אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
amd 64 3200+ epox8kda3j הספק הואantec truepower 430 זה ממש מוזר בביוס אני רואה שאני על 1.550 (בתצוגה של הפוסט אני על 1.59 אבל לא משנה) ובווינדוס זה מראה לי (באברסט ובcpuz) שאני על 3.0 VCORE ?! מה הולך פה? גם באברסט זה מראה לי שה12V שלי על 10 ושטויות כאלה מה שלא הגיוני כי אז כבר היה קורס לי המחשב ממזמן (המעבד בidle על 40 C קירור סטוק ככה שאין מצב שאני על 3 VCORE) מישהו יכול לעזור? אולי הבעיה בלוח ואני צריך להחזירו? גם בכלליות יש לי בעיה בOC לעבור את ה215 באס שממש לא אמור להיות לי newcastle adata vitesta 512X2 500mhz gf 8600 GT
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
כמה עולה מערכת קירור נורמלית למחשב (לא משהו גדול ומסובך מידי), וכמה באמת היא יכולה לעזור?
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים: מעבד: Intel Pentium 4 - 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 512K cache) לוח אם: Abit IC7-G - ?(875PE),DDR128b,H-Threding? זכרונות: A-DATA - 2* DDR 400 512MB כרטיס מסך: MSI - ?RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB? דיסק קשיח: WD 160GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA ספק כוח: Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC הסתבכתי עם דרייברים של הכרטיס מסך כמו שאתם יכולים לראות בת'רד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=87237.0 וכשהרצתי 3DMARK05 לקראת הסוף שמעתי צפצופים מוזרים ברמקולים כמו סירנות איטיות כאלה, כמה שניות לאחר שהתוכנה סיימה להריץ את הבדיקות שלה הציפצופים הסתיימו גם כן. כמו כן אין לי משחה תרמית בין המעבד להיטסינק אלא פד כזה שבא עם …
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הנה המפרט של המחשב שלי ורציתי לדעת אם החלקים שלו הם בעלי פוטנציאל גבוה לOC וכמו כן תגידו לי לאיזה רמות אפשר להגיע איתו.. Processor Model : Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz Speed : 2.41GHz Performance Rating : PR2652 (estimated) Type : Standard L2 On-board Cache : 512kB ECC Synchronous ATC (8-way sectored, 64 byte line size) Mainboard Bus(es) : ISA AGP PCI IMB USB i2c/SMBus MP Support : 1 CPU(s) MP APIC : Yes System BIOS : American Megatrends Inc. V1.0 Mainboard : MICRO-STAR INC. MS-6728 Total Memory : 255MB DDR-SDRAM Chipset 1 Model : Intel Corporation 82865G/PE/P, 82848P DRAM Controller / Host-Hub Interface Front Side Bus Speed : 4x 134MHz (536MHz data rate) Total Memory …
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום אבא שלי נוסע לארה"ב אז כמובן שחבל לשלוח אותו בלי מטלה אחת לפחות......... יש למישהו הצעות מה שווה שהוא יביא משם? חשבתי בכיוון של מערכת קירור מים..... השאלה היא האם יש סיכוי שהוא ייכנס לאיזה רשת ויידעו מה הוא רוצה או שעדיף כבר באינטרנט לקנות? יש למישהו רעיות אחרים? תודה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 417 צפיות
-
-
איך הקירור הזה לכרטיס מסך ? האם משפר יכולת OC של הכרטיס? - למישהו יש נסיון?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
מפרט: מעבד : AMD Athlon 64 3200 CPU Box מחיר 1080 לוח אם : Gigabyte GA-K8NS nForce3 250 עולה 581 זכרון : GEIL 512 PC3200 400MHz DDR X2 עולה 1090 הרד דיסק : WD SATA 120GB 8MB 7200 RPM עולה 542 כרטיס מסך :Leadtek WinFast A400 GT TDH GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB עולה 2690 מארז " ריידמקס + ספק כח 420 וואט מקורי עולה 390 ועוד כמה דברים.. לא ממש חשובים עכשיו.. עכשיו קודם כל איך עושים? דרך הביוס? והאם זה מומלץ? בלוח הנוכחי שלי(אינטל) אין אפשרות לOC .. עכשיו הקירור של הכרטיס של Leadtek טוב מספיק או שצריך אחד אחר? עוד הסבר יעזור לי מאוד תודה
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
האם thermalright xp-90 יחד עם vantec thermoflow יתנו ביצועים טובים על amd 64 3200 new castle.........??? על כמה מעלות בערך המעבד שלי אמור להיות יחד עם הקירור הזה? ומה אתם אומרים על הגוף קירור עצמו בכלליות? הוא טוב?
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
-
-
תראו עד אתמול המחשב שלי היה בטמפרטורות מאוד גבוהות לפני עשר דקות פתחתי תמארז שלי אחרי שנתיים שלא פתחתי אותו ופשוט ניקיתי תמארז ואת הפאן עכשיו אני השארתי תמארז שלי פתוח עשר דקות ופתחתי תמחשב והוספתי לזה מאוורר חיצוני משלי הוא במרחק עשר סניטמטר מהמארז מהחלק הפתוח עכשיו פתחתי תתוכנה Everest Home Edition וצילמתי תמונת מסך של הטמפרטורות שלי אני רוצה שתגידו לי האם הטמפרטורות הם בקנה מידה נכון ואם הם לא בקנה מידה נכון מה לעשות כדי שהם יהיו בקנה מידה נכון
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום האם ניתן לצרוב Bios של Fx 5700 לכרטיס Fx 5700LE ??? האם יתקבל שיפור ביצועים ??? אם כן, איכן ניתן לאתר Bios של Fx 5700 ??? תודה מראש עודד
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
קצת אוף טופיק- צילומים אותם ביצע בעליו המאושר של G5 dual 2.5Mhz. לדבריו הרדיאטור מיוצר ע"י יצרן חלקי מכוניות המתמחה ברדיאטורים. פורסם ב xlr8yourmac. http://www.neoview.com/g5/
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
יש לי לוח אם שך אסוס P4P800 ומעהבד 2.6 מומהר ל3.1 וקצת... איך אני נועל את האפשרות הזאת בביוס.... ועוד שאלה ....איני מצליח למצוא דרך לעשות אוברקלוק דרך הביוס (למעבד!!!) יש לי רק את האפשרות האוטומאטית של הלוח שלי ... האוברקלוק מתחיל ב5% ונגמר ב30% ...כעת אני ב20%!!!.... תודה לכל העוזרים תומר בכר
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אזצ ככה אני בדיוק נימצא אצל חבר ומשום מה אני מצליח לעשות לו oc ככה יש לו את ה- rocklake 865 pe 2.8 512 k ככה משום מה בביוס שלו אין אפשרות לoc אז הלכתי ללוח ויש שם אפשרות של bios כל שהיא.. ואלה האפשרויות normal config ששמתי על האפשרות השנייה אז היווסף לי עוד אפשרות בביוס אבל עדיין אל הצלחתי לעשות oc בקיצור חברה מה הבעיה?? המעבד הלוח?? או שאולי המכפלות נעולות עם כן איך אני משחרר את זה בבלוח הזה.. תודההההה :lol: :lol:
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום אנשים. יש לי את האפשרות לבחור בין 2 מעבדי 3000+ 64BIT, שניהם מליבת ניוקאסטל. מכיוון שאינני מתמצא בסטפינגים עד כדי כך - חשבתי שאולי משיהו מכם יוכל לתת לי תשובה מי משניהם נחשב לשבוע טוב יותר ל OC. הנה הסטפינג של שניהם: ADA3000AEP4AP CAAOC 0350VPMW ADA3000AEP4AX CBAEC 0430VPMW אם משיהו מכיר פורום OC מקצועי בחו"ל - אשמח אם תרשמו את הלינק פה.
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
המאוורר ב GEFORCE 4 שלי הפסיק להסתובב, היכן ניתן להשיג אחד חדש וכמה זה עולה?
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
יש לו פונקציה למצוא באופן אוטומטי את המקסימום שאפשר להגיע אליו בלי ארטיפקטים... מישהו ניסה את זה ? זה באמת עובד ? זה לא מסוכן ?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
-
שלום, בניתי מחשב לסלון (מבוסס על XP MEDIA CENTER EDITION 2005) שמכיל: ABIT NF7 V2 AMD BARTON 2500+ 256MB ram geforce mx440 tv tuner HD - Segate 120gb ספק כח HEC300 ART על המעבד יש ZALMAN 600CU שמכוון ל 1800 RPM ועוד FAN של THERMATAKE שקט. הבעייה שלי היא שהיות שהטמפרטורה של המעבד 55 מעלות (הלוח אם בסביבות 38) הספק עולה מהר מאוד למהירות FAN גבוהה ומרעיש בצורה יוצאת דופן.. לגבי המעבד והלוח אם אני מבין שאין ברירה והפשרה של מהירות FAN נמוכה היא טמפרטורות גבוהות יחסית - השאלה היא אם אני אחליף את הספק לכזה שיש לו FAN של 120 מ"מ או ספק של 400W האם זה ישנה והספק יעבוד בשקט יחסי ? האם יש ספקים שקטים מומלצים ? הבנתי שה HEC הוא ספק מעולה (ואכן הוא מאוד יציב...אני לא רואה בכלל מסכים כ…
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
היי אני חובב אינטל מושבע. אני מעוניין לעבור לAMD (לוח+מעבד+קירור) לצרכי "בדיקה" כולל OverClocking כמובן. על איזה מעבד חזק הייתם ממליצים(בדגש על:1.חזק2,.OC), על איזה לוח אם (למרות שראיתי שהרבה ממליצים על הEPOX), ואיזה קירור מומלץ (כאילו דהה?? AMD )? כל זאת כמובן בהנחה שאני לא צריך להחליף עוד חלקים עקב המעבר... בתודה מראש לכל המגיבים והעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק לאת'לון XP עם ליבת ת'ורוברד (T-BRED) והגעתי למהירות של 200 FSB על 8.5 מכפלה. זה נותן 1700MHZ למעבד, כשהסטוק הוא 1533.מתח - 1.525, אע"פ שASUS PC PROBE מראה לי 1.55 עכשיו, ברגע שאני מעביר מכפלה ל9 ומעלה, המחשב לא עולה. שמתי AGP FREQUENCY על 66, אבל לא מצאתי איפה הPCI. הקירור הוא VOLCANO 9 על המעבד, שני מאווררי 120 מ"מ אחד מכניס מקדימה אחד מוציא מאחורה ועוד SF2 מלמעלה שמוציא (על הכי נמוך כי הוא ממש רועש) המארז הוא HEC CI-6A19 עם ספק 475VD-T
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
טוב יש לי את הכרטיס מסך ואני לא יודע איך אני יכול לראות את הטמפרטורה של הכרטיס כי פעם ראיתי משהו כזה תוכלו לעזור לי??
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
כל בעלי GEFORCE FX5200 לא משנה של איזה חברה קנו קירור טוב כמו ICE BERQ4 ותאיצו. ניסיתי עם שלל החברות(PALIT ALBATRON GIGABYTE ASUS LEADTEC ABIT) השיפורים גבוהים תצאות אישיות 250 ליבה 266זכרון לפני אחרי 344ליבה 380 זכרון שיפור של 1500 נקודות ב-3DMARK 2001!!!!!!! ההביעו את דעותיכם עריכה: אני יודע שהכרטיס לא ביצועיסט בכלל אבל בכל זאת
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
עשיתי OC בעזרת ATI TOOL וזאת ההודעה שקיבלתי: (ראה תמונה) משיכת יתר של הזיכרון או להוריד מחדש את התוכנה? הנתונים הם: 413.10 לליבה ו 372.60 לזיכרון הקירור הוא VGA SILENCER var.3 + הקירור לזיכרון של זלמן תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
-
שלום שלום, המפרט שלי מופיע למטה. יש לי כמה שאלות בקשר לOC שאני רוצה לבצע: 1) שמתי לב כשאני עושה OC רציני למעבד (מ2000 ל2300 ומעלה...) אז כשאני נכנס למשקחים כבדים- כדוגמא FARCRY - אז הם מקרטעים מבחינה גרפית- ניסיתי להכניס עוד מתח למעבד, לא עזר, ניסיתי לשים את התזמונים של הזכרון למהירות סטוק, לא עזר, עדיין מקרטע- ובדקתי שזה לא קשור לכ.מסך- כי כשהמעבד לא מומהר אז הכל עובד חלק. מה הפתרון? 2) שמתי לב שהגבול שאני מגיע לOC של הכ.מסך הוא ממש קטן (אני מגיע לאיזה 435 לליבה ו480 לזכרונות) , מעבר לזה במשחקים כבדים הארטיפקטים מתחילים לחגוג. השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות כדי לעבור את המחסום, הבנתי שאין טעם לעלות FSB לחריץ הAGP- אבל אולי לעלות מתח לAGP? ואם לא- מה אני יכול לעשות? (וזא…
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-