עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ___michael___,

היי, עד לא מזמן היה לי OC למעבד ל4.3 Ghz.(טכנאי עשה את הOC). עדכנתי את הBios לUFEI והOC נעלם. עכשיו השאלה איך עושים OC בUFEI? כל המדריכים באינטרט שמבוססים על ביס UFEI מדברים בגלל על לוחות אם של Asrock או MSI שהממשק שם לגמרי שונה. המפרט שלי : מעבד : I5 2500K 3.3 Ghz קירור : Scythe Mugen 2 כרטיס מסך : Sparkle 570 GTX OC זיכרון : 2GB Kingston 2GBX2 cruiser DDR3 ספק : Seasonic 750W דיסק קשיח : Samsung 1TB לוח אם : Gigabyte Z68MA-D2H-B3 מארז : Lancool Midi Tower PC-K62B Black

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  2. Started by crazydiamond,

שלום לכולם החלפתי את המעבד 2500 שהיה לי ב 2800 ועשיתי לו OC קטן והעליתי את הבאס ל 176 מה"ז ומהירות המעבד התייצבה על 2200 מה"ז - המהירות המקורית של מעבד 3200+. אך לוח האם מזהה את המעבד כ 3000+ . אין לי איך להשוות את הביצועים למעבד 3200 + או 3000+ מה לדעתכם הדירוג שלו לאחר ה OC הקטן הזה? האם הוא באמת 3000+ כי ההבדל בינו לבין ה 3200 הוא קטן במה"ז אך הבאס הוא 166 לעומת 200.

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  3. Started by oren13,

דבר ראשון המפרט מעבד:amd 64 bit 3000 athlon לוח:asus k8v-x כרטיס מסך:geforce 5700 256mb + vivo דיסק קשיח:80g sata יונדאי(שחכתי איך כותבים באנגלית את שם החברה) צורב:sony 16X10X40 כונן דיסקטים:orginal ספק:240w כרטיס קול:creative live 5.1 זיכרונות:princton 256X2 400mhz אוקיי א. אל תתיחסו לזה שהצורב לאט וכל הדברים האלה כי זה לא ממש חשוב לי רק מה שכתבתי בשאלות ב. אני קונה עוד איזה שבוע זיכרונות של kingston אבל אני מתלבט בין kingston לבין major ג. הלוח הזה תומך רק ב 300 fsb ד. אני רוצה שתגידו לי אם הזיכרונות האלה טובים וכמה אני יכול להגיע איתם ב - oc ה. המאוורר של המעבד מגיע רק ל 2800 rpm והחום של המעבד הוא 32 במנוחה ו. החום של הלוח 29 במנוחה ז. החום של הדיסק הקשיח הוא 31 במנוח…

• 14 תגובות
    • 609 צפיות
  4. Started by t-macc,

האלן אני רוצה לעשות oc עם ClockGen ממעבד d 2.66 ל 2.8 האם זה אפשרי והאם כרוך בזה סיכון כלשהוא.מאחר ומדובר בoc שהוא אפסי לחלוטין לכן לא אמורה להיות בעיה חשבתי לנסות לעשות האם אפשרי?

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Zod,

שלום, אני רוצה לעשות OC למעבד. שאני נכנס לביוס אני לא רואה תאפשרות לעלות את ה FSB,אני רואה רק את הטמפרטורות. מישהו בבקשה יכול להסביר לי איפה עושים? יש לי לוח אם GIGABYTE GA-M51GM-S2G ד"א יש תוכנה שבא עם הלוח אם שדרכה אפר לעלות FSP ומתחים, אבל אחרי שאני עושה ריסטרט אז הכל מתאפס. תודה לעוזאים

• 1 תגובה
    • 407 צפיות
  6. Started by TheHungryOne,

יש לי כרטיס רשת on-board על לוח אם Gigabyte GA-8I915P Duo . כשאני עושה OC למעבד אני מגיע איתו ל 3.75Ghz ומעלה טיפה את המתח ל- 1.400 בהתחלה אם הייתי מעלה את התדר של המעבד יותר מזה כרטיס הרשת לא היה מזוהה בכלל בביוס או שכן היה מזוהה אבל ב windows הוא עשה בעיות ולא הגיב גם ב device manager. מצאתי באלאנס ב- 3.75 שבו כרטיס הרשת עבד תקין. לאחרונה הוא התחיל לעשות לי בעיות בכך שתוך כדי עבודה הוא פתאום מפסיק לעבוד. הוא עדיין מזוהה ב device manager אבל אי אפשר לגשת אליו. כשאני מבטל את ה OC הוא עובד תקין. מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by -Nike-,

שלום, אני מעונין לעשות OC למעבד והתחלתי בתהליך לפי המדריך שיש באתר אך הביוס שלי קצת שונה ואני לא מוצא את משצריך. דגם הלוח שלי הוא : K8NF9 Ultra אז משארך OC אם הלוח זה או שיודע את הביוס הזה בבקשה שינכה אותי .. תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 369 צפיות
  8. מצורף צילום.יש אפשרות עם הייצורים האלה לקצת OC? מישהו יגביל אותי?אודה לעזרה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 442 צפיות
  9. Started by taotao,

אני כבר איזה חודש בפורום הזה די חדש בעסק עכשיו לרוב אני קורא על OC לכרטיס מסך סבבה קראתי את כול המדריכים מאמרים וכו באתר אבל בסופו של דבר אף אחד לא מסביר בדיוק מה לעשות כדי לעשות OC למעבד ללוח ולזכרון ואני מעוניין לדעת איך עושים OC למעבד שלי לזכרונות וללוח מה אני צריך לשנות במה זה יתרום לי כמה והכי חשוב איך לעשות את זה? תודה מראש למבינים ולעונים

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  10. יש לי מעבד c2d e6600 '4 giga ram אנרמקס 420 ספק כוח מה בדיוק לשנות שם ולכמה ? תודה. [attachment deleted by admin]

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by OFIRLEVY66,

שלום, אני מעוניין לקנות את הלוח ASUS P5KC ורשום שאם אוברקלוק אפשר להגיע אם זיכרון 800MHZ ל-1333MHZ זה נכון? E6850 עד כמה אפשר להגיע איתו? ספק OCZ 600W

• 6 תגובות
    • 527 צפיות
  12. יש לי מעבד 3ghz אינל פרסקוט עשיתי לו אובר ל3.2 ולכרטיס מסך לליבה 270/300 זכרונות 400/420 האם תהיה התחממות משמעותית במעלות??(אם כן אז כמה מעלות+-) תודה מראש לכל העוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 602 צפיות
  13. Started by diablo4u,

amd 64 3200+ (NOT 939) albatron k8x800pro Thermaltake SilentTower Cpu Cooler CL-P0025 קירור למעבד... המארז supertalent די מאורר וכמה אוכל לעשות oc להכרטיס מסך הבא gigabyte 6800gt 256 bit קירור של החברה... כמה לדעתכם אוכל להוציא מהרכיבים הנ"ל? ובאיזה תוכנות כדאי לי להשתמש.. אני די חדש בנושא תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  14. Started by diablo4u,

amd 64 3200+ (NOT 939) albatron k8x800pro Thermaltake SilentTower Cpu Cooler CL-P0025 קירור למעבד... המארז supertalent די מאורר וכמה אוכל לעשות oc להכרטיס מסך הבא gigabyte 6800gt 256 bit קירור של החברה... כמה לדעתכם אוכל להוציא מהרכיבים הנ"ל? ובאיזה תוכנות כדאי לי להשתמש.. אני די חדש בנושא תודה לעוזרים.

15. Started by Chaos,

ברצוני לעשות OC למעבד וללוח-אם. לפי נושאים קודמים, הבנתי שיש צורך לשנות הגדרות בביוס. נכנסתי לביוס, ובקטיגוריית Main, האפשרויות הקשורות במעבד ובלוח-אם נעולות (מסומנות באפור). - האם יש דרך אחרת לעשות OC למעבד או ללוח-אם? - כיצד ניתן לפתוח אפשרויות אלה בביוס? - האם ניתן להעלות בהדרגה קלה את המהירויות ולא רק בקפיצות קבועות? - האם ניתן לפתוח את המכפלה, ואם-כן, כיצד? - מהו הפוטנציאל OC של המעבד והלוח-אם? צורפו תמונות של המעבד ולוח האם ב CPU-Z. תודה לעזורים.

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  16. Started by gabriel,

מכיוון שמה שיש לי כרגע עוד מתפקד לא רע, אני שוקל לשדרג לו כרטיס מסך ולעשות OC. כמו שאפשר לראות במפרט בצד, יש לי מעבד E6400 (מלפני שנתיים וחצי), ועכשיו אני תוהה כמה אוברקלוק אני בכלל יכול לעשות לו, מבלי לסכן אותו יותר מדי? אני לא מחפש למתוח את הגבול שלו, פשוט לקבל האצה קלה כאשר אני משתמש בו בעריכת וידאו ומשחקים (אני גם מתכוון לשדרג כרטיס מסך, ככה שלפחות במשחקים אני אהיה בסדר). ואז כמובן אני רוצה לשדרג ולקנות מאוורר אחר למעבד. פעם קיבלתי המלצה חמה על טייפון, אבל הבנתי שיש היום הרבה יותר טובים ממנו. על איזה מאוורר אתם ממליצים לדגם הזה? אני לא מחפש משהו של 300-400ש"ח, חשוב שלא ירעיש, ושעדיין יהיה יעיל. בעריכה וידאו לפעמים נראה לי שהוא כמעט נחנק והחדר הופך לכבשן. והאם אתם ממלי…

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  17. Started by amisha,

יש לי מחשב ישןו בטירוף פנטיום 3 600 MHZ עשיתי לו קצת OC והגעתי ל באס של 150 במכפיל (קבוע איזה עצבים!!!) 4.5 כשניסיתי להעלות אותו ל 155 הוא לא מעלה את ה מע' בהפעלה מה אני צריך לעשות ?? אני עם הקירור של אינטל והמעבד הוא בסלוט ולא כמו החדשים שבאים בסוקט

• 10 תגובות
    • 792 צפיות
  18. תיראו אני הולך עוד מעט ככה שבוע לשדרג את המחשב יש לי כרגע מעבד e6300 קירור סטוק ,ספק ezcool 300w זיכרון 1GB CL5 600MHZ אני הולך להחליף ספק וזיכרונות של 800MHZ 2GB וכרטיס מסך ולוח אם של ג'יגה בייט שאני יוכל לעשות OC בכלל (P31-DS3L) עכשיו אני חייב לשאול כמה שאלות ובבקשה תענו על כל אחת מהם בנפרד ולענות על כולם 1. האם כדי להחליף ספק כדי להגיע לנגיד מ 1.8 MHZ ל 2.4 בלי שהיו תקלות ונפילות, ולמה MHZ כדי להגיע עם קירור סטוק אבל שהיה יציב ולא יוריד מחיי המעבד. 2.האם המעבד במצב רגיל שלו 1.8 MHZ ינצל טוב את הכרטיס 9600GT ? 3. תגידו לי אם השלבים ל OC שאני הולך לעשות הם נכונים ואם לא תקנו אותי ---------------------------------------------------------------------------------- א.נכנס…

• 10 תגובות
    • 976 צפיות
  19. Started by Genom_g,

כדי לי לעשות OC למעבד שלי? תראו את המעלות של כל המחשב תגידו אם כדי לי להתחיל http://img101.imageshack.us/img101/853/oc8tr.jpg

• 12 תגובות
    • 742 צפיות
  20. Started by liav12,

השאלה בכותרת. האם כדאי? מותר? מסוכן ועדיף שלא?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  21. Started by Night,

מה האפשרויות שלי לעשות לו OC ? מה השיפור האפשרי כאן? כמה זה יעלה?

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by LielZ,

אני מעוניין לעשות oc למעבד שלי e8400 ואני באמת לא מבין בזה כלום אז אני אשמח שתענו לי על כמה שאלות . המפרט שלי הוא כזה e8400 gigabyte ep43 4 giga ram 320gb therm430W ati hd4670 עכשיו ככה הקירור שלי הוא artic cooling Alpine 7 PRO זה מספיק?לכמה אני יכול להגיע?והאם יהיה לי צוואר בקבוק?ומה זה בכלל. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 551 צפיות
  23. Started by BMD,

אפשרי בכלל ?? קניתי מעבד חדש , XP 2600 MOBILE , בקרוב אני מתכנן גם לוח אם חדש ABIT AN7 אולי , אבל אני לא רוצה להיפרד מ 1 G זיכרון שיש לי בשני סטיקים של 512 M זיכרון DDR 266 , סתם בשביל הקטע , אם הייתי רוצה לעשות אובר קלוק קטן של 100 - 200 MHZ הייתי יכול ? הקירור שלי סביר . תודה מראש לפונים .

24. Started by adi518,

אוקי P: קראתי את הסטיקי וזה.. הבנתי שזה באמת יחסית פשוט לעשות OC אבל אני צריך לדעת כמה דברים.. מה צריך לבטל בביוס לפני שאני מתחיל לעלות את המכפלה של המעבד? מתי אני צריך להתחיל לעלות את המתח? אני צריך לשנות גם דברים בזכרון או רק של המעבד? אני חושב על OC ל 4.5-6.

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  25. Started by night-fire,

טוב אז הסיפור הוא כזה.. המחשב שלי הלך (במילא בקרוב אני קונה חדש) אז בינתיים לקחתי את הישן פנטיום 3 600 MHZ יש איזשהו מצב ואפשרות לעשות לו OC?? תודה!

• 5 תגובות
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים