עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי תקציב נחמד להוסיף קצת דברים למחשב מה שיותר מעניין אותי זה אוברקלוק תאמת תעזרו לי בבקשה תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 410 צפיות
  2. Started by bazooka joe,

אני משתמש בפלטייר 40mmX40mmX3.3mm בהספק של W105+- ניסתי לאלתר לו את הגוף קירור הבא אבל זה ממש לא עוזר :\ הפרוייקט לא קשור לאוברקלוקינג אבל אני משער שכאן יש אנשים שמבינים בהיטסינקים ושאר ירקות שיוכלו להמליץ לי על גוף קירור טוב. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  3. Started by giliboy,

Vantec 7015 או GlobalWin P4 Cooler? מה יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  4. Started by bumpd,

דבר ראשון אני לא מצליח למדוד את הvgpu כמו שמוסבר במדריך פה http://www.vr-zone.com.sg/index.php?i=1636&s=3 ואני גם לא מצליח למדוד את ההתנגדות בנגד שאחראי על המתח.. מישהו יכל לעזור לי בבקשה?אולי להפנות אותי למדריך אחר? אני עושה הכל בדיוק כמו שמוסבר...

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  5. Started by desheh,

ויזה לדים צרי, 3mm, או 5mm?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  6. רכשתי לאחרונה מזנון לבית שבו אני אשים את כל האלקטרוניקה. רסיבר, ראוטר וכו'. אני מתכנן לשים מאוורר בכל תא במזון ורציתי להתייעץ לגבי אופן ההרכבה של המאוורר. כל תא יהיה סגור והמאוורר יהיה arctic p9. האם אני צריך לכוון את זרימת האוויר פנימה כך שהמאוורר יכניס אוויר קר או לכוון את זרימת האוויר החוצה כדי שיצא אוויר חם?

7. יש לי זכרון MUSHKIN 256MB DDR333 CAS 2 ו אני תמיד בOC של 167MHZ. לאור ירידת המחירים אני רוצה ליקנות עוד 256MB אבל אני לא יודע איזה, לזכרון שלי יש לוחות קירור ו זה נירא שכל זכרון DDR333 שמוכרים היום הוא בלי לוחות אלה. אני ב OC רציני ואני רוצה ששני הסטיקים יעמדו בזה ושאני יעמוד במחיר אז בבקשה איזרו לי ליבחור זכרון טוב ליחסית לא יקר. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  8. Started by koodkid,

שלום האם מישהו יודע איך עושים overclocking עם הלוח הזה הביוס נותן לי לשחק עם הכופל ועם המהירות של ה fsb אבל המחשב לא עולה עד שאני לא מחזיר את כל מה ששיניתי למקור! אפילו אם נניח אני רק מוריד את הכופל בלי לגעת במהירות של ה fsb גם אז אני לא מצליח !!! שום דבר לא מצליח חוץ מאיך שזה היה במקור האם למישהו יש מושג? יש לי מעבד amd athlon xp 2000+ ולוח אם asus a7v8x כמו שציינתי בנושא 512 זכרון 333 של ספקטק icq:98669531 shaniam@013.net.il

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  9. Started by CyberBot,

אני מתכנן להביא את הזיכרון HyperX FURY 16GB DDR4 2400MHz CL15 ואת NH-D14 על לוח Asus - ROG STRIX Z370-E GAMING ATX LGA1151 Motherboard יהיו בעיות מבחינת המקום של הצלעות קירור? ואם כן איזה קירור מים עדיף להביא למעבד במידה וזה לא מתאים לנוקטואה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. לא מצליח לפי המדריך שדניאל כתב בסטיקי - השינוי של האחוזים לא עובד לוח אם - ASUS MAXIMUS מאוורר SILENX (מחובר עם 3 פינים) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  11. הנה לינק לכתב מצויינת בנושא: http://www.mods4me.com/reviews.php?op=showcontent&id=18

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  12. הכותרת אמרה את שלה אשמח לתשובות והמלצות.

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  13. משהו קנה שם פעם מאוורר 120 ממ גנריק? אם כן כמה עלה והאם הוא Dual BallBearing??

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. לפני הניקוי של המחשב קצת מאבק...(עם פאן) מהירות מאורר 40 58-60 מהירות 60 54-53 אחרי הניקוי מהירות 40 50-52 מהירות 60 46-48 4850gecube שינוי משמעותי לכרטיס מסך הזה דריבר 8.11

15. Started by pc student,

חברה יש לי fx5200 של gainward (גרסאת le)ואני רוצה לנשות לעשות לו vmod ואני זקוק למדריך. help?any one?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  16. Started by fireburner,

התיאור והכותרת אומרות הכל בקיצור עד 150 ש''ח נגיד בלי לעבור רוצה להוריד שני פאנלים ולשים שם רגיל ומאוורר 120MM עם קטודת UV צבעונית או ניאון משו פצצתי במארז שלי יש מאוור למעלה, למטה ומאחורה, ככה שאם אני שם מקדימה אחד הזרימת אויר תהיה מעולה, וגם יפה אוקיי.. אאממ.. יש לי נורה כחולה בפרונט של המארז למטה ככה שיצא יפה.. תודה לכל העוזרים! אגב אני די חדש ומכיר את תמיר (SpiritKnight) ומקווה להשתלב טוב

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  17. Started by Armageddon1,

אם אני מחליף למעבד שלי את גוף הקירור אז אפשר אחרי זה לקחת את אותו גוף קירור למחשב אחר..מעבד אחר... או שזה לא מומלץ..?

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  18. Started by RavivRavR,

מפרט : E6600 ASUS 8800GTX ASUS P5K DELUXE ST 800MHZ 3GB 1 איזה הגדרות בתור התחלה לשים בלוח ? 2 אני על ויסטה 64 ביט - האם יהיו לי בעיות בגלל שאני על ויסטה או שאין לזה קשר מבחינת ב-OC ? תודה. עריכה : אוקיי אז מצאתי ברשת איזה מדריך להגדרות של הלוח בביוס. 1 שמתי את המתח של המעבד על 1.3625 - האם זה בסדר ? נמוך ? גבוה ? 2 על כמה לשים את המתח של ה-NB כי כרגע אצלי הוא על AUTO ? 3 אני כרגע עומד על 320*9 = 2880MHZ והטמפ' שלי היא 52-54 במנוחה,אני עם קירור אויר Thermaltake BigTyp 120 ומרחתי כבר כמה פעמים משחה אבל התוצאות לא השתנו,זה נראה לי גבוה מידי לא ? 4 עם איזה תוכנה אני יכל לבדוק יציבות ? (אני על ויסטה 64 ביט). תודה.

• 0 תגובות
    • 427 צפיות
  19. Started by ScreameR,

אנשים אני צריך עזרה... אני לא יודע איפה לתקוע תספק!!!! אין לי מקום באייסקיוב... חשבתי להצמיד אותו אבל זה דפוק... ועוד שאלה עד כמה אני יוכל להמהיר P1? אני רוצה לעשותלו אוברקלוק רצחני.. אני מוכן לשים עליו כל גוף קירור

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  20. Started by jehova,

למומחים שלום אבקש את עזרתכם באוברקלוקינג למעבד שלי אני ממש חדש בעסק לכן אודה לכם אם תעזרו לי תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 402 צפיות
  21. היי, היה לי את המאוורר למעבד שלהם U14S שנקנה כחלק ממחשב שלם שהורכב על מעבד אינטל E8400. לאחרונה קניתי מחשב חדש עם מעבד חדש AM5 ושמתי לב שנוקטואה כחלק מהשירות שלהם נותנים בחינם קיט התאמה למעבדים חדשים יותר במידה ובעתיד משדרגים: https://noctua.at/en/support/mounting-and-upgrade-kits אז פשוט מילאתי את הטופס הבא: https://noctua.at/en/amd-am5-mounting-kit-order-form הם רוצים צילום של קבלה של המאוורר המקורי (אבל למי יש קבלה מלפני 16 שנה?!) או צילום של המאורר ביחד עם דף נייר עם שבו כתוב שמי ותאריך עדכני + קבלה על הלוח אם החדש. זאת התמונה ששלחתי: https://postimg.cc/1nKptdVX ואחרי יומיים הם שלחו לי את הערכה בלי תשלום בכלל. כל הכבוד לנוקטואה, זה שירות!

• 0 תגובות
    • 394 צפיות
  22. אולי למשל למישהוא יש abit BH6 שהוא מוכן לתת לי בנדיבותו אם זה מיותר בישבילו????? פשוט אחים שלי אני רוצה לעשות אוורקלוק טוב למעבד הישן שלי (פנטיום 2 400 מגהרץ) וכבר השגתי מאורר טוב והכל אבל הלוח לא כלכך טוב לאוברקלוק ובגלל חוסר מתח למעבד לא עובד את ה 450 ב OC וגם לא הצלחתי למצוא שום מדריכים ל Vmod ללוח שלי תודה רבה לכל העוזרים ;D אולי עוד כמה ימים שאני יסדר קצת את המחשב הישן ויעשה מודינג למארז שלו אני יפרסם פה כמה תוצאות ותמונות !!!!!!! וגם בקרוב אני יפרסם תמונות של פרויקט הקירור הרצחני שלי ל geforce 2 GTS שלי!!!@

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  23. זה מה שראיתי http://www.bit-tech.net/article/73/ משהו יכול להסביר לי למה צריך את המעגל החשמלי הרי אפשר לחבר חשמל ללדים (עם נגדים כמובן) והם יעבדו 2. איזה חוט חיברו למאורר (זה שמעביר את האור)? בברכה, אבי שרם

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  24. מעוניין לקבל המלצה איזה גוף קירור יותר מומלץ למעבד +3200 socket 939 שיעבור OC חשוב לי קירור איכותי אבל גם קירור שלא מרעיש. ה - Termalright יעבוד עם מאוורר vantec thermoflow 92mm תודה

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  25. אני רוצה לקנות את זה :http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/superior_panel/superior_panel.htm זה פאנל שליטה שיש לו מלא פונקציות ואני מעוניין לקנות אותו...עכשיו יש לו חיבור RCA וחיבורי סאטא ומלא דברים...השאלה שלי היא הרי הכול מיתחבר ללוח בכבלים לא?! כלומר יש לי חיבור בלוח שמחברים אליו את הRCA ואת הSATA החיצוניים והכול?! הלוח המדובר הוא של אינטל DG965SS תודה מראש! מישהו?!

• 0 תגובות
    • 444 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.