עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by vegeto,

איזה זכרונות טובים לאובקרקלוקינג? לפי מה אני בודק? ואיזה חברה אתם ממליצים? תודה, vegeto

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  2. Started by LRa,

התנסתי פעם אחת ושניתי את ה FSB מ-166 ל 200 והמחשב לא עבד והייתי צריך לעשות ריסט לביוס דרך הבורד. תודה

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  3. Started by prexus,

אני כנראה קונה מארז+ספק למחשב החדש, התקציב למארז+ספק הוא 1000 ש"ח. יש עדיפות לTower-Full Tower, חלון, ואוורור טוב. אז חשבתי על אלו: Antec High Performance Plus View 1000 AMG - מגיע עם שני מאווררים - למשהו יש מושג איפה? http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1094094600.htm (אני אקח איתו ספק של איזה 360W) SuperTalent (Chieftech OEM) w/ 5 Fans % USB, 1394 @ front. : http://www.pchardware.co.il/docs/pd538841682.htm (בנושא הספק כמו בקודם) Raidmax Scorpio 868 Midi Tower Gaming Case - מגיע עם 2/3 מאווררים - מישהו יודע איפה? http://www.pchardware.co.il/docs/pd-2070557053.htm (בנושא הספק כמו בקודמים) Coolermaster CAC-01-UKC Centurion Black Tower Case - למשהו יש מידע בנוגי למאווררים…

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  4. Started by Sake,

שלום,אז אני ממש עכשיו הולך לעשות אוברקלוק לרדיאון 9700 שלי ולהגיע איתו לרמה של רדיאון 9700 פרו. אז רציתי לשאול כמה שאלות מסכמות...עם איזה תוכנה עדיף להשתמש באוברקלוק? rivatuner or ATItool? ועוד כמה שאלות...שתי התוכנות מראות לי ש Core clock עומד על 276.8 והMemory clock עומד על 270 עכשיו רציתי לשאול...עד לאן אני צריך לעלות אותם כדי להגיע למהירויות ולרמה של הפרו?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  5. Started by idofr,

אז ככה קודם כולאני ממש לא יודע איפה לשים את זה אבל העלתי את התוצאה של המחשב שלי לORB והשוותי אותו למחשבים אחרים ואז ראיתי שיש איזה סעיף שקוראים לו Web Page Rendering (אין לי מושג מזה אם מישהו יכול פרט בבקשה) שהמחשב שלי עושה יותר טוב מכול האחרים (גם כאלה עם ציונים יותר גבוהים באיזה 1000 נקודות ) אז אמרתי טוב בו נבדוק יחסית לאלא היותר מליינים עם יותר נקודות אז בדקתי יחסית לAMD 64 והנה שוב המחשב שלי יותר טוב בזה עכשיו כאילו זה לא קצת (דגש על הקצת) מוזר??? אני לא יודע אם תוכלו להכנס אבל אני ישאיר קישור http://service.futuremark.com/compare?pcm04=197104 מישהו יכול להסביר לי ? בתודה עידו

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  6. Started by a55af,

יש לי מחשב P4 2.6Mhz לוח של ASUS P4P800. בגלל בעיות של תקיעות של המחשב שיחקתי עם הFSB ומהירות זכרונות ונתקלתי במשהו מוזר. כשהמחשב עומד על הSTANDARD כלומר הלוח קובע אוטומטית את המהירות(כלומר 200) הוא נתקע בתכיפות גדולה(כל כמה שעות). אפילו שקבעתי את המהירות ידנית ל200 המחשב נתקע בתדירות גבוהה. כשקבעתי את הFSB על מהירות יותר גבוהה למשל 210 המחשב נהיה יציב. כשכיוונתי את הFSB ל199 ומטה המחשב לא רצה לעלות (מסך שחור). האם אי אפשר לעשות אנדרקלוקינג ואפילו של 1MHZ לFSB??? או שזה תופעה שקורה רק אצלי???

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  7. Started by shloosh,

אני קונה מארז חדש עם האופציות הבאות, ורציתי לדעת כיצד לסדר את המאווררים בו לקירור האולטימטיבי! מאווררים: 1 מאחורה 2 מקדימה 1 בדלת. ויש לי אחד SF2 על המעבד. אגב כל המאווררים שאני קונה הם מאווררי לדים של coolermater. הם בסדר לא??? אז באיזה צורה לסדר את זרימת האוויר??? חשבתי על דלת:מוציא מאחורה:מוציא מקדימה:שניהם מכניסים באופציה הזאת זה נראה לי טוב אבל קצת מוזר,כי האוויר הנקי שהמאווררים מקדימה מכניסים,"נגנב" ע"י המאוורר החזק שעל המעבד או ע"י המאוורר שבדלת,וכך האוויר לא מגיע לצד האחורי.... :-\ או ההפך דלת:מכניס מאחורה:מכניס מקדימה:שניהם מוציאים מה דעתכם???? חשוב לציין שהכי חשוב לי הטמפ' של המעבד והכרטיס מסך. תודה לעוזרים!!!

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  8. Started by ytoledano,

שלום, בדיוק היום קיבלתי הרבה סוגים של ניר שיוף ממישהו שלא צריך אותם ורובם עדינים מאוד ורציתי לדעת איך אני אשייף את המפזר חום האינטגרלי של הP4C 2.4 שלי. חשבתי על זה שאני אקח חתיכת קלקר ואצמיד את המעבד אל הצד השטוח שלה - הפינים יחזיקו אותו. אז אני אשים את הניר שיוף על משטח שטוח ואעבוד בתנועות עדינות. הניר שיוף הוא מיועד למתכת וממספור 500. תגידו לי מה אתם חושבים שאני צריך לעשות - לשים איזה חומר על הניר (אלכוהול, נפט?) ובאיזה תנועות אני צריך לשייף את המעבד על הניר - בסיבובים או קדימה אחורה וכל פעם להחליף צד? שיגיב רק מי שעשה את זה כי זה לא המקום לניחושים.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  9. Started by ETB,

חשבתי לקנות את ה DRAGON ORB 3 כפיטרון קירור זול למעבד שלי, כי ראיתי ביקורת ישנה עליו (מלפני שלוש שנים), שהוא מקרר טוב מאוד את המעבדים הישנים וימים יותר מהדורות הקודמים, אפשר לראות בביקורת שהמאורר הזה מצליח להביא מעבד מסוג Tbird 1000@1330 (73 W) לטמפרטורה של 32 מעלות כשטמפרטורת החדר על 20-22 מעולת. למונחים של היום זה קירור מעולה (וגם של פעם) להתחשב בזה שהמעבדים מהדורות הקודמים בעלי ליבה של 0.18. אני זוכר את הביקורות המשבחות שהיו עליו מלפני שלוש שנים ויותר גם בימי PCPRO ו PCTIP העליזים. החיסרון היחיד שלו, שהוא שוקל 700 גרם. ואי אפשר להשיג יותר את הגירסה שלו עם המאורר 7000 RPM. השאלה האם הוא בכלל יתאים ללוח שלי (NF7-SL)? והאם הסוקט של המעבד בלוח תוכל להתמודד עם משקל עצום כזה…

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  10. דגם: ARCTIC COOLING COPPER SILENT 2L קראתי המאפיינים כי עוצמת השמע היא בין 13-24

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  11. Started by brk2k,

רציתי לדעת איזה זיכרונות מומלצים אם הייתי רוצה לעשות אובר קלוק כזה FSB : 133@225 אבל עם תזמונים נמוכים משהו כמו 2-3-3-7 ההתלבטות שלי היא בין - ocz 3500 el platinum corsair 3200 LL מה אתם אומרים? תודה על התשובות!

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  12. Started by kobibo,

האם ישנה תוכנה שבאמצעותה אוכל לעלות את מהירות הבאס שעל הלוח שלי ללא הגדרות בביוס Asus CUV4X-C ?

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  13. Started by kobibo,

בצעתי אוברקלוקינג לכרטיס בעזרת התוכנה Nvidia Tweak או משהו דומה ( הורדתי מההורדות באתר ) . בעזרת התוכנה AquaMark 3 בצעתי בהתחלה בדיקה והתוצאה היתה : ליבה : 175Mhz זיכרונות : 400Mhz תוצאה לפי AquaMark הייתה : 7,483 לאחר כמה שעות של ניסיונות של העלאת קצב ליבה ל- 210Mhz וקצב זיכרון ל- 458Mhz הגעתי לתוצאה של 10,180( שהיתה יציבה ) . האם בכלל היתה שווה ההשקעה ?, האם אני אוכל לראות איזשהו הבדל במשחקים ? או שכידי להחזיר הכל למצבו הקודם ? . אודה לתגובתכם .

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  14. Started by TermiNal,

http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=317 יש כאן איזו משחה שווה?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  15. Started by Killer Storm,

אני לא יודע איך אני משדרג את הביוס של הFX5200 ל5200Ultra או יותר איזה תוכנה אני צריך ואיך אני עושה את זה מישהו יכול לעזור לי ?

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  16. Started by coolmeen,

http://www.akiba-pc.com/forums/index.php?showtopic=189

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  17. Started by urielka,

יש לי בעיה לעבור עםהלוח הצפצפי הזה את ה 150 mhz בoc רציתי לדעת למה זה קורה אני חושב על שלוש סיבות 1.לוח מעפן לoc (אני יודע בבירור) 2.זיכרונות תומכים 266mhz אולי בגלל זה הם לא רוצים לקבל יותר מידי 150*2 = 300 3.העובדה שאני לא יכול לנעול את הpci/agp ואולי בגלל זה הכרטיס מסך נתקע ואיתו המחשב כי אז ה pci ב37 והagp ב74 במקום(66:33) בקשר לסיבה מס 3 יש למישהו רעיון איך אני יכול לנעול את הpci/agp בלוח כאשר אני עושה אובר על ידי תוכנה (רק CPUCOOL עובד כי ה clockgen של הוא ics-950901 והוא לא ממש מפורסם) ו שאני עובר את ה 150 אז הוא פשוט מוציא עלי מסך כחול אבל ב 200 הוא פשוט נתקע(ב200 אז בpci/agp מתאפסים לנורמל 33\66 ) לכן נדמה לי שזה בגלל סיבה 3 מישהו יכול לעזור לי להתגבר על הב…

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  18. Started by Mighty,

שלום אנשים אני בתהליכים לעשות מערכת קירור מים ואני צריך שמחה טרמית לפני שאני נמנתק את ההיצינג הקיים אני מעונין לקנות Nanotherm BLUE II מ-זיג-זאג 2000 ואני צריך לדעת אם זאת משחה טובה או לא? וכמה גרם היא מכילה? Pentium 3- 500 MHZ

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  19. נכון בביוס אז יש את הקטע של ה turbo, F1, Street racer אז שמתי את הזכרונות שלי על הסטריט וזה שיפר תביצועים חבלז.. אבל עכשיו אני לא מצליח להעלות את ה FSB ואני ממש לא יודע למה!! תעזרו לי בבקשה

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  20. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם טוב יש לי מחשב לא ממש חדש אבל טוב (לי) עד שהיה לי חדש AMD 900MHZ לוח של Gigabyte GA-7ZX החום של המעבד רק שהוא עובד בלי להריץ מישחק 42-45 של הלוח 26 זה חום תקין או לא ודבר שני. אוברקלוקינג יהרוס את המחשב שלי יש לי FAN CPU : Thermaltake Volcano 8 ??? אם איזה תוכנה אני יכול לעשות אוברקלוקינג לשיפור המהירות ל 1000-1100 ואת הבס לעלות ל200

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  21. Started by zachi27,

שלום לכולם! יש לי מעבד בארטון 2500 באוברקלוק ל-3200. בניתי לאחרונה מערכת קירור מים המורכבת מבלוק זלמן, רדיאטור חימום של דייאהו רייסר, מיכל מים פשוט ושני מאווררים של 120מ"מ. המערכת מורכבת בקופסה נפרדת ליד המחשב, מלבד הבלוק מים של זלמן שמורכב בתוך המחשב. המחשב עבד כשבועיים בטמפרטורות נמוכות (במנוחה: 28 לוח אם, 32 מעבד ובעומס: 30 לוח אם, 38 מעבד - לאחר הרצת פריים 95 כשעה). ביומיים האחרונים היה חם מהרגיל וטמפרטורת המארז עמדה על 35 מעלות במנוחה (שתבינו: המעבד היה על 34). בעת הרצת משחק (CALL OF DUTY) וכן בעת הרצת פריים 95, טמפרטורת המארז (הצ'יפסט???) עלתה ל-36 והמעבד ל-40, והמחשב ביצע ריסטרט אוטומטי, אני מניח שזאת בעיית חום (אבל כנראה של הלוח אם ולא של המעבד). בתוך המארז יש ל…

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  22. יש לי דילמה יש לי מאורר שעל המעבד שמגמגם לי עכשיו ואני רוצה להחליף אותו, אני יכול לשים היטסינק ולהוריד את המאוורר או שחייב מאורר? והאם ההיטסינק הוא עד כדי כך טוב?

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  23. לוח אם - REV2.0 +EP-8RDA3 מעבד-AMD Athlon XP 2500+ 512KB Cache 333MHz זכרונות- TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50B/D) - original 256MB*2 מארז-COMPUCASE CI-6a19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE אוקי מה לעשות,להעלות את הFSB או תמכפלה ? וגם בכמה אני יוכל להעלות את הFSB אם הזיכרונות שלי ?(מ333mhz ל?)

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  24. Started by Lanzar,

שלום לכולם רציתי לדעת אך אני יכול לדעת מה יעבוד יותר מהר באס 240 בתזמונים 11-2-3-3 או באס 220 בתזמונים 11-2-2-2 אני יודע שבגדול כמה שיותר באס יותר טוב אבל השאלה מה לגבי התזמונים... שמתי לב שכשאני בבאס גבוהה מאוד 240 אז אני יכול לעשות פחות OC לכרטיס מסך אפשר לדעת למה זה ומה הקשר בינהם ?? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  25. התקנתי סיילנסר אתמול ואני רוצה לשים גם סינקים לראם של הכרטיס מסך. עכשיו יש את הסינקים של TT שאומרים שהם טובים אבל הם לא מחסים את כל הציפ של הראם. זה בסדר שהסינק לא מחסה את כל הציפ? או שאני ישים 2 על כל ציפ? מה אני צריך לעשות כדי להגיע לקירור האולטימטיבי?

דיונים חדשים בפורומים