אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
שלום, באחרונה קניתי e8400 עם ביג טיפון, לוח של אסוס p5Q pro, זכרון של OCZ 4 GB 800mhz , ו4870 של אסוס. המארז הוא סופר טלנט עם מאורר מאחורה שמוציא ועוד מאורר בצד שמכניס. הזמנתי כמה מאוררי לדים, שישלימו את כל המקומות הפנויים במארז - 2 מקדימה ועוד אחד מאחורה. נכון לעכשיו רק העלתי את הבאס ל390, מה שנותן לי 3510. בעזרת רייל טמפ' אני רואה שהטמפ' מנוחה היא בערך 35-40 מעלות. האם כדאי להמשיך?להזכיר יש לי ביג טיפון על המעבד. האם כדאי לעשות OC לכרטיס מסך?איך הפוטנציאל שלו?הוא על 65 מעלות במנוחה. ועוד משהו, האם אפשר לבטל את הפונקציה הזאת שמורידה את המהירות של הליבות במנוחה?זה מעצבן שאני צריך להריץ OCCT וסופר פי בשביל לבדוק טמפ'.
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
דבר ראשון שלום לכולם אני חדש פה ויש לי שאלה קטנה יש לי את המחשב הבא: מעבד : e8400 קירור למעבד : AC XTRME לוח : ga-ep45-ds3l זכרון : OCZ 2X2 REAPER 1066HZ כ. מסך : GTX260 216 ספק : 650W מה המקסימום OC שאני יכול לעשות ? ועם אפשר מדריך טוב מסודר למעבד שיש לי שאני יוכל להגיע איתו למקסימום ביצועים תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש למישהו נסיון בOC לבורד Epox 8k3a + ? כרגע אני נמצא ב145 FSB ויציב ביותר , יש עוד אפשרויות OC שאפשר לשנות בBIOS ? תודה!
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני ממש חייב שמשהו יסביר לי ממש טוב או ישים לינק למקום שמסביר ממש טוב (ורצוי בעברית), על איך עושים OC ל fsb , במה זה קשור ומה צריך להשיג בנוסף כדי לבצע את זה. חיפשתי על זה ואין לי מושג איפה למצוא על זה הסברים.. ???
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי GEFORCE FX 5200 של חברת GIGABYTE והוא כבר מאוד ישן, גם כשקניתי אותו... כמה אתם הצלחתם להגיע או כמה אתם מעריכים שאני יגיע עם הקירור המקורי?!
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי, עשיתי ל FX 8350 OC היום ל 4.4 GHZ מ 4, ומשום מה התדר של ה NB וה HT לא עלו. השאלה שלי אם זה באמת משנה? כי המטרה שלי בסופו של דבר היא לקבל ביצועים יותר טובים ל single core. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני חדש לחלוטין בעסקי ה OC. יש לי FX5900XTV, די מאוכזב מה 3DMark שלו - 4259 מקסימום... זה נמוך ממה שציפיתי כשקניתי אותו לפני שבועיים. התייעצתי עם חכמי פורום תצוגה וגרפיקה וניסיתי הכל. החלטתי לעבור ל OC. אז הורדתי Coolbits והרצתי. יש לי את מהירות השעון בדרייבר - 300/700. מה עכשיו ? איזה קירור לקנות ? לקרר רק את הכרטיס ? תודה !
-
- 9 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות oc קטן ל GA-945P-S3-Rh ול 7600gt לידטק שלי. (מעבד 6300) איך ובאיזו תוכנה? אין לי בעיה של קרור כי זה רק משהו קטן ונסיוני.
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
יש לי pentuim 4 1600 mhz intel mother board : asus 256 ddr ___________ Can i overclock and how ? u can find me : mIRC Quake.net server #3dv channel icq : 175837059 or post here a answer send me private message here tnx
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
מוזר, הנסיון הראשון לא עובד. any way: אני עושה OC לכרטיס innovision ge force 2 mx 200 הצלחתי להגיע למהירויות האלה: memory: 166@210 core: 175/210 לא היו שום בעיות יציבות, אבל לא ניסיתי להגיע ליותר. על המעבד של הכרטיס יש מאוורר קטן אבל אין שום קירור לזיכרונות. האם למישהו יש ניסיון עם כרטיס דומה? בתודה מראש, Component נ.ב. כמובן, עכשיו הthread הקודם עובד, לא משנה.
-
חבר'ה יש לי בעיה! אין לי שמץ של מושג איך לעשות OC ל GeForce 2 Ti שלי - משהו יכול לעזור לי? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אהלן אנשים הורדתי את התוכנה RIVA TUNER אבל אין לי שמץ של מושג כמה ליבה וזיכרון להעלות לכרטיס שלי ואם בכלל זה טוב? שלא ישרף לי |: הכרטיס הוא עם 64 זיכרון אז מה אתם אומרים אפשר לקבל קצת עזרה עם זה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היום קיבלתי את הcrystal orb שלי ועשיתי oc עצבני geforce 2 mx 400 מהירות ליבה מ 175 ל 230 מהירות זיכרון מ 166 ל 200 אני רציתי לדעת איך אפשר לעשות שזה יהיה תמיד גם אחרי שאני מפרמט כי את את זה עשיתי דרך הדרייברים החדשים 42.68
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בתחום של OC, יש לי GEFORCE 2 MX 400, אני רוצה לדעת עד כמה אני יכול להעלות את מהירות של GPU ו זכרון ללא הוספת קירור, ושיהיה יציב. תודה . (-:
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אתמול עשיתי OC לכרטיס הנ"ל... כמה נקודות.... השתמשתי בתוכנה MSI AB... האוברקלוק שבוצע הוא 860 \ 1660 \ 910 לליבה \שיידרים\ וזכרון בהתאמה... במקום 700 \ 1400\700... הזכרון במקסימום.... לליבה שניסיתי להעלות יותר זה נתן לי ארטיפקטים ב ATI TOOL לכן השארתי את זה ככה... לא הועלה מתח {כי אין לי אפשרות}... 3D MARK עבר בהצלחה... בסוף קיבלתי קצת יותר מ100 נקודות יותר מלפני ההמהרה... ATI TOOL עבדה בערך 20 דקות בלי שגיאות וארטיפקטים... הטמפרטורה במאמץ הגיעה ל75 במקסימום מאמץ {ב3D MRAK} ב ATI TOLL זה היה בערך 70 לפעמים קצת יותר... היום ביצעתי בדיקה ב OCCT וישר נתקבלו שגיאות והטמפרטורות טיפסו לכיוון ה 80...הורדתי עד 830 את הליבה ולא היו שגיאות כבמיקודם אבל שהטמפרטורה הג…
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
תדרים מקוריים: CORE CLOCK-732 SHADER CLOCK-1464 MEMORYCLOACK-1900 תדרים כרגע(העלתי ב10-15 כל פעם וביצעתי בדיקת מאמץ לזה הגעתי כרגע): CORE CLOCK 788 SHADER CLOCK 1576 MEM CLOCK 1956 מעלות(קומבוסטר 16 דקות מסך מלא רזולוציה 900*1440) VALUE 62 MAX 66
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
ככה אני רוצה לעשות OC לכרטיס שלי על מנתלהגיע פחות או יותר לרמה של 850XTPE. אני קצת חדש בעניין אז הייתי רוצה כמה הסברים - אני בעיקרון משתמש בתוכנת ה ATI TOOL עכשיו שאני עושה את הOC איך אני שומר על ההגדרות שישארו כהגדרות DEFAULT? בנוסף קיבלתי עם הכרטיס תוכנת OC בשם TRIXX- כדאי להשתמש בה? תודה לכולם
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני די חדש בעניניי ה OC אז הייתי רוצה אם מישהו יכול להדריך אותי כאן בקשר לתוכנות וצעדים ראשונים תודה
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
יש לי GTX460 של Inno3d עם גוף קירור של I-Chill - http://www.overclockers.ua/video/geforce-gts450-gtx460-inno3d-ichill/all/ שדרגתי את הגוף קירור במאווררים עם ספיקת אוויר יותר טובה, דבר ששיפר את הטמפ' בצורה מדהימה, הטמפ' במנוחה יורדת עד 29 מעלות , והטמפ' במאמץ מגיע עד 70 מעלות לאחר OC מקסימלי. השאלה שלי היא למה אני לא מצליח להגביר את ה OC לכרטיס מסך... ראיתי כרטיסים של GTX 460 בודד שמגיעים ל 17K נקודות (vantage) והשיא של 18K נקודות... רק אני מגרד את ה 17K מלמטה... הקירור שלי פצצה והכרטיס לא מתחמם יותר מידי אבל אין לי אפשרות להעלות מעל 890Mhz , הקובץ המצורף זה השיא שלי ב 896Mhz בתוכנה של MSI אני לא יכול להעלות מתח ליותר מ1.087V ... מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי הגעתי ל 900 / 832 יציב, יש איזה שהוא דרך לעלות מתח לכרטיס? או שאיפה שנתקעים נתקעים? האם לצרוב לו ביוס של XT יעלה את המתח?ויתן עוד קצת פוש ל OC?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול כיצד ניתן לבצע OC ל HD (דיסק קשיח) יש לי לוח אם MSI NEO P35 מעבד של אינטל E6600 C2D דיסק קשיח 320 מגה 16MB של קינגסטון כרטיס מסך 8800GTS 320MB והאם יש לכם הצעות לOC גם למעבד ולכרטיס מסך ולהכול הצלחתי להגיע עם המעבד ל 3000מגהרצ 9x333 ונתתי לו 1.500 וולט האם זה טוב תיעצו לי מה לעשות ואיך להמהיר בצורה טובה יותר תודה אנשים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את המפרט שבפרופיל מימין <<<<<<< בכל מקרה קראתי באינטרנט בכמה מדריכים ופורומים שהמעבד שברשותי יכול בקלות להגיע לOC יציב ולמהירות של 4.4-4.5GHz מהמהירות ההתחלתית של 3.3GHz. בקיצור לאחר קריאה מעמיקה ומחקר מסוים הבנתי שהפעולה שאני צריך לעשות במקרה שלי מחולקת לשני חלקים, 1. לשנות את מכפלת המעבד בצורה שלבית עד שאני אגיע לx44\x45. 2. לייצב את הVCORE ברמה שהוא יהיה כמה שיותר נמוך ויריץ יציב את המכפלה החדשה. מקריאה של כמה טבלאות הבנתי שמכפלה של X44 רצה יציב על 1.25V ופחות או יותר לשם כיוונתי את עצמי כיעד סופי. השאלה שלי (מעבר לאם יש לכם טיפים טובים כמובן אני לא מומחה גדול בנושא של OC) במהלך בדיקה ראשונית על IntelBurnTest עבדתי עם חלון פתוח של…
-
- 11 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
אהלן , יש לי את המערכת הבאה I5-750 P55-UD3 4870 (800\1000 a-data 1333 ספק 500W SEASONIC קירור MUGEN 2 יש לי כמה שאלות 1) האם כדי לי לעשות OC למעבד היות וקראתי כי הלוח הזה קצת בעייתי במתחים גבוהים ונוטה להישרף? ( תכנון ה OC עד 3.7 ) 2) האם הספק הזה יחזיק OC גם למעבד וגם לכטיס מסך ? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המתח לא ממש הבנתי בביוס אז או לא כותב לי כמה מתח לתת אלה כמה להוסיף + 0.01 וכו אחרי שהוספתי 0.4 אז בביוס כתוב שהמתח 1.35 נגיד ושאני פותח CPUZ אז כתוב במתח כמו בתמונה אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום עשיתי אוברקלוק למעבד שלי i7 4770k והגעתי ל 4.4 Grz על 1.2v בהתחלה ניסית ב 1.14V אבל הוא לא היה יציב אז הלכתי על 1.2והוא יציב אבל הוא על 80 מעלות בקור הכי חם ו75-76 בשאר וזו הטמפרטורה הכי גבוה שהגעתי אליה במאמץ של שעה ויש לי H110 השאלה שלי זה עם להשאיר את זה ככה או לנסות להוריד וולטג' או את הקור קלוק או שזה נורמלי ובטוח כי הפעם האחרונה שעשיתי אוברקלוק היה ליפני חמש שנים
-
- 3 תגובות
- 4.3k צפיות
-