אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
היי אני רוצה לעשות OC אבל הזכרונות שלי הם 533MHZ , ורציתי לדעת מה עדיף מבחינת ביצועים: להוריד להם את התדר ל400 ואז לעלות? או בתדר המקורי אם מחלקים? תודה
-
- 11 תגובות
- 787 צפיות
-
-
3 שאלות: 1. מהו בערך ה OC הכי גבוה שאפשר לעשות ל 8800GTS G92 בלי וולט מוד (לכל כרטיס יש יכולת שונה אבל בערך) 2. איזה קירור מומלץ בשביל OC כזה (לא מים) ? מה אתם אומרים על ה Thermaltake DuOrb מכל הבחינות ? 3. מה הטמפרטורה המקסימאלית אליה ל GTS מותר להגיע ? תודה לעזורים, טל.
-
- 13 תגובות
- 838 צפיות
-
-
הרבה זמן לא התעסקתי בנושא אז אני לא כ"כ מעודכן.... אבל האם המעבד הנ"ל פתוח ל OC והאם הוא אוברקלוקר טוב? תודה מראש על העזרה
-
- 12 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מה אתם אומרים להשקיע בקירור אויר או שלחסוך את הכסף לכרטיס חדש ? יש למישהו רעיונות ? מהו הסף של החום של הליבה הזו ? מישהו פעם ניסה לעשות עליו OC ? עם איזו תוכנה עושים לו את ה OC וגם משאירים לו את ה OC קבוע ?
-
- 10 תגובות
- 757 צפיות
-
-
האם מישהו ניסה לעשות OC בלוח הזה עם C2D6300? תוצאות ???
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
חברה לבן דוד שלי יש pentium 3 לוח אם iwill וכרטיס מסך של palit האם אני אצליח לעשות oc עם קירור אורגינלי לכל חלק?
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
שלום שלום אני די חדש בתחום ולאחרונה הרכבתי את המחשב החדש שלי על בסיס ה- C2D 6400 +945G. עשיתי קצת OC (ל 290 fsb) וגיליתי שגם ה PCIE עובר OC (ל-110) ללא שליטתי. הבנתי שזו נק' בעייתית כי זה עלול להעמיס על הגשר הדרומי ולפגוע בדיסק הקשיח. האם זה נכון? האם ניתן לשמור על ה OC למעבד בלי השלכות על הגשר הדרומי? תודה
-
- 2 תגובות
- 426 צפיות
-
-
שלום חברה. לפני זמן מה עשיתי OC ל-GEFORCE2 MX 200 שלי והגדלתי את מהירות הזיכרון עד ל- 210MHZ כאשר ברירת המחדל שלו היא 143MHZ. יכול להיות שהזיכרון ישרף???
-
- 14 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אהלן ברשותי הלוח K8NF9 Ultra בשילוב עם המעבד 3800+ 939 E4. עכשיו - בשניה שאני מעלה FSB לא משנה כמה הוא אומר לי - CPU OverClock Now! שניה לאחר מכן הוא עושה ריסטרט ואומר -CPU OVerclock skip ובקיצור,אני לא מצליח לעשות שום אובר קלוק. הבעיה ידועה? בתודה מראש
-
- 15 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש לי abit bd7-e עם מעבד 1.5, אני רוצה לעשות OC אבל אי אפשר לשנות את מכפלת המעבד וה-BIOS נותן לי לבחור עבור FSB רק 100 או 133, אם אני בוחר 133 אז יוצא שהמעבד אמור לרוץ ב-133*15 והוא לא יכול. למישהו יש רעיונות איך לבחור FSB כרצוני?
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
נכנסתי בביוס ל-FREQUENCY/VOLTAGE CONTROL ויש שם שתיי אופציות CPU HOST FREQUENCY על 200 PCI/AGP FREQUENCY על 33/66 משם אני עושה את ה-OC ? בחוברת של הלוח אם כתוב SET CPU HOST FREQUENCY FROM 200MHZ TO 455MHZ אפשר לשים על 455 ?
-
- 13 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום! עשיתי OC למעבד שלי (מפרט בצד), הזיכרונות הם סמסונג DDR333. אני יודע שהזכרונות מסוגלים למעט יותר מהבאס המקורי שלהם, אז קודם העלתי ל-166, ואחר כך בדקתי שהמחשב עושה פוסט, שה-WIN עולה בסדר, ואחר כך ללא בדיקות נוספות (כיוון שאני בטוח ב-100% שהמחשב יהיה יציב בבאס 166 ועם טמפרטורה 36 במנוחה 39 במאמץ), העלתי ל-175 כדי לבדוק אם הזיכרון מסוגל לעמוד בזה ואם המחשב יעשה פוסט. המחשב אכן עשה פוסט, ה-WIN עלה ללא שום בעיות, אבל אחרי 25 דקות ב-TOAST הוא עשה ריסט, אז הורדתי ל-172 וגם שם הוא היה יציב בערך אותו זמן. רק ב-170 הוא יציב (כנראה, לא בדקתי בדיקה יסודית מאוד). חשבתי שמה שיתן לזיכרונות עוד קצת כוח זה מתח, אז הוספתי להם 0.1V (מ-2.5 ל-2.6) ואז העלתי ת-WIN, אבל כששיחקתי במשחק מסו…
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-
-
כתבה http://www.dugu9tweaks.net/guides/a64oc/index.html ותוכנה שמתאימה לרוב המחשבים של היום AMD/Intel http://www.cpuid.com/clockgen.php תהנו
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם. במעבדי אינטל ישנו הדבר שנקרא FSB שבמעבדים נעולי מכפלה צריך להעלות אותו כדי לבצע OC למעבד עכשיו בגלל שבמעבדי AMD החדשים, משולב בקר הזכרון על המעבדים עצמם, השאלות שלי הן: האם יש ל AMD בכלל FSB? אם לא, אז איך בדיוק מבצעים OC למעבד AMD נעול מכפלה? איזה פרמטר צריך להעלות? ועוד שאלה קטנה.. מתי יודעים שצריך להעלות את המתח לחלק? [לאחר OC]?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אני חדש בתחום הOC. אם אני מגדיר בביוס את הFSB על 333 כלומר 333 כפול 7 את הזכרונות על 2. כלומר יעבדו על 666 א. אני צרים לשנות מתחים? אם כן כמה? המעבד מקבל 1.31 (במקור) הזכרונות 2.10 (במקור) ב. יש איזשהו כלל מתי וכמה צריך להעלות את המתחים? *המפרט שלי מופיע בצד ימין למי שרוצה לראות איזה לוח וזכרונות תודה
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחלתי לנסות להמהיר את הQ6600 שברשותי (מפרט מלא בצד). העברתי את הFSB ל400 מ-266, ונעלתי את הPCI E על 100 ואת הDRAM על 800 (ה1066 עשה בעיות). עכשיו, כמו שניתן לראות בתמונה, הFSB שלי הוא1600, מה שאמור להיות בלתי אפשרי מבחינת הלוח אם שלי בכלל, כי הוא אמור להיות במקסימום 1066. יש לציין שהRATIO שלי הוא 1:1 והטמפ' בסדר גמור. השאלה שלי היא האם זה נורמלי שהFSB כ"כ גבוה? [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בOC ורוצה להמהיר את המעבד Q6600 לכמה שלא יהיה ואת הזיכרונות שלי מ800 ל1066 של G SKILL עם לוח אם PQ5L-E של אסוס. השאלה שלי היא - האם חייב להעלות מתחים על ההתחלה או שאני יכול להתייצב בתדר מסויים עם הזיכרונות ב1066 ונעילת הPCI E ב100MHZ רק ע"י העלאת FSB? אני פשוט לא רוצה להסתכן עם מתחים וכיוצ'. המפרט המלא בצד, יש לציין שכרגע בIDLE ובPEAK המעבד שלי עומד בין 45 ל50 עם הקירור שבמפרט. עריכה: יש כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=386648.0 את אותו הנושא בדיוק, אני מניח שאפשר לנעול (רק מקווה שיתפתח שם קצת...).
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
הבנתי מהאתר שלהם שאפשר לקבל OC בחינם של עד 40% מהמהירות סטוק אם קונים שם מערכת שלמה. למישהו כאן יש ניסיון עם זה? הם מוודאים שהכל פועל פיקס אחרי הOC/לוקחים אחריות במידה וקורה משהו לאחד החלקים?
-
- 10 תגובות
- 882 צפיות
-
-
לוח- asus p4p800 deluxe מעבד-p4 2.8 Ghz כ. מסך- nvidia Gf 5600 256 Mb אם אפשר בנוסף לשלוח לי את ההצעה לאי מייל poltergeits@walla.co.il אני יודע שאני מבקש הרבה אבל אני צריך הדרכה כי מעולם לא ניסיתי לעשות על מחשב כזה אוקיי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 397 צפיות
-
-
דבר ראשון, אני מתנצל אם הייתה הודעה כזו בעבר, חיפשתי ולא מצאתי. (האמת אני לא מופתע, מי יעשה OC על הכרטיס המעפן הזה). עכשיו לשאלה...יש למישהו נסיון עם OC לכרטיס מסך הספציפי? כרגע הוא ב700MHZ על הCORE והMEMORY, אתמול בלילה עשיתי OC של 850 לCORE ו800 לMEMORY, במשחק כבד (THE WITCHER) הגעתי לבערך 30 בIDLE (במקום 20 ללא OC בIDLE, כרגע למשל...רק כשהבנתי שהטמפ' שלי ממש נמוכה החלטתי לעשות OC ויש לי את הכרטיס כבר שנה וקצת). המפרט שלי כתוב בצד (אני מאוד מקווה שבקרוב חדש חדש), קירור על המסך HEAT SINK STOCK. ברמת העיקרון אני מעוניין לעשות OC כמה שיותר גבוה כדי להקפיץ את הביצועים, משתמש בRIVATUNER. תודה לכל עונה
-
- 4 תגובות
- 443 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי את הכרטיס הנ"ל אבל השאלה שלי זה האם האחריות מכסה נזק בעקבות OC ושאלה שניה זה למה ב-V-TUNER 2 שקיבלתי עם הכרטיס אני לא רואה טמפ' אני רואה רק את מה שיש בתמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 655 צפיות
-
-
long story short יש שם הגדרה מהירה לפרופיל OC : Gamer בחרתי אותה , וקיבלתי משהו כמו 4.7 - 4.6 (i7 4770k) הטמפרטורות לא עברו לי את ה 65 (H110 p/p), ואפילו הביצועים של הכרטיס מסך השתפרו ב 10% (780ti) אני כרגע לא בבית אבל עכשיו כשאני עובר על הפוסטים יכול להיות שלא בדקתי אותו עם מבחן מספיק רציני.
-
- 3 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שאלה אם מישהו מכיר את הלוח GA_P35-DS3P?(היכן בתוך הלוח מגדירים OC)?זה די דחוף רצויי הסברים בעיברי כלומר תרגום
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
מכיוון שאני צריך מחשב לא למטרת משחקים, אך עדיין אני מעוניין להמהירו. אני חושב ללכת על לוח G33 של GigaByte, להם יש לוח התומך בזכרות 1066, וכזה שלא. מכיוון שידוע לי שלצורך המהרה אין צורך ממשי בזכרונות 1066 (אני מתכנן על E4500), האם הלוח הזול יותר חסר התמיכה יפגע ביכולתי להמהיר. נ.ב. מבחנים מראים שגם לוחות ה G33 יודעים להמהיר כמעט כמו לוחות P35. תודה!
-
- 3 תגובות
- 420 צפיות
-
-
לאיזה מהירות ניתן להגיע עם המעבד הנ"ל (בערך) עם קירור סטוק ולכמה אפשר עם e4400? תודה!
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-