אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
טוב, הגיע הזמן שגם אני אטול חלק במודינג.. אני מעונין לקבל הצעות מענינות לגבי התעללות במארז שלי כפי שניתן .. התכנון המקורי שלי הוא לקדוח במארז ולמקם 3 מאווררים (אחד במקום איפה שהספק יושב כרגע - אני מוציא את הספק מחוץ למארז, ושתיים בדלת של המארז). חוץ מזה לא תכננתי כלום. רעיונות מישהו ? מצורפות תמונות של המארז שלי. תמונה א' תמונה ב' אם אתם זקוקים לעוד תמונות רק תבקשו .. מצטער מראש על האיכות הגרועה של הצילום...
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הפעם זה היה תורה של המקדלת, אמנם אני לא עובד איתה, אבל עכשיו אולי אני אתחיל, הנה צבעתי אותה כמו כל מה שזז אצלי ;D מדריך קטן בקרוב... כן כן, זאת ה-ספה...
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה רושם לי CPU 1 - 60 CPU 2 - 82 מה זה אומר ? זה טוב זה רע?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה זה יעזור לי ואיך אני יכול לעשות את זה?! בבקשה עזרו!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי משהו שהצליח לי על הפנטיום 3 450 באוברקלוק, ונראה לי שהצלחתי גם על הסלרון - קירור פאסיבי !!! כן, הוולקנו 7 עובד כרגע בלי קירור אקטיבי בכלל !!! הכל יציב באוברקלוק ל1430... 43 מעלות על המעבד, אבל אפשר להוריד את זה כי המאורר עדיין תלוי על ההיטסינק ! אם אני אצליח אני עוד אצתן לעצמי ח"ח... אני חייב להמשיך לבדוק את זה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול הייתי אצל חברי, בעל דיורון 900 סגור מכפלה ולוח ABIT KR7A via KT266 sdr/ddr. לאחר מאמץ קטן נפתחה מכפלת הדיורון לרווחה, והועלתה ל11 והFSB ל110, 1210 מגה הרץ.... עד כאן הכל טוב, אך לאחר שעזבתי, חברי המשוגע העלה את הFSB ל133!!! לאחר שכנועים שלי, הורדה המכפלה בדקות האחרונות ל10, והנה, דיורון ב1333 מגה"צ. שיא?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש אתמול והמארז שלו מוציא קולות מטריפים של שריקה כזאתי מהמאוורר יחד עם רעש אוורור חזק יש דרך לסדר את זה?!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה תוכנות יש לבדיקת יציבות המעבד בfull load ואיפה אפשר להוריד אותן?
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
עכשיו אני צריך להחליט מה מאלה לקנות בארה"ב.. מה נראה לכם? המערכת קירור מים דיי "מושכת" אותי , בגלל השקט והביצועים, אבל השאלה היא כמובן, המחיר. מישהו יודע כמה בערך מערכת כזו עולה? מה הפרשי הביצועים בינה לבין ההיטסינקים שהזכרתי? על הראש אני לא ישאל, זה ברור מאליו.. ) חוצמזה, אם אני יקנה אחד מההיטסינקים האלה, על איזה מאוורר אתם ממליצים? ד"א, המאווררים החדשים של Y. S. TECH מתאימים להיטסינקים האלה? מוכרים אותם כבר או שהם עוד לא יצאו? נראית קנייה כדאית...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
OK.. אני וחבר התחלנו לעבוד על פרוייקט לחופש לצביעת המארז. זאת התמונה המקורית: ואלה כבר סקיצה ראשונית על נייר שהודבק למארז: עכשיו השאלה היא עם איזה סוג של צבעים ליצבוע? ספרי/צבע שמן? וגם באיזו דרך... מכחול/ספוג/ספרי עם קשית? מה אתם אומרים בכלליות על הפרוייקט?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זקוק להמלצה למאורר טוב אבל אני מתכוון הכי טוב שיש מבחינת לא מה שיש בארץ אלא מבחינת מבחר כלל עולמי. ועוד משהו, מאוררי ספייר שווים משהו?
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
נתקלתי בכתבה על סנפירי פינים במפזרי חום (איטסינקים), בירחון "טכנולוגיות". הרי לכם כמה נתונים מרעישים!!! החום מפוזר בכל כיוון אפשרי, היעילות הנפחית שלהם גדולה הרבה יותר, נוצרות מערבולות אוויר שמזיזות כל אוויר נייח שקיים בין הפינים... משמע: הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר טוב! וככל שיש יותר פינים - יותר טוב אלומיניום 38X38 מ"מ - 64 פינים = 1.49 צלסיוס לוואט אלומיניום 38X38 מ"מ - 32 פינים = 2.1 צלסיוס לוואט אלומיניום 13X13 מ"מ (לרכיבים זעירים ביותר) 9 פינים (קוטר פין 2.5 מ"מ וגובה 13 מ"מ) = 9.43 צלסיוס לוואט (זה טוב מאוד) ומה אנחנו רוצים? נחושת 38X38 מ"מ - 121 פינים (קוטר פין 1.7 מ"מ וגובה כולל 20.3 מ"מ, עובי בסיס 2 מ"מ) = 1.04 צלסיוס לוואט!!!! {כל הנתונים הם עם זרי…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פחחחחח קטע קטע , תודות לMUSHKINRULES מכאן , שגילה שכן יש מחלקים בלוח הזה , EP-KHA8+ , הגעתי ל190 מגהרץ , אבל זה היה לזמן ממש קצר , כי פחדתי לטגן את הכרטיס הקול , ומה שמוזר זה שהכרטיס הרשת הערבי של אינטל אפילו התחבר לי לאינטרנט . מפחיד לראות מספרים כמו AGP על 96 מגהרץ , וPCI על 48 מגהרץ .... מאוד מפחיד .
-
אני עוד בחיים שלי לא התסיתי באוברקלוק, וראיתי בסקר של האתר שהרבה כבר עשו אוברקלוק, והעניין הזה נורא מסקרן אותי, למרות שאני יודע שאני יכול לדפוק את המחשב שלי. יש לכם אולי איזו תוכנה/אתר בעברית שיעזור לי ללמוד קצת בעניין? יש לי מעבד אטלון אקס פי 1700 וכרטיס GF2 GTS 32MB (השאר למטה), ויש לי גם תוכנת EASY TUNE כזאת שעושים אוברקלוק פשוט, אני רק רוצה לדעת מה אני צריך לדעת וכמה אני יכול להגביר את המהירות... תודה
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
יש ברשותי P4 1.4 עם לוח 850. על המעבד ישנו אוורור רגיל, אך שאלתי היא, אילו אתם ממליצים לP4 ?
-
חבר שלי החכם עשה אוברקלוק רצחני 160X12.5 עם מעבד TBIRD 950 ולוח ASUS A7V133. ואחרי שהוא הגדיר המחשב לא נדלק, ומאתמול הוא לא מצליח להפעיל את המחשב, חוץ מהמאוררים ונורות. יש דרך לאפס את הביוס בג'מפר או דרך אחרת? או בכלל לגרום לו לעבוד.
-
-
איך אני יכול לעשות אוברלוק למחשב שלי בכלליות ( חוץ מהכרטיס מסך כבר חרשתי עליו) להעלות fsb מהירות מעבד לוח אם ועוד בלי שום שינוי פיזי אלא רק אם תוכנות וביוס האם זה אפשרי אם הרכיבים שלי.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. עכשיו, עקב סיבות של גיל וביצועים החלטתי להחליף את הלוח אם הישן שלי בחדש שקניתי. אך... כמו תמיד חוקי מרפי עשו את שלהם ויצרו בעיה. להפתעתי גיליתי שאני פשוט לא מצליח להוריד את ההיט סינק מהמעבד. זה היטסינק מתוצרת ספייר, שתי קליפים, אחרי שהורדתי את המאורר גיליתי שאני פשוט לא מצליח לשחרר את התופסן,משמע לא יכול להוציא את המעבד. אנא סייעו בשעת צרתי. לינק לאיך הפטנט של התופסן המשוקץ עובד או הסבר קצר יתקבלו בברכה. אני (Jim)
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
צריך לעלות core voltage ? מה צריך לשנות כי אני העלתי ב4 FSB ואם אני מעלה יותר זה פשוט לא מעלה ווינדוז גם VOLTAGE העלתי ב5% זה בסדר ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מאיפה אני יכול להוריד תוכנה למדידת הטמפרטורה חוץ מ-MBM5, ותוכנה לאוברקלוק דרך הווינדוס.
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
-
כך, ראיתי בחנות ב"הום סנטר" מיתקנים כאלה שאמורים לחבר אותם לחשמל, לקדוח חור בקיר איפה שהשירותים ולהתקין אותם שם כדי שהם ישאבו את האוויר(המסריח) החוצה. הפעלתי כזה דבר בחנות וכוח היניקה של הדבר הזה הוא פשוט עצום. אז חשבתי לעצמי: למה לא לקדוח חור במארז ופשוט להתקין את המתקן יניקה הזה במקום טוב במארז בצורה חכמה. זה יכול להיות פתרון מעולה.
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
אני צריך להתקין איציק חדש על איזה banshee שיש לי. הבעיה היא שהוא (זה שכרגע נמצא עליו) מחוזק עם איזהשהוא דבק ותפסנים. שמעתי שתנועות סיבוביות לא טובות, אני לא רוצה לעשות ניסויים, רק לקחת את הדרך הכי בטוחה. נ.ב זה לא כדי להעלות את הביצועים, פשוט האיציק שיש עליו כרגע גורם לו להיתקע.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-