אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם המחשב שלי עושה המון רעש ונראה לי שזה בגלל שהכרטיס מסך מתחמם או משהו הוא מגיע לאיזה 70 מעלות תמונה: http://img14.imageshack.us/my.php?image=27929495.jpg מה אפשר לעשות? תודה
-
- 12 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה רצינית אני חושב שלכרטיס מסך שלי אין מאוורר [אם צריך תמונה אני ייתן] המעבד שלי AMD Sempron הוא על 44 C בממוצע והכרטיס מסך על 71 ממוצע כשאני משחק במשחק [דאא] הטמפרטורה מגיע ל78 ואפילו ל82 מה לעשות?! יש לכם המלצה למאוורר שמתאים ויקרר אותו טוב? בזול.. תודה
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה למאוורר/גוף קירור למעבד phenom x4 955 (על לוח של gigabyte-790xt-usb). ה-catch הוא שאני מחפש משהו שלא ישב על התושבת הסטנדרטית שמגיעה עם הלוח, כי נשבר לי ה backplate. בקיצור, אני מחפש משהו שמגיע עם backplate משלו ושלא יהיה משהו מפלצתי כמו ה mugen - ועדיף שיהיה שקט ככל האפשר יש חיה כזו? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אהלן, קניתי היום בהמלצת הפורום שילוש חדש+ספק המפרט נמצא בצד, אני עושה בדיקות ממאמץ, ומהר מאוד הלוח מגיע ל60מעלות ומתחיל להתריע לי(הרמקול במחשב מתחיל לצפצף), כן אני יודע שאני יכול להעלות את זה ל90 מעלות גם, השאלה אם 60-65מעלות ללוח האם זה סביר? והאם למעבד 55מעלות זה סביר? כי קנית היום 5 מחשבים שמבוססים על השילוש הזה, והם הולכים לחברים ומשפחה, ואני לא רוצה שיתחילו לעשות לי בעיות בזמן העבודה. עדכון-ביטלתי את ההתראה הלוח מגיע ל69מעלות!! והמעבד מגיע ל62מעלות, האם זה תקין? אריאל
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
גם כשעדכנתי את הדרייבר ל ati ctalyst 10.9 פשוט בתוכנה של ati אני יכול לעלות מקסימום 850 על 830 .שזה ממש קצת .תראו בתמונה והתוכנה river tuner רושם לי שהוא לא מזהה את הדרייבר ומומלץ לי לעדכן את ה river tuner והרי יש לי את שניהם בגירסה הכי חדשה .ואחרי זה הוא לא מזהה לי את האוברקלוק בתוכנה תראו בתמונה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
DUAL CORE E6600 3.08GHZ 2X2GB DDR2 Samsung Asus P5B ATI HD4770 512MB Windows 7 64bit DELL 2209WA האמת שחיפשתי לעשות OC ככה בקטנה, ולראות אם רואים איזה הבדל מסויים (כי גם המעבד קצת מפריע) אני בלי קירור או איזה משהו מיוחד, אז אמרתי נלך על המינימום. הבנתי שדרך הדריבר של הכ.מסך יש שם ATI Overdrive, ויש שם אפשרות להעלות את ה-Gpu Clock, Memory Clock במקור זה נמצא על: gpu clock: 750MHZ memory clock: 800MHZ המקסימום שאפשר דרך התוכנה והעלתי זה 750 -> 830 800-> 850 כמה זה שינוי "משמעותי?" יש גם אפשרות לשנות את ה-"MANUAL FAN CONTROL" אבל לא נגעתי בזה, כי אני לא ממש יודע אם יש צורך. (תקנו אותי) אני מניח שצריך להריץ GPU OCCT למרות שזה לא שינוי מאוד גדול, לגבי ההגדרות ב-OCCT, עדי…
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
איזה קירור עדיף למעבד i5 760? בעיקרון חשבתי על 4 פתרונות אפשריים: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=103 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1195 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=247 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1378 או שאולי יש אפשרות אחרת בטווח מחירים זהה?
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני בונה מפרט למחשב HTPC, ככל הנראה במארז Antec NSK2480. מכיוון שהוא ישב בסלון וידלוק כל הזמן חשוב לי שיהיה שקט. לגבי ביצועי קרור - המחשב לא אמור לעבוד מאד קשה, ולא יהיה OC, כך שלא דרוש קרור מפלצתי. בהתחלה הלכתי על מפרט אינטל וקצת חיפוש הביא אותי ל- Scythe Big Shuriken, שמתאים גם ל- AMD ועולה 150 ש"ח. לפי הסקירה כאן: http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=2425&page=1 הוא אמור להיות שקט וקריר, אם כי לא נוח להתקנה. בעקבות דיון בפורום מפרטים התחלתי לשקול מפרט AMD שהוצע לי. הפרש המחיר למערכת שתענה על הדרישות שלי לא מאד גדול, וחלק לא מבוטל ממנו הוא חסכון של 100 ש"ח על קרור המעבד ושימוש ב- Alpine 64, שמתאים רק ל- AMD. לפי טבלא מאותה סקירה שקישרתי למעלה (קישור י…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד E6300 ו Alpine 11 Pro Rev.2? יהיה שקט? מאפשר לבצע OC בקטנה? תודה לכל המגיבים
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אז לא מזמן התלוננתי פה על טמפטורה גבוהה במעבד, אבל הצלחתי לסדר את זה ממש יופי ועכשיו נדיר שהוא עובר את ה- 60 מעלות במאמץ. עכשיו אני פוחד לגבי הכרטיס מסך 0_0, מדובר על Shppire HD5770 הגרסה חדשה יותר (יש 2 גרסאות כאלה שאחת יותר חדשה או משהו), אחרי משחק ארוך במיוחד (כמה שעות טובות) בסטארקראפט 2, זה הגיע ל-90 מעלות אומנם אני לא יודע כמה זמן זה נשאר על 90 מעלות כי שיצאתי זה היה בסביבות ה- 70 אבל המקסימום שנמדד היה 90 שאני יודע שזה מוגזם לגמרי לכרטיס מסך כזה. ב- idle זה בדר"כ 49-53, מחיפוש בפורומים אני רואה רק שבחות של אנשים על הכרטיס מסך הזה דווקא מהבחינה הזאת. שזה במנוחה רק 27-30 מעלות וזה לא עובר את ה-80 וכו' אז מצבי רע מאוד לגבי זה. בעיקרון אני יודע שאי אפשר יותר מידי לעזור…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. סיימתי להרכיב את המחשב שלי סוף סוף ועכשיו אני רוצה מכם בבקשה חוות דעת. יש לי מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 שהרכבתי עליו קירור של Zalman CNPS9300 AT. אני רוצה בבקשה לדעת האם הטמפרטורה של המעבד שלי תקינה כאשר הוא בעומס של 100%. תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות קירור טוב ל-Q6600, אחרי שקירור הנוכחי שלי נהרס... חשבתי על Arctic Cooling Freezer - 7 או EXTREME, מה כדאי למעבד שכרגע ללא OC, אך ייתכן ובעתיד יהיה? אם יש המלצות לקירור טוב עד 250₪, אשמח לשמוע. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
לא יקר יחסית לרדיאטור מהגודל המקביל? איך הוא? מגביל זרימה?
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם, בצער רב המאוורר הקדמי במארז שבק חיים (המאוורר המקורי של Compucase), לכן ברצוני לקנות את ה-Slip Stream במהירות 1600RPM, אך רוב הזמן ארצה שיעבוד במהירות נמוכה יותר. השאלה היא האם ניתן לשלוט במהירות מאוורר זה דרך תוכנה או שחייב בקר חיצוני? תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אז ככה אני טס היום לארצות הברית ובזדמנות זו אני רוצה להתחדש לי במערכת קירור מים איכותית. אני לא מהמתפשרים אז אני מוכן להשקיע כמה כסף שנדרש. אני חדש בעסק הזה אשמח לעזרה בבחירת החלקים המארז שיש ברשותי הוא ה Coolermaster Haf X אני רוצה שני לופים עם רדיאטור משולש של 120 למעלה שיהיה מיועד לקרר crossfire של 5850 ועוד רדיאטור למעבד לא יודע איזה שאני ימקם אותו כנראה מאחורה שיעבדו על low rpm עם ביצועים גבוהיים הבנתי פחות או יות שהרדיאטורים (3*120) XSPC RX360 \ Thermochill PA120.3 הם המובלים בעניין בנוגע לכל השאר אין לי שמץ. תודה לעזורים
-
- 70 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
חברים, עבדתי עם המחשב שכתוב במפרט שלי עם אוברקלוקינג והכל עבד חלק במשך כשנתיים. גיליתי לפני איזה חודש שהמשחקים פשוט עובדים בצורה נוראית (פשוט זזים מאוד מאוד לאט), ניסיתי להוריד את האוברקלוק אך גם אז המשחקים עובדים בצרוה כמעט בלתי שחיקה. אנא עזרה אני עובד עצות מה ניתן לעשות??
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אביט עיין ניק. זיכרון 1G שני דיסקים קשיחים 80+240G ומעבד פנטיום 4 הבעיה היא שהוא מגיע בקלות ל80C במשחק של ג'אזז הארנב למשל הוא מגיע לשמונים והמחשב עושה לי חור בראש עם הצפצופים אבל אני רוצה לפטור את הבעיה של החום כי הבנתי שזה לא הכי בריא למעבד. כבר החלפתי משחה טרמית יש לי מאוורר על המארז חדש המעבד נראה בערך ככה: :pissed: :pissed: ... עוד יש לציין שניקיתי אותו מאבק ממש ממש טוב וכן שהוא כבר בן כמעט שש. העזרה שאני מבקש זה בקשר לקירור. לפני החלפת המשחה והניקוי הוא לפעמים צפצף שהוא מגיע ל90C
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה בסופו של יום קניתי את ה gigabyte gtx 460 1 gb oc כרטיס חזק ביותר שקט ביותר וקפוא ביותר... ועכשיו למרות שהוא בא עם oc קל מהמפעל החלטתי שאני רוצה לראות עד כמה הוא יכול להגיע בינתיים בלי העלאת מתחים אז רציתי לבקש עזרה. עכשיו אני יודע להעלות ולבדוק כל פעם פשוט בati היה רק זיכרונות וgpu clock ופה גם יש את הshader אז רציתי לדעת אם יש סדר של העלאה של הדברים \ שצריך להעלות אותם ביחד \או קודם וזה ואחר כך זה בקיצור נראה לי שהבנתם תודה על העזרה...
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני פשוט סובל כאשר אני מדליק את המחשב הגדול, הוא עומד מתחת לשולחן וכאשר אני עובד איתו החום שיוצא מתחת לשולחן פשוט מבשל אותי. כבר חשבתי על לבנות תעלה לחלון שתוציא לשם את כל החום אבל זה לא אסטטי במיוחד. לשבת עם מזגן כל הזמן גם לא פתרון מבחינתי. למזלי רוב הזמן אני עובד עם השרת הורדות שיש לו מפרט בסיסי ביותר שאני לא מרגיש שהוא עובד. מה אתם עושים? והאם אני היחיד שסובל מזה?
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש וחשבתי לעשות קצת OC. אקדים ואומר שעשיתי חיפוש בפורום ולא כל כך הבנתי מה לעשות! המפרט שלי- i5 760 2.8, Gigabyte GA-P55-USB3, 4gb ddr3 1333Mhz, AC FREEZER PRO יש לי את התוכנה easytune 6 ויש בה אפשרויות שונות ומגוונות. יש גם את האפשרויות המוכנות מראש, כלומר, שלושה מצבים שמסומנים בשלושה צבעים ירוק, צהוב, אדום. צירפתי קובץ כדי שתראו. מה ההמלצות? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המערכת קירור הזאת? קיבלתי ממנה רושם טוב בסרטונים ביוטיוב. אגב איפה אפשר להשיג מערכת כזאת באיזור הצפון?
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום הבאתי היום ספק חדש ss620w ואני לא מצליח לייצב את המעבד למעל 3.7ghz לא משנה כמה מתח אני נותן כמה אני משחק עם הזכרונות בתזמונים הוא תמיד אחריי 2וחצי דקות עושה ארור בocct אני רוצה לציין שאני הגעתי כבר עם המעבד הזה ל4.0 יציב אבל עכשיו אני לא מצליח הוא עושה לי error detected אחריי בידיוק 2וחצי דקות לא משנה באיזה תדר ומתח תודה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ! חג שמח ! איפה ניתן להשיג מאברר בגודל 200 מ"מ עם לד אדום למארז Thermaltake element T ? תודה מראש על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם,ברצוני לרכוש קירור למעבד הנ"ל,תקציב כ 100 +-,חורג בהתאם ליחס עלות תועלת.. OC כ 3GHZ אולי יותר קצת,תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הTT BIG TYPHOON VX ומעבד E4300 באוברקלוק של 3GHZ הבעיה היחידה היא שהקירור על 100% רועש מאוד ובלתי נסבל. גם אם אני מוריד את המהירות של המאוורר הוא עדיין רועש. וכמובן שאם המהירות שלו נמוכה והוא קצת שקט,הוא לא מספיק יעיל. יש קירור אחר בתקציב של עד 200 ש"ח שיהיה חזק ושקט?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-