אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
[glow=red, 2, 300]איזו תוכנה טובה מתאימה לאוברקלוקינג למעבד של המחשב?[/glow]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך לעזאזל אני מוציא את הפנאל הקידמי חיפשתי דרכים שעות הוצאתי ברגים..מה לא עשיתי ולא הצלחתי.... והאם כדי לצבוע את הסידי והצורב?... סוג המארז ---E-star :smoke:
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
טוב אני קורא עכשיו את המדריך לאוברקלוקינג 2 ואני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך שלי, הרקולס GF2 MX400. באתר היצרן, http://europe.hercules.com/products/3dp2_mx/features_3dp2_mx.php, לא מוזכרת מהירות הזכרונות. מישהו יודע? ומהירות הליבה היא נמוכה מאשר מה שנטען ש GF2 MX 400 הוא בעמוד השני של המדריך, http://www.hwzone.co.il/modding.php?file=overclocking_part22.php. האם אני צריך קירור פאסיבי? איך אני מודד את הטמפרטורה של הכרטיס? מהי טמפרטורה סבירה? האם אני צריך לחשוש לדליקה ? או שהכרטיס פשוט לא יעלה אם אני אמהיר אותו יתר על המידה? על איזה תוכנה אתם הייתם ממליצים? אין לי אפשרות לעשות OC דרך הדרייברים.. יש איזה שינוי שיכול לעזור לי לעשות את זה? היה כתוב בכתבבה שיש תוכנות ש…
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
כדי לחשוב על OC אני חייב להחליף מאורר (המקורי בזמן מנוחה בקושי מגיע ל46 בחורף) הבעיה היא שבמארז MIDIשלי הספק יושב בדיוק מעל המעבד ולראות את המעבד אי אפשר יש כ3 סמ רווח ב הספק למאורר איך אפשר להוציא הספק ועדין לשמור על צורה נורמלית (לחבר עם ברגים קודחים מאחורה לא נראה לי)
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אחים שלי מזל שעניתם מהר כי אחרת הייתי הורס לגמרי את מה שרציתי לעשות... וישלי עוד שאלה קטנטונת...שעליה לא הצלחתי לחשוב.. איך לעזאזל אני מוציא את הפנאל הקידמי?????????????????? :'(
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
-
-
תנו לי בבקשה תוכנה טובה לאוברקלוקינג למעבד. אהה... ומה תורם אוברקלוקינג למסך?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את ההרקולס רדאון 8500LE קראתי את הכתבה הזאתי ושם כתוב+תמונה http://www.tech-report.com/reviews/2002q1/prophet-8500le/index.x?pg=2 Hercules specs a tiny Orb-inspired heat sink on the 3D Prophet FDX 8500LE, with a translucent blue fan. The setup certainly looks cool, but the heat sink seems far too diminutive to be able to do much in the way of cooling. We'll get into exactly how well it works later in the review. There's no RPM-rating for the Hercules fan, but it's barely audible when you have a standard processor fan running. Like it or not, you're pretty much stuck with the heat sink/fan that Hercules gives you with the 3D Prophet FDX 8500LE, beca…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ישלי מחשב פנטיום 4 אבל אני מרגיש שהמחשב לא עובד כמו שצריך ניסית כמה דברים פירמטתי התכנתי את windows xp וזה עדיין לא עזר..אז חשבתי אולי זה לא מעבד מקורי וזה סתם בדקתי את המסמכים פתחתי תמחשב והכל היה מקורי וזה אכן פנטיום 4....אני לא יודע מה לעשות...אם תכולו לעזור או לתת הצעות ליעילות המחשב אני ישמח...תודה..
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כמו ש פורסם במדריך השני לאובר שיש תוכנה לעשות אובר לכריט המסך מה שאני שואל יש אולי תוכנה לעשות למעבד כי יש לי גם המעבד וגם הלוח אם אינטל אז אני אל יכול דרך הביוס או גמפרים בלוח אם אם יש תגדיו לי ואם אפשר לינק
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתל'ון אקס-פי 1600/1700? חשוב שיהיה אותו בזיג-זג או פנדה תודה
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני מתכוון ליצור אוברקלוק של 350-400 Mhz . ואם כן תביאו לי בבקשה אפשרויות שלפי דעתכם הם הטובות ביותר מבחינת סחיטת מיץ/חום ואם אפשר גם שיפור ביצועים. הHSF שברשותי הוא של ספייר 4500 סל"ד (מה שמגיע עם המעבד). החלקים: AMD דורון 800. ASUS A7V266-E. 512MB DDR266 Micron. 128MB DDR 266 Kingston. נ.ב לכל מי שהיה מעורב בת'רד הקודם שלי אז זה לא אקטאולי , הבעיה נפתרה. עריכה: הכוונה בצירוף היא שילוב טוב של מכפלה וFSB ולא חומרה חדשה.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום... אני לא ניסיתי עדיין אוברקלוק... אני רוצה להתחיל עם תוכנה שתראה לי את הטמפרטורה של המחשב/מעבד/מה שזה לא היה... אם אתם יכולים בבקשה תוסיפו לינק. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי סלרון 366 ואני מנסה לעשות לו אוברקלוק הבעיה היא שאני לא מוצא בכלל את האפשרות של שינוי המכפלה או הFSB בביוס. לוח האם שלי: ms - 6156 (של msi). בבקשה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אז ככה בניסיון להשתיק קצת את המכונה החלטתי לחליף את המאוורר המקורי שהגיע עם הGTS שהוא מאד קטן ומרעיש (כמו פינצ'ר) ולמרות זאת הכרטיס עדיין היה מאד חם בין 50-65 מעלות המצב אידיאלי למאמץ לקחתי את ההיטסינק והמאוורר מה200MMX הישן והדבקתי בעזרת האפוקסי של ארטיק סילוור. התוצאות מדהימות ! קודם כל לא שומעים עכשיו בכלל את המאוורר ודבר שני הטמפרטורות ירדו פלאים בכ 10-15מעלות בהתאמה למצב המקורי. בתמונות שמצורפות אתם יכולים לראות את הכרטיס המחודש. כשגם הוספתי רגש טמפ' למעבד של NVIDIA כמו כן כל המערכת מומהרת P3 1000@1200 ואפשר לראות את הטמפ של המערכת. הרגש JTPWR מתייחס למעבד של הכרטיס. השלב הבא יהיה להוסיף קירור לזיכרון של הכרטיס ואז להמהיר אותו
-
- 44 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
יש ברשותי Hercules GeForce TI 64MB אני עשיתי לו O\C ל300\600 פלוס מינוס. הוא עבד לי ב 3D MRAK אבל התמונה הייתה עם עיוותים. אחרי זה עשיתי אתחול למחשב מסיבות לא קשורות ועכשיו אני עם ה Windows XP Pro עובד אם הא 23.11 ומה שעשיתי ב o\c לא תקף עכשיו. אבל משום מה הוא נותן לי מתחת משהו כמו 3500 ואני לא מבין למה זה הוא נותן לי בדרך כלל 4700. התנקתי כרטיס קול, יכול להיות שזה בגלל זה? האם הרסתי תמידית את הכרטיס? האחריות מכסה את זה? הנה המפרט המלאה: Mag InnoVision 786 Pure Flat AMD1600XP Athlon Gigabyte GA-7VTX-H bios v.f7a 256MB DDR Micron 2100 Hercules 3D Prophet II Titanium Herculs Gamesurrond Fortissimo II Maxtor 40GB D740-6XL 7200RPM Quantom 10GB Fireball lct10 5200RPM 5way …
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אהממ... למה לוח האם שלי לא מוכן להריץ זיכרון DDR 266 ליותר מ100/33 ? אנחנו מדברים פה על דורון 800 אם לוח אם A7V266-E . ועוד משהו אם אני אצליח לשים אותו על133/33 האם זה יחמם משהו,אני שואך את האלה הזאת מכיוון שהוא 266 אך עובד ב100 (200) בתור ברירת מחדל. אסכם זאת בלמה? גדול וזוהר: [glow=Teal, 4, 500]למה?[/glow] עריכה: עקב אילוצים של בעיות חומרה מסוימות אני לא אוכל להגיב לפני השעה עשר, אבל בבקשה מכם תענו לי!
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
לאחר התלבטויות רבות החלטתי על סלרון 1.2, אבל עכשיו יש בעיה עם הלוח. אני רוצה לקנות את ה-Asus TUSL2-C, אני רוצה לעלות את מהירות הבס מ-100 ל-133, אבל אני לא יודע אם המחלקים של ה-PCI ישארו 3 או שהם יהפכו ל-4? מישהו יודע?
-
- 32 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק קטן למעבד שלי ...(AMD Athlon XP 1800) עם לוח אם ASUS A7V266E איזה מאוורר כדאי לקנות למעבד ? יש לי עכשיו את זה שקיבלתי עם המעבד ... לא יודע איך קוראים לו שיעלה כמה שיעלה ... וזה בכלל פשוט להחליף מאוורר ? כי אני לא גאון בזה :nono: תודה !
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 3 1000 ו256 מגה זיכרון אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד, כדאי לי? אני ירגיש בשינוי? ואם אני יעשה אוברקלוק אני יצטרך להוסיף לו עוד מאוורר? או שהמאוורר המקורי שקיים מספיק? אם לדעתכם כדאי לי לעשות אוברקלוק אז אם איזה תוכנה אני עושה אותו?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנשים... קודם כל אני שמח שאני הצלחתי להצחיק אותכם (אני אומר את זה כבר עכשיו) יש לי פנטיום 233 (יאללה תצחקו) ;D יש מצב שאני יכול לעשות לו אוברקלוק או משהו?! אני יעשה הכל בשביל שהוא יעבוד מהר יותר ממה שהוא עכשיו... מה לעשות אין לי כרגע תקציב לשפר אותו או לקנות חדש אז בנתיים צריך לעשות כל מה שאפשר... בחייאת תעזרו לי
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לשלוט על מהירות המאווררים יש תוכנה כזאת (לוח אינטל 850 MV)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל מי שראה את הסרט של ההמהרה של ה-P-4 ראה שהמעבד לא התחמם למרות ההמהרה והרבה חושבים שהמאוורר כל כך טוב אבל שכחו שהוא החליף את הריבוע השחור (שכחתי אם השם של זה) אשר בה עם המאוורר באחד יותר טוב ובגלל זה זה לא התחמם כך שהמאווררים של אינטל לא כל-כך מצויינים אלה רק שקתים ודי מהירים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-