עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Tomersoni,

אני מתלבט בין לקחת פשוט את גירסת הXXX שלXFX בעוד כ60 ש'ח סה"כ..או לקחת את הLeadtek ב60 שח פחות ולעשות לו oc שיגיע לXXX. השאלה היא האם בעצם אצליח להגיע לתדר גבוה כמו הXXX או גבוה יותר עם הלידטק.

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  2. Started by dan9,

היי יש לי 8800 GTS 512 וברצוני לעשות OC אז אני אצתרך מאט את עזרתכם! ;D 1.מה הטמפ מנוחה של הכרטיס (בערך)? 2.בעזרת איזה תוכנה אני בודק את הטמפ? (כרגע עם Everest Ultimate היא מספיק מדויקת?) 3.ובעזרת איזו תוכנה אני יכול ממש אבל ממש לאמץ את הכרטיס? (ניסיתי כמה פעמים את 3DMark06 אבל זה לא ממש אנדיקציה כי במשחקים אחרים הכרטיס נופל מהר מאד) ותודה מרואש!! [br]פורסם בתאריך: 19.07.2008 בשעה 18:08:50 כרגע זה הקירור שיש לי:http://www.thermaltake.com/product/Cooler/VGAnCHIPnMEM/CL-G0102/cl-g0102.asp

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  3. Started by iziko,

אפשרי לעשות OC ל930 ברמה סבירה בלי להתעסק יותר מדי עם קירור אוויר נגיש של GOLDEN ORB 2 ומארז סופרנו עם הקירור סטוק מבלי לגרום לו לקריסה?

• 5 תגובות
    • 518 צפיות
  4. Started by CraZyStyLe,

אהלן חברים, כפי שרשום בכותרת יש לי את הPhenom 955 black edition , המכפלה שלו פתוחה ככה שלא הייתי צריך להתעסק יותר מדי עם מתחים וחישובים, אני מנסה להגיע לאיזור ה4.0 , האם זה אפשרי ? נכון לעכשיו מעל 3.7 אין לי יציבות, גם כשאני מעלה את המתחים וגם כשהטמפ' לא עוברת את ה40 מה אפשר לעשות ? יש למישהו ניסיון עם המעבד הזה ? בנוסף, בביוס אין לי אפשרות לשנות המתח של הvcore ,זה אמור להיות ככה ?

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by DakloN,

שלום.. אני הולך לרכוש את המעבד הנ"ל.. ולוח ASUS Striker II NSE שהבנתי שהוא מצויין לאוברקלוק.. הקירור הוא Thermalright Ultra-120 eXtreme , האם אני יוכל להגיע ל3.2 בלי הרבה מאמץ?

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  6. Started by wrecker,

יש לי 9600GT של TWINTECK גרסת OC XT ליבה על 700 זכרונות על 950 האצתי ל750 וזכרונות ל1050 עבד בסדר.. אבל ברגע שהעלתי את הליבה ל770 הפריימים במשחק (FC2) נפלו.. ניסיתי להסתכל בNTUNE והראה לי משהו כמו 70 מעלות ואז ירד מהר ל68- 65 -61.. מי שמכיר בדרייבר החדש של נוידיה יש TEST כזה שבודק יכולת עבודה בMHZ הנל.. מוזר שגם על 800MHZ הוא אמר לי שעבר הצלחה אך לא ניסיתי להריץ משחק פחדתי שישרף.. לא ממש סומך על זה.. אחרי החפירה.. השאלה שלי אם יכול להיות שהליבה מגיעה למצב כזה שהביצועים ירדו בגלל OC? בגלל חום או מאמץ יתר?

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  7. Started by omrik10,

אני רוצה לעשות בפעם הראשונה OC לGB 9600GT שלי. קראתי את המדריך שבפורום, ורציתי להוריד את התוכנה COOLBITS אבל לא מצאתי אותה בהורדות, וברשת מצאתי עותקים ישנים שלה. COLLBITS עוד רלוונטית ? או שכולם משתמשים ב RIVA TUNER? מישהוא יודע לכמה אפשר להגיע עם 9600GT של Gigabyte? כרגע יש לי 650Mhz ב CORE ו 900Mhz בזיכרונות. עריכה: אני כבר לא בטוח שזה מה שמוגדר כרגע. במקום אחד אני רואה את המהירויות שכתבתי למעלה ובמקום אחר אני רואה CORE 450 וזכרונות 756. שנהים זה דרך Riva Tuner, הראשון זה דרך החלון של Driver Setting/ System Setting והשני זה בחלון של HW monitoring. אז מה הנכון?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by JSK,

השתדרגתי ב9600GT של פליט ואני מתכנן לעשות לו OC. איך הוא בOC? עד כמה רחוק נראה לכם לכם שאפשר להגיע? דבר שני, הספק יחזיק? (מפרט בצד). תודה רבה

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  9. Started by arkadur,

אני רוצה לדעת מה הפוטנציאל של הכרטיס , הליבה היא R350 האם זוהי הליבה של ה9800XT, ואני אוכל להביא את הכרטיס לביצועים דומים או שכדאי לוותר..

• 10 תגובות
    • 646 צפיות
  10. Started by shay7629,

שלום יש לי לוח אם ABIT IB9 , וברשותי 4*512 DDR2 533MHZ לא מצאתי בהגדרות אפשרות למחלקים , הצלחתי להגיע לבאס 333 , והמחשב למרבה הפלא יציב, אבל נראה לי שלזכרונות 533 זה מאמץ קריטי, ואני חייב למצא (אם אפשר בכלל) אפשרות למחלקים אשמח לתשובה אם מישהו יודע בוודאות שיש ,או אין אפשרות למחלקים בלוח אם הזה.

• 1 תגובה
    • 417 צפיות
  11. Started by Funkyzord,

למה לא עושים overclocking למעבדי amd? כמו למעבדי pntium4

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by hell,

אני רוצה לשים תמעבד 2500+ על לוח הכי זול של ABIT אבל משהו איכותי חשבתי על NF7 2.0 אני חשבתי לשים VOLCANO 12 או משהו יותר טוב אני קצת לא אוהב רעש אבל יכול ליסבול... נגיד אני מריץ ב 3/4 RPM עם מה התוצאה שאני יכול להשיג בלי להגיע ל5500 RPM? ועוד משהו קטן יש לי LEADTEK G4 4200 128DDR VIVO סטוק 244/446 לאחר כמה ניסיונות הגעתי ל 315/620 אבל הכרטיס היה לא יציב בטרוף אני נאתרתי ב 295/595 למרות שהוא עבד בסדר על 300/600 ליתר ביטחון ורציתי לישאול האם זה טוב? ואני אשמח אם מישהו יגיד לי איך אני יכול להוסיף מאוורר לזיכרונות ליתר קרור לפחות סתם... בתוכנה של הOC הזיכרון ממש קרוב לאדום!...לאומת המעבד שבמרכז הצהוב אבל לא עובר ת300 ביציבות,אולי אני יכול לשים מאוורר יותר חזק או שלא ממש כדאי …

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  13. Started by Itzik 007,

הטמפ' עכשיו 31 מעלות והוא על סטוק (2.0GHZ)... בלי קירור מיוחד, לכמה אתם חושבים אני אגיע??? המארז מאורר טוב מאוד... יש מצב לOC גבוהה? תודה

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by shaks,

עשיתי OC והגעתי לרמה של 2500MHZ (10*250) מתח לזיכרונות 3V מתח למעבד 4.75V זיכורנות 1:1 איך אני עובר עכשיו הלאה? אם אני מעלה עוד קצת אז המחשב לא יציב וסופר פאי מעלה לי הודעות שגיאה שלא לדבר על פריים

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  15. Started by EpoXi,

שלום! רציתי לדעת אם המעבד הנ"ל מתאים ל OC ולאיזה תוצאות אפשר להגיע איתו.... הוא 2.0GHZ מפרט: AMD Athlon 64 X2 2000 MHZ (10 x 200) 3600+ לוח אם:Foxconn K8M890M2MA Series ספק: 500W (לא ג'נרי) כרטיס מסך: HD4670 MSI השאלה שלי היא כזאת... אמרו לי פעם שהלוח אם שלי לא מתאים כל-כך לOC האם זה נכון?.. ואם כן כמה זה ישפיע? נ.ב מה הסיכויים לשוף חלק מסויים במחשב כשעושים OC?... סליחה על הבורות... ותודה רבה רבה לעזורים ^^

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  16. Started by morbidangel,

כלום לכולם התחלתי קצת להיכנס לענין ה-OC ורציתי לקבל קצת טיפים. ברשותי מעבד AMD athlon 2800 לוח אם Epox 8HDA5J זכרון 1.5GB (מחולק ל1GB של mushkin ועוד 512 של ADATA על pc3200) ספק 400WTS גנרי FSB של 200 מכפלה x9 תדר בסיס 1800MHZ קראתי הרבה בפורום ות'רדים אחרים בגוגל אבל עדין יש לי כמה שאלות. על מנת לבצע OC טוב יש צורך להוריד את המכפלה ולעלות את ה-FSB, כמו כן לעלות את מתח המעבד לאזור ה1.7V ? אני די בטוח שיש הרבה דברים שערבבתי פה, אז אשמח לתגובות הערות והארות. תודה!

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  17. Started by def,

יש לי את כרטיס המסך הנ"ל של אסוס ומסך LCD SAMSUNG 151S מה אתם ממליצים האם לעשות OC ואם כן אז איך ועד כמה?

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  18. Started by LittleNicky,

שלום, אני עומד להתחדש במחשב נייד Asus N550JK הדגם הספציפי הזה: http://ksp.co.il/?uin=22517 ורציתי לדעת א' אם זה אפשרי לדעתכם לבצע OC למערכת הזאת? ב' אם אני צריך להוסיף לוח קירור חיצוני? ג' אם יש מישהו עם המערכת הנ"ל או משהו דומה שביצע OC ויכול לתת חוות דעת. בנוסף אני לא יודע אם זה המקום הנכון אבל אני רוצה לקנות ולהוסיף למחשב הנ"ל את הSSD [h=1]Crucial M500 CT240M500SSD1 240GB[/h]http://ksp.co.il/?select=.1033..152..493..489.&list=1&sort=3&glist=1&uin=18849&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 והבנתי שאני צריך מתאם Caddy או משהו כזה? וזה לא סיפור להתקין? תודה רבה ושתהיה שבת שלום

• 7 תגובות
    • 6.1k צפיות
  19. Started by y_a_n_i_k,

קראתי, והרבה, ולמדתי והשכלתי לכל מה שקשור לאוברקלוק, וניסיתי קצת במחשב שלי, ולא הכי הלך.... ברגע שהעלתי את הFSB מעבר ל210 (200 במקור) המערכת פשוט קורסת, או בהתחלה או בטעינת ווינדוס אפילו באמצע הBIOS היא נתקעת,יעוץ? עזרה? מישהו? BIOS אין אופציה להוסיף מתח למעבד על מנת לגרום לו ליציבות. בבקשה, עזרה, תודה מראש. על פי EVEREST יש לי 2 נתונים לטמפרטורה ואין לי מושג לאיזה מהן עלי להתייחס AMD Athlon 3000+ 64 GIGABYTE GA-K8N51GMF-9 ATI RADION X700 SE SEPHIRE HITACHI 80G 7200 RPM 215mb*2 [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by yehob,

עם איזה תוכנה אני יכול לעשות OC לati radeon 9600?? תודה לכל העונים.

21. Started by yuval_cohen,

שמעתי פה בפורום כמה חבר'ה שאומרים שלעשות אוברקלוק לAMD לא שווה בכלל מכיוון שזה לא יביא שיפור ביצועים... האם זה נכון? אם לדוגמא אני קונה AXP2000+לוח אם Epox 8ka3+ זכרונות 256 של קורסאיר (לא יודע עדיין איזה)+SLK800 ואני עושה אוברקלוק לא קטן לAXP זה לא יביא שיפור ביצועים משמעותי?

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  22. Started by eSLC,

שלום, אני רוצה להתחיל בתהליך הOC רק רציתי להיות בטוח בכמה דברים... לפי מה שהבנתי מומלץ בתחילת הOC להוריד את המכפלה ל10 ורק אז לעלות את הFSB, לאחר מכן כל כמה FSB לעלות? זאת אומרת קפיצות של 5MHZ ולבדוק שיש POST? ותקנו אותי אם אני טועה לגבי הורדת המכפלה... ועוד שאלה בקשר לטמפ' - במנוחה אני על 30-32 ובמאמץ אני על 38-40 אני אם קירור סטוק, את שאר המפרט יש ב"מפרט מחשב". האם הטמפ' מספיק טובות כדי התחיל בOC?... תודה רבה מראש...

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by esaly,

היי חבר'ה! רציתי לשאול אם תהייה אפשרות והאם זה יהיה כדאי לעשות OC לC2D 6420 עם לוח GB 965P-DS3 ע"י זכרונות KINGSTON 667? המפרט מצויין ליד - רק הלוח החדש והמעבד מצויינים כאן והם המחליפים... תודה מגיבים...

• 9 תגובות
    • 558 צפיות
  24. Started by f_b_i,

שלום לכולם. היה לי מחשב שעמד בצד בלי שימוש אז החלטתי להשתמש בו ולעשות ממנו HTPC המחשב הוא : מעבד CELERON 400 לוחINTEL SE440BX-2 זכרון 219MB SDRAM כ.מסך HERCULES KYRO 3D 64MB רציתי לעשות לו אוברקלוק ולצערי לא מצאתי לא ג'מפרים ולא אפשרות לעשות את זה בSETUP של בBIOS. לאחר כמה שיטוטים באינטרנט גיליתי שיש אפשרות אם אני ימנע מגע של אחד מהפינים של הרגלים אז אני יוכל לשנות את המהירות. אולי למישהו יש מידע איך אני יכול לעשות לו אובר קלוק? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  25. Started by JesusWasHere,

אוקיי, אז עשיתי טיפה OC לכרטיס מסך שלי בPOWER STRIP בשביל לבדוק את השיפור ב3DMARK וכשהחזרתי את ההגדרות לברירת מחדל (דיפולט ><) ראיתי שלCPU FSB שלי, מה שזה לא יהיה, יש OC של 41%.... איך אני מחזיר את זה? )=?

• 2 תגובות
    • 496 צפיות

דיונים חדשים בפורומים