עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by pumbatal,

שלום רכשתי כרטיס radeon 9800 pro לפני שבועיים ב 100 ש"ח (יש לי מחירים של ספק) הכרטיס בעל ליבה 350R הכרטיס בא עם מאוורר רגיל (כסוף, שחור, קטן)וללא קירור לזכרונות (זכרונות של Hynix) לפי אתר היצרן פועלים 2.8V כל 350 (700) הכרטיס מואץ לליבה 412 זיכרון 360 (720) אני מעוניין להחליף קירור לכרטיס על מה אתם ממליצים שמעתי על משהו SILANCER (בדקתי יש מלא סוגים מה מתאים לי) ואולי גם משהו לזיכרון ??

• 0 תגובות
    • 390 צפיות
  2. שבת שלום לכולם.. לפני כחצי שנה ביצעתי אוברקלוק לכרטיס המסך שלי: nvidia geforce 2 mx 400 וכעת הזכרונות שלו נמצאים במצב של: 332 מגה הרץ והליבה שלו נמצאת במצב של: 199 מגה הרץ.. לאחרונה מתעוררת קמה בעיות קלות כמו שלפעמים המחשב טוען את הווינדוס ואז עוהלה מסך שחור ונתקע..(כשהמחשב שלי עולה יש מסך שחור ואז ישר נכנס לווינדוס..). רציתי לציין שאני גם באוברקלוק של המעבד: מ-2000 ל - 2400 (פנטיום A) רציתי לדעת מהו המגה הרץ המקורי של הזכרונות ושל הליבה לכרטיס המסך שלי אני ינסה להחיזיר אותו למצבו המקורי ונבדוק האם הבעיות נפתרו. תודה רבה לכל העוזרים!

3. אני צריך לשפר את הקירור במארז שלי. עכשיו יש לי קירורו סטוק על המעבד ומאווררים ג'נרים 80 מ"מ מאחורה שמוציא אוויר ו 80מ"מ בחלון שמכניס אוויר. המעבד שלי הוא על 57 מעלות בערך כרגע... יש לי מעבד AMD 2400+ יש לי 300 שקל בערך לשנות ולהחליך מאווררים וכל זה. יש לי דרמ ואני מתכנן מודינג אז אין לי בעייה להכניס מאווררים בכל מקום במארז ע"י קדיחת חור למאוורר אתם יכולים לעזור לי בזה... איזה מאווררים לקחת? איפה לשים אותם? וכל זה... תודה

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  4. האם תוכלו לומר לי עם איזה מאוורר מגיע המארז COMPUCASE CI-6920 BLUE וכמה ואיזה מאווררים ניתן להוסיף לו. אני מתכוון ישר עם הקנייה של מחשב חדש שהחנות תרכיב לי מאווררים נוספים אותה שאלה מופנת גם למארז הבא: Chenbro Mid Tower Xpider Silver Screwless Gaming Case

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  5. Started by lirantal,

מה עניינים? יש לי 2 מאוורירים קטנים שעובדים ששימשו אותי בעבר למעבדים הישנים לפני שעשיתי UPGRADE על אחד כתוב: 12v 0.08a ועל השני כתוב 12v 0.9w אני רוצה להוסיף ראוסטט/פוטנציומטר כדי לשלוט על עוצמת המאווררים ורציתי לדעת איזה איזה התנגדות אני צריך בשביל הפוטנציומטר שאני קונה... תודה רבה, לירן.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  6. Started by ras81,

לא שווה להשקיע עוד 100-200 שח במערכתת קירור מים? האם התוצאות לא יהיו בערך אותו דבר ? האם המערכת קירור מים לא תיהיה יותר שקטה? אין לי פשוט ניסיון עם מערכת קירור מים אז אני לא יודע עד כמה הן שקטות! תודה

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  7. אני אמור לקבל מאוורר 120MM של VANTEC THERMALFLOW שיש לו חיישן המשנה את מהירות הסיבוב של המאוורר בהתאם לטמפרטורה, רציתי לשאול אותכם אם זה אפשרי לחבר את המאורר הזה לווסת(ריאוסטט) מסוג כלשהו לדוגמא כמו של ה SMARTFAN 2 . תודה.

• 0 תגובות
    • 417 צפיות
  8. איך אפשר לבדוק טמפרטורת ליבה של כרטיס מסך RADEON 9200 ? ומה צריכה להיות הטמפרטורה הסבירה שלו? בתודה manorking

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  9. Started by J.a.C.k,

אני רוצה להוריד מהאינטרנט ביוס פרוץ ללוח שלי הקובץ: http://web21.p15131386.pureserver.info/?url=&dlid=127 השאלה שלי האם הביוס תואם ? יש למישהו ניסיון עם הקובץ? האם יש סיכון בצריבת הביוס הזה ?

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  10. Started by MATTAN,

היי מה קורה רציתי לדעת עם הביוס אחראי על הנעילה של ה- agp\pci בזמן שעושים אובר קלוק או שזה קשור ללוח פיזית ואם זה קשור לביוס רציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד ביוס פרוץ ללוח שלי ואם אפשר בבקשה תתנו לי לינק להורדה הלוח שלי הוא :(MSI 845 Pro4 (MS-6391 תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  11. תוכנה זו מאפשרת לשנות את תדר השעון הפנימי בלוחות Centrino לחץ כאן נסו את התוכנה על אחרויותכם

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  12. יש לי תוכנה שהגיעה עם הלוח של MSI אבל אני מחפש תוכנה טובה שתיתן לי אינדיקציה לגבי הטמפ' במחשב, נתוני OC וכו' האם יש תוכנה אחת שנותנת הכל? תודה

• 0 תגובות
    • 419 צפיות
  13. המפרט שלי הוא מעבד INTEL PENTIUM III 800 MHZ והצלחתי להעלות אותו רק ל840MHZ מה אני יכול לעשות מישהו יכול בבקשה לעזור לי. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 414 צפיות
  14. Started by fox man,

שלום לכולם אני רוצה לעשות אובר למערכת שלי סלרון 2800 עכשיו.. כמה שאלות 1.עד כמה ניראה לכם שסלרון יוכל להגיע ושלא יקרא לו כלום? 2.יש לי את הקירור הרגיל של אינטל סה מספיק? 3.עכשיו ללא מאמץ המעבד על 40 מעלות אם אני יעשה אובר איזה טמ, לא תיהיה טובה כבר? 4עכשיו התחלתי לעשות אובר והגעתי ל 3000 עכשיו המחשב התחיל לעשות רעש של מזגן ממש ממש חור בראש זה בסדר? 5כי ראיתי ב fan rpm שהוא היה על אובר קלוק היה רשום שם בערך 5000 ורעש חזק חזק זה בסדר ניראהלכם? 6כי קבוע אצלי הוא על 2000 אם רעש בסדר? ו7מה זה בעצם rpm??? מקווה שתענו על כל השאלות תודה..

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  15. יש לי gf4 ti 4600 ואני רוצה לקרר אותו עוד קצת כדי שיהיה יציב בOC. יש לי היטסינק של זלמן ואת ה"ידית" שמחזיקה את המאוורר מעליו. על הידית יש עוד מקום לתלות מאוורר, בדיוק מעל כרטיס המסך. חשבתי לתלות שם מאוורר ג'נרי 80ממ כדי שיקרר קצת. הבעיה היא שהמאוורר של הכרטיס פולט אוויר לכיוון שבו המאוור אמור לדחוף את האוויר. האם יש מצב שזה יפגום במאוורר של הכרטיס? או שאין לי מה לדאוג הנה תמונה (יש קישור למקרה שהתמונה לא תעבוד..) http://ag-or.i8.com/cgi-bin/i/Oren/IMAG0050.JPG

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  16. Started by hack man,

אני רוצה לקנות היום ברטון 2500+ ויש לי כמה התלבטויות בksp מוכרים אותו הכי זול האם יש סיבה לכך ? האם הסטפינג שיש עכשיו בשוק הוא טוב לאוברקלוקינג? ושאלה אחרונה האם כדי לקחת איתי NF-7 או 8RDA3I? תענו מהר כי אני חייב ללכת לשם לקנות

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  17. Started by iakovl,

CUSIL לפי הבנתי זה עירבוב של כסף ונחושת

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  18. Started by The UnKnown,

אוקיי יש לי 6A19 מבית קומפיוקייס, ואני רוצה לשפר לו את זרימת האוויר, כרגע יש לו 120 קידמי של וואנטק סטלט' שדוחף ממש מעט 53CFM וגלובפאן אחורי שדוחף משהו כמו 60+-. אני רוצה להוסיף עוד אחד של 80 מ"מ בדלת ו92 מ"מ בגג, ואני מעוניין לדעת אם אני יכול לשים להם פילטרים כאלה לסנן את האוויר שיהיה כמה שפחות אבק, איך אני עושה את זה? זה יהיה מספיק טוב, או שצריך אולי שני 80 מ"מ בדלת? המלצות למאווררים גם יכולות לעזור. וכמה טיפים שאני צריך לדעת לפני שאני מתחיל יתקבלו בברכה! תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  19. לפני יום וחצי הייתי אצל חבר, והתעסקתי לו קצת עם הביוס לראות איזה אוברקלוק אפשר לעשות לו למחשב. לפי מה שרשום למטה (והיה בביוס) אני הבנתי שהעלאת תדרים אצלו מעלה גם תדרים ל- PCI, אבל אני לא יודע אם זה מעלה גם ל- AGP...: CPU HOST/PCI Clock: 133/33MHz ... ... 160/40MHz יש לו GF2MX 400, ואני תוהה אם הכרטיס מסוגל לקבל כזה תדר בלי שיקרה לו כלום במידה וזה משפיע גם על ה- AGP? בקשר לתזמונים: אני חושב שזה קשור לתזמונים, אבל זה לוח P3 ולא יצא לי להתעסק איתם בזה, אז אולי אני טועה Bank 0/1 DRAM Timing Bank 2/3 DRAM Timing Bank 4/5 DRAM Timing כאשר לכל אחד מהם האפשרויות הן כאלו: SDRAM 8/10 ns Normal Medium Fast Turbo שורה אחרי זה מופיע: DRAM Clock: שהאפשרויות שלו הן כאלה: …

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  20. כמה יעיל יהיה פאנפלו 120 מ"מ עם מתאם 120 ל- 80? בעיקרון אני רוצה את זה בשביל איזה אלתור להיטסינק, למאוורר 120 הזה יש 103CFM... כמה הוא יהיה יעיל על מתאם 120 מ"מ ל- 80 מ"מ? יש הצעות למתאמים? בכלל, זה אפשרי להרכיב כזה דבר על היטסינק?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  21. סביר להניח שאני אקנה עוד זמן לא רב את ה VGA SILNENCER REV.3 אז השאלה שלי היא האם תהיה לי אפשרות להשתמש בקירור סטוק הרגיל שיש עכשיו על הכרטיס מסך ללוח אם(צ'יפסט. גשר צפוני)? אם כן, סביר להניח שאצטרך להדביקו בדבק ת'רמי, האם זה עלול להוות סיכון כלשהו? אשמח לקבל תשובות בנושא

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  22. Started by perrikus,

קניתי מאוורר 120 מ"מ ומחובר אליו חוט עם סנסור, השאלה שלי זה איך אני יודע מהי הטמפרטורה שהוא מודד? כי ראיתי בספר של לוח האם שלי (NF7-S) שאחד משלושת הפינים של חיבור המאוורר למארז הוא של הסנסור.

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  23. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם יש לי מסך LCD 20X2 יש לי את התוכנה CrystalControl נחמד אבל לא משהו אני רוצה תוכנה שנותנת טמפרטורות של CPU ו אקולייזר של WINAMP יש למישהו את לינק משהו ????

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  24. ככה מערכת : Amd 2200+ is 1800mhz his FSB is 133mhz Abit NF7 v2.0 512 A-Data 333mhz gf2gts32mb volcano 12+ השאלה שלי קודם כל הטמפ' של המעבד היא 40 מעלות על ההכי חזק בוולקנו וזה שהמארז פתוח לפעמים 38 שאני נוגע בהיט סינק הוא לא חם בכלל לפחות לא מרגיש ככה... אבל הטמפ' עדיין נראית לי טיפה סוטה... זה צריך להיות יותר קר.. לא משנה לעניינו אני רוצה לעשות OC ניסיתי בהתחלה לא לעלות מגה הרץ למעבד כלומר הורדתי מכפלה והעליתי BUS מ 133 ל 215 זה טוב לא ? עכשיו הזכרונות על 354 הם טיפה ב OC אבל מחזיקים .. עכשיו ניסיתי לחזור ל 133 ולעלות טיפה מגה הרץ ושאני מעלה יותר מ 1833mhz הוא לא יציב כלומר הווינדוס לא עולה למשל ב 1917 mhz סה"כ 100 מגה הרץ יותר וזה לא יציב ? מה אני יכול לעשות בשביל ש…

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  25. אילו חנויות שולחות לארץ במחירים הוגנים ומשלוח לא יקר מדי? אני מחפש ספציפית חנות שמוכרת מאווררי Panoflo, ואם הם מוכרים גם ערכות קירור דיסק קשיח של זלמן, ומקררי מעבד של זלמן, אז אפילו יותר טוב. ראיתי שהרבה הזמינו פה מג'ב-טק, אבל ביומיים האחרונים האתר שלהם די מת. מישהו מכיר עוד חנויות דומות?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.