256MB קרור לכרטיס מסך - איזה כדאי לקנות? הלוח אם : lanparty nF4 DFI ultra-D הספק:Thermaltake 430W XP550 NP זכורונת: המחשב שלי לא סוחב כבר כמעט כלום, נהייה איטי, אני רוצה לשדרג אבל אין תקציב, בנתיפ אני מוסיף מאוורר שהלך. אני בעניין של HDTV ומשחקים\ לא גיימר רציני\ אני אוהב איכות . בחיים לי עשיתי OC\, וידוע לי שלמחשב שלי יש פונטיציאל אדיר. מה עליי לעשות האם כדאי? מה זה ייתן לי מבחינת ביצועים? במה זה יתבטא ? תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רק מתחיל בנושא אז תנו לתמונות לדבר בעד עצמן... קירור סטוק והמערכת ב OC מ 2.8Ghz@3.0 http://img277.imageshack.us/img277/73/150015001488151315014ft.jpg
-
- 10 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים אלו אני קונה מחשב חדש ומקריאה בפורומים וכתבות נגלתי לעולם ה oc. יש לציין שאף פעם לא עשיתי oc וזה נראה לי דבר קצת מסובך, אך אני לומד את הדבר, קורא פה וקורא שם והשאלה שרציתי לשאול אתכם היא כזאת הבנתי שכאשר מבצעים oc החום עולה וצריך אמצעי קירור נוספים, השאלה שלי היא כזאת אם אני עושה oc פשוט ולא גדול אם הקירור שמגיע עם החלקים שקניתי מספיק ואם לא אז מה חסר ומה צריך ויהיה חכם להוסיף Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb Box GIGABYTE GA-965P-DS4 LGA775 G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 1024MB CL 5-5-5-15 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER דבר שני שלא כל כך הבנתי אם אני oc לחלק אחד בלבד האם אני חייב לעשות oc לכל ה…
-
- 12 תגובות
- 863 צפיות
-