עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אורח PrototypE.rev.3

פחחחחח קטע קטע , תודות לMUSHKINRULES מכאן , שגילה שכן יש מחלקים בלוח הזה , EP-KHA8+ , הגעתי ל190 מגהרץ , אבל זה היה לזמן ממש קצר , כי פחדתי לטגן את הכרטיס הקול , ומה שמוזר זה שהכרטיס הרשת הערבי של אינטל אפילו התחבר לי לאינטרנט . מפחיד לראות מספרים כמו AGP על 96 מגהרץ , וPCI על 48 מגהרץ .... מאוד מפחיד .

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Angel-eyes,

מישהו יכול להגיד לי מאיפה אני יכול להוריד תוכנה למדידת הטמפרטורה חוץ מ-MBM5, ותוכנה לאוברקלוק דרך הווינדוס.

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  3. אני עוד בחיים שלי לא התסיתי באוברקלוק, וראיתי בסקר של האתר שהרבה כבר עשו אוברקלוק, והעניין הזה נורא מסקרן אותי, למרות שאני יודע שאני יכול לדפוק את המחשב שלי. יש לכם אולי איזו תוכנה/אתר בעברית שיעזור לי ללמוד קצת בעניין? יש לי מעבד אטלון אקס פי 1700 וכרטיס GF2 GTS 32MB (השאר למטה), ויש לי גם תוכנת EASY TUNE כזאת שעושים אוברקלוק פשוט, אני רק רוצה לדעת מה אני צריך לדעת וכמה אני יכול להגביר את המהירות... תודה

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  4. חברים - הפרויקט שלי הסתיים !! חיברתי לעגלה שלי את המפזר חום (בלי גוף החימום כמובן ). מדובר במאוורר 170 מ"מ (!!!!!!!) שמותקן בצד המארז ממש מול הכרטיס הגראפי ולוח האם. עם סוויץ' חיצוני לחשמל (220v ) ונורית ביקורת. כמו כן הוספתי מאוורר 80 מ"מ למעלה ממש מעל המעבד (Slot 1 להזכירכם) פשוט מפני שעד עכשיו המארז לא הכיל אפילו מאוורר אחד לרפואה (חוץ משל הספק והמקורי של הכרטיס הגראפי). תוצאות ? Idle * מפזר דולק מעבד - 22 מעלות 13 מעלות ג'יפורס - 42 מעלות 37 מעלות Stress* (כלומר עומס) מפזר דולק מעבד - 70 - 65 מעלות 55 מעלות ג'יפורס - 54 מע…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. חבר שלי החכם עשה אוברקלוק רצחני 160X12.5 עם מעבד TBIRD 950 ולוח ASUS A7V133. ואחרי שהוא הגדיר המחשב לא נדלק, ומאתמול הוא לא מצליח להפעיל את המחשב, חוץ מהמאוררים ונורות. יש דרך לאפס את הביוס בג'מפר או דרך אחרת? או בכלל לגרום לו לעבוד.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by ZigZag,

תיקרה! מה אתם אומרים ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. נתקלתי בכתבה על סנפירי פינים במפזרי חום (איטסינקים), בירחון "טכנולוגיות". הרי לכם כמה נתונים מרעישים!!! החום מפוזר בכל כיוון אפשרי, היעילות הנפחית שלהם גדולה הרבה יותר, נוצרות מערבולות אוויר שמזיזות כל אוויר נייח שקיים בין הפינים... משמע: הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר טוב! וככל שיש יותר פינים - יותר טוב אלומיניום 38X38 מ"מ - 64 פינים = 1.49 צלסיוס לוואט אלומיניום 38X38 מ"מ - 32 פינים = 2.1 צלסיוס לוואט אלומיניום 13X13 מ"מ (לרכיבים זעירים ביותר) 9 פינים (קוטר פין 2.5 מ"מ וגובה 13 מ"מ) = 9.43 צלסיוס לוואט (זה טוב מאוד) ומה אנחנו רוצים? נחושת 38X38 מ"מ - 121 פינים (קוטר פין 1.7 מ"מ וגובה כולל 20.3 מ"מ, עובי בסיס 2 מ"מ) = 1.04 צלסיוס לוואט!!!! {כל הנתונים הם עם זרי…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. איך אני יכול לעשות אוברלוק למחשב שלי בכלליות ( חוץ מהכרטיס מסך כבר חרשתי עליו) להעלות fsb מהירות מעבד לוח אם ועוד בלי שום שינוי פיזי אלא רק אם תוכנות וביוס האם זה אפשרי אם הרכיבים שלי.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אני צריך להתקין איציק חדש על איזה banshee שיש לי. הבעיה היא שהוא (זה שכרגע נמצא עליו) מחוזק עם איזהשהוא דבק ותפסנים. שמעתי שתנועות סיבוביות לא טובות, אני לא רוצה לעשות ניסויים, רק לקחת את הדרך הכי בטוחה. נ.ב זה לא כדי להעלות את הביצועים, פשוט האיציק שיש עליו כרגע גורם לו להיתקע.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. למאורר יותר גדול? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש לי G force 2 mx400 64 mb+ tv out אני מעוניין לעשות לו אובר קלוק מה אני צריך? תודה!

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  12. Started by SharP,

צריך לעלות core voltage ? מה צריך לשנות כי אני העלתי ב4 FSB ואם אני מעלה יותר זה פשוט לא מעלה ווינדוז גם VOLTAGE העלתי ב5% זה בסדר ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by KoM,

כן, תראו איך לאט לאט כשמסדרים את המארז הטמפרטורות פשוט יורדות פלאים !

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by spatz,

אפשר לקנות בארץ את ה Volcano 7+ ? אם אכן אז איפה?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by WizMaster,

האם כדאי להתקין CDROM וצורב אחד מעל השני במארז? כי שמעתי שהתקנים כאלו פולטים כמות אדירה של חום, מה שעלול לפגוע במדיות הצרובות, ויותר גרוע - בהתקנים עצמם. כדאי?

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  16. Started by Cereal Killer,

אם המאוורר הזה יעשה חצי ממה שהוא מתימר לעשות הוא יצא מלך בשוק

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by onn_the_vy,

הנה קצת תמונות של המארז שלי...:-) הוא עוד לא גמור הוא צריך לעבור עוד..: * הגבהה - הוספת עוד איזה 2 קומות למארז. * צביעה....אחרי הוספת קומות.. יש בו 3 ספקים אבל אתם רואים רק 2. ספק אחת מוסתר איפה שאמורים להיות הרדיסקים..:-) כל החשמל שם מאוד מסובך בכל מקרא.. -----=====<$$$$$$$$$$$$$$$$$$$>=====------ -----=====<$$$$$$$$$$$$$$$$$$$>=====------ -----=====<$$$$$$$$$$$$$$$$$$$>=====------ -----=====<$$$$$$$$$$$$$$$$$$$>=====------ -----=====<$$$$$$$$$$$$$$$$$$$>=====------ -----=====<$$$$$$$$$$$$$$$$$$$>=====------ 8)

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by ETB,

כרגע טמפרטורת המעבד עומדת על 60 מעלות במארז סגור והלוח על 46 מעלות(המאוורר של הלוח לא עובד כמו כל הלוחות של ASUS :AR15:) שהמערז פתוח גם המעבד וגם ההציפ סט יורדים ב10 מעלות. המארז של Macase KA-k80, והאיטסינק מדגם VOLCANO 6CU(החלפתי אתמול את הSPIRE). יש מאורר מתחת לספק שמכניס אוויר, מאוורר של הספק שגם מכניס אוויר, מאוור בחזית שמוציא אוויר, את המאוור של הSPIRE שקימבנטי שגם יוצאי אויר בחזית. מה אני יכול עוד לעשות בשביל לשפר את הסאונה שיש לי במחשב?? תקחו בחשבון שמיציאתי את כול המקומות הקונבנציונלים להצבת מאוררים.

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by ztahie,

היי ראיתי כמה תמונות של דרמלים באינטרנט מה ההסדל בין זה לבין מקדחה רגילה? הרי שניהם מסובבים "משהו" לא? אין אפשרות לשים את הגלגלים שחותכים את הפח במקדחה רגילה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Or ei,

אני זוכר שאמרו פעם שהמכפלה של P3 נעולה אז איך הצלחתי לעשות OC ?? ובקשר לעניין של הקצרת החיים ע"י OC אם נגיד אני מחזיר את המעבד למצב "רגיל" אז אורך החיים שלו יהיה ארוך יותר ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. ברשותי כרטיס geforce 3 v8200 deluxe של asus הטמפרטורות עליו מראות... 75 ציפ 55 זיכרונות זה לא חם מדי???? נראה לי אפשר לבשל חביתה על זה.... מי עוזר לי בבקשה?

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  22. בחרתי את המעבדים באקראי חלקם אפילו לא לדסקטופ,אבל שיהיה טוב לדעת מה אנשים חושבים.

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  23. שלום אני משתמש בתוכנת Asus Brobe . אני יודע שמשהו דפוק בה, כי היא מראה שטמפ" הלוח והמעבד היא 103 מעלות........ ברור שזה לא יכול להיות , אבל איך היא בדיוק בודקת את זה? איפה החיישנים שממוקמים על הלוח? חיפשתי אותם ולא מצאתי, ההסבר היחידי הוא שהם הדפוקים וההם שעושים את כל הבלאגן. צריך עזרה

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by onn_the_vy,

מוצג מספר 1, המחשב שלי. אז מה יש לנו פה... מארז מידי פשוט ב150 שקל.= מארז קבר.. סידירום, דיוידי, צורב, כרטיס מסך, כרטיס קול, עוד כרטיס קול, כרטיס רשת, בקר IDE (נוסף..) הרדיסק אחד בינתיים.. ספק ATX, ספק AT, ספק 12V, 8 מאווררים, ידידת,פנל לכרטיס קול(אני עשיתי..) ו......דוקטור, קירור לצ'פסט שנעשה על ידי..ואפשר לראות אותו באיזה ת'רד איפשהוא בעמודים הדיי ראשונים.. ואתם יודעים מה הכי יפה פה..?כל המארז פנוי לגמרה!!, אתה יכול להחליף זיכרון לדוג' בלי הלתחיל סתבך בחוטים.. כל מה שיש מעל הלוח זה מאווררים ואוויר!! שום חוטים, שום כלום!! בקורב תמונות שאני יקח את המצלמה ביה"ס. נ.ב- בקרוב עוד כרטיס קול...:-))

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  25. Started by KoM,

היום תפסתי את עצמי והתחלתי את שלב 2 בצביעה, ולפי דעתי ודעת DNA שהיה כאן, יצא אדיר !!! הנה בשלב ההכנות : הנה מה שיצא בסוף ! אל תשימו לב לאבק שיש על זה, טעות קטנה ונוגב אחרי כמה שניות ! עוד תמונה : מה דעתכם ? דומה קצת לזה ? ;D צריך רק לעבוד על השחור להוספת ברק, ואנחנו מוכנים לגמרי לשלב 3 !

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים