עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by SubX,

סתם שיעמם לי והחלטתי לעשות משהו לפנל הקידמי של המארז אז.. לקחתי פנל אחד של המפרצי הסידירומים והתחלתי לחתוך אותו מבפנים ולאחר שסיימתי שברתי דיסק כלשהו לחצי ושמתי מאחורי הפנל, התחלתי לחרוט עליו את הצירוף מילים: "AMD Athlon XP" עם סכין יפני , קצת לדים מאחורי הפאנל וזה משיצא.. (התמונות לא הכי משקפות את היופי של הדבר , במיוחד כשהוא דולק..)

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום , יש לי מעבד e2160 ושמעתי שהוא ממש טוב בoc [לדוגמה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=277047.0] הבעיה היא שאבא שלי די מפחד שאני אעשה oc ..מה באמת הסיכוי שיקרה משהו? עכשיו עוד שאלה...האם הקירור שמגיע עם המעבד מספיק לעשות oc או שעדיף לקנות קירור בנפרד? אם כן מה אתם חושבים על artict freezer 7 pro ? יש יותר טובים למחיר שלו [עד 100 שקל] והאם הוא שקט? עכשיו דבר אחרון... לא משנה איפה קראתי -hwzone,dtown,hometheater,gamer,ynet - עדיין לא הצלחתי להבין איך עושים oc . מישהו יכול הגיד פשוט שלב שלב איך עושים? [נכנסים לביוס...ו?] האם הביוס בכל המעבדים אותו דבר או שיש מדריך מסוים למעבדדי אינטל/e2160 ? עד כמה להגביר את הmhz ? תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by ברק,

מישהוא ניסה את הסיילנסר 5? אנא להעלות תמונות עם זה. למרות שנראה לי שהגוף קירור עם האלבטרון טוב הסיילנסר פשוט קורא לי מהמסך!

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by yoav1000,

אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד אך אם אני מעלה את הFSB מעל 202 המחשב לא עולה. הטמפרטורה של המעבד נמוכה. האם צריך לשנות משהו חוץ מהFSB? מדוע זה לא עובד? יש לי לוח אם:MSI PT880 Neo-SR (MS-7008) 800 MHz ומעבד פנטיום 4 סוקט 478 פרסקוט.

• 17 תגובות
    • 862 צפיות
  5. Started by Diablo,

טוב.....אני החלטתי לצבוע את מקלדתי הנווה...... בשחור! :asthanos: עכשיו.... יש כמובן כמה שאלות 1.באיזה צבע להשתמש.....ומה אופן הצביעה? 2.איך אני מגן על החלונות השחורים של הלדים ועוד כמה פרטים: 1.אני לא צובע את המקשים 2.זה כבר מודינג שני למקלדת (הראשון היה להחליף את הלדים) 3. יש מודינג שלישי ;D נ.ב: 1.אם צריך עוד פרטים רק תגידו מה ואני יענה 2.אני יודע שיש מקלדות שבאות בשחור! אבל אני רוצה לצבוע את שלי! לכן אל תשאירו תגובות מטומטמות של "פשוט תקנה מקלדת שחורה" תודה על העזרה ובהצלחה לי

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by e-r-a-n,

מכיוון שהמאוורר המקורי שבא עם הכרטיס הרעיש מדי, החלטתי לשים קריסטל אורב במקומו.. הסרנו ( אני ו Component ) את ההיטסינק המקורי שהיה על הכרטיס (שמרוח בחרא לבן ונראה כמו פלסטיק שצבוע בספריי, כמו האקדחים עם האורות והקולות של פעם, אקדחים של מכבי אש משטרה וכו') מרחנו את הארקטיק סילבר 3, אך כשבאנו להרכיב את הקריסטל אורב, החורים בכרטיס היו צרים מדי. הבאנו חוט נחושת (מבודד!) והדקנו איתו את הקריסטל אורב על הכרטיס. בנוסף עשינו סדר בכבלים במארז, הנה כמה תמונות: המארז - לפני: בלאגן גדול כנ"ל הכ. מסך - לפני: היטסינק פלסטיק!!!!!!!! ----------------------------------------------------------------------------------------- המארז - אחרי: הכ. מסך - אחרי: שימו לב במ…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. הסקירה של טום http://www.tomshardware.com/firstlook/20050104/index.html

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by oranet,

קניתי מחשב חדש (אחרי ברורים מסוימים בפורם) המחשב מיועד לשימוש תוכנות גרפיות (אדובי בעיקר) לוח אם: ASUS P9X79 מעבד: INTEL 3930K : CORE I7, S2011, 3.2GHz - BOX קירור למעבד: Noctua NH-D14 SE2011 CPU Cooler זכרונות: ‎32GB 4x8GB Corsair Vengeance Quad Channel כרטיס מסך: MANLI GTX580 1536MB GDDR5 - RETAIL דיסק קשיח :Intel 120GB SSD 510 Series Sata III 2.5'' דיסק קשיח:DeskStar 7K1000.D 1TB 7200RPM 32MB Sata III ספק כוח: High Current Gamer 750W Active PFC 13.5cm PSU מארז: Phantom 410 NZXT איזה רמת אוברקלוק מומלצת פה אציין שתוכנות אדובי משתמשות רבות במעבדי הCUDA של כרטיס המסך וקידודים מעמיסים רבות על המעבד כמו כן התוכנות הנ"ל יודעות היטב להשתמש בכמות כזו של זיכרון תודה לכל המגיב…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני וחבר שלי התווקחנו בינינו אם הדינוזאור הזה שיש על המארז זה חריטה או מדבקה, אבל לא הגענו להחלטה. תכריעו בינינו בבקשה ... הנה הקישור

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Idan-h,

המפרט למטה בחתימה הטמ"פ של המחשב במנוחה לוח - 33 מעבד - 35 קירור אינטל + 3 מאוררים 80 מילימטר( 2 מכניסים 1 מוציא). FSB133 מכפלה 18 בעיקרון אני רוצה להגיע ל2600MHZ עם מה שיש לי. כלומר להעלות את הFSB ל144. אפשרי? דרך אגב שינוי כזה יביא לתוספת של 22MHZ לזכרון (11*2), האם זה מסוכן לזכרון כמו שלי? מה אתם אומרים? תודה רבה לכל העוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. כמו שאתם רואים אלו הטמפרטורות במנוחה. אולי יש לי אבק אבל אין לי כח לנקות בינתיים, הטמפרטורה מסכנת את המעבד בעבודה של זמן ממושך? אני כבר הרבה זמן ככה זה מסוכן? מפרט בצד.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by aviram20,

היי חברים ערכתי את הכותרת , ועכשיו השאלות שלי הן אחרות. כרגע עשיתי OC , לא להאמין כמה שזה פשוט יש לי E2140 זמני שהגיע כרגע ל3.2 , מעבר לזה הוא לא מסכים מה גם שהזכרון מאוד מגביל אותי , יש לי סטיק ג'נרי אחד של 667 והוא כרגע עובד על 800 הטמפ היא 40 מעלות .. האם זה תקין? כמה זמן לאמץ עם OCCT כדי ליראות שהמערכת יציבה? מה לגבי המתח שהמעבד מקבל ? הוא לא ישרף לי הוא יומיים? מה לגבי הכרטיס מסך? הוא גם בOC עכשיו ? וביכלל....... זה בסדר? לא בסדר? אגב , חל שיפור ממש ממש ממש ממש משמעותי .. תודה לעוזרים ציפרתי תמונה של המצב כרגע.. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by go_go,

קרור מים כפול לכרטיסי המסך של GAINWARD נראה פשוט מושלם! http://bit-tech.net/feature/79/

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by yoav9,

אחרי המודינג של prototipe חשבתי על משהו, בואו כול אחד יתפאר בהישגיו, המודינג שהוא עשה. אני יתחיל חפירה במעלה המארז ולשים שם מאוורר 80 מ"מ (את החפירה ביצעה אורן מזיגזאג צביעת המארז והפיכתו למארז שכול גיימר היה מתגאה בוא (הסמלים של-,max payne, deus ex half life, halo, red faction, q3a, b&w, ut) שאני חייב לציין שזה המודינג שאני הכי מתגאה בוא היה לי תכנון לעוד מודינג של הוצעת הספק מחוץ למארז ובמקום שהוא היה לשים שני מאווררי 80 מ"מ אבל לא יצא לפועל אז אני יוצר חפירה בצד ושם שם 8ם מ"מ ומעל הכרטיס מסך שם עוד 80 מ"מ אשר לא חפור בתוך המארז. ליפינג לblue orb ועכשיו למודינג הקנויים שאני לא מתגאה בהם crystal orb וantec cyclon blower אל תדאגו, עוד רשימת המודינג שלי תתארך! ומה של…

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by adig,

יש לי מעבד AMD64 במארז (box) ואני מעוניין להרכיב אותו ראיתי שבתחתית גוף הקירור כבר קיים איזשהו חומר צמיג. האם זוהי משחה טרמית והאם ניתן להסתפק בה ואין צורך למרוח עצמאית משחה טרמית בין המעבד לגוף הקירור?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by kill_b7,

כרגע הוא עומד על 33.25 לכמה צריך להקטין אותו אם בכלל לפני שמעלים את הFSB? יש צורך בנעילת הPCI-E נכון? נתקעתי עם לוח אם גרוע מאוד לOC אז אני נאלץ לעשות OC בינתיים דרך CLOCKGEN עד שאני אחליף את לוח האם שלי. הייתי OC לפני כן OC לP4 שלי אבל בגלל שלא היה כל כך אכפת לי עליו לא שמרתי עליו כל כך אבל במקרה הזה אני צריך להיות קצת שמרן יותר

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני מנסה לקבל תשובה על השאלה הזאת כבר הרבה זמן ולא מצליח למה הטמפ' של CPU\CPU DIODE נמוכה מהטמפ' של הליבות ב10-15 מעלות?\ והאם הפרש של 10-15 בין הליבות בזמן מאמץ הוא נורמלי? אני צריך את עזרתכם, אני באמצע תהליכי OC וזה מתחיל להיות די חשוב...

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Holy,

אז ככה נמאס לי מהרעש שהקירור של הציפ בלוח של gigabyte עושה כל פעם שמדליקים את המחשב אז החלטתי לפתוח אותו ולגלות מה מסתתר מאחורי הגריל (שעד היום אני לא מבין למה הוא מותקן לא בכיוון הנכון) ואלה התוצאות תמונה 1 תמונה 2 עכשיו השאלה היא איפה אני משיג מאורר 40 מ"מ (עדיף משהו איכותי שיחזיק יותר מחודש)

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. פאק המחשב שלי חםםםם!!! הטמפרטורה של המעבד שלי היא 57 ושל הלוח אם 47 בינתיים יש לי רק מאוורר אחד בחלק האחורי של המארז ואני לא יודע אפילו אם הוא מכניס או מוציא אוויר..... השאלה הראשונה שלי היא איך אני יכול לדעת אם הוא מוציא או מכניס אוויר ואיך אני יכול לשלוט\לשנות את זה? אז חשבתי לקנות שני מאווררים של 80 אחד לחלק הקדמי שיכניס אוויר ואחד לאחורי שיוציא אוויר אז מה אתם אומרים? זה יוריד את הטמפרטורות בצורה משמעותית?

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by MoSQuiTo,

האם יש סכנות למקלדת בפתיחת מקלדת? ??? זה משנה עם היא מולטימדיה? ??? אם יש לכם גם סתם טיפים מנסיון אישי או בכלל מאיפשהו אני לא יתנגד תודה!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by dubilev,

אני מתכנן לשים את המחשב בארון סגור (50*65*34) כרגע יש פתח אוורור בגודל 26*5 בצד, בחלקו האחורי של הארון. האם פתח זה מספיק לאוורור בריא? אם לא, מה הפתח המינימלי הנדרש? (מערכת I7 עם GTX 260 ללא OC) תודה

• 17 תגובות
    • 5k צפיות
  22. Started by Lanzar,

שלום לכולם כמו שחלק ממכם כבר יודעים החלפתי את הקירור המקורי של האסוס שלי לקירור של זלמן + מאוורר של DELTA 92MM והיום בדקתי לכמה אפשר להגיע עם הקירור החדש ודיי הופתעתי לטובה הגעתי ל 500MHZ לליבה עם ממש מאט ARTIFACTS אבל כל כך קצת שקשה לראות אותם !! הזיכרון נשאר כמו שהיה לפני ההחלפה של הקירור ועומד על 820... אשמח לשמוע תגובות על ה OC מישהו שהגיע למהירות כזאת או יותר ??? תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by eyal107,

הזמנתי את הקרטיס הזה ואני מעונין לדעת? א. אך הקרור שלו ועד כמה הוא טוב? ב. OC-של בעלי נסיון כמה ניתן? ג. האם ניתן וכיצד להעלות מתח לכרטיס בביוס של הכרטיס? תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by nahum8,

בבקשה זה דחוף לי... לוח 945P-S3 חדש...(במחשב שלי אחי..הייתה פעם הבעיה שהוא מתכבה באמצע משחק כלשהו וחשבתי זה הספק אז קניתי וזה לא עזר...) בקיצור ב-EVEREST הטמפ' של הלוח (צ'יפסט) לא עולה מעל 22 במאמץ! אבל כשאני נוגע בצ'יפסט אני יכול אשכרה לפתוח פה מקדונלדס משלי בבית!! הצ'יפסט פשוט רותח!! ממששש חם! - לדעתי זאת גם הבעיה שבעט משחק המחשב עושה ריסט.. בקיצור.. 1.יש תוכנה אמיתית שתראה ת'טמפ' של הצ'יפסט? טמפ' אמיתית אני מתכוון. 2. האם כדאי להחליף את הלוח ל- ASROCK CONROE XFIRE...? ( משהו כזה ) . ל ASROCK שנה אחריות ולשלי 3.

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אני מחפש מכשיר שיוכל לעזור לי לראות את זרימת האוויר במחשב כמו המכשיר שבו משתמשים במנהרות רוח. אם לא מכשיר אז דרך . נמאס לי לנחש מה קורה במחשב שלי מעין מוט שמשחרר עשן או חומר אחר הנראה בעין בלתי מזוינת.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.