עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by esaly,

היי אנשים! תוכלו לומר לי לכמה אני יכול להגיע עם הציוד שלי שמפורט במפרט המחשב ואשמח לדעת אם יש מדריך איך לעשות OC בלי שום סיכונים מיותרים... תודה מראש לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  2. Started by ori14,

הי, אני מקודד המון וידאו ובזמן הקידוד (FHD) המחשב פשוט זוחל, לכן אני רוצה לעשות OC, יש לי כמה שאלות הקירור שלי (AC7 PRO) נחשב בסיסי? עד כמה כדאי להמהיר את המעבד איתו שלא יתחמם יותר מדי? עם איזו תוכנה אני אקבל את הטמפרטורות המדויקות ביותר למעבד שלי (E6550)? אומרים כאן שלוחות GB עם L בסוף הדגם טובים פחות לOC, בגלל מערכות ייצוב מתח אאל"ט, זה סיכון כלשהוא בOC? כדאי לי לוותר עם הלוח והקירור הזה? לגבי זה שראם יעזור, אני יודע, עוד מעט נוסיף עוד 4. עריכה: איזה טמפרטורה כבר נחשבת לא בטוחה למעבד?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  3. Started by roei_b,

שלום, לכמה באס אוכל להגיע עם הBT-VX על E6750? הלוח שלי- MSI P6N-SLI תודה

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  4. Started by afik78,

אנשים עם תוכלו לעזור לי אני אשמח מאוד.... טוב אז ככה עברתי על המדריכים באתר ולא כזה הסתדרתי ....או שלא עשיתי נכון או שפשוט אני לא מבין בזה כל כך... המפרט שלי זה: e6750 לוח אם ga-p43-es3g ספק 450 כלשהו... מאיפה אני אמור להתחיל כדאי למצב שהמעבד שלי יהיה במהירות של 3.0 או 3.2?... כי הוא בטמפרטורות נורא נמוכות בין25ל 30 כרגע הוא עובד בתדר של 2.6 שזה די חלש... תודה לעוזרים....=]

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  5. אוקיי, אספר בקצרה. התחדשתי במעבד חדש, ואיתו גם בקירור מפלצתי FREEZER EXTREME. מבחינת טמפ' אין לי שום בעיות אז לכן אני שולל כל קשר. ישנה בעיה, בעת ביצוע הOC, שכשאני קובע מתח ידני נוצרת לי תקרה מסויימת INTEL BURN TEST מפסיק לי לאחר 5 שניות כך גם OCCT. מבחינת משחקים, כשאני מפעיל את כולם בתוספת מתח ידנית למעבד, לאחר כמה דקות הם פשוט קורסים. אבל, כשאני קובע למערכת לתת מתח אוטומטי, אין שום בעיות חישוב ושום תקלות. הכל רץ לחי בצורה מעולה ולא קורס. אז מה הבעיה? הבעיה היא שמתח אוטומטי יכול להספיק למעבד שלי רק עד 3.45GHZ ומעבר לזה המתח האוטומטי פשוט לא עוזר לי, מתח של 1.425 למשל יכול להושיב אותי יפה על 4GHZ, אבל לצערי זה משהו שקורה רק בשינוי ידני. יש עצות איך אני יכול לפת…

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  6. Started by dude1221,

bus speed:310 multiplier:x10.5 cooling:evercool buffalo טמפ' במנוחה: 40 42 טמפ' באימוץ מלא 43 44

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by tramp,

בנושא.

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  8. Started by david32,

האם ניתן לעשות OC לE4400 כך שהFSB שלו יהיה על 1333 ? הבנתי גם שהקירור סטוק שלו מספיק לOC בינוני , האם צריך קירור חזק יותר בשביל OC הנ"ל? (אני יודע שזאת שאלה של נוב אבל זה מעניין אותי)

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Eviler,

יש לי את INNOVISION FX 5200 128MB איך אני יכול להאיץ בטוח ויעיל שיגיע לתוצעות גבוהות. שיהיה לפחות קרוב לביצועים של 5700 או 5900 מספיק תוכנה מסוימת כמו POWERSTRIP או צריך להרכיב קירור אחר מים או משהו. עזרה בבקשה.

• 27 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by dr computer,

הגעתי עם הליבה שלי ל357 מ250 לפני האובר בזיכרונות לא הולך לי כל כך הצלחתי להגיע רק ל390 (בגלל בעיות בזיכרון שרשומות למטה) מסטוק של 332 על הליבה יושב קירור שהכנתי לו + AS5 וגם בזיכרונות אותו דבר. יש לי בעייה בזיכרונות של הכרטיס כי לפני האובר היה לי בזיכרון 128 מגה ועכשיו הוא רושם לי 64 אחרי כל האובר יש מצב ששרפתי קצת מהזיכרון שלי??? ואיך אפשר להחזיר את זה למה שהיה לפניכן-128???

• 13 תגובות
    • 797 צפיות
  11. Started by elyfox2000,

שלום אני רוצה לעשות OC לכרטיס שלי ממהירות שעון של 1970MGHZ ל2230 או2300MGHZ כעיקרון שמתי לו קירור נחושת של חברת AC קירור עם שתי מאווררים השאלה אם הכרטיס יכול להישרף בגלל הOC למרות הקירור.

12. Started by Sex$Booster2007,

היי, רק רוצה לדעת מה טווח הטמפרטורות הבטוחות לכרטיס מסך זה? 7600GT הוא אצלי ב40-41 אידיאלי ו51-55 מקסימום בעומס עם הקירור הרגיל שבא עם הכרטיס מבית GAINWARD הכרטיס בOC 620\1520 רק רציתי לדעת לאלה שהמהירו כרטיס זה עד כמה ניתן להגיע עם קירור סטוק?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. מהירויות סטוק 250/333, התוצאה שקיבלתי 5040. מהירויות אוברקלוק 312/415, שיפור של 25% גם לליבה וגם לזכרון, 6522. שיפור תוצאה: 29.5 אחוזים. מה אתם אומרים נשאיר את הOC או שהשיפור הזה הוא סתם. יש Data Base של 3DMark2001SE שבו אני אוכל להשוות את התוצאות? תודה.

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  14. Started by Funkyzord,

בכמה כדי לי לעלות, עכשיו אצלי core175 memory166 אני משתמש בriva tuner ושלא אצטרך לקנות משהו לכרטיס(מאוורר ועד) אגב אך אני בודק יציבות

• 38 תגובות
    • 4.8k צפיות
  15. Started by Lavasoft,

שלום, יש לי כ. מסך: http://img210.imageshack.us/img210/975/ge5fw.jpg דרך הRiva Tuner אני יכול לעשות OC? מישהו בבקשה יכול להביא לי לינק? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  16. Started by Killer-Storm,

אני רוצה לעשות אוברקלוקינג חזק לליבת הכרטיס ואני מעוניין להתקין היטסינק עם קירור אוויר חזק מאוד, רעש לא מעניין אותי אבל מה אני יכול להתקין ולעשות כדי לחבר היטסינק גדול ויעיל ומאוורר קטלני ? איזה היטסינק ומאוורר יעשו את העבודה ? : ???

• 12 תגובות
    • 840 צפיות
  17. Started by SD Project,

אז ככה יש לי כרטיס מסך Geforce 5200 מבית Nvidia עם צ'יפ של XFX... הוא בא רק עם היטסינק אני הוספתי לו מאורר 80 מ"מ, תמונות בקרוב... אז מה אתם אומרים ?! Core Clock Frequency : 250MHz@290MHz Memory Clock Frequency : 400MHz@545MHz אההה ועוד מש'ו, למרות שעידכנתי את הביוס שלי אני לא מוצא שום אפשרות להעלאת מתח, כל עזרה תתקבל בברכה...

• 10 תגובות
    • 641 צפיות
  18. Started by davidz85,

נשמע לי נחמד כל העניין הזה ואחרי בנושא אחר עשיתי OC למעבד עם הקירור V1 הזה ואחלה תוצאות, בא לי לעשות או יותר נכון לבדוק קודם כל אם אפשר לעשות OC לכרטיס מסך שלי. כמו שרשמתי בכותרת, הכרטיס הוא GF8800 GT של BFG, יש לו קירור די טוב, מגיע ל-4500 RPM ב-100 אחוז, מה אני אמור לדעת לפני שאני ממהיר את הכרטיס מסך, האם צריך להוסיף עוד קירור, והאם באמת זה מוסיף לביצועים במשחקים, אני משחק COD4, GRID, RAINBOW SIX LAS VEGAS, משחקים בסגנון הזה, ולא שהם לא רצים חלק, אבל אם אפשר אני רוצה לסחוט עוד ביצועים מהכרטיס. תודה =]

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by r1plet,

שלום, ברשותי Gainward Golden Sample GTX 260 Core 216, שכבר בא עם OC מהמפעל ל625/1348/2200. אחרי כמה וכמה שעות של משחקים עם הקלוקים הגעתי לקלוקים יציבים ב100% של 720/1512/2320, מה שהכי מפתיע שרוב הזמן הקלוק שהחזיק אותי מאחור הוא דווקא הזכרון... כנראה שנפלתי על כרטיס עם זכרונות שלא אוהבים OC בכל אופן, אחרי כמה וכמה שעות טובות של קרייסיס וMETRO 2033 ללא שום בעיות וללא הפסקה, הרצתי לבסוף FURMARK רק כדי להיות בטוח. תוצאה סופית: מה דעתכם? מפתיע שדווקא בזכרון לא הגעתי לאיזור ה1200+, אפילו ב1188 לא הצלחתי להתייצב, אבל העיקר הליבה והשיידר...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ShahafH,

אהלן. אתמול התחדשתי במחשב חדש (מפרט בצד) ואני מעוניין לעשות OC דרך הAFTERBURNER רק שבאמת אין לי מושג כמה ואיך.. יש לכם אולי מדריך או משהו בשביל לבצע את הOC? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by EpoXi,

שלום, רציתי לשאול האם הכרטיס בעל פוטנציל טוב לOC? אם כן תוכלי להכווין אותי איך לעשות את הOC - כוונתי היא באיזה תוכנה להישתמש, קראתי בכל מיני מקומות שATI TOOL היא תוכנה טובה וחלק לא המליצו עליה (גם הבנתי שיש בה OC אוטומטי, איך זה? לא מסוכן?), איך לבדוק יציבות אחרי כל העלאת מהירויות? ומהו סדר הפעולות הברור? וכמה מסוכן זה OC לכרטיס מסך? קראתי את המדריך בנעוץ אבל עדיין אני צריך הכוונה לפחות כללית לדרך הביצוע, אשמח לתגובות. תודה רבה, דניאל.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by amit1242,

הכרטיס : הגעתי עם הליבה לhd4850 toxic. הגעתי עם הליבה ל800ל וזכרונות 1250. איך? כדי להמשיך עוד עם לזכרונות? לא ממש התאמצתי..ואם אני ממש עם הליבה המחשב קורס. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  23. Started by esaly,

היי חברים, אני שוקל להמהיר את הHD7770 המקרטע שלי. יש המלצות בכיוון? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 3.6k צפיות
  24. Started by HingedEmu2,

היי יש לי i5 2300 ואני רוצה לעשות לו oc. המהירות הרשמית שלו לפי speccy היא 2800 אבל אני לא בטוח שזה ככה במציאות... איך אני בודק? והשאלה הכי חשובה- איך עושים oc למעבד? בתודה, עידן.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  25. Started by Nital Ruzin,

אני לא אוברקלוקר מנוסה אבל אם מה שלמדתי האצתי את המעבד ל4.5 GHZ בצורה יציבה ומי שרוצה ממליץ את ההגדרות שלי המערכת שלי (שדרגתי לא ממזמן) Intel i5 4670K (מעבד) MSI Z87 GD65 (לוח אם) arctic freezer xtreme rev.2 (קירור אוויר למעבד) 16GB RAM 1600HZ (ראם) gtx660 oc של gigabyte (כרטיס מסך) 1Tכונן כשיח 550W ספק פשוט בן 5 האצתי למהירות ליבה של 4.5 ואת הולטים העלתי ל 1.220 אני משאר שאני יכול להעולת עוד ל4.6-7 או אפילו יותר אבל זה אומר להעלות את הולטים ולא בה לי לקנות חלקים חדשים בזמן הקרוב... אני חושב ש4.5 זה יפה 32% יותר ממה שקניתי AIDA64 OVERCLOCK stability test או בשם היותר מוכר stress test תגידו מה דעתכם

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים