אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,122 דיונים בפורום זה
-
שלום ברשותי מארז מידי ממוצע בעל ספק עלום שם עם מאוורר יחיד. ניתן להתקין מאוורר 80mm בקידמת המארז וכן בחלקו העליון. אני לא מבין גדול באיוורור ולכן הייתי רוצה לקבל קצת המלצות על אילו מאווררים לקנות ואיפה, אני מעונין לקנות מאווררים איכותיים. כמו כן אשמח לקבל המלצות על ספקי כח (300W - 350W) וכן מאוורר ו Heat Sink למעבד (Athlon 1.1GHz, לוח Asus A7v133) המארז לא מתוכנן טוב כל כך ולכן המעבד ממוקם מול ספק הכח ואני לא יכול להתקין על המעבד מאוורר וHS גבוהים במיוחד. כרגע אני עובד עם המאוורר וה HS שקיבלתי עם המעבד. תודה רבה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 997 צפיות
-
-
[glow=red, 2, 300]מה מתחמם כאשר עושים oc למעבד האם זה גם ה BUS שעל הלוח[/glow]
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לאוברקלוק לקרטיס המסך שלי פרטים voodoo 3000 16MB windows 2000 + win98
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם זה באמת חשוב לדעת כמה וואת יש לכם במחשב אתהתשובות תימצאו בהמשך!?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ישלי מחשב פנטיום 4 אבל אני מרגיש שהמחשב לא עובד כמו שצריך ניסית כמה דברים פירמטתי התכנתי את windows xp וזה עדיין לא עזר..אז חשבתי אולי זה לא מעבד מקורי וזה סתם בדקתי את המסמכים פתחתי תמחשב והכל היה מקורי וזה אכן פנטיום 4....אני לא יודע מה לעשות...אם תכולו לעזור או לתת הצעות ליעילות המחשב אני ישמח...תודה..
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי במחשב 2 מאוררים על המארז של 0.14A (אחד מכניס אחד מוציא) (טמפרטורות בין 25 ל35 מעלות צלסיוס) ואחד על המעבד של 0.23A (טמפרטורות בין 36 ל40 מעלות C) זה מספיק? יש מה להוסיף/להחליף ביותר טוב? מה הטמפרטורות המומלצות על המעבד ובמארז? אם אילו תוכנות ניתן לבדוק את הטמפרטורות?
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אז ככה בניסיון להשתיק קצת את המכונה החלטתי לחליף את המאוורר המקורי שהגיע עם הGTS שהוא מאד קטן ומרעיש (כמו פינצ'ר) ולמרות זאת הכרטיס עדיין היה מאד חם בין 50-65 מעלות המצב אידיאלי למאמץ לקחתי את ההיטסינק והמאוורר מה200MMX הישן והדבקתי בעזרת האפוקסי של ארטיק סילוור. התוצאות מדהימות ! קודם כל לא שומעים עכשיו בכלל את המאוורר ודבר שני הטמפרטורות ירדו פלאים בכ 10-15מעלות בהתאמה למצב המקורי. בתמונות שמצורפות אתם יכולים לראות את הכרטיס המחודש. כשגם הוספתי רגש טמפ' למעבד של NVIDIA כמו כן כל המערכת מומהרת P3 1000@1200 ואפשר לראות את הטמפ של המערכת. הרגש JTPWR מתייחס למעבד של הכרטיס. השלב הבא יהיה להוסיף קירור לזיכרון של הכרטיס ואז להמהיר אותו
-
- 44 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
לפני שאני מתחיל לעשות שטויות, כמה שאלות.. 1)כדי להיות בטוח..את הגריז טרמי מורחים ישירות על המעבד והזכרונות? 2)אולי אתם יכולים להמליץ על תוכנות נוספות למדידת מהירויות מלבד 3dmark2001 ? ד"א למדתי המון ממדריך ההמהרה (ב).. תודה רבה למחבר.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אני קורא עכשיו את המדריך לאוברקלוקינג 2 ואני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך שלי, הרקולס GF2 MX400. באתר היצרן, http://europe.hercules.com/products/3dp2_mx/features_3dp2_mx.php, לא מוזכרת מהירות הזכרונות. מישהו יודע? ומהירות הליבה היא נמוכה מאשר מה שנטען ש GF2 MX 400 הוא בעמוד השני של המדריך, http://www.hwzone.co.il/modding.php?file=overclocking_part22.php. האם אני צריך קירור פאסיבי? איך אני מודד את הטמפרטורה של הכרטיס? מהי טמפרטורה סבירה? האם אני צריך לחשוש לדליקה ? או שהכרטיס פשוט לא יעלה אם אני אמהיר אותו יתר על המידה? על איזה תוכנה אתם הייתם ממליצים? אין לי אפשרות לעשות OC דרך הדרייברים.. יש איזה שינוי שיכול לעזור לי לעשות את זה? היה כתוב בכתבבה שיש תוכנות ש…
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
-
[glow=red, 2, 300]האם זה אפשרי לעשות oc למודם אם כן [/glow] איך? למה? איזה?... נו אתם יודעים פשוט ולעיניין!
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום. בא לי לעשות איזה אוברקלוקינג לפנטיום 4 - 1400 שלי. אבל יש לי את הלוח של INTEL- GRIBALDI D850GB. ואין לי שם אפשרויות אוברקלוקינג בביוס. מישהו יודע על איזה דרך לעשות אובר? דרך איזה תוכנה חיצונית כמו שיש בכרטיסי מסך?
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
אחים שלי מזל שעניתם מהר כי אחרת הייתי הורס לגמרי את מה שרציתי לעשות... וישלי עוד שאלה קטנטונת...שעליה לא הצלחתי לחשוב.. איך לעזאזל אני מוציא את הפנאל הקידמי?????????????????? :'(
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני מתכוון ליצור אוברקלוק של 350-400 Mhz . ואם כן תביאו לי בבקשה אפשרויות שלפי דעתכם הם הטובות ביותר מבחינת סחיטת מיץ/חום ואם אפשר גם שיפור ביצועים. הHSF שברשותי הוא של ספייר 4500 סל"ד (מה שמגיע עם המעבד). החלקים: AMD דורון 800. ASUS A7V266-E. 512MB DDR266 Micron. 128MB DDR 266 Kingston. נ.ב לכל מי שהיה מעורב בת'רד הקודם שלי אז זה לא אקטאולי , הבעיה נפתרה. עריכה: הכוונה בצירוף היא שילוב טוב של מכפלה וFSB ולא חומרה חדשה.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי מחשב פנטיום 4 1.4 GHZ במחשב שלי יש מאוורר אחד על המעבד ושניים נוספים בצידי המחשב המאורר שעל המעבד מחובר ללוח האם (intel 850GB) ושני המאוררים הנוספים מחוברים ישירות לספק אבל לפי דעתי מאווררים אלו אמורים להיות מחוברים על לוח האם משום שעל לוח האם יש פינים נוספים לחיבור מאוררים (עוד 4 מאוררים)
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את ההרקולס רדאון 8500LE קראתי את הכתבה הזאתי ושם כתוב+תמונה http://www.tech-report.com/reviews/2002q1/prophet-8500le/index.x?pg=2 Hercules specs a tiny Orb-inspired heat sink on the 3D Prophet FDX 8500LE, with a translucent blue fan. The setup certainly looks cool, but the heat sink seems far too diminutive to be able to do much in the way of cooling. We'll get into exactly how well it works later in the review. There's no RPM-rating for the Hercules fan, but it's barely audible when you have a standard processor fan running. Like it or not, you're pretty much stuck with the heat sink/fan that Hercules gives you with the 3D Prophet FDX 8500LE, beca…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תנו לי בבקשה תוכנה טובה לאוברקלוקינג למעבד. אהה... ומה תורם אוברקלוקינג למסך?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כדי לחשוב על OC אני חייב להחליף מאורר (המקורי בזמן מנוחה בקושי מגיע ל46 בחורף) הבעיה היא שבמארז MIDIשלי הספק יושב בדיוק מעל המעבד ולראות את המעבד אי אפשר יש כ3 סמ רווח ב הספק למאורר איך אפשר להוציא הספק ועדין לשמור על צורה נורמלית (לחבר עם ברגים קודחים מאחורה לא נראה לי)
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
[glow=red, 2, 300]איזו תוכנה טובה מתאימה לאוברקלוקינג למעבד של המחשב?[/glow]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתל'ון אקס-פי 1600/1700? חשוב שיהיה אותו בזיג-זג או פנדה תודה
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
איך לעזאזל אני מוציא את הפנאל הקידמי חיפשתי דרכים שעות הוצאתי ברגים..מה לא עשיתי ולא הצלחתי.... והאם כדי לצבוע את הסידי והצורב?... סוג המארז ---E-star :smoke:
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-