עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Slash87,

עד לאן אפשר לפי דעתכם לקחת את המעבד הזה? קירור היטפייפ גנרי.

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  2. אחרי שעשיתי אוברקלוק למעבד +_ פתיחת ליבה רביעית אני מאוד מסוקרן לדעת מהן האפשרויות שעומדות לרשותי בקטגוריית Advance setting (או משו כזה)/ בקטגוריה זו פתחתי ליבה והגדרתי את המעבד כ-0 HYBRID . יש שם אופציה לבחור לכל מעבד (וירטואלי) כמה אחוזים נגיד core 0 - 2% core 1 - 2% core 2 - 2% core 3 - 2% מה ה- מינוס 2 % הזה אומר ? יש אפשרות לשחק עד ל- (-) 10 . או + 10 . *** ***כשפתחתי את הליבות האחוזים היו על (-)2% ועד היום אין לי עם זה בעיה .

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  3. Started by suspect,

Q6600+kingston 1066mhz‏ שכרגע מוגדרים בביוס על ‏800‏ משום מה אני רוצה להמהיר את המעבד ל3.2‏ אם אני יוריד את המכפלה ל6‏ וישים את האפ אס בי על ‏533‏ ואת היחס זכרונות ‏1:1‏ זה בסדר או שעדיף להישאר על מכפלה של ‏9‏ ויחס זכרונות אחר

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  4. Started by guylederer0,

שלום אני יודע שהנושא הזה חרוש ... עשיתי סריקה בתרד אחרים אבל אני פשוט לא מצליח להגיע ל 3.6 יש לי קירור Venddeta 2 טמפרטורות נמוכות אני עכשיו על 3.2 מכפלה 9 באס 400 זיכרונות על 800 הינה תמונה של המתחים שהגיעו לי אחרי ה POST אבל נתקע בשולחן העבודה להעלות עוד את ה VCORE ? הוא גבוה מאד יחסית ... בקשר למתחים האחרים אני לא יודע ניסיתי גם להעלות את כולם להכי רחוק שהם יכולים וגם זה לא הצליח מישו יכול לדריך אותי קצת ...

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by EzX1,

ברשותי המעבד והלוח ניסיתי לעשות אובר קלוק מערכת אינטל ראשונה שלי (: העלתי סך הכול ב 400 מגהרץ מעל זה פשוט לא יציב למישהו יש מושג איך עושים זאת נכון על הלוח עם הביוס המוזר הזה תודה לעונים

• 11 תגובות
    • 825 צפיות
  6. Started by whome,

שלום לכולם, האם לוח GA-EP43-DS3L יאפשר לי להגיע ל-3.8GHz עם Q9550 (כמובן יציב ל-24/7)? נ.ב: הקירור למעבד הוא: Scythe ninja 2

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  7. Started by eSLC,

מה הדרך הטובה ביותר לעשות OC לכרטיס משום שהבנתי שהאופציה לא"ק לא מגיעה בסדרות של ה9500 וה9700, מהי הדרך הטובה ביותר לעשות OC לכרטיס? תוכנה מסוימת או צריבת ביוס? תודה.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  8. Started by Cyron,

למישהו יש אולי מדריך ל-OC של סדרה 4800 עם איזה תוכנה ממולץ לעשות OC ל-4830 ? איך אני בודק לו טמפ' ? תודה

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  9. לפי הסרט המאד האוב עלי : there can be only one ולפי זה הננני מכריז על אתגר עופר לאובר קלוק מלחמת חורמה עד מוות ביוס או הכתרה של מלך ה OC היחיד בארצינו. אז מה יש לנו : ABIT NF7 REV2.0 ותאורטית מגיע לבאס 300 אפוקס 8RDA3+ עם אולטרא מתח לVDD MSI K7N2 Delta-ILSR שצעיר בחבורת הענקים האלא ,אבל היחיד המגיע עם קירור למוס פאטים . מי ינצח ומי יפול אל השיכחה והבושה ,תזכרו טוב : THERE can be ONLY ! ONE מה אתם אומרים ? מי יהיה המלך ?

• 198 תגובות
    • 21.2k צפיות
  10. Started by bad-sector,

יש לי שאלה, עשיתי OC לכרטיס מסך שלי והמחשב לא מסיים את הבדיקה, יש לי אותו כרטיס כמו ל NIGHT_KEEPER ושמתי בדיוק אותה מהירות ליבה וזיכרונות, STOCK SPEEDS : MEMORY CLOCK - 200 (400) MHZ CORE CLOCK - 250 MHZ AFTER OC : MEMORY CLOCK - 243 (486) MHZ CORE CLOCK - 272 .... שאלתי היא האם העלאת מתח לכרטיס מסך עוזרת כמו בקריסות עם מעבד....

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  11. Started by hagai,

האם אצטרך פתרונות קירור כלשהם ?

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  12. Started by dranzer,

קודם כל ניסיתי בביוס לעשות למעבד שלי oc הוא יושב על 2.6 GHZ העלתי את הבאס ל210 במקום 200 והמערכת לא עלתה... המכפלה תקועה ב13X למרות שהיא תמיד היתה ככה.. ואין לי מושג מה לעשות כדי לעשות oc טוב ואין לי גם מושג מה הטמפ' המקסימלית שהמעבד יכול לעבוד(בנתיים אצלי הוא במנוחה על 43 ובמאמץ על 54)

• 5 תגובות
    • 475 צפיות
  13. Started by shainov,

שלום לכולם, סוף כל סוף התחדשתי בכרטיס הנ"ל. רציתי לדעת לגבי OC נמוך-בינוני לכרטיס (גירסא הרגילה ולא הTOP),כמו טמפ' מומלצות (ראיתי בפורומים השונים שהיא לא צריכה לעבור את ה70 מעלות) *הורדתי את GPU TWEK BY ASUS אך הכרטיס במאמץ עובר את ה70 מעלות (בבדיקת פורמארק ועוד תוכנות) ואז אט אט התוכנה מאפשרת למאוורר להתחיל להגביר סיבוב ועד שהוא מגיע ל 60% ומעלה המעלות מתחילות לרדת-יש לציין כי פרק זמן לא מבוטל הכרטיס נמצא סביב ה72-74 מעלות עד שהמאורר עובר 50-60% ואז הכרטיס יורד למתחת ל62. קצת נתונים על OC שעשיתי כרגע: GPU BOOST CLOCKS-1120 MEMORY CLOCK-6190 חייב לציין כי הוא לא מראה ארטיפקטים/קריסות וכד' במשחקים ובתוכנות מאמץ (מעל שעתיים בדיקה) מס' שאלות: -מה המלצתכם לגבי הכרטיס הנ"ל-האם…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Shortboarder,

האמם מומלץ? יש לי Thermaltek vulcano 7 הרגיל...ו TBIRD הישן יותר :'( האם מומלץ?

15. Started by eladrevach,

אז ככה בהנחה שיש לי את הלוח אם הכי מתאים הזיכרונות הכי מתאימים מארז מקורר היטב ספק חזק ואיכותי בקיצור כל מה שצריך לאוברקלוק טוב ממש בגבול היכולת של קירור אוויר.. אמרו לי שאם ה ac freezer 7 rev.2 שלי אני לא אגיע ליותר מ3.4 משהו כזה וגם זה המעבד יהיה רותח... השאלה שלי היא באיזה סכום אני אוכל להביא קירור שייתן למעבד שלי להגיע ל4.0 וישאיר את המחשה בטמפרטורות סבירות.. אשמח להמלצות. תודה. (התקציב הוא פשוט מקסימום ביצועים בכמה שפחות כסף.. תודה)

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  16. Started by urielka,

in the bios i can only chose from fsb:133,137,140MHZ only so i tried on CPUcool but they not have my pLL(ics-9509018f) but they have only 950901 so i tried and on it works on 149.9MHZ but beyond the 150MHZ it make reboot so do anybody know agood OC PROGRAM TO MY PLL(mother board:ecs P4VXAD) or a tweak so it work whank you to any body that will answer and answer in hebrew because i understood it and i only writing in english because my microSHIT WinXPpro do not support hebrew at this moment

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  17. Started by LRa,

Hi, I got an hercules GF2 pro and i just installed my crystal orb. Should I OC it, with what program and by how much ? P.S. should i remove the girl from the crystal orb? thanks

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  18. Started by samuraii,

היי האם אפשר לעשות OC לכרטיס הזה???? אם כן אז אם תוכלו להסביר או אם יש איזשהו מדריך בשביל זה אם איך צריך ומה צריך בשביל זה (אם אפשר מדריך אם תמונות)

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  19. Started by Aviv Shemesh,

אחרי שחפרתי קצת באינטרנט הבנתי שאפשר להמהיר בצורה מסויימת גם את הגרסה הזאת ( ללא הסיומת K ) בצורה די מכובדת http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core-i5-2500-2400-2300_11.html יש אפשרות לכך ללא סיכון מיוחד ? ואם כן אני אשמח להסבר קצר תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by nightshadow,

עשיתי את הoc ל-7900gt והוא מגיע הכי גבוהה ל-59 מעלות (יש לי קירור zalman vf700 לא משהו רציני) אז רציתי לשאול איזה מאוורר נוסף אני יכול לשים לייד הכרטיס שיירד במינימום 8 מעלות? אני צריך משהו זול נ.ב. איזה טמפ אני צריך לשמור שהכרטיס שלי לא יעבור במאמץ?

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  21. Started by liram21,

שלום לכולם, אתמול עשיתי עם AI SUIT III אוברקלוק דרך OCTUNER - כלומר שהמחשב עושה לבד OC. והמחשב הגיע ל-49% שיפור, זאת אומרת למכפלה 48. שם הוא קרס . הוא עשה ריסט ואז הוא הגיע שוב לווינדוס ורצה לנסות לשפר שוב, עצרתי אותו (כי זה כבר גבוהה למה שהקירור יצליח). והוא נעצר על 4800HZ בקיצור אחרי כמה שניות הוא עשה מסך כחול. עשיתי לו ריסט ופשוט החזרתי אותו לרגיל. אני רוצה להבין למה המחשב שלי ככה ? * חשוב לציין שגם אם אני יעלה למכפלה 34 הוא יעשה מסך כחול* המחשב עשה את זה לבד. זה מתחיל ממש לעצבן כי המחשב חדש ואני יכל לשלוח לכם את הקובץ של המסך כחול אולי תנסו לעזור לי. אפילו החנות ניסתה לעשות לי OC ואחרי כמה זמן היה מסך כחול ולא יודע אותי זה כבר מתחיל לעצבן, אני רואה אנשים עם מערכת כמ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by benyben,

שלום. יש לי מעבד Q6600, ולוח אם של DFI, עם קירור יעודי של Zalman. שמתי לב ב BIOS [ואפרט ואוסיף תמונות בהמשך] שיש אפשרות להמהיר את המעבד ל 3.2 [כרגע נמצא על 2.4]. א-ב-ל, אני לא מבין בתחום. [רכשתי את המחשב ממכר שגר רחוק מאוד] מדוע שאבחר כן ל OC, ומדוע שאבחר שלא? האם יש סיבה שלא לעשות OC? אם השימושים חשובים, אומר שאני לא "משתמש כבד" או גיימר רציני [יש לי בסך הכל שני משחקים על המחשב]. אבל עדיין השאלה שעולה היא - יש סיבה לא להמהיר?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היי , יש לי AMD 64 3200 , כ.מסך 6600GT (של XFX) לוח אם abit kn8 ultra , בתוכנה של nvidia ניתן לבחור OC אוט' , שביצעתי בדיקה ב 3D MARK קיבלתי ציון 7817 והיה רשום: NVIDIA GeForce 6600 GT 299 MHz / 1002 MHz שבחרתי OC אוט' בכרטיס מסך (והמד גלילה עלה ) קיבלתי ציון נמוך יותר 7383 והיה רשום: NVIDIA GeForce 6600 GT 299 MHz / 1229 MHz 2 הבדיקות היו מלאות (כל המבחנים) , למה קיבלתי תוצאה פחות טובה ? ומה כדי לעשות בכדי לקבל שיפור משמעותי בביצועים ?

• 36 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Gil3,

שלום גמרתי כבר לעשות את ה OC לכרטיס מסך של הלפטופ שלי אך הייתי רוצה שה OC הזה יפעל באופן אוטומטי במצבים הבאים: 1) אך ורק כשמפעילים משחק או יישום שמציג גרפיקה 2) מתי שהטמפרטורה לא עוברת את ה 80 מעלות ושיתבטל במצבים הבאים: 1) כשיוצאים מהמשחק או המיישום שמציג גרפיקה 2) כשהטמפרטורה עוברת את ה 80 מעלות האם זה אפשרי? אם כן אז אשמח אם תגידו לי איך לעשות את זה! תודה לעוזרים! עריכה: לא משנה הבנתי איך עושים את זה!

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  25. Started by Green,

שלום לכולם אני בדרך לקבל מחשב חדש וחזק הנה המפרט: Intel Core 2 Quad Processor Q9450 2.66GHZ BOX Scythe NINJA PLUS Rev.B 6Heat Pipes CPU Cooler GIGABYTE GA-EX38-DS4 OCZ DDR2 Reaper HPC 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1066MHZ CL5 WD 1TB 7200RPM 16MB SATA2 Pioneer DVDRW DVR-215DBK BLACK 20X DUAL LAYER SATA Silverstone LASCALA SST-LC17B BLACK No PSU Seasonic M12II SS-500GM 500W MODULAR SLI Arctic Cooling AF9225 92MM FAN x 2 אני בחיים לא עשיתי עוד OC ואין לי מוסג איך בכלל עושים את זה אני לא מחפש לשבור אף שיא אלה פשוט לעשות OC נחמד שישפר את ביצועי המחשב אבל שלא יוכל לעשות בעיות אז איפה אני לומד איך עושים את זה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים