אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
שלום, נשברה לי תושבת גוף הקירור של המעבד בלוח אם Asus M2NPV-VM, מעבד AMD בתושבת AM2. הדבקתי את החלק שנשבר עם דבק מהיר. הפתרון החזיק לכמה ימים, ועכשיו התושבת נשברה שוב. לוח האם נקנה ב-2006 וכבר איננו מכוסה באחריות. תמונה מצורפת. מה עושים? תודה רבה! רון. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שני פינים של התושבת למאורר של המעבד יצאו מהלוח אם ואני לא מצליח להחזיר אותם. במחשב שלי לא נדלק עקב חימום יתר של במעבד. מה עושים? תודה
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש לי את המאוורר הנ"ל Freezer 64 PRO אני שיחקתי קצת עם המארז ולצערי נשבר לי הפין של התושבת שלו Retention Module - AMD היכן ניתן לרכוש / להשיג אחת כזאת? ושאלה נוספת אם כבר...המלצה למשחה טרמית טובה? אני רוצה לרענן את הקיימת (כמה גרם צריך)?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום קיבלתי את הצ'נברו שלי מLOGIC ואחרי שאני פותח את הקופסה אני מגלה להפתעתי כי המארז מגיע בלי מאוורר אחד לרפואה... אחרי טלפון זועם ללוג'יק שבו טענתי כי דיברתי עם הבחור שלהם במחסן והוא טען כי הצ'נברו מגיע עם מאוורר 90 מ"מ מאחורה (שאלתי אותו בטלפון פעמיים כדי להיות בטוח..) הם הבטיחו לשלוח לי מאוורר על חשבונם בדואר. בקיצור- תבדקו איזה מאוורר מגיע (אם בכלל) עם הצ'נברו שלכם לפני שאתם קונים!! לגבי השאלה: עד כמה כדאי לקנות מאוור 120 מ"מ בשביל התושבת האחורית ולהעביר את ה90 מ"מ לתושבת הקדמית...? ואיזה מאוורים שקטים ניתן להשיג בארץ?
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שזה עוד רחוק מאיתנו אבל בכל זאת... עכשיו חשבתי על זה שברגע ששמים מעבד 166 בלוח KT 333 צריך לשים את הFSB ל "קבע לפי חומרה " (תרגום ישיר... ) מה שאומר אי יכולת לבצע OC כי אם המהירות תשתנה היא יכולה להשתנות רק לאזור שביו 133-162. אולי החברות יוציעו עידכוני ביוס...
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
לזכרון שלי תזמונים בסטוק 2.5-3-3-7. הFSB של המעבד שלי הוא 133 והזכרון 166.5 לכן עשיתי OC למעבד לFSB של 167 (קודם שמתי יחסים 1:1). הOC הצליח והכל אבל משום מה התזמונים עלו ל2.5-4-4-8(גם בבאס 166). שיניתי חזרה ידנית בביוס ל2.5-3-3-7 אבל כל תוכנות הבדיקה מזהות את הCL כ2.0. אני לא רוצה לעשות שינויים בתזמונים, מה גם שזה תזמון שקשה מאוד לשנותו. יש הגיון בכלל לשינוי ל2.5-4-4-8? תודה לכל מי שיעזור!
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יכול להיות שאין אפשרות להוריד תזמון ל T1 בלוח GA-K8NS Pro-939 ?
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
למישהו יש נסיון עם הסטיקים של 256 מ"ב - וינבונד ? איזה תזמון מומלץ עבורם ?
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
איך הזכרון שלי Hynix 512 400Mhz D43 עושים 2-3-3-7 במקום 3-3-3-8 על 400Mhz ללא אוברקלוק או תוספת מתח?
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
1.הזכרון שלי בחתימה, ובסטוק הוא מגיע בתיזמונים של 3-3-3-8 במהירות 400 מה"ץ. אם אני מוריד ל 2.5-3-3-7 באותה המהירות זה ישפר משהוא? ואם כן מה? והאם זה מזיק לזכרון? תודה. עריכה: שכחתי לשאול מה עדיף שהזכון יעבוד בתדר של 400 מה"ץ ויהיה יחס של 5:6 או שיעבוד על 333 מה"ץ ביחס של 1:1.
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אם אני ישנה את הזתמון של הזכרון שלי ליותר נמוך זה יכול לגרום נזק? ואיך אני בודק יצובות וכו' של הזכרונות?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אני מבקש עזרה להבין את תזמוני הזיכרונות... האוברקלוק שעשיתי מגיע עד 3200 bus למעבד ועד 800mhz לזיכרונות על auto בתיזמונים אך כאשר אני עובר את ה 800 מתיחלות הבעיות לכן אשמח אם מישהו יכול סוף סוף את הרעיון מאחורי תיזמוני הזיכרונות.....
-
- 5 תגובות
- 500 צפיות
-
-
כמה שאלות: איך אני יודע כמה אני יכול להוסיף מתח למעבד לפני שהספק לא יכול לספק יותר? איפה בBIOS נמצאות ההגדרות של החשמל למעבד וכמה אני מוסיף ומתי? קראתי את המדריך ולא הבנתי את ענין התזמונים, מה זה תזמוני המעבד 1:1 ואיפה קובעים את זה, וכמה צריכים להיות תזמוני הזיכרון-מעבד? (הוספתי תמונה של האפשרויות שיש לי בBIOS) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
מחפש מדריך שמסביר על תזנוי זכרונות וכיצד לשנות אותם לטוב ולרע תודה
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
וול, אני רוצה לשנות את התזמונים בזכרונות בלוח הזה ל5-5-5-15, משהו כזה. אבל איפה התפריט או איך אני משנה את התזמונים בביוס? חשפתי ולא מצאתי.
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות: 1) אילו תזמוני זכרונות טובים לOVERCLOCK? 2) מה מסמן כל מספר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
סוף סוף קיבלתי את המחשב החדש שלי ;D AMD64 3200+ | EPoX 8kda3+ | CORSAIR 512MB*2 433MHZ DDR C2 BH5 | Albatron 6800GT | WD 120 SATA | Tt PurePower 420watt APFC ואני רוצה לשנות את התזמונים של הזכרונות ל2-2-2-5 ול400MHZ עם אפשר. ( ראה תמונות למטה.. ) הטכנאי שהרכיב את המחשב שלי שם לי את הזכרונות על 2-3-3-8 ועל 200MHZ. אז עם מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך לשנות את התזמונים? ואיך לשנות את המהירות, Frequeny, עם אפשר כי אמרו לי שיש בעיה בהרצה של 2 זכרונות זהים על 400MHZ? ואיזה סיכונים כרוכים בזה (האם הם יכולים להשרף או שזה פשוט גורם לאי יציבות ואתחול המערכת )? ועם מישהו יודע אולי עד כמה מתח אני יכול לתת לזכרונות לפני שפגה האחריות עם בכלל אני צריך לשנות מתח.. ( כי אני לא מוצ…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לעשות OC למעבד E4400 או E4300. קראתי את המדריך באתר ועוד כמה מדריכים וגם חיפשתי בפורום אבל פשוט לא הצלחתי להבין: 1. האם יש מדריך OC שמסביר גם על תזמונים ומתחים? מצאתי את זה אבל לא ממש הבנתי: http://forums.hexus.net/showthread.php?t=103676 2. האם תמיד נדרשים לשנות תזמונים של הזכרון? ומתחים? בהנחה שאני אקנה זכרונות TWINMOS 800mhz האם אני אדרש להתעסק עם זה? תודה רבה לכולם! ניר
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
הצלחתי להגיע לתזמונים 5,3,3,2.5 t1 250htt 2.8v בדקתי עם ה-memtest בלי טעות אחת (31 לופים) נראה לכם שאפשר לרדת עוד עם התזמונים? זה מסוכן?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש ברשותי את הזיכרון הנ"ל ואת הלוח GigaByte 7VRXP, היכן אני יכול לשלוט על התזמונים לזיכרון בביוס ? ( או במקום אחר ? ), היכן ניתן למצוא חומר המסביר על קביעת התזמונים ובכלל... ובלי שום קשר : הגעתי רק ל- 150FSB * 11.5 עם XP1800 וה- CPU לא התחיל אפילו להתחמם ! והמחשב מתחיל להתקע ... ( שיחקתי קצת עם המתחים... ) עם מישהו הצליח מעבר לזה - אנא הסבר איך וכיצד... תודה...
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי זכרונות PQI 800 TURBO והתזמונים שלהם הם 5.5.5.15 .רציתי לדעת איזה תזמונים לתת להם בBIOS באופן ידני שהם יעזרו לי לסחוט מהם עוד מהירות כרגע הכי הרבה שהצלחתי הוא להגיע ל 910 MH .
-
- 0 תגובות
- 409 צפיות
-
-
מה זה אומר תזמונים של זכרון, האם אצלי זה בסדר? והאם אובר קלוק למעבד אוטומטית עושה אוברקלוק לזכרונות ? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 843 צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי נותן טמפ' קצת מוזרות, נניח רגע לזה שהטמפ' גבוהה (78 במאמץ), הטמפ' לא "נעה" בתחום מעלות מסויים, אלא מגיעה למקסימום ונשארת שם... (וכך גם במנוחה מן הסתם) האם צריכים להיות פיקים מסוימיים בטמפרטורה של הרכיבים כשהם במקסימום מסוים, או שהם סטטים, במקסימום בפעולה ומינימום במנוחה?
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
אז ככה, ברשותי כרטיס Radeon 9500PRO שבהתחלה היה נעול לאוברקלוק אבל באמצעות הדרייברים של אומגה פתחתי את הנעילה.. כרגע אני עם קירור סטוק ולדעתי הגעתי (במהירויות מקסימליות בקירור סטוק) לתוצאות חביבות.. בבקשה תגיבו,תגידו את דעתכם ותתנו עצות,הערות\הארות.. מהירויות סטוק: Core: 277, Memory: 270. מהירויות עכשויות: Core: 340.2, Memory:279.45 הקטע המאכזב (אפילו מאוד).. אני לא מוצא את תוצאות ה3DMark's וה Aquamark שהיו לפני האוברקלוק :-\ ** עריכה ** - האם בעזרת קירור מים ייפתחו בפניי מהירויות גבוהות בהרבה מאלה שהגעתי עד עכשיו? (להזכירכם כרגע אני עם קירור סטוק). -תגיבו בבקשה בקשר לתוצאות האוברקלוק כפי שביקשתי בהתחלה
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-