עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום, לכבוד הקיץ ,צריך לקנות עוד מאורר. כיום יש לי מארז סגיטה (הראשון לא החדש) עם שלושה מאוררים (אחד 120 מכניס מקדימה,80\90 מהדלת ועוד אחד מוציא מאחורה..כמובן שיש על המעבד AC 64) בכל אופן,הטמפ' הממוצעות הם בין 35-40 ואני חייב מאורר נוסף. חשבתי לשים אותו מתחת לכרטיס מסך. זה כדאי? יש מקום יותר יעיל? (בלי לקדוח חורים.) בכל אופן אני צריך המצלמה למאורר (120) בין 50-60 ש"ח שיעשה את העבודה (ובשקט) . תודה רבה ! נ.ב - זה כבר מוגזם. הלוח אם מגיע ל-47 מעלות לפי אוורסט ! החוטים במארז מסודרים וסירקולוציה נורמאלית לגמרה.

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  2. Started by YRP99,

אני לא רואה אותה מופיעה ב EVEREST ב RIVATUNER גם אין לי בכלל אפשרויות, כאילו לא התקנתי דרייבר. התקנתי את כל הדרייברים מהאתר של ATI... מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  3. Started by guy_b,

יש לי זכרונות PQI 800 TURBO והתזמונים שלהם הם 5.5.5.15 .רציתי לדעת איזה תזמונים לתת להם בBIOS באופן ידני שהם יעזרו לי לסחוט מהם עוד מהירות כרגע הכי הרבה שהצלחתי הוא להגיע ל 910 MH .

• 0 תגובות
    • 417 צפיות
  4. שלום לכולם! אני מתכנן OC לכרטיס מסך אבל לפני זה אני רוצה לראות שאני יודע איך לשנות עוצמת קירור של הכרטיס מסך צרפתי תמונה לשלב שבו הגעתי שאני רוצה לשנות את העוצמת המאורר איפה אני משנה ל80 אחוז או יותר??? אשמח לעזרה ולהסבר בשלבים תודה לכם [attachment deleted by admin]

5. העיניין הוא כזה הייתי רוצה לשלוט במאווררי המארז מאחר והם נורא איטיים 460 - 1020 סיבובים אני מנתר זאת עם UGURU ושם ניראה שהם כל הזמן משתנים ואינם קבועים דבר שהוא לא טוב לי, הייתי רוצה המלצה על תוכנה שתוכל לשלוט בהם. הערה ב- ARURORA 570 המאווררים אינם מופרדים אלא כולם מחוברים לאותו המחבר (3 פינים) ולכן אני רואה את שינויי המהירות בצורה כזו.

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  6. Started by ras81,

שלום אבא שלי נוסע לארה"ב אז כמובן שחבל לשלוח אותו בלי מטלה אחת לפחות......... יש למישהו הצעות מה שווה שהוא יביא משם? חשבתי בכיוון של מערכת קירור מים..... השאלה היא האם יש סיכוי שהוא ייכנס לאיזה רשת ויידעו מה הוא רוצה או שעדיף כבר באינטרנט לקנות? יש למישהו רעיות אחרים? תודה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  7. אין לי שום רקע בנושא, אני פעם ראשונה אעשה, ואין לי מושג מאיפה להתחיל, מה עושים, במה נוגעים וכו' המפרט מצורף בצד. כיצד אני ממהיר את החלקי מחשב, אשמח למדריך פשוט בעברית, לא חייב. כיצד אני מתחיל בכלל? איך אני יודע עם הטמפ' טובה? האם לכל מעבד\כרטיס מסך\לוח אם יש מדריך שונה?

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  8. Started by aragon,

?

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  9. שלום! לא ממזמן רכשתי לוח DFI NF3 754 וזיכרונות Adata Vitesta ddr500 את רוב הפיצורים בביוס של הלוח אני מבין אבל במקצה נרחב כל כך של תזמוני זכרון מעולם לא נפגשתי תהייתי אם תוכלו לעזור לי לעשות סדר בבלגאן ולהסביר לי מה זה כל דבר (אני רגיל ללוחות הפשוטים שנותנים לך את כל ארבעת התיזמונים בטור עם ערכים לשנות וזהו, כאן יש בערך 10!) הנה לכם רשימת המשתנים שיש : dram frequency set (mhz) Command Per clock(cpc) cas latency contral (tcl) ras# to cas# delay (trcd) min ras# active time(tras) row precharge time(trp) row cycle time (trc) row refresh cyc time (trfc) row to row delay (trrd) write recovery time(twr) read to write delay (trwt) refresh period (tref) write c…

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  10. Started by perrikus,

קניתי מאוורר 120 מ"מ ומחובר אליו חוט עם סנסור, השאלה שלי זה איך אני יודע מהי הטמפרטורה שהוא מודד? כי ראיתי בספר של לוח האם שלי (NF7-S) שאחד משלושת הפינים של חיבור המאוורר למארז הוא של הסנסור.

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  11. אוקי כולם קצר ולענין 500 שקל עכשיו יש לי מארז גנרי midi atx שלא נראה לי שביג טיפון או 9500 יכנסו אליו וגם מפחיד ואתו לשים חצי קילו על המעבד עכשיו יש לי סוקט 754 מעבד אתלון 64 קיצר אני צריך בשבילו קרור שיכנס למארז midi atx או שאני צריך קרור בשבילו ומארז חדש מה אתם ממליצים ?

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  12. Started by elad76,

קראתי סקירה של כרטיס המסך 1900GT שכשהם עשו OC השתפר להם הכרטיס ב20% אבל הם העלו מתח.. רציתי לדעת איך מעלים מתח לכרטיס והאם זה נחוץ..

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  13. Started by taotao,

מאמרים האמת על קריאת הטמפ' הדיגיטלית במעבדי Core2Duo טמפרטורות ואמצעי קירור מומלצים (גם רלוונטי למערכות ישנות יותר) הדרך הטובה ביותר למריחת משחה מדריכים מדריך סירקולציה ומערכות קירור מדריך מצולם להחלפת המשחה במעבדי IVY ו-HASWLL מדריך למאווררים (סוגי מייסבים ועוד) המדריך לקירור מים סגולות התוכנה SpeedFan + שליטה במאווררים מדריך לתוכנת ה-OCCT (אופן השימוש וסוגי מבחנים). ביקורות מוצרים של משתמשי הפורום Accelero XTREME GTX 280 Prolimatech Megahalems Thermalright TRad 2

• 0 תגובות
    • 141.6k צפיות
  14. Started by AgentZ,

אהלן חברים , קצת מפדח אבל הגעתי למכשול , קיבלתי היום את הEnermax Apollish שלי ואני לא מצליח לחבר את הברגים המבודדים (מגומי נראה לי) , אני לא מצליח להכניס אותו עד הרווח המיועד לו עם הבליטה , זה נראה ככה : http://www.enermax.co.uk/fileadmin/enermax/content/produkte/fans/apollish/pic_5.gif מצטער על השאלה האידיוטית ( ) אבל עזרה תתקבל בברכה ;D

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  15. Started by jhracham,

היי הזמנתי את הכרטיס הזה מסיפלטק והוא יגיע אלי יום שישי ושמעתי שהוא טוב לאוברקלואק רציתי לדעת כמה אני בערך יגיע בלי להוסיף קירור נוסף אני רוצה להגיע ל 300/650 שזה המהירות של TI4600 האם אני אצליח בלי קירור נוסף ואם לא על איזה קירור אתם ממליצים לי להוסיף?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  16. Started by Ashand,

יש לי את ה-ASUS A8JS מעבד:T5600 1.8GHZ זכרון : 2GB 667HZ כרטיס מסך: GF GO 7700 512MB DEDICATED! לכמה אני יכול להעלות את המעבד? כרטיס מסך? אם אפשר לעשות פה OC....

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  17. אני בוהנ כמה מחשבים מה הVCORE הכי גבוה שהמעבידם הבאים יעמדו בוא בלי להינזק בצורה משמעותית המעבדים E4500 E6600 Q6600 כולם על לוחות P35 של גיגהבייט

• 0 תגובות
    • 411 צפיות
  18. Started by X-BLADE,

עם איזה תוכנה עושים OC לזכרונות? חיפשתי בבאיוס אבל לא מצאתי שם שום דבר שקשור לזכרונו רק למעבד... ותביאו לינק ישיר בבקשה... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 427 צפיות
  19. שלום, מכיוון שאולי אני מוותר על מודינג (גם יותר כסך ממה שחשבתי וגם במילא הדלת צמודה לקיר (לא צמודה ממש אבל הבנתם..) ולא יראו את זה..) אז אמרתי שאני רק יוסיף מאוורר 120mm למארז שלי (HEC6A12) עם חיבור לספק כוח.. אשמח אם תמליצו לי על מאוורר 120mm חזק כמה שיותר ושקט מאוד...(עם חיבור לספק כח) (לא איכפת לי מואר או לא מואר.. כמובן שאני מעדיף מואר כי אין לי בכלל תאורה בתוך המארז אבל מצד שני במילא לא רואים אותה מבחוץ כמעט כי אין לי חלון חחח) וגם איפה הכי כדי לשים אותו במארז כדי שיקרר את החלקים במחשב הכי טוב.. (יש לי מקום למאוורר מהקדימה-למטה של המארז ל-120mm אני יודע וגם יש לי אחד מאחורה למעלה ניראה לי... מישהו יודע כמה מאווררים אני יכול לחבר ל-HEC 6A12 ובאיזה גדלים? קראתי שאני יכ…

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  20. Started by Wizard Of Oz,

איך ה- THERMALTAKE DRAGON ORB 3 ??? אם יש לכם להציע משהו יותר טוב תציעו אבל שלא יהיה יקר

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  21. Started by pc student,

חברה אני היום הצלחתי להגיע למהירות של 2000 מגה הרץ עם המעבד שלי הבנצ'מרק נערך בsandra והמעבד היה במקום השני אחרי מעבד athlon xp 3000+ אבל היתי חייב להוריד את מהירות הזכרונות לddr266 השאלה שלי לאיזה מעבד pentium 4 המעבד שלי נחשב?

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  22. היי, יש לי לוח IS7-E ויש עליו 5 מקומות לחבור מאווררים. מאוורר הCPU ומאוורר הNB הסטנדרטיים ועוד 3 חיבורים בשם: SYSFAN1 AUXFAN1 AUXFAN2 הבעיה היא שאני לא מוצא דרך לראות את הסלד של שני האחרונים. לא בביוס, לא בתוכנה שאביט סיפקה עם הלוח וגם לא בSPEEDFAN4.13 (ששם מופיעים 5 מאווררים אבל על 2 האחרונים כתוב 0 RPM.....) למישהו הפיתרון?

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  23. Started by Bah_gots_pIII_450,

אני חושב שאחד מחיבורי הSystem Fan על הלוח שלי מספק זרם נמוך מדי למאוורר במארז. המאוורר אמור לעבוד על 1000RPM כאשר בפועל הוא 0, עד שאני נותן לו דחיפה קטנה ואז הוא מתייצב על700. ניסיתי עם מאוורר שונה והתוצאה היתה זהה. הלוח הוא Gigabyte-P35-DS3. האם יש איזו הגדרה שאני צריך לעשות בBIOS?, אחרי הכל System Fan אחר עובד כשורה (החיבור שעובד כשורה הוא 3 פינים, זה שלא 4, אבל מחובר אליו מאוורר של 3) כמו כן, גם יש לי מאוורר למעבד שאמור לעבוד ב900-2500RPM אבל עבד בהתחלה על 600. כיוונתי את ההגדרה של Smart fan control mode לPWM במקום Voltage והוא קפץ ל1200. עוד לא בדקתי אם הוא עולה יותר מזה במצב PWM אבל אני יודע שבDisabled הוא מגיע ל2500. האם זה קשור אחד לשני? אני עושה משהו לא בסדר או ש…

24. יש לי HD של WD) 20 GB) מלפני שנה וחצי אז הבעייה הי כאשר אני עושה OC לא גדול (XP 1600~XP1700) אז הוא רושם לי שיש לי בעייה בחלק מהקבצים(במסך כחול),כל פעם קובץ אחר אחרי שאני עושה איתחול אז זה מיסתדר. אבל אחרי שהמחשב כבוי הרבה זמן ואני מפעיל אותו אז הוא עושה לי את הבעיה הזו בבקשה תעזרו לי עריכה:יש לי כרגע WIN XP אבל זה גם ב 2000 קורה

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  25. הטמפרטורות של הCORE2 6400 שלי הם משהו כמו 50 באידל עם קירור סטוק. כדאי להחליף קירור למעבד ? כדאי לשים מאוור בצד ?(יש לי אחד מאחורה ) ? איזה מאורר לקנות ? הטמפ' של הכרטיס מסך 7900GT XFX היא 50 באידל.. כדאי להחליף לו גם קירור.. ?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.