עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by PuLsE,

אממ הסתכלתי בהרבה ביקורות באינטרנט וכמו כן גם פה.. ושמתי לב שרק פה בפורום טענו כי יש בעיה שHARDCANO מגיע במקסימום ל10V מישהו יועד מה נסגר עם זה? כי אני פשוט מחפש.. ברק מאווררים טוב.. עם תצוגת LCD.. אשמח להצעות נוספות אגב כרגע במחשב השני אני עם Aerogate2 ואני ממש מרוצה ממנו

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  2. Started by יניב51,

ראיתי תוצאות טובות של אנשים עם מוד עיפרון, חשבתי אולי גם לי זה יעזור ב OC... השאלה שלי היא: במידה ומשהו לא הולך טוב בזה וקורה משהו לכרטיס (לפני ביצוע אובר - ז"א לפני כל זה אני מחזיר אותו למהירויות סטוק ) יש מצב שעולים על זה דרך האחריות שיש לי? ( כרטיס של לידיטק ) אשמח אם תענו לי (:

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  3. מבקש עזרה בבחירת קירור למערכת הזאת (ל-OC) מבלי לשנות את המוצר הנקנה (מבלי להחליף מאוורר או משהו כזה). 1. מה עדיף מבחינת ביצועים? קירור אויר איכותי או מערכת קירור מים פשוטה יחסית? לאיזו מהירות מעבד יציבה אני יכול להגיע עם זה ועם זה? 2. מה משתלם יותר מבחינת עלות/תמורה מבין שני הסוגים? האם מחיר כפול (600 בערך) של מערכת קירור מים יצדיק את המחיר וייתן שיפור ממש משמעותי לעומת קירור אויר (300 בערך)? 3. וכמובן הצעות לסוג הקירור שלדעתכם עדיף (ושהכי מתאים למחשב זה)

• 0 תגובות
    • 384 צפיות
  4. אני מחפש בפורום מדריכים קורא כתבות ועדיין לא הבנתי איפה אני מוצא אם ב AMD Athlon XP 2500+ המכפלות נעולות [BARTON]. ואיך אפשר להעלות אותם?! :S:S:S:S:S תודה.

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  5. Started by Konst1988,

שלום. אני מעוניין לנסות להמהיר את המעבד שלי, לא יותר מדי, פשוט לנסות להבין איך התהליך הזה עובד, ואולי לקבל גם שיפור בביצועים בלי להחליף מערכת קירור. פשוט לא מזמן החלפתי מאוורר, ולפי הביוס, הטמפרטורה של המעבד היא על 33-34 מעלות, אז אני חושב שיש איזה פוטנציאל. הבעיה היא כזאת: אני חיפשתי בביוס דברים קשורים לזה, אבל הדבר היחיד שמצאתי שהיה קשור זה CPU PNP. נכנסתי לשם, אבל הכל היה נעול, LOCKED, אפור כזה, בלי אפשרות לשנות כלום. לוח אם: P4VXASD2. בחוברת שלו, בתרשימים שמראים את הביוס, זה כן מראה את האפשרויות האלה מופעלות, אבל אצלי הם לא.. מה לעשות? נ.ב. אני לא מבין בזה כמעט כלום, אז בלי מושגים מפוצצים. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  6. Started by nokobik,

מתח ה-VDD שלי לפי הגדרת ה-BIOS היה אמור להיות על 1.6V. אבל בפועל הוא נע בין 1.3V ל-1.7V~. וכשאני מחבר את ה-R9800Pro שלי המחשב הרבה פעמים לא עובר את ה-BOOT, או שפשוט התמונה נעלמת לחלוטין באמצע העבודה. כרגע אני עובד עם ה-Geforce 440MX ועדיין ה-VDD לא יציב, אבל לפחות אני יכול לעבוד. מדובר על לוח 8RDA+ של EPOX. יכול להיות שהבעיה בספק המאוד ג'נרי ומאוד דפוק שלי? צריך את עזרתכם.

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  7. Started by XMB,

FSB 333 עם זיכרונות 667 או FSB 320 עם זיכרונות 800? שניהם יציבים ד"א אי אפשר לקבוע את המחלקים בלוחות של ג'גהבייט? , כשאני על 333 FSB הזיכרונות זה או 833 או 700 או 533 אי אפשר לקבוע... עכשיו כשהייתי על FSB 333 והעלתי את המתח של הזיכרונות כשהם על 833 ב0.3V הSM לא נתקע בטסט ה3 כרגיל אלא הביא פשוט הודעת שגיאה אבל אני מפחד לעלות יותר , אני חושב שזה יותר אי סחיבה של הזיכרונות , מה אתם אומרים? ובקשר ל FSB יש למשהו רעיונות איך אני יכול למשוך עד 350? , ניסיתי לעלות מתח למעבד לא הלך (העלתי עד 1.45 שזה מלא לכזה FSB יחסית נמוך) , ניסיתי להוריד את הזיכרונות ל533 , מה שלא ניסיתי זה להביא מתח ל FSB יש 0.1 עד 0.3 אני לא יודע אם זה כזה משמעותי ד"א מה התדר של ה PCI-E? , מתחיל לי מ90 אבל כש…

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  8. Started by yakbay,

שלום אני רוצה ממכם המלצות על קירור שמתאים למארז קטן שמונח אופקית ,אז קירור למארז יש לי מאוורר 120 שמכניס אוויר מהצד מאוורר של ספק שמוציא אוויר גם כן מאותו צד ומאוורר 80 שמוציא אוויר שמורכב על החלק האחורי עכשיו רציתי המלצות לקירור של המעבד, חשבתי על המניפה של zalman ואז ראיתי גם מאווררים כמו הac שהמאוורר מכניס אוויר למעבד בעמידה בגלל שזה מארז שוכב אולי יהיה יותר יעיל אז יש לי את ההתלבטות הזאת ,השיקולים העיקריים שלי זה שיהיה שקט וקר כמובן ושלא יחסום את הקירור לחלקים אחרים מעבד amd2800 athlon תודה.

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  9. Started by guy_b,

יש לי זכרונות PQI 800 TURBO והתזמונים שלהם הם 5.5.5.15 .רציתי לדעת איזה תזמונים לתת להם בBIOS באופן ידני שהם יעזרו לי לסחוט מהם עוד מהירות כרגע הכי הרבה שהצלחתי הוא להגיע ל 910 MH .

• 0 תגובות
    • 412 צפיות
  10. כשאני קובע את המהירויות שאני רוצה לליבה ולזכרונות,המהירויות שקבעתי נשארות גם אם אני יוצא מהתוכנה? (לא מדבר על רסטרט),אלא אם אני פותח תתוכנה,קובע מהירויות ויוצא....הן נשמרות או שצריך להשאיר אותה פתוחה כל הזמן שאני רוצה שהכרטיס יעבוד במהירויות שקבעתי לו?

• 0 תגובות
    • 411 צפיות
  11. למשל אם אני רוצה לחבר לצלעות של המעבד מאווררים בצדדים, איפה אני יכול לחבר את החוטים? ואם יש משהו שמחבר את כולם ביחד זה יהיה נחמד..

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  12. Started by dlogan,

יש לי P5B DLX וE6600 ואני חייב להגיד הקירור שיש לי עכשיו על המעבד ממש גרוע! המאוורר המעפן הזה עושה 1700 RPM הטמפרטורות בכלל לא יציבות פעם זה 34 במנוחה פעם זה 40 במנוחה מזה הגוש חרא הזה?! לעוד מישהו יש דבר כזה גרוע? אני כמובן קונה משהו אחר...

• 0 תגובות
    • 412 צפיות
  13. Started by RoverBoy,

רשום שהCPU #1 27 מעלות והCPU שלידו 21... והcooling fan : cpu 3.3 והלוח אם 33 רשום זה תקין? למעבד AMD 4200?? כמה מעלות זה כבר לא תקין שאני אדע אם ישתנו המעלות.?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  14. Started by Devil Servant,

אני מאמץ רעיון של מישהו מהפורום ובסמל אובונטו שיהיה לי על המארז אני רוצה להרכיב מאורר גריל,עם לד כתום/אדום אני צריך בבקשה הצעה כי אני לא מבין בזה,המאורר הוא בתכלס רק ליופי כי המחשב לא מתחמם כ"כ הרבה. משהו זול ויפה,ואם אפשר אז להסביר איך להרכיב את זה (ז"א איך שמים את זה שיהיה יפה) היומן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=227361.new#new עריכה: חח הבנתי בעצם משתמשים במאורר רגיל ושמים עליו גריל יש לי גריל 9X9 איזה מאורר יתאים לי? חח עזבו אני מחפש מאורר 80MM כתום/אדום (אני רוצה כתום אבל לא מוצא) זול ופשוט... איך זה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2348_2349&products_id=15759 איך הוא מתחבר למחשב?

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  15. Started by m.l,

איך הדגם הזה (Zalman CNPS9500 LED) והאם הוא כדאי שקט וטוב? יש את הBT אבל ממה שראיתי והבנתי הוא כבר ולחדש אין פלטה של חיזוק ככה שהוא מכביד על הלוח אם...(מסוכן ניראה לי).... האם הזלמן שהצעתי יותר טוב? חשוב לי שקט וביצועים מקסימליים.....מתוכנן אוברקלוק קטן...(כניראה)

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  16. Started by Thadar,

שלום לכולכם. אחרי עיון רב בפורום (במיוחד פורום אוברקלוקינג) נתקלתי כמה פעמים באנשים שטוענים שכשעושים אוברקלוק חשוב מאוד שהיחס בין המעבד לזכרון ישאר 1:1 (או משהו בסגנון...). אשמח עם מישהו יסביר, יפרט ויבהיר לי על מה מדובר. תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  17. Started by wow,

E6600 P5B DELUXE X1950XT LIBERTY 620W ST 2X1024 CL2 קירור מים מכפלה 9 באס 305 סה"כ 2745MHZ איך שאני מעלה עוד טיפה את הבאס הוינדוס עולה אבל נתקע. הגדרתי לפי המדריך הזה עכשיו אני גם רואה שהטמפ' שלי של ה-CPU היא 81 ושל ה-CPU 1 ו-2 היא 33 ו-35 בהתאמה. מה הולך פה ?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  18. Started by AsD[eyal],

אני פה באיזה מסיבה ראיתי מחשב אני מתחיל בoc עכשיו המערכת היא כזאת 3800x2 am 2 ddr667 5-5-5 ABIT KN9S איך אני מפעיל את אפשריות הoc בלוח הזה

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  19. Started by THE FOX,

על מהירות מאורר מינמאלית הוא חרישי לגמרי? :-\ האם הוא באמת הקירור אוויר מספר 1 בעולם? מתכנן לשדרג לאחד כזה, מה שחשוב לי שהוא יתאים לדורות הבאים של המעבדים.

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  20. Started by myossi0,

יש לי ממעבד +3200 amd מסוג 939 כרטיס מסך 6600gt שי ג'יג'הבייט הספק שלי הוא 400 וואט מקסימאלים... אני עשיתי אובר קלוק לכרטיס מסך ולמעבד כאשר המעבד עלה מ2000 בסטוק ל2300 והכרטיס מסך מ1000 לזכרונות ל1100 ולליבה 550 הכרטיס עשה לי בעיות תצוגה אז הורדתי תאובר קלוק אבל עדין המערכת לא יציבה אבל אני לא רואה טמפרטורה גבוהה במעבד או בכרטיס מסך (34 במעבד ו44 בכרטיס מסך) אני לא יודע אם זו בעיה של ספק או של טפרטורה...בבקשה עזרו לי...תודה

• 0 תגובות
    • 404 צפיות
  21. העיניין הוא כזה הייתי רוצה לשלוט במאווררי המארז מאחר והם נורא איטיים 460 - 1020 סיבובים אני מנתר זאת עם UGURU ושם ניראה שהם כל הזמן משתנים ואינם קבועים דבר שהוא לא טוב לי, הייתי רוצה המלצה על תוכנה שתוכל לשלוט בהם. הערה ב- ARURORA 570 המאווררים אינם מופרדים אלא כולם מחוברים לאותו המחבר (3 פינים) ולכן אני רואה את שינויי המהירות בצורה כזו.

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  22. הבעיה בכותרת. פשוט מאוד אני נכנס לתוכנה ולא קופצת ההודעה של זיהוי כרטיס מסך, אין לי קלוקים, אי אפשר למצוא מקס' של הקלוקים, בקיצור משהו מוזר כאן. רעיונות? מישהו שמע על הבעיה? דרייבר: 6.10, הכי חדש לכרטיס הנ"ל

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  23. Started by SyndromE,

הזמנתי את הלוח והקירור אבל אני מפחד עכשיו שהפלטה האחורית תפגע ברכיבים. משהו יכול לאשר שזה לא קרה לו? http://www.evga.com/community/messageboard/topic.asp?TOPIC_ID=21045&whichpage=1

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  24. יש לי את האחד של xfx עם קירור ac nv silencer (הקירור לא מקרר את הזכרונות!!!) כרגע שמתי אותו על "מהירות אופטימלית" 580/1140 עד כמה אני יכול לדחוף את הכרטיס בלי הקירור לזכרונות בהתחשבות שאני רוצה אותו בחיים עוד שנתיים! ושאני לא רוצה משהו מוגזם! (טמפרטורות כרגע- חורף חדר קר!! 36 בidle ו56 ב load- זה אחרי האוברקלוק).?

• 0 תגובות
    • 410 צפיות
  25. Started by TaMiRn2,

כמה זמן מישחה טרמית מחזיקה(כמה זמן אחרי ששמתי אותה היא כבר לא אפקטיבית?)?

• 0 תגובות
    • 429 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.