אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב לכולם החלפתי היום קירור למעבד (ועל הדרך... גם מעבד), כמובן שהתחלתי לעשות אוברקלוק, אבל נתקלתי בבעיה קטנה בנוגע לטמפרטורות- כל תוכנה מדווחת על טמפרטורות אחרות, והייתי שמח לדעת- לאיזו תוכנה להאמין? Realtemp, Coretemp או אברסט? (שלוקחת את המידע שלה ישירות מהביוס...) תודה לעונים
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כולם אני די חדש בנושא אבל קניתי לי את הלוח הזה ככה שאני לאט לאט אכנס חזק לכל הקטע של OC אז אני משתמש בOCZ 1600MZ 4GB על לוח של ASUS RAMPAGE EXTREME וויסטה 64 ביט קודם כל נתחיל בבעיה קטנה בביוס רשום שתדר על AUTO אבל בPOST אני רואה שהתדר תקוע על 1333 למרות שהזכרונות עצמם הם 1600 כשניסיתי לשנות את התדר ל1600 הכל היה בסדר עד שהוא טען את החלונות ושם קיבלתי חלון כחול... מישהו יודע מה עושים חבל לי על 300MHZ שכבר שילמתי עליהם =\ תודה לעונים
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עכשיו בתחילת התהליך , הנה הפרטים : 3400Mhz יציב לאחר שעתיים של S&M (מעבד ב100% ובדיקה מחזורית) ולאחר מכן 9 שעות של OCCT ללא הודעת שגיאה. מתחים : CPUZ - 1.264 VID - 1.25 ביוס - 1.216 טמפ' : idle - 33 load - 44 supr pi : סטוק - 14.979 3400 - 13.996 כמה שאלות : ההפרש במתחים מעיד על vdrop? איך הטמפ? במקרה שהOC לא יציב, המחשב פשוט יכבה את עצמו ולא יגיע לפוסט? מה בדיוק קורה בדר"כ? תודה, יובל.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים. אני מתכנן לסחוט מיצים מ-GTX260 ואני מעוניין להשאיר אותו קריר כדי שלא יחליט לעשות פיגוע התאבדות בתוך המארז שלי. הקירור יכול להיות אקטיבי או פסיבי, זה לא משנה. מאוורר 120mm טוב יש לי בצד, לא בשימוש. חשבתי בינתיים או על ה-HR-03 GTX שלא ניתן להשיג עדיין או על ה-Twin Turbo עם מתאם ל-GT200, שלא ראיתי שקיים.. אשמח לקבל המלצות. תודה רבה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום רב , המעבד שלי E6750 נמצא בOC על 3.2 הטמפרטורה היא 60 במאמץ בתוכנה האם זה נורמלי ולא מסוכן ? לדעתי המשחקים הטמפרטורה אפילו יותר נמוכה אפשר המלצה לקירור בתקציב של 200 שקל בערך ?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מדיק וינדוס בהתחלה המחשב רושם לי ככה cpu fan error press f1 to resume וגם אחרה כמה זמן שאני רוצה להדיק שתי דברים באותו זמן לדוגמע להדליק נגן וגם להיכנס לתיקיה המחשב חם ולא נותן ויש לי זיכרון אמון
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את המחשב הזה: אינטל פנטיום 4 CPU 2.80GHZ 2 GB RAM msi ms-starforce FX 5200 מה לעשות??אני בפניאקה ואי אפשר לדחות את זה למחר.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האנטק שלי (ANTEC SX 1030 B) שרד מודינג קטלני הכולל ערכת חלון מפי סי מודס ו3 חורי איוורור אחד מהם 120 ממ שמוציא אויר למעלה... תמונות וניאון כחול בקרוב!!
-
- 16 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
איך אני מעלה את מהירות הבאס??? על איזה רכיבים בדיוק זה משפיע??? ומה זה משפר בדיוק??? תודה! :
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
התכוונתי להציב מחשב נוסף בצמוד למחשב הנוכחי (מה לעשות - מחסור במקום)... האם תיווצר בעיה של התחממות יתר מכך שהמארזים יפלטו חום אחד על השני.... אם כן....מה ניתן לעשות? (אם אתם מציעים את אופציית המאווררים - פרטו איזה, איפה, וכמה כל הסיפור יעלה לי בסופו של דבר).....
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני סובל מבעיות שינה קשות וזה בגלל: שיש לי עכשיו את GLOBAL WIN WBK 38 והוא מרעיש!!! רציתי לדעת מה ההבדל בינו לThermaltake Volcano 7 ביצועים/רעש והאם שווה להחליף נ.ב. בקשה מהמנהלים: בבקשה אל תעבירו את ההודעה הזאת לפורום "אוברקלוקינג, קירור ומודינג" כי מדובר פה במאוורר לשימוש רגיל ולא לאיזה אובר מטורף.... תודה מראש :smoke:
-
בעיקרון: מים בלחץ נמוך הופכים לאדים בקלות..... ואפשר להוסיף מאווררים כהוות נפשכם... (אני התחלתי לבנות כזה) הצינור שמוביל את האדים עד קירור לא חייב להיות צינור עגול - (אם זה לא עגול אז אפשר פשוט להרכיב על זה הרבה איטסינקים ומאווררים) סליחה על הציור המעפן - אבל השעה כבר 01:00 ולא ישנתי המון זמן... :'(
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
אחרי שירקתי דם , החלפתי 3 לוחות , החלפתי זיכרונות , עשיתי שמיניות באוויר , כדי לעבור את ה1.6 גיגהרץ עם ה1.4 הרגיל שלי ולהכנס איתו לXP , ארזתי בסופו של דבר אומץ , שרפתי 2 מלחמים , אבל עשיתי את זה . המעבד עכשיו על 2.1 וולט , עם המוד של הנגד ללוח של EPOX , בחיים לא רעדו לי ככה הידיים כשהלחמתי אותו . אבל עכשיו כשכל זה מאחורי , אני יכול למות בשקט עכשיו . וכל זה במקסימום 55 מעלות חום !
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק לכרטיס שלי וכבר הוספתי עליו מאוורר והוא לא מתחמם בכלל בכלל כרגע. איך אני יכול לעשות לו אוברקלוק? אפשר אולי לינק לתוכנה כי לא מצאתי שום דבר בדרייברים! בתודה מראש: יועד.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
למה מעלים את הוולטאז כשעושים אובר?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב אחרי המון משחקים הצלחתי לגרום לסלרי לרוץ יפה וגם לחייך המהירות 1.54GHZ ורץ יפה מאוד, עם כרטיס GF2 TI הנה הביצועים
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חם, וזה אולי קצת מורי דמיכולות האוברקלוקינג ;D אבל חשבתי שיהיה מעניין לרכז התנסויות שונות עם אוברקלוקינג שיש לכם. מעט פרטים על המעבד ועל כמה הגעתם באיזה מתח, מה עשיתם כדי להגיע... רק מעבדים כרגע, בהמשך יהיה אולי גם משהו על כרטיסי מסך...
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
בלי להוסיף מאוורר או צלעות קירור או משהו? משהו ביתי כזה.. תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח של Asus - A7V133 והמאוורר הקטן של ה MB הפסיק לעבוד, הטמפרטורה הגיע ל 50 לפי ה Asus Probe. איפה ניתן לרכוש מאוורר כזה? תודה על העזרה.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת עם מישהו יודע כמה עולה לד כחול ואיפה אפשר להשיג? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש מארז חדש שיהיה נוח לModding שיראה יפה , יהיה גדול והכי חשוב מאוורר טוב המלצות?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אמרו שTbred עושה OC מ1.53GHz עד 1.9GHz בקירור אוויר. מה זה קירור אוויר?
-
התקנתי את המחשב החדש ASUS A7V 333 AMD1800 זכרון OCZ DDR PC3000 256M טפמ' לוח /מעבד 30/60 במנוחה (לכל הדעות גבוהה מידי) השתמשתי במשחה טרמית AS3 כל כבלי ה-IDE מעוגלים ויש לי שני מאוררים 80 מ"מ במארז (TASK 3001) אחד מכניס בחזית ושני מוציא ממוקם תחת הספק ה-HSF הוא של חברת GREEN POWER שקיבלתי עם המעבד מה אתם ממליצים לי לעשות ???
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-