אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב עם Q6600, לוח P35-DS3R, וזיכרון XTC REV2 של OCZ האם מישהו כבר ניסה לבצע OC למעבד? יש לו פוטנציאל? ושאלה נוספת, כיצד אני יכול לברר את הסטפינג של המעבד שלי? (בתקווה שהוא "יצא" G0 )
-
- 10 תגובות
- 864 צפיות
-
-
לא מומחה גדול לOC ולא מנסה לקרוע את המעבד- קצת לשחק איתו. נסיתי לשחק עם המכפלה בBIOS ללא הצלחה. אני מחפש מדריך ספיציפי ל"שידוך" הנ"ל. יש כאן מישהו מהפורום או מרחבי הרשת שמכיר? תודה רבה
-
- 24 תגובות
- 19.6k צפיות
- 1 follower
-
-
לא פרצתי אותו.... כי אני לא יודע איך! ואני עושה אובר קלוק! ויש תסמינים שזה עובד! נגיד שזה מתחמם אז אני מתחיל ליראות נקודות וצרות מוזרות על המסך..... זה אפשרי שמתקיים OC ללא פריצת ביוס?????? עזרההה זה ממש חשוב לי
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נמאס לי מהרעש של הקרור סטוק ואני חושב שהגיע הזמן לקצת OC ;D אני מתלבט בין ATi Silencer לבין VGA Silencer, חשוב לי שיהיה מספיק מקום לסינקים על הזכרונות האם הATi Silencer לא משאיר מקום לסינקים גם בrev.2? ומה הדרך הטובה ביותר להדביק סינקים לזכרון?
-
- 18 תגובות
- 905 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן radeon 9600 pro בדקתי אותו על המחשב שלי והתוצאות הייתה סבירה אם אפשר לקרוא לה כך אז ניסיתי לעשות OC הבעיה היא שהעלתי את מהירות הזיכרון ל348 ואת מהירות המעבד ל 474 אבל קיבלתי רק שיפור של 200 נקודות ב3dmark2001se בקושי ושמתי לב שמספר הפריימים בבדיקות הראשונות שהן הדמייה של משחקים יוורד אז מה יכולה להיות הבעיה? ??? עם oc 474/348 http://service.futuremark.com/compare?2k1=6907639 בלי oc 400/300 http://service.futuremark.com/compare?2k1=6851700
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס מסך ASUS ATI RADEON 9600XT ורציתי לדעת האם אני יכול לעשות לו OC דרך התוכנה ATITOOL ? אם דבר כזה יתאפשר,האם יווצר מצב שבו יהיה חם מדי לכרטיס או שהסטוק שלו מתאים. תמונה של הכרטיס [כך הוא נראה בדיוק עם צלעות הקרור והמאוורר]: http://www.hardwaretidende.dk/hard/artikelimages/15102003-1.jpg
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
טוב זה הכי גבוה שהגעתי בינתיים בלי ארטפקטים(איך שלא אומרים), אבל משום מה אני לא יכול להעביר אותם לאתר של אקואה בישביל ליראות איזה מקום אני אם ביכלל...=\ (בינתיים המחשב שלי לא נעשה בו אוברקלוק כי אני לא רוצה להרוס אותו אני בינתיים רק קורא ומגדיל את הידע שלי ורק אז אני יתחיל לעושת, זה במחשב השני של אחי הקטן) 3dmark03 http://service.futuremark.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectdetails&projectType=10 Aqamrak General: Name: Benchmark 2005-08-24 04-00-03 Processor: Vendor: GenuineIntel Name: Pentium® 4 processor SpeedMHz: 2813 Type: 0 Family: 15 Model: 3 Stepping: 3 Flags: 0xBFEBFBFF N…
-
- 2 תגובות
- 451 צפיות
-
-
לפי המבוקש, עם כל ההייפ שיש מסביב ל1700+ שיש לנו פה יש תראד אחד שמיועד אך ורק לOC למעבד AMD T-BRED בלי לוחות ובלי כרטיסי מסך ובלי כלום. תמונות WCPUID של מהירות מעבד מקסימלית, אפילו לא חייב להיות יציב לגמרי...עד כמה שהגעתם בלי שריפה! נ.ב גם אני נכנס לתחרות בקרוב עריכה: ובבקשה בלי תגובות סתם. רק תמונות! בלי "יפה", "בהצלחה" והודעות כאלה! רק תגובות עם נתונים ותמונה תודה ובהצלחה עריכה2: כל פעם שאתם משפרים או משהו כזה, תערכו את ההודעה הקודמת, בלי כפל הודעות. אני שומר על הדיון הזה סופר נקי!
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות קצת(הרבה) OC לכרטיס. עשיתי לפני כמה שנים OC לגיפורס 4 שהיה לי אבל חוץ מזה אין לי ניסיון באוברקלוק קראתי תמדריך למעלה וראיתי שהקירור הזה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4803 מתאים לכרטיס שלי ללכת עליו או שיש משהו יותר טוב? ועם איזה תוכנה כדאי לעשות תOC(אני מכיר את ריבהטיונר ופאואר סטריפ)?
-
- 8 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
היי, יש לי 2 כרטיסי מסך שמחוברים בCROSS FIRE בגרסא: XFX: AMD Radeon HD6870 Dual Fan Edition זאת הגרסא הרגילה עם הקירור של הBlack Edition: http://techreport.com/r.x/geforce-gtx-560ti/xfx-card.jpg אותו קירור בדיוק. עכשיו לקראת משחקים חדשים אני רוצה לעשות לו OC דרך הAmd Overide זאת פעם ראשונה שאני מנסה לעשות OC אז כמה שאלות: עד איזה טמפרטורה הכרטיס מסך נחשב "ליציב" ושלא יתחיל לההרס? איזה תוכנה מומלצת לבדיקת מאמץ ואיך משתמשים בה? למי שהתנסה עם הכרטיסים האלו בOC: יש לכם GPU Cloack ו Memmory Clock מומלצים?... כרגע הGPU CLOACK שלי הוא mhz905 והCloack Memory הוא 1050mhz (ככה זה בא, ללא OC.) איזו מהירות לא כדאי לי לנסות לעבור?.. אם משנה הספק כוח אז הוא Antec Truepow…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר מזמן מנסה להגיע לoc מכובד למעבד,ולא הכי מצליח יש לי xp-1700 סטפינג KIUHB מעבד 1.6 וולט. קניתי גם לא מזמן ספק חדש של אנרמקס במיוחד לoc והתוצאה שאני מגיע היא 2250 לכול היותר, ואני רואה שזה יחסית קצת כי ראיתי בכול מיני מקומות כולל כאן בdata base של האתר שאנשים הגיעו ליותר ויש להם חלקים דומים לשלי או כמו שלי. אז אני לא יודע מה מגביל אותי כאן החלפתי כבר הכול על מנת שיתאים לoc יותר גבוה. מה לדעתכם הסיבה שאני לא מצליח להגיע לתוצאות יותר גבוהות?
-
- 10 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אז ככה עשיתי OC לכרטיס מסך ... הכל נראה יציב אין שום הפרעות .... מה שכן אחרי שעה ככה המשחק נתקע ל30 שניות ואז ממשיך מה מגביל אותי? והשאלה שלי היא מה זה ה MHz ליציאת PCI ואיך זה משפיע על ה OC שלי
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום, יש לי 7950 gigabyte wf3 וספק כח 520w של seasonic. עשיתי לכרטיס oc. העלתי את המתח ל1200v, ואת הcore ל1100mhz. את הזיכרון גם העלתי לי 1500mhz. הבעיה היא שבכל המבחני יציבות והמשחקים זה עובד בד"כ לשעות. ואז פעם בכמה שעות אני מקבל מסך שחור. המשחק קורס והתצוגה עושה לעצמה ריסט. גם שאני מוריד את הליבה ל1050 mhz ואת הזיכרון ל1400 זה קורה. הכרטיס אמור להריץ oc כזה במתח כזה בלי הרבה בעיה. מישהו יודע מה הבעיה? ניסיתי כבר כמה דרייברים. האם הכרטיס פגום? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט המלא בצד. העלתי לאט לאט את הFSB עד ל330, הכול היה בסדר, כשהתחלתי את הבדיקה עם ORTHOS הטמפ היו בסדר (51 לפי אוורסט, 53 לפי Core temp לליבות, של הלוח היתה 47) קיבלתי FATAL EROR והבדיקה נעצרה, מיד החזרתי את הFSB לסטוק והכול הסתדר. צריך עזרה איך להתקדם מפה, תודה
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
כמו שאמרתי (בת'רדים אחרים) לחבר שלי יש את הכרטיס הנ"ל וניסינו לעשות לו OC אך לאחר שהעלנו את המהירות ל-175Mhz הווינדוס לא עלה. מישהו יכול להגיד לי מה יכולות להיות הסיבות לכך? תודה!
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
פרטים על המחשב : AMD XP 1700+ GIGABYTE 7VRXP ביוס F12 GIGABYTE RADEON 8500 275MHZ DIRECTX 9 256MB סמסונג 333MHZ התוצאה ב 3DMARK2001SE היא 8476 טמפ' מעבד: 48 מעבד 30 לוח טמפ' כרטיס מסך: 42 ============== אז ככה, ניסיתי לעשות OC והעלתי אותו מ 1.47 ל 1.54MHZ המחשב נתקע וקורס במשחקים וכשאני מריץ את ה3DMARK 2001SE היא נסגרת עוד בהתחלה! ולפעמים יש קריסה. לדעתי הבעיה באה מהגדרה בביוס, אני לא מצליח לפתור את הבעיה. למישהו יש נסיון בבעיה כזו? מה לעשות? תוצאות 3DMARK2001SE בלי OC הבעיה לדעתי בהגדרה בביוס כאן:
-
- 11 תגובות
- 830 צפיות
-
-
1)אני עשיתי אובר למעבד(ראו חתימה)והכל פעל מצוין עד שאני מכבה תמחשב ליותר מחצי דקה ואז אוטומטית המחשב חוזר לדיפולטס(כאילו לא עשיתי אוברקלוק!) מה עושים כדי שהאובר ישאר תמידי בלי שכל פעם שמכבים זה יתאפס? 2)האם הטמ"פ שלי טובות?? מנוחה=33+- מאמץ= 40
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן עשיתי OC למעבד שלי (E4300) והגעתי ל2400MHZ אחרי כמה זמן הOC איכשהו התאפס לי. הטמפ' היו טובות,לא עבר את ה55 במאמץ מלא.(ORTHOS,INTEL BURN TEST) אמרו לי לעדכן ביוס,עדכנתי לביוס האחרון ללוח שלי F13 ועכשיו הOC לא נשמר לי בכלל. מה אפשר לעשות?
-
- 11 תגובות
- 877 צפיות
-
-
תדרי סטוק: ליבה 860MHZ זיכרון 1200MHZ. מתח 1.138V (המתח מוגבל עד 1.225V) אלו התדרים שהגעתי אליהם והתרחשה קריסה בבנצ'מארק: http://prntscr.com/39814y ו-POWER LIMIT ניסיתי לעשות גם על +7 ולא עזר. העניין הוא שאם אני מוריד בממש מעט ומשחק עם זה קצת, אז לא תהיה קריסה. מה דעתכם? ה-OC שביצעתי גדול?
-
- 42 תגובות
- 28.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, מפרט בצד, עדכנתי גרסת ביוס לפני כמה דקות מ F7 ל F10 זה השינויים לפי החברה: F10 2010/02/06 1. Enhanced Memory capability ---------------------------------------------------- F9 2010/01/29 1. Support Intel Core i7 6 core processors ----------------------------------------------------------- F7 2009/05/11 1. Update new CPU microcode הOC היציב שהיה לי לא עובד לאחר עדכון הביוס הנה תמונות מה OC: יש מתחים או המלצות לשינוי שהOC יעבוד?
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
-
-
חשבתי להמשיך את הת'רד הקודם אבל החלטתי פשוט לפתוח אחד יותר עדכני ויותר מדויק (לא עזרה...) http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=231784 שיפור של 130%... SuperPI 1M - 17.484
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
בא לי לעשות לו OC זמני, סתם להתנסות קצת ולראות כמה הוא משפר בבנצ'ים ;D, באיזו הדרגה לעשות ? עם NVMAX זה טוב נכון ? איזו תוכנה מודדת את הטמפ' של הכרטיס מסך? רוב תודות
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שאלה, יש לי בארטון 2500(מכפלה פתוחה) עם קירור סטוק, ולוח ASUS מבוסס KT600 (מה לעשות...). לפני OC המעבד עבד על 58 מעלות קבוע, כשהבאס על 166MHz והמכפלה על 11. שיניתי את הבאס ל 180, והמכפלה ל 19!!!. חוץ מזה לא שיניתי מתחים. הטמפרטורות ירדו ל 52 באיידל, ו 56 במאמץ, והמחשב התחיל לעוף... פיספסתי משהו בחוקי הפיזיקה???
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
טוב כעקרון המחשב כבר המחשב היה על 3200 ופעל והכל היה טוב ויפה.. אחרי כמה זמן המאורר של הציפסט נהרס ושווק חיים אז החלטתי לבטל את הOC אתמול ווטוס לוקוס אמר שזה לא משנה אז העליתי את המהירות ל3200 הכל היה נראה טוב ויפה נכנסתי לשחק ולפתע המחשב קפא ניסיתי להעלות את המתח ל 1.7 ועדיין לא עזר החזרתי ל2500 ועכשיו המחשק זז כמו שצריך A BIT NF7 SL AMD BARTON 2500 מעלות : זה מעלות של המאורר ב LOW...: 50 מנוחה 53 מאמץ הציפסט מסתובב סביב 35
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-