עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by אמתי,

ב15ל2 אני קונה מחשב מעבד Q6600 קירור V1 זכרונות 2 גיגה cl 4 800 מגה הרץ יחד אם קירור וכרטיס מסך שכבר עבר אובר קלוק ולוח אם P35C DC3 משהו כזה מישהו יכול לתת לי מדריך לoc ?

• 0 תגובות
    • 397 צפיות
  2. לפני כחודש פרסמתם באתר את הסיקור הבא על הקירור החדש : http://hwzone.co.il/news/1203862179/64795/ ולפי הכתוב , הכרטיס לא נתמך ע"י כרטיסים בעלי ליבת ה G92 ובחודש זה פרסמתם את הכתבה הבאה אשר חושפת פרטים על ה 9800GTX : http://hwzone.co.il/news/1205963384/58436/ כפי שאתם ברואים בתמונות , רואים 9800GTX עם הקירור הנ"ל מחובר עליו השאלה היא , האם הוא כבר יצא בגרסאות אחרות ? לפי מה שהבנתי ה 9800GTX עובד על ליבת ה G92-400 שהיא מן G92 משודרגת אז הנה לכם עוד שאלה אז האם הקירור גם יעבוד על כרטיסי G92 ? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  3. Started by wow,

החלפתי את הלוח אם שלי לאסוס A7N8X דלוקס,התקנתי את הדרייברים(מהדיסק) ולפי הביוס הטמפ' של המעבד שלי(AMD 2000) היא 48 מעלות בעוד שהפאנל (של ה-XASER 3) מראה 38 מעלות בערך. מי צודק,ולמה יש כאלו הבדלים כי עם הלוח הישן(ג'יגבייט VAX) הטמפ' היו כמעט אותו הדבר.

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  4. Started by embedded,

מישהו יודע איפה ניתן לקנות את המאוורר הזה מלבד KSP? הם לא שולחים בדואר ותמיד יש תור בלתי נגמר. תודה

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  5. יש לי מאורר של אינטל ששמתי על הכרטיס מסך (GB 6600gt passive), המאורר מסתובב על 3.5k rpm במנוחה וכשאני משחק הוא מגיע ל ~5k rpm. הטמפ במנוחה היא 58 ובמאמץ 65. ניסיתי לעשות OC, סתם לראות לאן נגיע ובבדיקת ה3Dmark הכרטיס התחיל להתחמם, והמאורר הגיע ל7k rpm! השאלה היא האם אפשר לבטל את הבקרה האוטומטית של המאורר, ולגרום לו להסתובב במהירות שיא? ז"א הוא לא נשלט ע"י הלוח\כרטיס.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  6. אני עשיתי OC לE6600 וכרגע אני ב3200 multiplier X8 . הבאס עומד על 400. הזכרונות שלי הם OCZ 800mhz. 4.4.4.15. בEVEREST ובCPU-Z רשום שב 400MHZ התזמונים הם 5.5.5.15. ב333MHZ הם 4.5.5.13 וב266MHZ הם 4.4.4.15. השאלה שלי היא האם אני צריך לקבוע בביוס את התזמונים על 5.5.5.15 או להשאיר אותם על 4.4.4.15 כמו שהם עכשיו.(הם על manual). תודה.

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  7. Started by iakovl,

זה מתחיל לשגע אותי חבר שלי ביקש למצוא לו קירור זול שיתאים לNocona אני לא כל כך מוצא עזרה בבקשה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  8. שלום לכולם!!! רציתי להמשיך ולשפר את הכרטיס מסך שלי יש לי RADEON9600 עשיתי OC והגעתי425\220 1. רציתי לדעת איך אני משנה את התדר של הזיכרונות כדי להגיע לתוצאות יותר טובות??? 2. ולאיזה תדרים לשנות?? 3. בATITOOL יש שם אופציה MEM האים שם משנים?? 4. מישהו יודע על ווטל מוד לכרטיס שלי?? ואם כן אפשר בבקשה להרחיב?? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  9. Started by roeiw,

למישהו יש מושג איפה אני משיג בארץ SHIM CPU Protector שמתאים לברטון?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  10. Started by Gliding,

מעבד 2800+ clawhammer עם AC FREEZER PRO 64 וזכרונות F1-3200PHU2-2GBZX שלGSKILL..תזמונים 2-3-3-5 ומתח 2.6-2.7..לפי האריזה הבעיה היא שבביוס היחס מוגדר 2/1.66. כשאני משנה את זה ל1:1 לוקח למחשב די הרבה זמן לעשות פוסט ואז הוא עולה עם ההגדרות הקודמות.. נייסיתי להעלות את המחשב עם היחס הזה ולהרים את הזכרונות לבאס המקורי לפחות, אפילו בלי OC (יוצא שמעבד על 242 במכפלה של 7) והזכרונות על 400..במצב כזה יש פוסט לשתי שניות ואז הוא נתקע ומופיעים פסים לבנים על חלק מהמסך.. כך או כך, הזכרונות האלו אמורים להגיע ל-500 מה"צ בקלות.. לא הצלחתי למצוא בביוס את האפשרות לשנות את ה COMMAND RATE מ 2 ל 1..ואני מניח שזה חלק מהבעיה..כי הלוח לא יכול לעבוד עם שני סטיקים דו צדדיים של ג'יגה כל אחד..לפחוץ זה …

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  11. Started by oren_vegas,

יש לי פנטיום 4 2.4 ללא אוברקלוקינג,טמפרטורת המחשה במצב רגיל היא:42 מעלות בערך, בעת הפעלת תוכנות ,גלישה,ולמשל שאני ממיר בנרו ל- VCD לפני הצריבה אז הטמרטורה מגיעה ל-56-עד 58 מעלות.. האם זו טמפרטורה נורמלית? (לפי תוכנת SPEEDFAN)(יש לי רק שני מאווררים),שאלתי היא כזאת: יש לי מיזוג מיני מרכזי בבית,מה דעתכם שאקח צינור פשוט וקטן בקוטר נניח 1 ס"מ מתריס המזגן לאיזור (לא לתוך) המארז מאוחורי המארז,והאויר הקר של המזגן פשוט יקרר את כל המארז וכך יורד את הטמפרטורות מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  12. הממ אני מחפש קירור אקטיבי (מאוור + צלעות קירור) למעבד שלי: Intel Pentium 3 3.0Ghz 64bit HT prescott סוקט 775 LGA אחרי שגיליתי שהוא מגיע לסביבות ה 80 מעלות עם קירור ג'נרי של אינטל. אני מוכן להשקיע מקסימום 100 ש"ח בקירור. זה המקסימום שאני יכול להוציא בבקשה לא לעבור את הגבול. מה הקירור הכי טוב שיקרר את המעבד מצידי אפילו רק עד 65 במחיר הזה? תודה רבה מראש. חבר'ה זה דיי דחוף, הטמפרטורה לא יורדת מ 86 אני מתחיל לדאוג.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  13. Started by asafsee,

שלום יש לי בבית 2 מחשבים העובדים עם מעבד AMD athlon 3500 על סוקט 939, עם קירור STOCK. שניהם עובדים על 50 מעלות במנוחה! האם זה נורמלי? נ.ב: על 1 מהם התקנתי BIG TYPHOON 120 וירדו רק 4-5 מעלות תודה לעוזר הנדיב

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  14. Started by Arachnia,

אני מתלבטת בין שני הדגמים : CNPS7000B-Cu LED CNPS7000B-AlCu LED עד כמה ההפרש במשקל שלהם משמעותי? לפי האתר של zalman הם מתאימים ללוח אם GA-K8NF-9 האם הגודל שלהם מתאים למארז: http://www.thermaltake.com/xaserCase/sviking/va4000bwssviking.htm

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  15. Started by Jinjis Han,

ישנה תוכנה שנותנת לי את השליטה על המאורר? בקול ביטס יש אפשרות דומה אבל זה לא 100 אחוז פעילות כל הזמן... המאורר פועל על מדיום... אני זוכר ש riva tuner ישנה אופציה דומה? יש המצלצות? עריכה: אוקיי הדרתי פרופיל חדש למאוורר בריוה ואכן אני חושב שזה עוזר... שמתי 100 אחוז ב פעילויות 3D וב 2D לא שיניתי אולי טיפה... הרצתי פיר איזה 6 דקות ויצאתי המעלות על 55... אתמול ששיחקתי שחבר שלי היה אצלי יצאנו והיה איזה 60, אני לא יודע אם זה בגלל שעכשיו הדלקתי את המחשב ועדיין הכל לא הספיק להתחמם אבל ניראה...

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  16. Started by Yosi199,

מה קורה חברה? יש לי 2180 עם קירור סטוק המהרתי אותו קצת ל2300MHZ אבל כשאני מריץ אורטוס המעלות מטפסות בשניות למעל 70 מעלות (אני בודק מעלות עם Coretemp 0.96). אני חושב שקראתי איפשהו שאנשים מגיעים איתו ל3700 עם קירור סטוק. איך זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  17. Started by toniviner,

יש לי לוח 8RDA+ של EPOX וזיכרון MUSHKIN DDR333 ואני לא מצליך יותר מ167MHZ FSB, הזיכרון כורס לי. אני הוספתי מטח וזה לא אוזר אז אני חושב אולי התזמונים, אז איך אני בודק איזה תזמונים יש לי ואיזה תזמונים אני צריך כדי שיהיה FSB גבוהה יותר. (זה לא המעבד 100%)

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  18. ??? ראיתי בנצ'ים זה הקירור הסטוק של amd עובד על 12v אצלי הוא עובד על 2 אני משאר שמדובר של החיברים של 12v אצלי הוא עובד על 2v במאמץ שזה ממש נמוך אני בקושי שומע אותו גם שהמחשב במאמץ הcool n queit מכובה בביוס אבל זה עדין עובד על v ממש נמוך איך אני יכול להגביר אותו? המפרט של בצד

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  19. Started by oren_vegas,

יש לי פנטיום 4 2.4 ללא אוברקלוקינג,טמפרטורת המחשה במצב רגיל היא:42 מעלות בערך, בעת הפעלת תוכנות ,גלישה,ולמשל שאני ממיר בנרו ל- VCD לפני הצריבה אז הטמרטורה מגיעה ל-56-עד 58 מעלות.. האם זו טמפרטורה נורמלית? (לפי תוכנת SPEEDFAN)(יש לי רק שני מאווררים),שאלתי היא כזאת: יש לי מיזוג מיני מרכזי בבית,מה דעתכם שאקח צינור פשוט וקטן בקוטר נניח 1 ס"מ מתריס המזגן לאיזור (לא לתוך) המארז מאוחורי המארז,והאויר הקר של המזגן פשוט יקרר את כל המארז וכך יורד את הטמפרטורות מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  20. שלום, אני התחלתי להתנסות עם אוברקלוקינג קצת, קראתי פה באתר ובעוד אתרים על הנושא. יש לי במחשב מעבד של AMD Athlon 2500+ ולוח אם של abit NF7-S. היום החלטתי לנסות את זה אז בינתיים העלתי את הFSB שלי ל185. הבנתי שאפשר להעלות אותו די בקלות ל200 בשביל להביא את המעבד לרמה של 3200 אבל בינתיים אני לא רוצה להגזים כי אין לי קירור רציני או משהו, ואני לא רוצה לפגוע במעבד או במשהו אחר לפני שאני מברר פה כמה דברים. אז ככה: דבר ראשון, יש לי תוכנה די בסיסית שאומרת לי את הטמפ' של המעבד. יש איזו דרך או תוכנה שאני יוכל למדוד בעזרתה את הטמפ' של המעבד במאמץ? דבר שני, כל מה שעשיתי בשביל להעלות את המהירות שעון זה להגביר את הFSB. יש לי גם את המכפיל פתוח במעבד המסויים הזה. יש סיבה טובה גם לשנות אותו …

• 0 תגובות
    • 428 צפיות
  21. Started by NETANELKOREN,

מה הטמפרטורה של Q6600 במאמץ. והאם הפריזר 7 יכול לשמור על טמפרטורות נמוכות של המעבד.ומה הטמפרטורה במאמץ ובמנוחה עם הפריזר 7 האם הטוניק יוכל לשמור על טמפרות נמוכות של המעבד.ומה הטמפרטורה במאמץ ובמנוחה עם הטוניק האם שווה להשקיע 100 ש"ח בשביל הטוניק בשביל המעבד Q6600. ואיזה קירור ישמור יותר טוב על הטמרטורה של המעבד הטוניק או הפריזר 7

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  22. Started by aviram20,

יש לי לוח אם של אסרוק עם צ'יפים של ויאה הוא עובד טוב כבר כמה שנים זה חשוב לי לציין אך משהו מוזר מאוד קורה כאשר אני מדליק את המחשב ואני מפעיל את התוכנה ספיד פאן הגשר הדרומי רותח והוא על 73 מעלות וכאשר אני מעלה את המחשב אך לוחץ אף 8 כדי להיכנס למצב בטוח הוא נותן אפשרויות כמו מצב בטוח התחל את וינדוס כרגיל וכול מני כאלה אתמול עשיתי את זה ולחצתי התחל את וינדוס כרגיל וכאשר המחשב עלה והפעלתי את התוכנה ראיתי כי התמפרטורה של הגשר הדרומי נצחה ב45 מעלות יכול להיות שהמחשב לא עולה כמו שצריך וביכלל זה הוא מרתיח את הגשר הדרומי בלוח אם?? מה פה קורה פה ? אני ממש מתוסכל מצטער אם זה לא הפםורום לנושא אני דיי חדש באתר אבירם

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  23. אני אמור לקבל מאוורר 120MM של VANTEC THERMALFLOW שיש לו חיישן המשנה את מהירות הסיבוב של המאוורר בהתאם לטמפרטורה, רציתי לשאול אותכם אם זה אפשרי לחבר את המאורר הזה לווסת(ריאוסטט) מסוג כלשהו לדוגמא כמו של ה SMARTFAN 2 . תודה.

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  24. Started by oren_vegas,

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  25. שלום לכולם, לפני יומיים רכשתי סט של זוג זכרונות GSKILL 2GB BHZ המצויינים יש לומר עם הציפים של הD9 הלוח אם שלי(P5ND2-SLI) מזהה לי אותם כ800MHZ נורמלי וסביר ביותר (למרות שהוא מותאם ל667)אך כאשר אני עושה אובר למעבר וקובע מחלק של הזכרונות 1:1 אז לא משנה איזה אובר אני עושה ולו הכי קטן כשאני עושה ריסט המחשב מתחיל לצפצף לי ואני יכול לפתור בעיה זו רק ע"י הוצאת סטיק אחד הפעלה מחודשת של הביוס ואז ביטול האובר(ויש לציין שכל הרכיבים והאופציות ש"מפריעות" מבוטלות) ועוד דבר קטן כשאני עושה גם אובר רק ואך ורק למעבד גם בהפעלה מחדש המחשב מצפצף והמסך לא נדלק(ושוב צריך לחזור על תהליך הוצאת סטיק1) יש לציין גם כשהייתי עם הזכרונות 1GB 667 של סמסונג הייתי עומד על אובר של 3.6 למעבד ו790 לזכרונות(יצ…

• 0 תגובות
    • 454 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.