עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי תוכנה של לוח האם שלי והיא מראה לי את הטמפרטורה במעבד. טוב אני בודק ואני רואה 65 מעלות! יש לי מאוורר אחד של המעבד ועוד מאוורר של כרטיס המסך. בתוכנה רואים בעצם מאוורר אחד שהמהירות שלו נעה בערך במהירות 5100-5200 RPM . יש לכם אולי מושג איך אני יכול להוריד את הטמפרטורה בלי לקנות מאוורר ? נ.ב : המפרט שלי למטה. נ.ב2 : יש לי מאוורר של פנטיום 2 400 לא מחובר (אם אפשר לחבר תגידו לי, וגם לאן) תודה

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Joe Blow,

האם מישהו רכש את ה HSF הנ"ל ואם כן האם הוא מרוצה ממנו? האם ההתקנה נוחה וקלה או שצריך להיאבק עם התופסן? ראיתי שהמחיר באתר של zigzag הוא 24$, מישהו יודע אם המחיר כולל את המודול לשליטה על המהירות, במידה ולא מישהו אולי יודע מה כלול בחבילה שהם מוכרים? תודה.

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  3. באתר של 3DGAMEMAN ישנו לינק לאתר שבו מסבירים כיצד לשנות ולהגביר את המתח למעבדים ללא לפרק את המעבד ולגרום לו נזק אבל גם דרך זו ללא סיכונים כי ישנם גם, אבל כנראה דרך יותר בטוחה זה טוב בשבילך קובי לנסות שינוי מתח לסלרון

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  4. Started by blabla2002,

איפה אפשר להוריד את הקובץ שמשנה את הדריברים של nvidia ומאפשר אוברקלוקינג

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  5. Started by AK,

האם אני יכול לעשות אוברקלוק(לפחות 10% שיפור במהירות) נ.ב הטפריט של המחשב למעטה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by the_saint,

מה אני צריך כדאי להדביק צלעות קרור לזכרון של כרטיס מסך???

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  7. Started by yoav9,

זוכרים לפני המון זמן שהיה לינק ותמונה לאתר שבוא היפאנים המטורפים הראו איך הם עושים איזה oc רצחני בערזת איזה מערכת קירור מדהימה, לא מים או אוורר משהו כזה מגניב... כשזה פועל זה נראה כמו הוריקן בתוך המחשב... למישהו יש לינק, אני לא זוכר בדיוק איך זה נראה... אני מה זה מת לראות את זה שוב

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  8. Started by idanashh,

מאיפה אני יכול להשיג (ליקנות) מארז שקוף בצבעים שונים

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  9. Started by nw,

לאחר שצירפתי לוודוו מאוורר העלתי את המהירות מ-166 ל-185. העניין הוא שב- 3dmark2001SE נראה שיפור קטן מאוד (אם בכלל אפשר לקרוא לזה "שיפור") מ-380 ל384 (640X480) זה כל מה שאני אמור לקבל או שאני מפספס משהו?

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by idanashh,

למה משתמשים בזה האים זה דבק ? איפה אני יכל להסיג דברים כאלה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היכן ניתן להשיג בארץ מנורות תאורה למחשב, לידים ולידים חזקים (יש בארץ כחול?)? באיזו עיר? יש רשתות של חנויות כאלו? ובכלל איזה חנויות של מודינג יש בארץ?(אם יש בכלל.....)

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  12. Started by DAN,

לאחר כל הניסיונות זה מה שהוא נתן לי: לוח TUSL2-C זיכרון 512 קורשל 2-2-2 כרטיס מסך רדאון 7200 32 DDR כרטיס קול VIBRA128 מודם קריאטיב מעבד סלרון 1200 256 מטמון. VCORE מקורי 1.475 וולט המקסימום שהיגעתי איתו ללא קריסות עים יציבות אמיתית כולל אי קריסה בתוכנות בדיקב כבדות כמו סנדרה ו 3DMARKSE : מהירות: 1391MHZ..במקום 1200 VOCRE הכרחי למניעת חוסר יציבות 1.525 וולט FSB 116 PCI BUS 38 טמפרטורה 41 מעלות עים מאוור SPIRE של AMD XP1600+ ביצועים שווים ל AMDXP 1800+ פחות או יותר.... דן

• 40 תגובות
    • 4.4k צפיות
  13. Started by CoronaLover,

אני מנחש שיש לך מעבד של אינטל אם כן אז אתה לו יכול לשנות את המכפלה רק את הבאס בקשר ל SDRAM ACTIVE TO PRECHARGE יש לי חוק לכול הגדרות הזיכרון האלה כמה שיותר נמוך יותר מהר !!! אז מובן מה אתה צריך לשים.

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  14. Started by Regev,

היכן ניתן להשיג מארז שקוף ותאורה בשבילו?

15. האם Thermalright AX7 נמכר בארץ והאם הוא מתאים ל Athlon Thunderbird? (לת)

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Ewingum,

אני רוצה לקנות את הAX7, אבל בכל המבחנים שראיתי בדקו אותו עם מאווררי דלתא ודומיהם, שהם צועקים "ביצועים", אבל תרתי משמע, הם באמת צועקים... עכשיו, אני אוהב מה שנקרא בפי העם "שקט", אז אני לא מתכוון לשים איזה 80mm אימתני של דלתא או משהו כזה... אז, שתי שאלות: 1) איזה מאוורר 80mm הוא טוב, איכותי, דוחף הרבה אוויר ושקט (אין התפשרות על השקט) 2) איך יהיו הביצועים אז של הAX7 עם מאוורר שקט ולא "ביצועים"? כי בכל המקומות בדקו אותם עם דלתאות וכאלה...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by nw,

במידה ואכניס מעבד PIII 500 עם מהירות אפיק של 100 MHZ ללוח LUCKY STAR BX שלי פירוט: http://www1.sharkyextreme.com/hardware/luckystar_bx/b.shtml הלוח בנוי למעבדי פנטיום 2. האם העסק צריך לעבוד (ללא עידכון BIOS)? עוד שאלה: אפשר להכניס מעבד עם אפיק 133 על לוח התומך באפיק של עד 100 ולצפות שכל העסק יעבוד במהירות 100 (כמו עם זכרונות)?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  18. Started by Real_Me,

קיבלתי היום את הRADEON 8500LE של הרקולס ורציתי לברר אם יכול להיות שהוא הגורם לכך שמחשב מאתחל או נתקע זמן קצר לאחר המהרה של המחשב (XP 1700+ ל-FSB 147). עם הכרטיס הקודם לא היתה בעיה במצב זה.

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by maphisto,

אחרי שהמהרתי את המעבד רציתי לבדוק אם אפשר עוד חששתי שכל האבק שיש על במאורר של המעבד יפריעו לקירור.... אז פתחתי וניקיתי והיה שם חומר ורוד כזה על הצלעות קירור בצד של המעבד .. נזהרתי שלא להוריד את (אני מניח שזה גריז טרמי) אבל כשהחזרתי את הכל המעבד היה בהדלקה 70 מעלות אחרי כל מיני משחקים בזה ואחרי שהורדתי את זה המעבד לא נשרף אבל הוא מתיצב על 55-65 מעלות בהדלקה ללא עומס לא העלתי אפילו את המחשב.... עזרה מפרט למטה.... עזרה בבקשה ... אז כרגע סיכום - מעבד בהדלקה מגיע ל65 מעלות בקלות ואני לא עובד עליו יותר עד לפתרון,כרגע אני רק בנייד ,טמפ מערכת בער 30-35 לא בעומס . :AR15:

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  20. Started by izikd,

למה אני יכול לעשות אוברקלוקינג בפנטיום 4 ? מעבד אינטל פנטיום 4 1.4 לוח אם אינטל גריבלדי 850GB +lan+audio כרטיס מסך g-force 2mx זיכרון 128MB RDRAM

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  21. Started by izikd,

חזרתי עם תשובות יש לי 2 מאוררים על המארז של 0.14A של colorful ומאורר אחד על המעבד של 0.23A של intel יש מה להוסיף?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  22. Started by ^DaRk-MiNd^,

ובכן אין לי שום ניסיון עם אוברקלוקינג אבל אני רוצה לנסות על הסלרון כדי שיוכל לשרוד עוד קצת כמחשב צד הלוח אם מבוסס via apolo pro ובביוס ראיתי שהוא כרגע 66X5.5 כשאפשר להעלות את שניהם האם פשוט להעלות אותם ? באיזה קצב ? את ה66 או את השני ? האם אני אצטרך קירור ואם כן איזה ?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  23. מה הציוד הנדרש בממוצע לאוברקלוקינג לכרטיס מסך? מה הציוד הנדרש בממוצע לאוברקלוקינג למעבד? :smoke: ???

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by maCr0T,

חשבתם על זה פעם? לעשות OC לכרטיס הרשת או הקול שלכם, בטוח שקיימת דרך אך, מה זה יתן? בכרטיס רשת מהירות גדולה יותר (במגבלות הכבל) אבל בכרטיסי קול, מה זה יתן? איכות קול יותר גבוה? צריכת פחות משאבים? אם יש לכם רעיונות אשמח לשמוע עליהם..

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  25. Started by KoDkOd,

איך אני אמור לדעת איזה חיבור ישלו כמב סוגים כבר יש?

• 3 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים