עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by FatallChill,

טוב אז ככה 1) מה הם "הצינורות" בכרטיס המסך 2) מה הם אפשרויות הOC ל GeForce 5200 fx

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  2. Started by shayyzz,

שמעו חברה אני מעלה את הארצים של הכרטיס מסך פתאום המסך נהיה שחור ואז רגיל שחור רגיל שחור רגיל במהירות חבל על הזמן דרך אגב החלפתי עכשיו את ה x1950GT Super ל x1950Pro ואם הג'יטי לא היה לי את זה ? מה יכולה להיות הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 18.07.2007 בשעה 12:45:15 סבבה חברים הסתדרתי ועוד שאלה עכשיו הטמפרטורה עומדת לי בין 50 ל 60 זה לא כל כך טוב נכון?ועוד שאלה אחת קטנה D: איך אני עושה שבמשחקים יראה לי כמה FPS יש לי בצד שמאל למעלה בצבע צהוב? תודה

• 2 תגובות
    • 416 צפיות
  3. Started by sub_man,

טוב יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 2 MX עכשיו אני לא יכול לעשות OC למעבד.... בגלל הצער הזה חשבתי על כרטיס המסך. עכשיו לשאלות.... : 1. מה הסכנות בOC לכרטיס מסך? 2. איך עושים 3. מה התוכנות הדרושות? 4. איך זה יעזור לי עם הכרטיס שיש לי 5. אם יש לי היט סינק+מאוורר של ספק אני יוכל להעזר בהם לפרוייקט? 6. תודה לכל העוזרים

4. Started by avielsvis,

שלום אני עושה בפעם השניה אחרי הרבה זמן oc שוב לכרטיס מסך הדי מאוד ישן שלי hd4850 ובפעם הקודמת לפני הרבה מאוד זמן.... עשיתי לו oc עד הסוף .... ומשום מה תמיד עכשיו עובר לי את ה- 85 מעלות ב-occt אפילו אם זה על 100% איוורור וגם על הגדרות ברירת מחדל של הכרטיס... איך זה? כי הוא התיישן? או שאני צריך לעשות בדרך שונה oc?אולי יש לכם מדריך טוב יותר? occt פשוט מחמם יותר מדי

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. חבר נתקל בבעיה וביקש ממני לעזור לו.. הנה ההודעה שהוא ביקש ממני לפרסם: (כי אין לו גישה לכאן נכון לעכשיו)

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  6. Started by PCvG,

יש לי כרטיס מסך בסדר שהוא מספק בעקרון אבל רציתי לשאול האם OC עלול לגרום נזק בלתי הפיך? האם עדיף שלא להתעסק עם זה? הייתי שמח לתוספת ביצועים, יש לי ספק כוח איכותי. מומלץ או לא?

• 2 תגובות
    • 4.6k צפיות
  7. Started by kinggil,

תודה.

• 7 תגובות
    • 582 צפיות
  8. Started by henz12345,

הכרטיס מסך הוא GEFORCE 8400GS 512MB DDR2 . אוברקלוק : Graphics Processor Properties GPU Clock (Geometric Domain) 702 MHz (original: 459 MHz, overclock: 53%) GPU Clock (Shader Domain) 1404 MHz (original: 918 MHz, overclock: 53%) Memory Clock 410 MHz (original: 333 MHz, overclock: 23%) זה טוב ? , בMEMORY אני יכול עוד להעלות , אבל בשלב מסויים הוא מתחיל להראות לי שגיאות על המסך , יש דרך לסדר את זה? כי הקירור שלו עומד על 46מעלות , בRIVETUNER בGPU CLOCK [שתיהם] הגעתי למקסימום , אי אפשר להעלות יותר [יש דרך להעלות יותר?] ...

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  9. Started by eshel107,

האם ניתן לישרוף כרטיס עלידי OC ללא שינוי מתחים בכלל. אני שואל באופן סדיר ולא אחד למילון.

• 1 תגובה
    • 401 צפיות
  10. הי אני משתמש בRivaTuner ויש לי 8800 GTS 512 ברצוני לעשות OC אבל כל פעם שאני מעלה את ההגדרות אני מקבל פחות ניקוד ב 3DMARK06 אפילו שאני מעלה ב5% זה הגיוני? אולי שכחתי לסמן איזה פונקציה? או אולי יש משהוא שאני לא יודע?

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by TapUdi,

יש לי את הכרטיס Geforce 4 Ti 4400 מבית Leadtek הכרטיס עצמו מגיע עם צלע קירור ממתכת כלשהי(אני מניח שזוהי אלומניום) ו-2 מאווררים עליה בנוסף לזה יש לי מארז Enermax 3181 מקורר כמו שצריך רציתי לדעת אם הקירור הזה יספיק לי בשביל אוברקלוקינג לכרטיס מסך ואם בכלל כדאי לי לעשות OC ועד כמה כדאי? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  12. Started by liorgadidi,

שלום.! יש לי את הכרטיס מסך הזה: radeon 9600 se ואני רוצה לעשות לו oc עכשיו אני לא מבין בזה בכלל אני צריך עזרה ופירוט בקשר לכל הדברים האלה. אז מי שיכול להסביר לי איך לעשות אני יודה לו מאוד.!

• 16 תגובות
    • 844 צפיות
  13. Started by kinglol,

שאני מקבל ארטיפאקס זה בגלל התחממות יתר או בגלל שהכרטיס לא סוחב יותר? ואיך אפשר להמשיך ולהגביר את הזיכורת והליבה ולהתגבר על הארטיפאקס?

14. Started by Mazumotte,

שלום כולם!! בא לי לעשות OC קטן לכ.מ שלי. בפורום גרפיקה נתנו לי את ATI TRAY TOOLS כתוכנת בקרה לכרטיס(לא כתוכנה ל-OC). אם אני נותן לתוכנה לעשות את ה-OC לבד(find max clock for GPU/MEM) זה בטוח או יותר כדאי לי לעשות לבד? דרך אגב, הכרטיס הוא 1950P של POWER COLOR. אני לא מתכנן משהו רציני, רק בקטנה

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  15. Started by nir_n7,

עשית OC כמה שיכולתי אבל כעת הגעתי לרף , אני רוצה להאיץ את פעולת המאוורר בכרטיס אבל אין לי את הפונקציה בRIVA TUNER! ב3dmark06 עליתי מ3400 ל5700 השיפור היה ממש טוב .. אבל אני חושב שיש לו עוד ... אני רק צריך להצליח להעלות את מהירות המאוורר .. ____

• 11 תגובות
    • 730 צפיות
  16. Started by -Sky_Lord-,

היי, רציתי לדעת מה יקרה שאני יעשה יותר מדי OC לכרטיס מסך (בקטנה כמובן, בלי לשרוף אותו). קראתי שאם יתחילו להופיע סימנים שחורים אז זה יותר מדי, זה נכון לOC לזיכרון או לליבה? אני עם Sapphire Radeon 9800 PRO @ XT 425/375 עם הקירור הסטוק, זה עובד חלק.

• 10 תגובות
    • 641 צפיות
  17. קראתי את המדריך באתר, הורדתי Coolbits.. נתתי לו לבדוק מה אופטימלי ויצא GPU 642 זכרונות 1700 הכרטיס הוא 7600GT Extreme של Leadtek זה לא קצת הרבה..? מה הדרך הכי פשוטה לבדוק יציבות.? אין לי ניסיון עם 3dmark ודומיהם.....

• 14 תגובות
    • 856 צפיות
  18. Started by t-macc,

האלן יש לי 7600 GT קרור פאסיבי. ליבה סטוק 560 זכרונות 700 העלתי לכל אחד מהם 35 שאני מעלה ב 40 הרצתי בדיקה במארק והציון ירד,שמתי לב שם לתקיעה של כמה שניות. אם אני יעלה קצת את תדר ה PCI E זה יעזור ? תודה

• 3 תגובות
    • 431 צפיות
  19. Started by tamir6066,

היי,יש לי HD4850 עם קירור של זלמן.כרגע הוא על סטוק.יש סיבה לעשות לו OC?אם כן לכמה?יהיה הבדל בביצועים?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by yoav9,

כאשר אני עושה oc לכרטיס מסך, איזה פרמטר עדיף לי להעלות לקבלת תוספת גדולה יותר בביצועים, הליבה או הזיכרון?

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  21. Started by iSneak,

יש ברשותי את ה PowerColor X800 XT PE. מהירויות הסטוק שלו הם 520 לליבה ו-560 לזכרון. שמעתי על אנשים שהגיעו ל800 לליבה ולזכרון (זה שקבע את השיא ל 3Dmark05 לפני ה-SLI), אני כמובן לא מצפה להגיע לכאלה תוצאות, אבל לפחות לעבור ת'600 לליבה, מכיוון שהמקסימום שאני מגיע לליבה בלי שאני אצטרך לעשות ריסט כי הכל נתקע זה 551. רק 30 מה"צ?! משהו נשמע לי פה די מסריח. ושאני שם על 545 זה עושה לי כבר ארטיפקטים בחלק מהבנצ'ים. למה אני לא יכול לעשות OC גבוה יותר? הכרטיס ממה שאני ראיתי לא עובר ת'60 מעלות (יש לי 6 מאווררים במארז). תודה על העזרה, ד"א, צירפתי תוצאה של הבנצ'.

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  22. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך כמו שמצויין בחתימה. הבנתי בעבר דרכם שעדיף להתחיל בקטן את הOC ובאמת הפעלתי את הRIVA ונתתי לו לבחון את ההגדרות של הכרטיס לאחר הפעלה מחדש. זה מה שיצא: (ראו תמונה) השאלה שליהיא: מה להעלות קודם? את הCORE או את הMEMORY? ובכמה (יש לציין שאין לי גופי קירור שאני הוספתי על הכרטיס)? איך אני רואה את הטמפ' של הכרטיס שלי עכשיו ואחרי הOC? כי כל עוד שאני לא רואה טמפ' אני יכול להעלות את הMHZ ללא בקרה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  23. Started by carock,

אם נגיד אני עושה OC לכרטיס מסך דרך RIVATUNER או ATI TOOL.. אז כל פעם שאני יוצא מהתוכנה הOC מתבטל..?

24. Started by שורטי,

אז ככה יש לי את הכרטיס מסך הזה: POWERCOLOR RADEON X800XL VIVO PCI-EXPRESS 256MB עם מה אני עושה לו OC אפשר לפתוח צינורות צריך להוסיף עוד קירור תודה

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  25. Started by asaf556,

שלום אני רוצה לעשות oc לכרטיס מסך עם התוכנה ATITool אבל אני לא מצליח לעבוד עם התוכנה הוא לא מזהה את הכרטיס ואת המהיריות שלו ואני לא יודע מה לעשות אשמח אם תסבירו לי מה לשנות בהגדרות כדי שהתוכנה תעבוד תודה ויש לי עוד שאלה הורדתי קובץ רגסטרי שהיה אמור להוסיף לי ללוח הבקשה של הדריבר את אפשריות הoc הפעלתי את הקובץ ואישרתי אבל זה לא הוסיף את האפשריות או שהוא כן הוסיף ואני לא יודע איך לגשת לשם אשמח אם תענו לי גם על השאלה זו

• 1 תגובה
    • 519 צפיות

דיונים חדשים בפורומים