עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. הכי הרבה שהצלחתי להגיע עם הכרטיס ללא ארטיפקטים .....4732 ב3DMARK05 !!! http://service.futuremark.com/compare?3dm05=750900 ניתן גם יותר אבל עם ארטיפקטים שוליים .... הגולש ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by KrustyTheKlown,

יש לי GEFOCE6100 מובנה (מחשב חדש) האם OC יתן איזשהוא שיפור מורגש לדעתכם? מן הסתם אני לא מצפה לשחק משחקים הכי חדשים.... האם יש איזשהו סיכון גם ללוח אם? תודה

• 7 תגובות
    • 516 צפיות
  3. Started by IG,

שלום לכוולם. מזמן לא עסקתי בOC ככה שאני כבר לא כלכך מעודכן בתוכנות שיש... אנירוצה לעשות OC לכרטיס המסך שלי- ראדיון 9100 של ספייאר. אני צריך תוכנה שבעזרתה אני אוכל לעשות את הOC, רצוי שהתוכנה תבדוק אוטומטית את הקונפיגורציוה האופטימאלית למערכת שלי, ושאני לא אצתרך להפעיל אותה כל פעם מחדש כשאני מפעיל את המחשב. המארז שלי מספיק מאוורר והלוח לא עולה על 40 מעלות במאמץ (העלתי את המכפלה אז הוא מתחמם קצת יותר מהמצב הרגיל...)

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  4. Started by IG,

אני רוצה לעשות OC קל לכרטיס שמופיע בחתימה שלי. עם איזה תוכנה אתם ממליצים לי לעבוד? אני רוצה תוכנה שתעשה את הOC למצב האופטימאלי, ושתיבדוק את היציבות, ושאמי לא אצתרך להפעיל אותה בכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש כדי לשחזר את ההגדרות של הOC. שאלה נוספת: עידכנתי דריבר לפני 3 חודשים. כדאי לי לעדכן שוב לפני הOC?

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  5. Started by kobi_af,

אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך שלי ( redaon 9600 אקסטי ) אם אני רוצה לעשות oc אני צריך לעלות לליבה שלו או לזכרונות שלו

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  6. Started by x-pac,

אני רוצה לדעת אם הכרטיס שלי מתאים ל OVERCLOKING Inno3D GeForce FX 5700LE תודה מראש

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  7. Started by IG,

אני רוצה לעשות OC לכרטיס המסך שלי (פרטים למטה...) בלי החלפת קירור או השקעה כלשהי ויש ל כמה שאלות: 1. איך אני עושה את זה? בביוס אין לי אופציה של שינוי מהירות השעון של הAGP, יש לי אפשרות לשנות רק את המתח... 2. מה יכולת הOC הממוצעת של הכרטיס שיש לי ואם כלל שווה לי לעשת לו OC (אני אראה הבדל בOC עד גבול יכולת הקירור הסטנדרטי שיש על הכרטיס?) תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  8. Started by TheShadow,

יש לי FX5200 ואני רוצה לעשות לזה OC... יש קירור מקורי של פנטיום 4 על הכרטיס מסך חח ויש משחה טרמית... כמה אני יכול לשפר אותו? אני רוצה לעשות OC ולהשתמש בזה עד שיגיע לארץ 6800 GT.... ולא לקנות כמו מטומטם מנוע ב400 יותר... חח אני דיברתי איתו הוא אומר לי אצלנו יש במלאי ואתה לא צריך לחקות שבועיים וזה שווה לך את ה400 שקל האלה.. אני מעדיף לקבל חדש חדש שהגיע לישראל ולוותר על ה400 האלה \:

• 6 תגובות
    • 448 צפיות
  9. Started by nivster,

שאלה לי: פירמטתי לפני כמה זמן את המחשב, ולפני שפירמטתי היתה לי אופציה לשנות את המהירות של הזיכרון והמעבד של הכרטיס מסך (Geforce2 MX400). אחרי שפירמטתי האפשרות נעלמה, ואני לא זוכר איך פתחתי אותה בהתקנה הקודמת. מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  10. Started by אוריפ,

מישהו יודע מה המקסימום OC שהצליחו לעשות להרקולס 9800 פרו, ושהכרטיס עדיין ישאר יציב?

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  11. Started by Bakshi1,

שלום, רציתי לשאול אם כדי ואפשר לעשות overcloking לכרטיס מסך שלי gigabyte radeon x1950pro עם קירור של זלמן. תודה.

• 10 תגובות
    • 710 צפיות
  12. Started by surref,

הנה הטמפרטורות שלי הטמפרטורה של הכרטיס מסך אמורה להיות AUX לא? ולמה זה לא מופיע? ויש לי כרטיס מסך של radeon 9550 יהיה שווה לעשות לו OC ? יהיה שיפור משמעותי? או שבכלל לא כדאי להתעסק איתו? ואיזה קירור יתאים לי? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 516 צפיות
  13. Started by zZOROo,

עשיתי oc לכרטיס מסך שלי ועכשיו הוא על 63-64מעלות בלי לחץ האם הטמפרטורה הזו נורמאלית או שזה גבוהה מידי לי זה נראה גבוהה. פשוט מה שקרה שליפני זה (אחרי הoc) היה לי פחות בערך 55 ואז אני שיחקתי עם המאורר שלו וזה נהיה יותר גבוהה אז החלפתי קרור( קניתי חדש ושמתי משחה והכל)וזה עדיון נישאר גבוהה , החזרתי למהירת הרגילה וזה נישאר אותה טמפרטורה אני משתמש בתוכנה gpu-z לבדיקת הטמ'פ לסיכום : האם 63-64 בלי לחץ זה טוב

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  14. Started by nehmia,

איך קוראים לתוכנה הזאת שעושים איתה OC דרך הדריבר של NVIDIA

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  15. Started by asaf556,

איך אני מבטל oc שעשיתי לכרטיס מסך ומחזיר אותו למצבו המקורי

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  16. Started by Slavikik,

יש לי GIGABYTE 7600GT SILENT PIPE אני מעוניין לעשות לו OC.. אז השאלה היא כמה להעלות בליבה וכמה בזיכרון. כי אמרו מזמן שצריך להעלת כל פעם 5 MHZ בליבה ו 3MHZ בזיכרון נסיתי ככה הגעתי ל OC מ 560 בליבה ל 640 ובזיכרון ב 700 MHZ הגעתי ל 748 אבל התוצאות לא היו משהו אז אני רוצה לדעת בטוח כה צריך בליבה להעלות כל פעם וכמה בזיכרון.

• 13 תגובות
    • 701 צפיות
  17. Started by daniel123,

שלום, אני חדש בתחום ואני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך לשיפור הביצועים וכו', האם צריך לעשות OC גם למעבד?. המפרט שלי: CPU Type: Intel Core 2 Duo E6750, 2666 MHz Motherboard Name: Gigabyte GA-P35-S3L System Memory: 3GB Video Card: NVIDIA GeForce GTS 250 1 GB) Power Supply: TR2 550W

• 9 תגובות
    • 9.6k צפיות
  18. Started by David Ell,

שלום, OC זה בעצם להעלות את התדרים, נכון? זה אומר שאני יכול להעלות את התדרים כמה שאני רוצה כל עוד הכרטיס נשאר קר? איך זה הולך? אני רוצה לעשות OC לכרטיס שלי דרך MSI AB, אני רוצה להעלות את ה-MHZ, כמה אני יכול להעלות? המדריך קצת ישן, אני לא בטוח אם לסמוך עליו (המדריך בסטיקי).

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by devek,

קניתי מחשב חדש בשעה טובה המפרט: מעבד INTEL CORE I7 860 זיכרון 4GB 1333MH DDR3 כרטיס מסך ATI RADEON 5750 ואני לא כל כך מרוצה מהביצועים במספר משחקים על הגדרות גבוהות ותהיתי איך אני בודק איפה הבעייה בדיוק ועל מה אני יכול והאם בכלל כדאי לי לעשות OC על משהו שישפר לי את ביצועי במחשב במשחקים לדוגמא GTAעובד לי על 40 FPS ב HIGE אבל אני מרגיש שהוא לא זורם הכי חלק שיש וקרייסיס ופאר קריי 2 גם לא עובדים ממש טוב על איזה 30 FPS בHIGE בכל מקרה מה רמת הסיכון בOC לכרטיס ומישהו יכול להסיבר לי איך עושים זאת? אה ודבר נוסף הרזולוציה שאני משחק עליה היא 1600X1200

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  20. Started by com555,

איך צורבים BIOS ל- SAPPHIRE R9600 XT? שיהיה עם מהירויות קצת יותר גבוהות. תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by zobi12,

שלום לכולם . רציתי לשאול אם כדי לי לעשות Oc לradeon 9600 xt שלי. שאר המפרט שלי הוא: פנטיום 4 1.8@2.4 512 ddr333 asusp4-533-e הסיבה שאני רוצה לעשות היא שיש משחקים שהמחשב לא הכי סוחב אותם לדוגמא סאן אנדראס אני משחק עם פילטרים שמוגדים על 4 aa ו8af . אם איזה תוכנה עושים oc? ,ובקשה אחרונה שלי היא קישור לתוכנה fps . תודה ענקים לעוזרים

• 14 תגובות
    • 633 צפיות
  22. Started by taotao,

החלטתי להתפרע ולהגיע לאובר קלוק המקסימלי שאני יכול בכרטיס מסך ומשם לרדת קצת וככה להשאיר תכרטיס מסך עשיתי והגעתי ל ליבה/370 זכרונות/470 ומשם הוא לא נותן לי יותר בליבה הוא מגיע עד גג בלחץ 380 וזהו אם אני מעלה יותר הוא לא נותן לי וחוזר לOC שהיה זה השיא או יש משהו שמגביל אותי? כי שמעתי אנשים שהגיעו עם הכרטיס ל400-450 ולזכרונות 500 (לא שאני רחוק)... [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Nirkaw,

שלום רב, יש לי GT 240 GDDR5 עם מאורר ואין לי אפשרות להחליף לו את המהירות... ניסיתי גם בתוכנה של NVIDIA לOC וגם בMSI AFTERBURNING הזה וזה פשוט לא נותן לי. אולי כי הוא לא מחובר ללוח אם? מה עשוים מצב כזה? אה, ועל איזו תוכנה אתם ממליצים לעשות OC לכרטיסים של NVIDIA? אולי אני יכול להשתמש בmsi afterburning הזה אבל פשוט להשאיר את המאורר על auto? ובאיזו תוכנה אני בודק יציבות וכמה דקות

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by nahum8,

אהלן חבר'ה, לאחרונה קניתי INNO3D 470GTX (הרגיל, לא HAWK), וביצעתי OC נחמד. עד כמה נחמד, אתם תגידו. תמונה מGPU-Z http://gpuz.techpowerup.com/10/08/21/enp.png טמפ' ללא מאמץ http://gpuz.techpowerup.com/10/08/21/4vx.png טמפ' מאמץ מלא Kombustor http://gpuz.techpowerup.com/10/08/21/ex0.png ניקוד ב3DMARK VINTAGE = 21900 באנצ'ים בדרך...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by carock,

יש ליח את הכרטיס 5700 של NVIDIA והוא בקושי סוחב משחקים..אפילו OVERLORD הוא בקושי סוחב..אז חשבתי שאני יעשה לו איזה OC קטן בשביל OVERLORD..יש לי את התוכנה RIVATUNER ..מישהו יכול לעזור לי.. (יש לי קירור סטוק ואני לא מתכנן OC ענקי)

דיונים חדשים בפורומים