אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
המחשב כל הזמן מרעיש בגלל המאוורר הדבילי, אבל חשבתי על זה שאולי זה בגלל שהמעבד מתחמם יותר מדי אז המאוורר מתאמץ(זה מאוור רגיל של אינטל, ומעבד D) קיצר אם אני אחליף תמעבד לדואל קור 2 ואוסיף זיכרון גי'גה, זה יעזור? או שצריך לקנות גם מאוורר טוב יותר? זה הלוח אם שלי Motherboard Name Gigabyte GA-945GZM-S2 (3 PCI, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gig bit LAN) אפשר בכלל להוסיף דואל קור 2 ללוח הזה? האם המעבד הזה:Dual Core E2180 Box Intel יותר טוב מהמעבד הנוכחי שלי : intel Pentium d 925
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך המלצה לקירור עבור E8400 היעד הוא 4.0 התקציב עד 300 (כולל משחה/מאוורר/סינק) אפשרי?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי מחשב חדש קירור למעבד הוא קירור סטוק , וקירור המארז הוא שני המאוררים שהגיעו אותי (ANTEC ONE) כאשר אני נוגע בחלק העליון של המארז הוא מרגיש לי ממש חם - מה שגרם לי לתהות האם המערכת מאווררת מספיק. אני מצרף תמונה של הטמפ' במנוחה בחדר ממוזג - תגידו לי בבקשה מה אתם חושבים. כמו כן , אם תוכלו לכתוב לי מה הטמפ' התקינות עבור כל רכיב ואם תוכלו להסביר לי מה כל טמפ' בלוח אם אומרת אני אודה לכם מאד. לגבי הוספה/שינוי מאווררים - אני כנראה לא ארוץ להחליף קירור למעבד, אבל אין לי בעייה להוסיף שני מאווררים למארז אם נראה לכם שצריך
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי פה כבר הרבה שנים את המחשב הראשון שלי אינטל פנטיום MMX1 עם 200MHZ מרשימים עכשיו הוא סתם שוכב פה אצלי שנים ללא שימוש כי אני פשוט לא יכול לזרוק אותו אז חשבתי לנסות לעשות עליו אוברקלוק ואולי גם להוציא ממנו משהו שימושי שיעשה על הדרך... המפרט: מעבד intel pentium mmx 200mhz לוח:5I-TX2A 1.0 כרטיס מסך:3DFX MX86251FC (PCI) שאולי גם לו אפשרי לעשות "המהרה" זיכרון:יש לי פה 2 כרטיסי SDRAM של 256MB של SAMSUNG אבל מצליח להפעיל רק אחד הרד דיסק: יש לי על המחשב הרדיסק של 10 GB אבל הוא לא משהו ועושה הרבה רעש...(למעשה יש לי פה 2 הרדיסקים עובדים של 40GB אבל הוא מסרב לקבל אותם .....(אולי עדכון ביוס יעזור? ) תודה לעוזרים להקים נוסטלגיה לתחיה אלי.
-
- 17 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
כמה שוקל המחשב שלכם?? זאת שאלה שאף פעם לא שאלו אותה ובכן אני רוצה להיות הראשון!!! ----------------------------------------------------------------
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס מסך power color x1800GTO ועוד כמה חודשים תחלוף האחריות של מספר חלקים במחשב למעט מעבד ודיסק קשיח ולכן אני מעוניין להחליף את גוף הקירור המקורי של הכרטיס מסך מאחר שמרעיש שמופעלים משחקים וגם בהפעלת המחשב ברצוני לרכוש גוף קירור שקט כך שלא יצתרך להרעיש כאשר פועלים משחקים חשבתי על Arctic Cooling Accelero X2 בגלל שמהכתבה הזאת http://hwzone.co.il/reviews/accelero/ הבנתי שהוא ממש יעשה את העבודה כפי שאינ רוצה (שקטה עם ביצועים טובים גם במאמץ) ורציתי לשאול את דעתכם על הגוף הקירור הזה והאם יש גופי קירור אחרים שעושים עבודה יותר טובה ממנו? שאלה נוספות שיש לי רציתי לשאול עם יש מאווררים פשוטים שיש במארז שעושים עבודה שקטה מכיוון שאני מעוניין שהמחשב שלי יעשה עבודה טוב …
-
- 17 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי אנשים. בשעה טובה, הכול הגיע. (חוץ מהמארז, יגיע מחר) ברגעים אלו, כל החומרה מחוברת כמו שצריך (גם למסך ומקלדת ג'נרים כמובן ). אני מעוניין לחנוך את המערכת בעזרת איזה OC עסיסי. אז היה המערכת: i7-920 Cooler Master V8 Rampage II Extreme OCZ Platinum 3x1GB 1,333MHZ CL7 GTX295 SupremeFX X-Fi 3x WD3200AAKS RAID0 HD103UJ Backup בואו עזרו לי, חברי ה-OCרים! אילו מתחים מומלצים? האם זה נכון שהזכרונות שברשותי יכולים להגיע ל-1,800MHZ על 8-8-8-21 ומתח של 1.65V? אילו הגדרות לתת לכל הרכיבים? אילו בנצ'מרקים תרצו לראות? אילו בדיקות מאמץ מומלצות? תודה רבה ויום טוב תמונות של החלקים והמערכת רק מתי שהכול יורכב במארז כמו שצריך
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי E8400 עם אוברקלוק ל3.6GHZ (כבר לא ><) בכל מקרה הורדתי OCCT.. ופתאם אני רואה 3GHZ מה היה יכול לקרות? מה אני עושה עכשיו? אין דרך להחזיר בלי להתעסק עם הביוס נכון? *עריכה: טוב תראו הנה תמונה שצילמתי מעכשיו ושצילמתי לפני איזה שבועיים (?) כשהיה לי 3.6GHZ לפי הנתונים שפה, מה אני עושה בביוס כדי להגיע לתוצאות האלה? תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 983 צפיות
-
-
A few days ago I got the new revision of the Epox 4PDA2+ and right after assembling I began to overclock using a lovely kit of OCZ PC4000 Gold. The board has an option to enable several peformance enhancement options in the bios and all sorts of PAT alternatives but I haven't touched any of those yet. I began at 250 FSB synced with my 2.4C and slowly rose to 260, 265 and currently 270 FSB, everything synced. I tested stability with a few 3Dmark runs, Sandra runs and a few hours of Prime 95. Vcore : 1.600V VDIMM 3.2V There's still more to come, I'm gonna see how far this RAM can really go.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כבר פירמסתי בעבר תרד דומה אבל לא קיבלתי תשובה. יש לי לוחa7v333 מעבד AXP 1800+ פלומינו, זיכרון SAMSUNG 2700 DDR כרטיס קול AUREAL A3D2 כרטיס רשת REAKTEK GAINWARD GF4 TI4600, HSF AX-7+80mm EMERMAX ו מארז אנרמקס. למה אני לא יכול הגיע של באס מעל 141? שאני עולה מעבר וינדוז מתמוטט, ומאפס את ההרדיסק והCDROMS לPIO ראיתי פה מערכות דומות שהגיע לבאסים גבוההים בהרבה משמעותית אשמח אם אקבל תשובות הפעם...
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי להגיע עם Q6600 שלי ל 3.6 והצלחתי לעשות את זה רק עם מתח של 1.575, זכור לי שלא מומלץ לעבור 1.5 אז כרגע אני על 3.45 עם מתח של 1.49 דרך אגב אין שום בעיה עם הטמפ' וגם במאמץ אני לא עובר את 55 מעלות. האם יש סכנה אמיתית במתח של מעל 1.5 ?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי נמצא המארז corsair carbide 500r,הוא מארז מעולה אך יש לי בעיה אחת גדולה מאוד איתו-המאווררים שלו. הם מסתובבים על סל"ד מאוד נמוך,בקושי מזיזים אוויר וגורמים להצטברות רבה של אבק תוך זמן קצר מאוד במארז, ובפרט על המאווררים של גוף הקירור שעל המעבד ועל כרטיס המסך. לכן אני רוצה להחליף אותם במאווררים חזקים יותר,אך עדיין לשמור על רמת רעש נמוכה,של בערך 20-25 דציבלים. לא משנה לי מהיכן אני אקנה את המאווררים,אם זה מהארץ או מחו"ל. דפדפתי קצת באינטרנט וראיתי כמה דגמים שמשכו את עיני: דגמי הנוקטיואה למיניהם: http://ksp.co.il/?uin=13209 http://www.noctua.at/main.php?show=productview&products_id=52&lng=en&set=1 שהcfm שלהם יחסית גבוה לכמות הרעש שהם מייצrים ובנוסף כבר יש לי שנ…
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הנה תמונה של המחשב שלי כפי שאתם שמים לב יש עומס בכבלים ורציתי שתתנו לי עצוב כיצד לסדר בצורה טובה את הכבלים ושיעבור איוורר טוב כי הם ממש חוסמים את האיוורר תודה מראש!!
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב אז הכרטיס הוא ראדון 9700 פרו. יש לי צלעות קירור כאלה קטנות שאני ידביק על הזכרונות, אבל המאוורר שנמצא על הליבה התקלקל משום מה. הכרטיס טוב כי עשיתי שם איזה משהו שהחזיק בדיוק 5 דקות. (הכרטיס פועל מצויין). אז השאלה שלי היא כזאת : מה דעכתם על TT Crystal orb? ואם הוא לא מספיק חזק אז לשים שם גוף קירור רטן או משהו ?? ??? ??? ??? ??? יש לציין שיש מול הראדון מאורר SF2 שנחשב למאוורר אחד הטובים ודוחף בסביבות ה70 CFM.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לעשה תמיד מגיע לטפר הזו ...הנחה שלי שזה טעות בטפר של חישני I2C\ המעבד.לוח אם ה TAT אומר ש 70 מעלות אבל לא נכנס ל מצב של טרוטל. לכן אם כדי להשקיע סכום של 300 שקל על VX ? אני עד היום עובד כ 8 חודשים כך ולא קרה כלום ..המחשב פצצה ..
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה לאחר שהשתדרגתי בכמה דברים טובים, ביצעתי גם Lapping לליבה ולגוף הקירור להלן התוצאות(ראו תמונות) שיפור הטמפ' של המעבד הגיע ל 10-15 מעלות וכמובן גם בוצעו עוד כמה סידורים קטנים לסירקולציה טובה יותר. הטמפרטורות עמדו על 40-45 מעלות במנוחה ובמאמץ 60-65 מעלות. עכשיו הטמפ' הם כ 30 מעלות במנוחה ו 50-55 גג במאמץ. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את המערכת לקירור מים לכרטיסי מסך thermaltake http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13712&catid=572 השאלה שלי שאם במקום לכרטיס מסך שני אני יחבר אותו למעבד הוא יקרר לי כמו שצריך
-
- 17 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
עשייתי ל88GT שלי OC די חזק core-750,shader- 1875 memory 1026 הטמפ' גג גג גג ביום חם 48 עכשיו שיחקתי קצת Cod4 ופתאום נתקע המישחק ונהיו פסים ירוקים וורודים על התמונה לא מלאים רואים תתמונה אבל מפוקסל למי שרוצה לדעתי אני עם S1 +2 Scythe 120 הטמפ' בסדר גמור הכול תקין מאיפה זה יכול לנבוע אתם חושבים? זה קרה פעם אחת אני יבדוק בעוד מישחק וניראה מה יקרה נגיד שיחקתי bf2 שעה ולא קרה כלום
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ספק של ENERMAX או משהו כזה עם 350W ... יש לי 2 מאווררים ג'נריים מאחורה ואחד מקדימה .. ועוד אחד על הדלת .. יש לי HSF על המעבד והוספתי Thermaltake Volacno 7 + מקדימה .. שיכניס אוויר .. הוא עובד על 6200~3000 RPM .. רציתי להחליף את כל הג'נריים לthermaltake רגילים .. הכתומים האלה ... ולהוסיף עוד אחד למעלה בחלק העליון של המארז שיוצא אוויר חם החוצה .. יש לי מארז Chieftec Dragon ... משהו גדול ומסיבי .. כדאי לי להחליף לספק כוח 430 ? אני רוצה ספק שיהיו כבלים מעוגלים(עטופים) וכבל 24\20 פינים + 4 פינים .. קניתי לוח אם חדש .. ויש עליו מקום לספק כוח 24 פינים ו4 פינים ... ומאחר ולספק שלי יש רק 20 ועוד 4 .. אז בחיבור של ה24 פינים נשארו 4 מקומות ריקים
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לעלות את ה FSB ל139 כדי לעבור את ה 2.5 האם אני אצתרך לעלות תוולטג ואם כן האם זה יחממם יותר?הקירור זה שבא אם המעבד יספיק? האם היציבות תיתקים כש ה BUS עולה בכרטיסי ה AGP\PCI בקצת? תודה מראש. פרטי מחשב במפרט המחשב
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק : ליבה: 456 זיכרון: 807 הכרטיס בא אם קירור זיכרון ויש לי עליו זלמן... אני לא יכול יותר הוא כותב לי שהדרייבר נכשל לשים על מהירות כזאת או משהו כזה אני מקבל ב 3D MARK 7526... איך אני יכול יותר אובר קלוק?? תודה יונתן
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ברצוני להמהיר את המעבד שיש לי כרגע AMD ATHLON XP 1600+ יש לי לוח אם שמותאם להמהרות זה ה EPOX 8KHA+ WITH VOLCANO 6CU+ HSF שאלתי היא עד כמה אתם אומרים כדאי להמהיר אותו שיהיה יציב ולא יתחמם במיוחד?? כרגע טמפ המעבד היא 40-42 במנוחה והאם אתה מכירים כתבות מוכחות על המהרה שעשו עם המעבד והלוח אם שיש לי
-
סוף סוך החלטתי שאני חייב לרכוש מאוורר למעבד הכסף שאני מוכן להשקיע גבוה (עד 400 שקלים ככה ) ואני רוצה לקבל ביצועים מעולים מבחינת הטמפרטורה. ועוד שאלה, מהי התוכנה המומלצת ביותר לצפייה בטמפרטורה של המעבד וגם שינוי מהירות המאווררים? המפרט שלי: 3.2C 1024 twinmos asus p4c800 e delux R9600 pro thermaltake xacer תודה, דור.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי לפני איזה חודש oC לq6600 ל3.2 הרגשתי ביצועים גובהים יותר שיחקתי נהנתי הכול אבל ביומים האחרונים התחילו נפילות עשיתי לפי מה שאמרו לי FSB-356 PCI-100 CPU spread Spectrum-disable cpu voltage- 1.4V הטמפ' ממש נמוכות עכשיו 31 29 אפשר להבין למה קורס לי תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-