אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס רשת on-board על לוח אם Gigabyte GA-8I915P Duo . כשאני עושה OC למעבד אני מגיע איתו ל 3.75Ghz ומעלה טיפה את המתח ל- 1.400 בהתחלה אם הייתי מעלה את התדר של המעבד יותר מזה כרטיס הרשת לא היה מזוהה בכלל בביוס או שכן היה מזוהה אבל ב windows הוא עשה בעיות ולא הגיב גם ב device manager. מצאתי באלאנס ב- 3.75 שבו כרטיס הרשת עבד תקין. לאחרונה הוא התחיל לעשות לי בעיות בכך שתוך כדי עבודה הוא פתאום מפסיק לעבוד. הוא עדיין מזוהה ב device manager אבל אי אפשר לגשת אליו. כשאני מבטל את ה OC הוא עובד תקין. מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש קירור טוב למעבד AMD 945 בתקציב 150 שקלים חשבתי על הפייזר 7 פרו או הקאטנה 3 מה עדיף? ואם לא אלה אז איזה?
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
זה מחשב חדש כמה ימים יש לי אותו ותראו מה זה מראה לי http://img827.imageshack.us/img827/5515/35625518.jpg http://img837.imageshack.us/img837/9629/17483113.jpg
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי לא לעבור 1.55 מתח ולא להתעסק עם הCPUNB V כדי לא לפגוע במעבד. תוצאות חשוב לציין שתדר HT גבוה מ2400 בד''כ פוגע בביצועים. בסה''כ תוצאה מכובדת למדי למעבד C2
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הטמפרטורה המקסימלית של המעבד שלי (E5200) היא 70+- כשאני מריץ OCCT אחרי האוברקלוק שעשיתי. המקסימום שהוא מגיע אליו זה 75. להוריד את הOC? או שזה לא עד כדי כך מסוכן להישאר ככה? ובלי קשר Real Temp רושם לי שהטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי היא 111 במקסימום - 8800GT.. מה לגביו?
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
שלום חברים, מזה שנתיים עבדתי עם אוברקלוק במחשב שלי למעבד (מ 2.2 ל 3.2) ואוברקלוק קטן לזכרונות, הכל עבד בצורה מעולה. בזמן האחרון שמתי לב שמשחקים עובדים אצלי פשוט נוראי (כבר בעצם בחודש חודשיים האחרונים) אשכרה הכל זז כאילו בתקיעות וזז נורא נורא לאט רוב הזמן, אז היום ביטלתי את האוברקלוק והכל בצורה הרבה יותר טובה - טוב לא חלק לגמרי בכל זאת זה מעבד בן 3 שנים אבל לפחות לא נתקע כמו כשהאוברקלוק היה מופעל, עכשיו ניסיתי לעשות אוברקלוק יותר קטן אך גם המחשב עבד נורא נורא לאט. מהי הסיבה לדבר?? אנא עזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
מפרט Pentium Dual Core E6600 3.06GHz Asus P5b 2GBX2 DDR2 ATI HD4770 HEC 400W רק הלוח (3 שנים) שאר החלקים נרכשו כל אחד בנפרד עם הזמן... בכל מקרה, אין לי יותר מידי אופציות לשדרוג עם המפרט הקיים, הייתי מעוניין לעשות אוברקלוק (לא קיצוני) אפילו בשביל לקבל שיפור של 20-30% במשחקים. (רזולוציות גבוהות - אבל לא משחקים תובעניים, 1680X1050) האם אוברקלוק למעבד\כ.מסך בלי קירור בוא נגיד, יכול להביא לשינוי בביצועים? ואם כן במפרט הנוכחי ממה הייתם ממליצים להתחיל קודם?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יכול לשלוט על המהירות שלו? אם כן דרך איפה?
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
OCZ Vendetta 1 Scythe Katana 3 AC Freezer 7 Pro Rev.2 Evercool BUFFALO Zalman CNPS7000C Al מבחינת ביצועים וכן שקט(בדגש)? כרגע אני די מתלבט בין הVendetta והKatana אשמח לשמוע את דעתכם..
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב. איך אני יכול לדעת מה הטמפרטורה של הארדיסק שמחובר דרך usb?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט: מעבד Q8300 כרטיס מסך: HD5750 זכרון : 2GB 800mhz ספק כוח: 500W לוח אם : ASRock G41C-GS שלום לכולם אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי עכשיו אני צריך קצת תעזרה שלכם להגדיר אותו נכון ל 3.2 אני קצת חדש בתחום ואני לא יודע איזה הגדרות צריך לעשות כמו FSB Core Voltage וכו תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך את הקירור הכי סוס לOC מאחת החברות האלה בלבד(תקציב לא משנה) Zalman Thermalright Scythe תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה אני חייב עזרה בקשר לקירור למעבד אני רוצה לקנות גוף קירור למעבד (I7 920) התושבת היא 1366 הבעייה היא שהמארז שלי ANTEC 200 די קטן חשבתי על SCYTHE NINJA 3 או ZALMAN 9900 אבל אני לא יודע אם הם יכנסו מישהוא יכול להגיד לי בוודאות אם הם יכנסו או להמליץ על משהו חלופי שיכנס ושיהיה טוב התקציב הוא בין 200 ל 300 שקל תודה רבה מראש..
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, צריך המלצה לגוף קירור למעבד I3. לא מוגבל בגודל (מארז ATX). עדיפות לזול, טוב ושקט (יודע שזה לא תמיד הולך ביחד). הייתי מבקש המלצות על אחד שעושה עבודה טובה לאורך זמן אך אני לא חושב שפרק הזמן שעבר מאז יציאת המעבדים ועד עכשיו ארוך מספיק בשביל חוו"ד שכזו. בברכת שנה טובה וגמר חתימה טובה, איציק.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הינה המעלות במנוחה: והמעלות בעבודה בערך 70~80 המפרט שלי בצד המארז שלי הוא M5 תמונה: http://www.pandas.co.il/images/products/small/21613.jpg אין לי בעיה להשקיע כמה כסף אז מה אני יכול לעשות בשביל שהטמפ' שלי יגיע למינימום? מה להוסיף? דרך אגב הספק שלי הוא 650W ולא ג'נארי
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
-
טוב.. אז קודם כל יש לי את המחשב כשנה וחצי.. מעבד Q6600 עם OC וקירור Freezer Xtreme לאחרונה שמתי לב לרעש מאוד מעצבן במחשב שלי שאי אפשר להתעלם ממנו.. בדקתי מהיכן זה מגיע, וגיליתי שזה מהקירור של המעבד.. הרעש לפעמים מפסיק למספר שניות ואז שוב חוזר.. לפעמים כשהרעש מעצבן אותי יותר מדיי אני נותן למחשב מכה או מספר מכות ואז זה מפסיק למספר שניות עד חצי דקה.. אבל חוששני שאלימות אינה הפיתרון כלפי מוצרים אלקטרוניים ואינני רוצה חלילה לגרום לאיזשהו נזק פיזי לרכיבים פנימיים.. קניתי בכוונה מחשב שקט, אני משאיר את המחשב פועל כל הזמן ובנוסף לכך הוא מאוד קרוב למיטתי.. אני חושש שאולי זה נגרם כתוצאה מאבק, למרות שנורא קשה לנקות צלעות קירור ואני עושה את המיטב.. האם ישנה דרך כלשהי לעשות משהו כדי ש…
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז אחרי שבעיית החום שלי הסתדרה בגלל אחרי אחד תותח פה ^^ יש לי פחות מעלות אבל אני רוצה שיהיה פחות עוד יותר המארז שלי הוא Thermaltake M5 ואני רוצה להוסיף מאוורר אחד בגודל 120MM ללמעלה שלו אני צריך שהמאוורר יהיה שקט שיקרר ממש טוב ושיהיה לד כחול התקציב לא משנה העיקר שיקרר טוב תודה לכל מי שיעבור
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ואיתו את המארז 370- http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6656&category_id=19 במארז יש מיקום ל-7 מאווררים מתוכם אחד אני מקבל עם המארז. אז שאלתי היא כמה מאוורים אני צריך? המערכת- core-i5 760 GIGABYTE P55-USB3 s1156 2x500gb WD 7200 16m צורב LG 6/4 G זיכרון ספק של Chieftec 550/650W כ.מסך- HD5770 נ.ב-אני קונה דרך ksp ויש לי אפשרות לקנות מאוורררים של AC F12 120mm ב-35 שקל. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מארז של NZXT LEXA BLACKLINE שאיתו הגיעו 3 מאווררי 120 מ"מ מתוצרת NZXT גם כן. המאורז שקט מאוד על גבול החרישי, אבל לדעתי המאווררים שלו לא דוחפים מספיק אוויר (אני מנקה את הפילטרים כל שבועיים בערך) לכן החלטתי להחליפם. חשוב לי מאוד השקט. אני לא כל כך מבין ברמות הדציבלים השונות... מה המקסימום DBA שאני צריך לחפש, שעדיין יחשב מאוורר שקט? יש למישהו המלצות? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב נייד fujitsu עם מעבד IE3 של אינטל. המשטח התחתון של המחשב מתחמם מהר כשאני משתמש קצת יותר זמן או בהרבה תוכנות בו זמנית... שמעתי על המון סוגי משטחי קירור ופתרונות לנייד. אך ראיתי ששני סוגים בולטים בענין ואני מתלבט איזה מהם יותר טוב! וחזק יותר! ומומלץ באיכות! חשבתי ללכת על הקירור של zalman nc 2500 או 3000 שהרבה קנו אותה ב EBAY. לחלופין יש את חברת cookermaster שגם ראיתי עליה המון המלצות. מי שיודע יותר פרטים בנדון אשמח לדעת. אני ממש רוצה לקנות ורוצה משהו ממש טוב. תייעצו מה כדאי?!?!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, הרכבתי מערכת חדשה לפי המפרט הרשום בחתימה. ויש לי הרגשה שהערכים קל הטמפרטורה קצת גבוהים. בזמן של 10%+- מאמץ של ה-CPU אני מקבל חום של: MB 41 מעלות ו- CPU 40 מעלות בזמן מאמץ ורנדור של 80% מעבד אני מקבל חום של: 42 מעלות MB ו- 72 מעלות CPU. האם תקין העניין? תודה.
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות נייד עם כרטיס מסך מובנה או נפרד לאחר שהנייד האחרון שלי הושבת בגלל שהכרטיס מסך התקלקל מחימום יתר (לאחר שנתיים וחצי בלבד...). הלפטופ שאני רוצה לקנות הוא dell inspiron n5010 ורציתי לדעת באופן כללי האם האוורור בו טוב והאם כדאי לי לקחת את הדגם עם ה-ATI Mobility RADEON HD 5470 1GB או עם המובנה של intel? האם האחריות 3 שנים של דל מכסה גם מקרה בו כרטיס המסך התקלקל בגלל חימום יתר?
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה עם המחשב כבר הרבה מאוד זמן בערך מאז שקניתי אותו הוא פשוט מגיע לטמפ' מטורפות בלי מאמץ המעבד שלי הוא I7 920 TRAY ויש עליו גוף קירור של איזה חברה לא ידועה משהו BUFFELO אם אני משחק במשחק המעבד מגיע ל100+ מעלות ובמנוחה הוא מגיע ל70+ אתמול ניקיתי את המחשב מהכל האבק שהיה בתוכו ואני מדבר מהכל אבל הטמפ' לא ירדו חשבתי על לקנות קירור למעבד חדש ועוד מאוורר למארז Thermaltake M5 שלי אז איזה קירור ומאוורר הכי כדאי למחשב שלי עד תקציב 350 שקל
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-