עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Drek Boy,

היי אני חדש פה רציתי לדעת כמה אוברקלוק אני אוכל לעשות מAMD 64bit 3400 2.2 ג'יגה יש לי קירור מים בלוק של שלמן רדיאטור גדול עצבני עם 4 מאווררים של 80 רק בצד אחד (לא ב2 הצדדים כאילו צד אחד 2 וצד שני 2) משאבה 120 ליטר לשעה יש לי סוקט 939 אני לא יודע אם זה חשוב ולוח A8V deluxe של ASUS זכרונות יש לי 512 פשוט של א-דאטא לכמה ג'יגה אתם חושבים אני אוכל להגיע אחרי אוברקלוק אבל לא רצחני לסחוט את המעבד משהו שלמחשב שלי לא יהיו בעיות איתו תודה מראש

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  2. Started by MatanFrenkel,

660 לליבה 1320 לשיידר ו1755 לזכרון על סטוק זה נחשב נמוך/בינוני/גבוהה? האם אפשר ללכת יותר רחוק? אין ארטיפקטים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by psychuil,

משום מה כשאני מנסה להעלות משו בכרטיס ולהריץ 3Dmark או את Grid (כי זה מה שיש לי מותקן) אפילו על העליה הכי קלה (20Mhz) אני מקבל ארטיפקטים. כשעשיתי את הauto-thingy של הCCC גם קיבלתי ארטיפקטים. כשניסיתי את Rivatuner, בנקודה מסויימת המחשב פשוט קרס.

• 13 תגובות
    • 914 צפיות
  4. Started by ITSIK86,

כדאי לעשות ל5200 OC זה ישפר בצורה טובה לדעתכם? יש לי ת'כנה גראפיק מקס

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ITSIK86,

לקחתי ת'תוכנה ריבה טונר או מה שזה,העלתי את המהירות גם של הממורי וגם של הcore ואין שום הבדל במשחקים,אותו FPS ואותה מהירות,כלום לא השתנה למה זה ככה??? ושמתי לב שאפשר גם לשנות ת'שעונים האלו התוך הדרייבר של נבידיה החדש אז עדיף מהדרייבר או מהתוכנה? יש לי כרטיס FX 5200 128 מגה בייט 128 ביט

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  6. Started by swisaman,

שלום לכולם ישלי HD5850 של ספיר בגירסא הישנה לא האקסטרים,וברצוני להתחיל OC הורדתי TRIXXX והעלתי תדרים אבל זה לא מביא לי לעלות מתח כאילו האפשרות חסומה.. והכרטיס ממש רותח!!! 92 מעלות מאמץ מלא זה חם ממש לא?

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  7. Started by menas,

קניתי מחשב חדש בשעה טובה . עכשיו,הכ"מ שקניתי היה ה5850 extream,במארז CM690II basic. המחשב אמור להגיע בקרוב מאוד. עכשיו,מעולם לא התעסקתי בOC,אבל אני יודע את ה"תאורייה"-להעלות בקפיצות קטנות (נראה לי של 5-7 MHZ) את תדר הליבה ואחרי שמגיעים למקסימום מעלים את תדר הזיכרון עד המקסימום ואז מוצאים את האיזון בין שנייהם. בקיצור,קניתי את הכרטיס בגלל פונטנציאל הOC הרציני של ה5850,הייתי רוצה לדעת: 1)האם עדיף לי לעשות OC מייד שאני מקבל אותו או לעשות אותו רק עוד שנה,בשביל לא לקצר את חיי הכרטיס? (הזמן עד ההחלפה של הכרטיס-כשנתיים). 2)האם כדאי לי לקנות עוד מאוורר (ככל הנראה 140 מ"מ) לCM690 שיהיה מול הכ"מ בשביל הOC? או שהסירקולצייה הבסיסית של הCM690 ,תספיק לOC?. תודה לעוזרים.

• 30 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by mistaarvim,

לאן אני יכול להגיע עם קירור סטוק באובקלוק? יותר נכון לאן ממולץ להגיע בלי להחליף קירור?

• 3 תגובות
    • 411 צפיות
  9. Started by surfface,

מקודם פתחתי תארד במקום הלא נכון http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=136007.0 והמליצו לי לעלות את המהירות מ500/1002 ל550/1048 העלתי והנה תוצאת ב3DMARK05 קודם אחרי אייך שינוי משמעותי? נ.ב במנוחה וגם במאמץ הטמפ' עלה ב2 מעלות

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  10. אז אחרי ששידרגתי את המערכת שלי (מפרט בפורפיל) הגיע הזמן לשחק קצת עם התדרים.. בעזרת בדיקת מאמץ עם everest המעבד קרס אחרי העלת של התדר ל3500. ב3400 הבדיקה הייתה יציבה וללא שינוי דרסטי בטמפרטורות. התקנתי את OCCT ונתתי לבדיקה שלהם לרוץ.. לא עברו 2 דקות וקיבלתי מסך כחול.. כרגע אני עומד על 3300 בכל הליבות אבל עם קריסה בOCCT אחרי מספר דקות.. הזכרונות גם הם כרגע בOC של הCL: 5-5-5-15 במקום 6-6-6-18 הלוח אם מעודכן לגירסא האחרונה של הביוס. בACC עדין לא נגעתי.. אני מציין שוב שלא העלתי מתחים לשום רכיב. האם אני יכול להגיע לOC יציב יותר וגבוה יותר בעזרת שינויים בהגדרות של רכיבים מסויימים? או שחייב להעלות מתחים? מצורפים טמפ' בזמן מנוחה+מתחים (לפי everest) ונתוני מעבד לפי CPU-Z…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by JesusWasHere,

ברשותי 7300LE שך POINT OF VIEW. כרטיס די חרא אבל חיים לאחרונה גילתי את המושג OC ואני רוצה לעשות זאת אך לא מצאתי תוכנה בטוחה ואמינה לעשות את זה. לא חייב להיות שיפור ענק, רק שיפור קטן (פתיחת צינורות אפילו) ד"א, אם אני יעשה את זה, זה אוטומטית מוריד את האחריות?

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  12. Started by חובב,

עשיתי Oב לE7400 הגעתי למתח 1.45 (בOCCT המתח הצויין הוא 1.4 אולי קצת פחות) לFSB של 391 . חום בעבודה לא עובר את ה70 בדר"כ גם לא מגיע לשם(MUGEN II).יציב עם OCCT. רציתי לשאול כמה שאלות שלא כל כך מצאתי להם תשובה: האם המתח תקין כלומר אין לי פגיעה במעבד? כאשר אני מנסה להגיע ל4.2 GHZ (שזה ל400 בFSB) אני לא מצליח בגלל יציבות וצריך לעלות את המתח למעל 1.5 ששם אני נתקע בגלל חום האם זה הגיוני? (ד"א בOCCT המתח הוא נמוך יותר בכיוון ה1.45 -147) יש עוד איזה פתרונות יצירתיים ליצב את המערכת חוץ מהעלאת מתח למעבד? הזכרונות באנדרקלוקינג -היחס הוא 1:1 ובשל כך זה יוצא 782 MGH האם יש השפעה גדולה בביצועים(לדעתי לא אבל סתם שאלה להיות בטוח)? תודה

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. היי לכולם. אומנם בOC למעבד(ולמערכת) אני כבר די מנוסה, אך עם כרטיס מסך זאת ההתעסקות הראשונה שלי. stinger - האשמה עלייך, לא עמדתי בפיתוי אחרי ההודעה שלך על ה7600GT. סתם אני משתמש בריבהטיונר לצורך המטרה, וכרגע אני בודק יציבות של הכרטיס עם 600MHZ ליבה, ו450MHZ לזכרונות. כלומר 900 מגה הרץ אפקטיבי. אני לא חושב שהכרטיס יכול לעשות הרבה יותר, כי אם אני מעלה עוד 10-15 מגה הרץ לכל אחד הוא מניב שגיאה. מספר שאלות ברשותכם: 1. איך בודקים יציבות של כרטיס מסך? אני יודע שאם הוא לא עומד בעומס אז רואים ארטיפקטים. אבל בהנחה שלא רואים, האם יש דרך יותר מהימנה? 2. מה יותר משמעותי ב7600GS - אובר קלוק לזכרונות או לליבה? כי בנושא הליבה ההצלחה גדולה יותר. 3. האם זה נחשב אובר קלוק רציני? או ד…

• 17 תגובות
    • 964 צפיות
  14. Started by WaRez.,

יש לי 7600GT של לידטק, הכרטיס ב45 מעלות בזמן מנוחה, עם קירור סטוק. שווה לי לעשות OC ? כמה מעלות זה חם מידי בישביל מנוחה? עד כמה אני יכול להגיע איתו? [ עד איזה רמה של כרטיס אחר.. ] תודה אגב- צריך מדריך קטן לOC עם RIVA TUNER

• 14 תגובות
    • 778 צפיות
  15. Started by esaly,

אהלן! אפשר לקבל קצת הסברים לגבי OC ל7600GS EXTREME של LEADTEK.. האם הוא שווה? איך מבצעים אותו? תודה מראש על התגובות...

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  16. Started by esaly,

אהלן! אפשר לקבל קצת הסברים לגבי OC ל7600GS EXTREME של LEADTEK.. האם הוא שווה? איך מבצעים אותו? תודה מראש על התגובות...

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  17. Started by DORAZABI,

אני יכול להמהיר אותו כך שישתווה ל780? אם כן איך אני אדע את המספרים המדוייקים להביא בכל קטגוריה כגון:ליבה גרפית וכו' נ.ב הקירור של הכרטיס של WINDFORCE מארז המחשב של פרקטל דיזיין R4 עם 3 מאווררים

• 13 תגובות
    • 9.6k צפיות
  18. Started by Satlan,

סאפ הייתי מעוניין לדעת אם ה-7800 הוא OCER טוב, ואם כן איך להמהיר אותו בתודה מראש :]

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  19. עשיתי OC ל7900GS שלי עם VF700 דרך ATITool: ליבה 641 זכרון 840 טמפ' במנוחה: 51 טמפ' במאמץ: 65 טמפ' בחדר: 29 איך זה? טוב? רע? מה עם הטמפ'?

• 61 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. Started by Cloud,

שלום לכולם, כבר כמה זמן שאני רוצה לעשות OC לכ.מ שלי ואני נתקל בבעיות. אני מנסה לבצע את הOC בעזרת הדרייבר של (AMD(overdrive בעזרת תדרים שמצאתי לכרטיס הזה ספציפית באינטרנט. ניסיתי 1065/1575 1045/1575 1100/1500 בכל הבדיקות ניסיתי גם להעלות את הvoltage ב20%. אבל בכל בדיקת מאמץ הדרייבר קרס(המסך מציג מסך חום/ירוק). הפרטים החשובים אני מניח: ספק:550w של seasonic לוח אם:GA-P55-US3L כ.מ:sapphire 7950hd ניסיתי לבצע OC גם דרך הtrixx אבל התוצאה זהה. אשמח להצעות בבקשה. תודה מראש לכל מי שמוכן לנמסות לעזור!

• 7 תגובות
    • 4.2k צפיות
  21. Started by netanel38121,

טוב אז ככה. לפני כמה חודשים עשיתי ל כרטיס מסך 8800GTS 640 OC והגעתי תוצאות מעולות של 650ל CORE ולזיכרון 900 שבמקור ללא OC זה על 513 לCORE ולזיכרון 792 ועכשיו לשאלה. עד עכשיו הכל פעל מעולה ללא קריסות ללא תקלות והייתי מרוצה מאוד הטמפרטורות מעולות והכל היה טוב עד ש.. יום אחד בהיר התקנתי את התוכנה של NIVIDA nTune ובדקתי סתם מסקרנות את הטמפרטורות משמה. ואז ה nTune הסביר לי שאני חורג מהמהירות המותרת שאם זה באדום כמו בתמונה. ומה שמוזר שהכל פועל טוב ואני מתכוון אפילו לעשות לו עוד איזה תוספת OC רציתי בבקשה חוות דעת על העניין והאם לייחס לזה חשיבות או שזה נורמאלי שהתוכנה nTune תגיד לי שאני חורג וכו. כמו הנה תמונה למה אני מתכוון. '>http://www.2send.us/"] '>http://www.…

22. Started by wrecker,

דבר ראשון אני צריך תוכנה בשביל להמהיר אותו או משהו כזה... הכרטיס של חברת leadtek אם זה נותן משהו ואם מישהו כבר המהיר אותו הייתי מעוניין לדעת לאיזה נתונים הוא הגיע (כמה MHZ) יציב ועם שיפור הכי פקטיבי ואם יש כבר הודעות דומות לשלי אז אני מתנצל .. חפשתי בפורום ולא מצאתי את התשובות שאני מחפש פה.. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  23. הכרטיס שלי הוא 8800GT של ZOTAC, שכבר בא מהמפעל עם OC ל-660 זכרון ו-1600 שיידר. כרגע הוא על OC של 725 זכרון, 1725 שיידר, 975 ליבה. הקירור שלי הוא AC S1+120MM FAN, הכרטיס במנוחה 32 מעלות ובמאמץ של שעתיים בATI TOOL הוא על 40 מעלות. בהתחלה המטרה שלי הייתה 1000\1700\700, אבל אני פשוט לא מצליח למצוא יציבות מעל 975 לליבה, באחרים אני יכול לעלות ב30-35 בלי יותר מידי בעיות. האם יש דרך, חוץ מצריבת ביוס ו-Vמוד, שאני אוכל קצת להתקדם ולהגיע ל1000 לליבה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  24. בכרטיס הקודם השתמשתי בrivatuner אבל עם הכרטיס הזה מגיע תוכנה של גיגהבייט שאני יכול להעלות מתח לכרטיס תראו תמונה שימו לב באיזה תדר הליבה ועדיין הכל יציב עכשיו השאלה מישהו מכיר את התוכנה הזאת ועדיין ממליץ על rivatuner? או שכדאי להישאר איתה? אהה והטמפ המקסימלית היא 67 תקין או גבוה מדי? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 461 צפיות
  25. Started by eyal00,

יש לי את הכרטיס הנ"ל עם קירור של AC Accelero S1 + מאוורר 120MM הטמפ' של הכרטיס במאמץ לא עובר את ה50. כרגע הכרטיס ללא OC. הטמפ' מצוינת,השאלה אם OC יתן תוספת ביצועים שתורגש?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים