עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by gshhar,

E6600 P5K Deluxe/WiFi-AP Super Talent 2GB (2x1GB) DDR2 PC2-6400 800MHz CL4 ASUS PCI-EX GeForce 8800GTX 768MB ENERMAX LIBERTY 620W

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  2. Started by shlomibandit,

כמה המעבד שלי amd 3200 צריך להוציא בלי אובר בתוכנה הנ"ל? לבדיקה של 1 מגה..

3. Started by Esparco,

אנשים מה עדיף יש לי intel pentium 4 1700 עכשיו אני יכול לעשות OC ל 1900 עם memory bus 298 mhz או לעות OC ל 1950 וmemory bus 230 mhz מה עדיף הראשון או השני מישהו יודע? כאילו אם אני מוריד את הזיכרונות הוא מושך יותר

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  4. כידוע זהו מעבד 2.4 עשיתי לו אובר 20% כיצד אפשר לבדוק שהוא אכן יכול לעבוד בעת הצורך ב2.88 כי בזמן שאין עומס הוא עובד רגיל 2.4 וגם מתי ואולי דוגמה לתוכנות עבודה שמעמיסות את המעבד כמו עיבוד וידאו וכד' אם אפשר לקבל איזה מהם יעמיס כדי שאוכל לראות איך העומס משפיע אם בכלל על המהירות תודה למשיבים מערכת לוח אסוס p5b זכרון 2 גיגה 800 נ.ב האם צריך תוספות שינויים לסטוק כי הטמפ' של המעבד באובר היא 51-52 מעלות בתוכנה של אסוס, ב-tat כל ליבה 46 מעלות למי להאמין ובכלל האם זו טמפ' גבוהה ? זהו בנתיים

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  5. Started by TapUdi,

יש לי את הכרטיס Geforce 4 Ti 4400 מבית Leadtek הכרטיס עצמו מגיע עם צלע קירור ממתכת כלשהי(אני מניח שזוהי אלומניום) ו-2 מאווררים עליה בנוסף לזה יש לי מארז Enermax 3181 מקורר כמו שצריך רציתי לדעת אם הקירור הזה יספיק לי בשביל אוברקלוקינג לכרטיס מסך ואם בכלל כדאי לי לעשות OC ועד כמה כדאי? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  6. Started by Conroe,

הנה המפרט המתוכנן. מה תיהיה המגבלה הראשונה שלו ועד איזה איזור בערך אני אגיע? (קירור סטוק) Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Kingston 2GB (2x1GB) DDR2-667 Cl5 Gigabyte GA-965P-DS3 Rev 3.3 WD 160GB SATA II WD1600AAJS Enermax Liberty 400W NZXT Apollo Thermaltake 120mm Red Black Fan

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  7. שלום אני רוצה לקנות צג טמפ' ורצתי לדעת על איזה מבין השנים אתם ממליצים: Sunbeamtech Chromatic windmill Black panel(עולה 210ש"ח) או Cooldiyer LCD Front Panel Black(עולה 136ש"ח) אם יש הצעות אחרות אני גר באזור הקריות. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  8. Started by nesber,

אמרו לי שקירור הסטוק בסדר גמור לבנאדם שלא עושה OC. השאלה היא כזאת: אני קונה את המעבד בKSP, שכידוע מייבאים בעצמם. האם סוג הקירור תלוי ביבואן, או שאותו מאוורר תמיד יבוא עם מעבד ספציפי של AMD? אם זה תלוי מהיבואן, אני פוחד שחברה כמו KSP תשים משהו גרוע ממש.....

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  9. מה כדאי לעשות כדי להעלות ב-10-20 אחוז את הביצועים לוח אם מאפשר זאת פ-4 3 ג'יגה לוח ג'יגהבייט המאפשר oc[br]פורסם בתאריך: 14.02.2007 בשעה 20:24:56 רציתי לציין עוד שהמדריכים מפורטים אך לי כמתחיל קצת קשה צריך קצת יותר ניסיון

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  10. שלום, אני חדש בOC ורוצה להמהיר את המעבד Q6600 לכמה שלא יהיה ואת הזיכרונות שלי מ800 ל1066 של G SKILL עם לוח אם PQ5L-E של אסוס. השאלה שלי היא - האם חייב להעלות מתחים על ההתחלה או שאני יכול להתייצב בתדר מסויים עם הזיכרונות ב1066 ונעילת הPCI E ב100MHZ רק ע"י העלאת FSB? אני פשוט לא רוצה להסתכן עם מתחים וכיוצ'. המפרט המלא בצד, יש לציין שכרגע בIDLE ובPEAK המעבד שלי עומד בין 45 ל50 עם הקירור שבמפרט. עריכה: יש כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=386648.0 את אותו הנושא בדיוק, אני מניח שאפשר לנעול (רק מקווה שיתפתח שם קצת...).

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  11. תודה

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  12. Started by guandms,

שלום לכולם ! רציתי להתייעץ אתכם לגבי קירור מים למערכת שלי. אני רוצה קירור איכותי שקט מאוד ושיקרר את כל המערכת שזה מעבד כרטיס מסך וציפסט !!! המערכת שלי היא : THERMALTKAE SWING ATI X1900XTX 512 MB DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA -D GEIL 2X1GB W.D. 250 GB SATA II 16 MB BUFFER THERMALTAKE BIG TYPHOON CREATIVE XFI ELITE PRO המחיר לא כזה חשוב העיקר שיהיה מערכת טובה ואיכותית אבל גם לא צריך להגזים ... אני לא מיליונר ...

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  13. שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מאווררים שקטים מאוז למארז, פלוס מאוורר שקט למעבד מסוג AMD אטלון 64 BIT. בנוסף, ספק כח 400W ומעלה עם מאוורר שקט. אנא הצעתכם. * לגבי תקציב, נא לא להשתגע... :-) תודה על תשומת הלב והעזרה.

• 0 תגובות
    • 406 צפיות
  14. שלום יש לי את הכרטיס מסך שבחתימה ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק. אני רווצה לדעת מה המגבלות שלו מבחינת חום הכוונה מתי כבר קיימת סכנה לכרטיס יש לי את הקירור סטוק של הכרטיס הזה. תודה אופק

• 0 תגובות
    • 406 צפיות
  15. Started by liordavid,

איך מתבצע OC לזיכרונות ? יש כמה נתונים - תיזמונים, תדר, FSB.... איך מתקשר הכל אחד לשני ? מה הקשר לחלוקב שווה ביחס למעבד.... מעוניין להבין לפני ביצוע OC.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  16. Started by Gam3r,

אני מעוניין בקניית מאורר נוסף למארז שלי כפי שצוין - בחלון יש מקום לעוד מאורר , למה הוא יהיה בדיוק על הכרטיס מסך והכרטיס הישן הלך אז לא רוצה עוד סיכונים . אם אפשר בבקשה המלצות על מאוררים מתאימים גודל 120mm , תודה !

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  17. יש לי מאוורר biox f120 ואני רוצה לקנות עוד מוורר שהוא RGB ולחבר אותו לחיבור הנוסף שמגיע עם ה biox f120 זה אפשרי? יכול להיות עם זה בעיות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, יש לי שאלה קטנה, כאשר עושים אובר קלוק למעבד, מזאת אומרת - יחס הזיכרונות 1:1 לבאס,? לא ממש הבנתי מהו היחס הזא, מה צריך שמהירות הבאס תיהיה בדיוק למהירות הזיכרונות? כי אצלי לאחר האובר קלוק, הבאס של המעבד הוא - 173 ומהירות הזיכרונות אחרי האובר קלוק הוא 347 מגה הרץ, וזהו לא יחס של 1:1, אז מהו העניין פה?? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 427 צפיות
  19. עשיתי OC קטן ועכשיו יש לי 2700MHZ ב-150FSB לפני כמה דקות הלכתי לביוס והעלתי את זה ל156FSB כלומר 2800MHZ והמחשב ניתקע לפני שהוא עלה לוינדואוס כשיש את המסך הכחול הזה שכתוב עליו "ברוך הבא" הוא ניתקע ולא מגיב. ניסיתי לעשות ריסט וגם לא עזר ואז הכלתי לביוס והחזרתי ל-2700MHZ ויוינדואוס עולה כרגיל!!!...האם זה הגבול שהמעבד שלי מסוגל להגיע אליו? המעבד שלי הוא Intel P4 2400MHZ 533MHZ והמיכפלה 18! ואם צריך להעלות מתחים אז אני מעדיף לוותר על הרעיון. תודה!

• 0 תגובות
    • 375 צפיות
  20. איך את מעביר כבלי חשמל בשביל הלד/ים ?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  21. Started by shlomi4i,

מעבד q8300 קירור רגיל לוח אם gigabyte ga-ep43-ud3l 4 גיגה זיכרון קינגסטון והם כן עד כמה ?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  22. יש לי.. Thermaltake Xaser II 6000A Plus במארז הזה יש צג LCD שמציג את הטמ'פ,חיברתי את המארז והצג לא עובד... פתחתי אותו וראיתי שיש שם סוללה מישהו יכול להסביר לי איך אני מוציא את המבודד שנמצא שם? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  23. לא ידעתי אם לפרסם את ההודעה בפורום הזה או בפורום "מעבדים, לוחות אם וזכרונות". -- אני בקרוב הולך לשדרג את המחשב שלי לחלקים הבאים: + IS7-E (865PE) 474.00 ¤ + Antec 1000 AMG P/S not include Case 529.00 ¤ + HEC (Herolchi) 300AR-TF Power Supply 159.00 ¤ אני רוצה להתחיל לעשות קצת אוברקלוק במחשב שלי. יש לי מעבד: P4 (Northwood) 2.4GHz האוברקלוק שאני רוצה לעשות יהיה ל 2.6 - 2.8 (מהירות שלא תדרוש קניית קירור חדש.. בנתיים). כרגע יש לי זכרון 512 ללא שם. אבל על השבבים של הכרטיס כתוב VT. אפשר וכדאי לעשות איתו OC ? CPU-Z אם לא, חשבתי להחליף אותו, אבל אני לא יודע איזה זכרונות כדאי לי לקחת. יש לי 300 ש"ח. עם זכרונות של ADATA ב250 ש"ח (בקיי.אס.פי) אפשר לעשות א…

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  24. התקנתי סיילנסר אתמול ואני רוצה לשים גם סינקים לראם של הכרטיס מסך. עכשיו יש את הסינקים של TT שאומרים שהם טובים אבל הם לא מחסים את כל הציפ של הראם. זה בסדר שהסינק לא מחסה את כל הציפ? או שאני ישים 2 על כל ציפ? מה אני צריך לעשות כדי להגיע לקירור האולטימטיבי?

25. Started by -neo-,

מישו יודע איפו להשיג בארץ? דרך אגב, אני צריך קירור פסיבי בשביל השקט (כן, שיניתי את דעתי בנושא) וזה אומר שאני לא מוסיף מאוורר, למישו יש אולי המלצה יותר טובה מזאת?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.