עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. הנה ההפתעה אני מדבר על חומר טרמי של זלמן מול spize (הסינק שבא עם המעבד שלי)

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  2. שלום לכולם. xp1700 האם הוא טוב ל-OC ואיך אני יודע שמביאים לי סטפטינג טוב ל-OC? מה שיש זה dut3c jiuhb 0303

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  3. Started by romany2005,

שלום יש לי מעבד 1.7 גיגהרץ סוקט 423 עכשיו שברתי בטעות את התפסניות של המאוורר של המעבד אהמ שמעתי שזה קורה לפעמים, עכשיו איפה אני משיג תפסניות עם או בלי מאוורר תואם לסוקט 423? וכמה מאווררים צריך בשביל לשמור על טמפטורה מינימלית של המחשב? תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  4. המערכת מיועדת ל-OC כמובן. אני הולך להזמין את זה - איך הם ל-OC ? המערכת כוללת בין השאר : E6600 ASUS P5B DELUXE SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 ULTRA 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-4-4-4-12 ENERMAX 500W LIBERTY ומעכרת קירור מים כמובן שהזמנתי מחו"ל

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  5. מה ההבדל בין משחה טרמית זהב לרגיל?

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  6. המארז המקורי הגיע עם מאוורר צידי שזורק אוויר לכיוון הלוח אם. הייתי חייב להוציא אותו כי בלתי ניתן להרכיב גופי קירור גדולים דוגמת NH-D15. כפיצוי על איבוד זרימת האוויר וגם למטרת עבודה שקטה כל המאווררים במארז הוחלפו לנוקטואות אבל המאוורר המקורי של הכלוב דיסקים בלתי ניתן להחלפה הוא והכלוב זה יחידה אחת. מה גם שהאוויר שהוא מכניס עובר דרך הדיסקים ככה שזה לא הכי אופטימלי. הלוח שולט לבד במאווררים ושהמצב מתחמם הוא מגביר אותם ואז הרעש עבודה שלו קצת הורס את כל העניין של עבודה שקטה לעומת הנוקטואות שכמעט ולא ניתן לשמוע. חוץ מזה גם רציתי לשפר קצת את הזרימה במארז כי כרגע יש רק מאוורר אחד שמכניס אוויר קר מלמטה וכל השאר מוציאים 3 מלמעלה ואחד מאחורה. עלו לי כמה רעיונ…

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  7. שלום יש לי מעבד Northwood 2.4b 533 עם קירור spark 7 לוח Msi 865PE neo2-p כרטיס מסך readon 9800 pro 410@709 וזיכרון 1GB 333 CL 2.5 של חברה לא ברורה בשני סטיקים של 512 אני מנסה לעשות אוברקלוק אבל המחשב לא יציב מעל FSB של 147 MEMTEST86 נופל ישר אני חושב לקנות זיכרון אחר pc4000 או pc3700 שווה להשקיע בחברה טובה (OCZ או CORSAIR) ?? או לקנות של a-data מ KSP או אולי אני צריך להחליף משהו אחר ??

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  8. Started by t-macc,

האלן קניתי את הפוסידון של גיגה בייט והמאוררים שלו עושים טובה שהם מסתובבים,עכשיו און שאפשר להגביר את הסיבובים או פשוט לקנות שתי מאוררים חדשים מה אתם אומרים ? תודה.

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  9. Started by shovel_xxx,

טוב ככה עשיתי OC רק עד ל 8 - 10 % מה 1.8 GHZ ל 1.9 GHZ ואח"כ כששחקתי FEAR COMBAT הוא יוצא כל איזה 10 - 15 דקות וגם לפעמים הוא קורס ( מסך כחול ) זה לא נירא לי הגיוני ביכלל הטמפ למה המעמץ היא על 36 מישהו יכול לעזור לי ?? אני עושה OC אם תוכנה בשם CLOCKGEN יש לי DDR 400 1GB NFORCE 4-x4 GIGABYTE קירור BIG TYPHOON

• 0 תגובות
    • 389 צפיות
  10. אז ככה קניתי טוניק ואני לא יודע העם המאוורר שמגיע איתו טוב אז רציתי לדעת העם הוא טוב ובנוסף לזה איך המאוורים של חברת Scythe ואיזה מהם טוב יותר ובכללי איזה מאוורר הכי טוב בארץ? בשביל הטוניק

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  11. Started by manganga7,

שלום. יש לי כמה שאלות והן 1-עד כמה רחוק אני יוכל להגיע עם המעבד AMD athlon64 AM2 3800Mhz Winsdor עם קירור סטוק, (לוח האם שלי הוא MSI K9N NEO nFORCE550)?. 2-איזה גוף קירור מומלץ לי לקנות למעבד שלי כדי להגיע ל-OC יותר גדול (משהוא לא יותר מידי מפואר ויקר אבל משהוא טוב ויעיל שאיתו אני אוכל לעשות אוברקלוק חביב. משהוא באיזה 200 שקל ואם זה שווה אז אני מוכן להוסיף עוד 50 שקל)? תודה מראש על העזרה. מישהוא??? עבר כבר הרבה זמן ולא עונים לי

• 0 תגובות
    • 420 צפיות
  12. Started by giloman,

ש לי מחשב ישן +AMD ATHLON 1800 אני רוצה לעשות לו אובקלוקינג ואני בערך מבין איך אבל את הספר שיש בישביל האובקלוקינג הוא באנגלית קשה ואני לא מבין...... אני יודע שצריך להעלות את הFSB דרך הביוס............ אני לא מבין א-מה לעשות עם המטח של המעבד בביוס? ב- אמרו לי שכשמעלים את הבאס משהו קורה לזיכרונות.. מזה ואיך אני עוקף את זה ??? ג- איזה גוף קירור בעזרת אויר כדאי לי לקנות בישביל ה OC EXTREAM VOLCANO 12 יהיה בסדר ....... תודה על העזרה אתם אחלה אתר ואני חדש פה .........

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  13. Started by BigO,

שלום כרגע גיליתי, (בעזרת תוכנת HWinfo), שה- Auxiliray במחשב שלי ב- 60 מעלות. מה זה Auxiliray, ואיכן ניתן למצא אותו על מנת לקרר אותו.. עודד

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  14. Started by THE_COMMANDER,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general&action=display&num=1002825372&start=0]חומרה[/link] על ידי KoM

15. Started by Quickly,

שלום. יש לי asus x800xl אני די מרוצה ממנו אבל בכל זאת אני מעוניין לעשות לו אובר קלוק יש לי קירור סטוק ורציתי לדעת איזה קירור אני צריך בשביל לעשות לו אובר קלוק נכון לעכשיו או עומד על 51 מעלות במנוחה ד"א אני רוצה לעשות לו אוברקלוק יציב שישאר תמיד ולא רק בשביל התוצאה נכון לעכשיו אני עומד על 5200 בטרי די מארק בלי כלום האם יש לכרטיס הזה פונטציאל טוב ל oc? והאם אפשר לעשות את זה דרך הביוס לדוגמא שתמיד שאני עושה ריסטרט או משהו הכרטיס יהיה באוברקלוק ונראה לי שאני ילך על זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4041 איך הוא לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  16. Started by adlanm,

Corsair TWINX 512 3200C2 או Corsair CMX 512 3200C2

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  17. Started by brk2k,

רציתי לדעת איזה זיכרונות מומלצים אם הייתי רוצה לעשות אובר קלוק כזה FSB : 133@225 אבל עם תזמונים נמוכים משהו כמו 2-3-3-7 ההתלבטות שלי היא בין - ocz 3500 el platinum corsair 3200 LL מה אתם אומרים? תודה על התשובות!

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  18. Started by SweeT_EviL,

אני מניח שהכותרת אומרת הכל (עדין לא הורדתי אותם) אה והבדיקת ארטיפקטים טובה גם לכרטיסי NVIDIA נכון?(אין סיבה שלא)

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  19. ולמעבד Pentium®4 2.80GHz

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  20. Started by Elrond,

בעבר כתבתי פה (תחילת הקיץ) שהתחיל לי חימום יתר ב- system zone 2, אז אף אחד לא הצליח להגיד לי איפה זה. :-X :-X כדי להזכיר יש לי בורד של INTEL - 850GB , התוכנה שמודדת את הטמפ' היא Active monitor גרסה 1.17 של אינטל. טוב אז לענייננו, בזמן האחרון הטמפ' עברה גבול נוסף והגיעה ל-53 מעלות בערך (כשהדיפולט הכי גבוה הוא 50). זה קרה בזמן ששמתי משחקים גרפיים כבדים יחסית כמו Morrowind, הפעם הרגשתי את זה על בשרי כשאני מתחיל להזיע כשאני משתשמש במחשב. כשמששתי את המארז גיליתי את החלק החם, החלק היה באזור הספק כוח וטיפה יותר למטה (איזור המעבד והכרטיס מסך - נרגעתי לפחות שזה לא הזיכרון). הכרטיס מסך שלי הוא Geforce 2 - mx200 וכבר אמרו לי שיכול להיות שהוא גורם את הבעיות. אז השאלה שלי פה היא מה…

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  21. Started by Guarding angel,

http://translate.google.com/translate?sourceid=navclient&hl=en&u=http%3a%2f%2fwww%2eoverclockers%2ecl%2fforos%2findex%2ephp%3fs%3d8666ffa213a27892dc9c77fa7a56b6b4%26showtopic%3d226752 נחמד מאוד למעבד LOW END ללא העלאת מתחים 8)

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  22. Started by seladlev,

שלום חברים אני חדש מאוד מאוד בעסק האוברקלוק רציתי לדעת אם אפשרי (ואם כן אז איך) אני ממהיר את המחשב הבא: amd am2 6000+ motherboard MSI K9N NEO V3 FULL ATX קירור : spire

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  23. שלום לכולם כדי לזהות מה היא כל טמפ' בתוכנה SpeedFan עשיתי מה שאנשים מציעים ובדקתי בתוכנה של לוח האם (MSI). בלוח האם יש שתי טמפ' מעבד וSYS מה זה ה SYS הזה. בכל מקרה יש הפרש בין SPEEDFAN לתוכנה של MSI למי להאמין? בתוכנה אחרת היה רשום אותה טמפ' למעבד אבל ה SYS שהיה רשום שם היה 9 מעלות ולא ארבעים פלוס. אם מישהו יודע מה זה ה SYS הזה ואיזה עוד טמפ' יש למחשב ( מה יכול להיות 9 מעלות ומה 40+ חוץ מהארד דיסק). נ.ב. SPEEDFAN מראה גם את ה 9 מעלות גם את מה שהבנתי שזה של המעבד וגם את 40+. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 393 צפיות
  24. המפרט שלי: AMD 4200*2 Toledo(512KB*2 Cache) 2.2GHz (s939) Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Asus 6600gt WD 160GB. Seagate 320GB Pioneer 212BK Hec 6AG1 + 400TRT Dell 2007WFP מעוניין להעלות כ- 200-400MHZ על מנת שהמעבד לא יהווה צוואר בקבוק לHD4870 שבכוונתי לקנות בהמשך. לא מעוניין להגיע למצב בו אני מעלה מתחים למעבד או לזכרונות. אם אעלה את הבאס ב 20-40MHZ זה יעשה את העבודה? האם הזכרונות יעמדו בזה? איזה קירור מומלץ למעבד בתקציב של כ-100 שח? תודה.

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  25. Started by Zvuv,

Hi ! I got a TT SF2 blue and ended up not using the supplied thermal sensor. Well thinking about the many uses i could do with this i checked the manual and caught up with the PWRTMP1 connector. Plugged it in, set it up in MBM as ASUS3 and vaulaa extra thermal sensor for that GPU/NB :dance: I checked it up against reading from thermal diode on CPU - and dead on accurate. BTW if this is old news, please ignore/flame/spam ;D

• 0 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.