אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
ישלי את ה XP120 אני מתכוון לקנות לו את ה customized RM AM2 REVB איך אני אפשר לדעת אם הוא ניתן להקתנה על לוח GIGABYTE GA-M55S-S3 ואם ךא אז לאיזה כן הוא מתאים?
-
- 0 תגובות
- 413 צפיות
-
-
אני רוצה להוציא את המאוורר שעל המעבד [פרסקוט 2.8GHZ] יש לו 2 ידיות כאלה שאני יכול להזיז למעלה ולמטה אז שיחררתי אותם, אבל המאוורר נשאר תקוע כאילו משהו נוסף מחזיק אותו אני מפחד להשתמש בכוח כמובן כי אני לא רוצה לשבור כלום מה עושים? S:
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
כי שמתי לב שכן. אם אני רוצה לשחק למשל על ההגדרות החדשות עם ה-OC שעשיתי אני צריך קודם לפתוח את התוכנה ולטעון את הפרופייל החדש ?
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
-
-
חשבתי על ביג טייפון, אבל איזה מהם? Thermaltake Big Typhoon VX או הראשון הרגיל? או אולי משהו אחר ביכלל? ומה המחירים? דוד שלי המליץ על COOLER MASTER, איך הוא? תודה
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
אהלן לא מזמן החלטתי לנסות להמהיר את הכרטיס מסך. בין לבין גיליתי שיהיה נחמד גם לפתוח צינורות עיבוד. אז ניסיתי בעזרת הריבה טיונר, ולאחר הריסטרט הראשון שהוא מבקש, הוינדוס עלה קצת מוזר. קצת אמרתי?, למעשה בעליה היו כל מיני חירבושים, כשבסופם קפץ לי בלו סקרין, שמסביר שהוינדוס קרס בגלל קובץ שנקרא nv4_disp. לא קראתי הרבה מאמרים, אבל הבנתי שאם יש כשל בפתיחת הצינורות, אז הבלאגן היה צריך לקרות כשאני מפעיל משחק, ולא כשהווינודס עולה (נכון או לא נכון?). אז השאלה שלי היא האם הקריסה היא בגלל הפיתחת צינורות, או יכול להיות משהו אחר? כ. מסך של ג'יגהבייט 6800GS, עם קירור מים אגב בנוגע לקירור מים, אני ארחיב במועד מאוחר יותר (קירור מים שבניתי מאפס, על כל קומפוננטות המחשב, כרגע טמפ' המעבד הי…
-
- 0 תגובות
- 381 צפיות
-
-
יש לי לוח של ASUS P5B DELUXE על הלוח כתוב שהוא תומך בזיכרון של 800 מגהרץ עכשיו אני חושב לשים לו זיכרון כזה של 800 השאלות שלי הם ככה 1. האם הלוח יזהה אותם ישר ואני לא אצתרך להגדיר כלום בביוס? (הכוונה שלי "ליזהה" זה שהוא ישר יעבוד איתם על 800 מגהרץ ללא כל כיוון מהביוס) 2. אם התשובה של 1 זה שכן צריך לכוון בביוס אז איך בדיוק עושים את זה ?
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
מישהו אמר לי היום שהם יחסית מתחממים ולכן הם ייחסמו אותי בOC. האם זה נכון? איני יודע עדיין את הדגם המדוייק אבל מדובר בשתי גי'גה במהירות 800
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
התנתק לי המאוורר שלו והוא עבד ככה כנראה כמה ימים עד שהיום הפעלתי משחק והוא הגיע ל 95 מעלות ורק אז המחשב ציפצף האם זה נורמלי? זה לא אמור לצפצף בטמפרטורה יותר נמוכה? כי הטמפרטורה עכשיו שהמאוורר עובד 39 מעלות ושאלה אחרונה, כרגע נראה שלא נגרם נזק לכרטיס השאלה אם זה באמת ככה איך אני יכול לבדוק והאם ב 95 מעלות הוא יכל להידפק או שהוא מסוגל להגיע ליותר? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 406 צפיות
-
-
המעבד 6300 לוח DQ6 גיגהבייט זכרון 2 גיגה קינגסטון 667MHZ העניין הוא שבביוס ניתן להוריד את מכפלת הזכרון ל X2 ממה שראיתי ולא ניתן פחות האם אני טועה? אני כרגע באיזור 342 בבאס וזה אומר שהזכרון נמצא על 680MHZ +- , האם יש דרך לעלות עוד??
-
- 0 תגובות
- 413 צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף למחשב מאוורר לקירור. איזה מאורר לקנות? איך אפשר לתפוס אותו? איזה כבל הוא מתחבר על מנת לעבוד? ומה מחירו? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
יש לי את המערכת הנ"ל. יש אפשרות לעשות oc מ1ghz ל1.5 עם קירור סטוק? http://hwzone.co.il/community/view_pcspecs.php?ID=23444
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
לא משנה לי רועש או לא. המאורר שעל המעבד שלי הלך ואני לא רוצה להחליף גוף קירור. איפה אני משיג אחד? כל החנויות מוכרות 80 + =\ גם fitting/duct מ70 ל80/120 יהיה טוב
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
פירוט המעלות בתוכנה fanspeed מה הטמפ' של מה...
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
יש לי לוח אם אסוס P5W DH חשבתי שהוא לוח טוב ל O.C אבל הוא לא עובר את ה FSB356 אני מצליח להגיע ל FSB400 אבל עם הספק חשמל למעבד מטורף של 1.65 והמעבד עומד על חום של 65 לשני הליבות אז ירדתי חזרה לתדר של FSB 356 האם יש אפשרות לעשות משהוא יש לי קירור זלמן 9700 למעבד
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
יש לי 6600 GT אם קירור סטור ומאוור עליו שאני הוספתי עד כמה אני יכול לשפר אותו ?!?!
-
- 0 תגובות
- 391 צפיות
-
-
אהלן, המפרט בחתימה, היום התווסף לו Twinmos Twister BH-5 512MB Pc 3200, ככה שעכשיו אני עומד על ג'יגה זכרון. בהתחלה, כשהיה לי רק את הסטיק של ה speed premium 512mb pc3500 סחטתי 2700 מה"ץ מהמעבד עם 250mhz בזכרון תחת 1T. כשהתגייסתי החזרתי הכל לסטוק כדי שלא תהיה איזו תאונה כשאני לא נמצא. ככה המצב היה שנה+. היום קיבלתי את עוד סטיק, וחשבתי לאמץ אותו קצת. העלתי באס ל270, מחלק זכרונות על 5/6 (כלומר 224), מכפלה 10. שמתי מאוורר 80 על המייצב מתח, והרמתי מתח זכרונות ל3.3. מתח מעבד הועלה ל1.425. אני עדיין מקבל כ35 שניות בסופר פאי למגה. איך, איך, איך זה יכול להיות, אם קיבלתי את אותה תוצאה עם סטיק אחד, בסטוק?! אני על דואל צ'אנל עם 1T, ואני לא מבין איך זה קורה. מישהו יכול לעזור? עריכה: הלי…
-
- 0 תגובות
- 387 צפיות
-
-
גופי הקירור המדוברים הם: 1) Thermalright HR-03 2) Vantec IceBerg 6 Premium
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
קישור לאתר ששם נמצאת הרשימה http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=90973
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
חבר'ה שלום עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך שלי עם atitool מעבד amd 3200 אתלון לוח אם של אסוס 939 a8n-e גיגה זכרון של twinoms cl 2.5 ddr 400 ספק של thermaltake 480w silent pure power כרטיס מסך של גיגביט 6600 gt עם 128 מגה בייט זיכרון עם קירור פסיבי וקירור של freezer 64 למעבד בנוסף הוספתי מאוורר סטוק פשוט מעל הכרטיס מסך אשר תפסתי אותו עם קיסם והגעתי לתוצאות האלו: mem-635 core-574 mem-635 בטמפ מאמץ של 57 מעלות ואילו במנוחה הכרטיס לאחר השיפצור מגיע ל41 מעלות אגב התוצאה ב 3dmark -4052 מה דעתכם אין לי מושג אם זה טוב או לא ואם כדי לנסות להעמיס עוד על הכרטיס מסך ? צירוף לינק של התמונות לא באיכות טובה כל כך כי צלמתי מהפלאפון : ] בטמפ מאמץ של 57 מעלות ואילו במנוחה הכרטיס …
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
האם יש דרך כלשהיא לאחד בין הLow 3D ל Performance 3D? ומה זה בכלל הלוו 3D? מתי זה מופעל? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
פשוט ראיתי את זה מסתובב בפורומים אחרים באנגלית ופה לא מצאתי http://www.nvidia.com/docs/CP/45121/nforce_680i_sli_overclocking.pdf מקריאה ראשונית נראה מאוד מעניין לכל מי שמתחיל בOC בכלל עם הסברים מפורטים על כל פונקציה בביוס ובמיוחד לבעלי לוח אם עם הצ'יפסט הזה תהנו
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לעשות OC למעבד והתחלתי בתהליך לפי המדריך שיש באתר אך הביוס שלי קצת שונה ואני לא מוצא את משצריך. דגם הלוח שלי הוא : K8NF9 Ultra אז משארך OC אם הלוח זה או שיודע את הביוס הזה בבקשה שינכה אותי .. תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 373 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עושה חושבים אם להחליף כ. מסך, ועלתה לי השאלה לאיזה מהסדרות האלה בד"כ ניתן לבצעה המהרה, ולפתוח צינורות? אני יודע שזה תלוי הרבה על מה נפלת, אבל בגדול נראה לי שיש הגיון שאם לקחו סט של כרטיסים שחלק נפלו להיות GS בגלל היצור של המעבד, וחלק נפלו להיות GT מסיבות דומות, ורק חלק נשארו כ U, אז זה אומר משהו על היכולות פתיחה והמהרה של ה U מאשר של ה GS. שאלה שניה: ב SLI, אני הבנתי שמחברים שני כרטיסים זהים. מה קורה אם אני מחבר שני כרטיסים שונים (אבל כמובן מאותו יצרן GPU)? מישהו ניסה? מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
יש ברשותי 2 Fan Mate של מאוורר של זלמן ורציתי לדעת אם אוכל לחבר אותו למאוורר שיש לי ב 7600GT של לידטק ( הוא דיי מרעיש ) ? http://www.svc.com/zm-fanmate2-75.html
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
סקירה מ- firingsquad http://www.firingsquad.com/hardware/core_2_cpu_cooler_roundup/page16.asp שוב ה-NINJA וה-INFINITY מובילים בראש גם בביצועים וגם ברמת הרעש הנמוכה ומיד אחריהם ה-BIG TYPHOON. אז למה לעזאזל יש כל כך הרבה אכזבה מהנינג'ה בקרב רבים מהמשתתפים פה (ובכללם אני)... אולי אנו מקבלים פה חיקוי/זיוף?! תקראו פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=231957.0
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-