עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. איזה צורת קירור טובה ביותר לדעתכם לקירור המעבד איזה מאוורר אם כי היום אפשר לקורא לולקנו 7+ ונטה תעשייתת אני מחפש לקנות למעבד שלי מאחר ותאמינו או לאהגעתי לטמפרטורה על המעבד שלי 68 C אחרי עבודה של 4 שעות לא חשוב המחיר ........ורעש :smoke: וקיים בארצנו הקטנטונת

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  2. Started by SharP,

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  3. Started by asili,

רציתי לדעת אם ניתן להוסיף עוד מאוורר לכרטיס מסך שלי RADEON 8500 RETAIL FROM CANADA אני רוצה לקרר את הכרטיס מסך כדי לבצע אוברקלוק קטן ניתן? ואם כן אז איך?

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  4. בינתיים קחו תמונה אחת, המארז יעלה בקרוב לגלריית המודינג, וצפויים שלבים נוספים...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by dw,

קניתי את המחשב שלי בתקופה שבה THERMAL TAKE VOLCANO 2 היה מאד מומלץ, אז קניתי אותו. אני מרוצה באופן כללי ממנו, אבל הוא עושה רעש חזק מאד. רציתי לקבל עצה למאוורר שקט (וטוב) עבור המעבד. חוץ מזה, אם מישהו מכיר חומרים שחוסמים רעשים ויודע איפה אפשר לקנות הוא מוזמן לכתוב 8)

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  6. Started by RedHat_Lover,

איזה יופי! במחצית השניה של 2002 אינטל תשחרר סלירונים מבוססי Northwood... מה זה אומר? שאפשר יהיה להמהיר את הסלרון כמו את הפנטיום 4 (מבוססים ה-Northwood) למהירויות עצומות(2.5.....!) לפי השם לסלרון יהיה 256K זיכרון מטמון והוא יכנס ל-Socket478...... יש עוד ב-Xbitlabs..... יש למה לצפות...

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  7. Started by e-r-a-n,

אם יש מישהו פה עם הקריסטל אורב הוא יותר מרעיש מול המאוורר הרגיל שיש באנרמקס? כי אני רוכש אחד ביום ראשון לכ. מסך ורציתי לדעת עד כמה הוא מרעיש.. :saint: ועוד משהו קטנטן... על הכ. מסך שלי אני אוכל להגיע לאוברקלוק חזק אם הקריסטל אורב וצלעות קירור של אלפה על הזכרונות?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Slayer,

איך אני בודק את הטמפ' של המעבד\דברים אחרים במחשב שלי? יש לי לוח אם ASUS A7M זה למעבדי AMD, אם צריך עוד פרטים תגידו ;D

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by maxi,

האם 28 מעלות ללוח אם זה טוב? הלוח הוא A7V266 E של ASUS ?? ???

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  10. שלום יש לי לוח של Asus - A7V133 והמאוורר הקטן של ה MB הפסיק לעבוד, הטמפרטורה הגיע ל 50 לפי ה Asus Probe. איפה ניתן לרכוש מאוורר כזה? תודה על העזרה.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. תלחץ על הקישור מתי כבר תעשה את זה ותתן דיווח מלא ??!!??

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  12. Started by maxi,

שלום לכולם! אני מתכנן להוסיף 3 מאוררים למארז שלי MIDITOWER איכותי וגדול יחסית ונכון לעכשיו יש לי מאורר 80מ"מ מקדימה שמכניס אוויר ועוד אחד מאחורה בגב המארז בגודל גם של 80מ"מ שמוציא אוויר והשאלה שלי אם אני רוצה להוסיף עוד 3 מאוררים 2 בצד המארז אחד מעל המעבד ואחד מעל הכרטיסים שניהם יכניסו אוויר ואחד למעלה שיוציא אוויר וכאן אנשים יקרים אתם נכנסים לתמונה :-* איזה גודל לדעתכם צריכים להיות המאווררים 80 92 120 ....איזה גודל לזה שלמעלה ולאלו שבצד.. אה..... ודרך אגב זה משנה מאיזה חברה הם.....תודה MAXI :asthanos:

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  13. מוכר או תורם במרכז הארץ במחיר סביר

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Spawn123,

מה נשמע? בדקתי בביוס את הטמפרטורה של הביוס והוא הראה לי 32 מעלות צלסיוס.... האם זה בסדר? ??? זה קצת לא הגיוני בגלל שהטמפרטורה אמורה להיות משהו כמו טמפרטורת החדר.... אז מה יכולה להיות הבעיה? המעבד: Intel Pentium III 600 Mhz

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by -JobNick-,

יש לי שאלה טכנית סוף סוף יצא צ'יפסט מהיר למעבד AMD ואפשר להמהיר את המעבד דרך ה FSB ולא להפעסק עפ פתיחת מכפל ועוד כל מיני שטויות. אז תגיד לכמה אתם חושבים שאני אוכל להגיע עם מעבד ATHLON XP 1800 זכרונות של OCZ PC3000 ולוח עם של MSI שמבוס על צ'יפסט של VIA KT-333? בעזרת OVERCLOCK דרך ה FSB? חושבים שאוכל להגיע ל רמה של ATHLON XP 2100?

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  16. Started by ybe,

יש ברשותי כרטיס v8200 ti 200 של asus , התוכנה שמסופקת עם הכרטיס smartdoctor לא נתמכת על ידי מערכת ההפעלה שמותקנת במחשב שלי-WIN XP PRO . מכיוון שבצעתי המרה "כבדה" לכרטיס 220/500 אני מעונין לבדוק את הטמפ'(אני מעונין לנסות עוד להתקדם), יש איזה תוכנה מומלצת?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Stasik,

1. מה ההבדל בין low level hardware overclocking לבין hardware overclocking בתוכנה riva tuner 2. האם בתוכנה riva tuner אפשר לעשות אוברקלוקינג לcore 375 ולזכרון 600 עם קירור רציני?

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by maphisto,

לפני יומיים הורדתי את RIVA TUNER במקום התוכנה ש MSI לעשות את האובר קלוק! (מזכיר G3 TI200 ) אחרי שהצלחתי לעלות בעזרת הMSI למהירות גבוהה רציתי עוד!!! בRIVA יש שתי אפשרוית להאיץ את הדרייבר או את החומרה (התוכנה לא ממליצה לעשות גם וגם). אני כרגע במהירות הרבה יותר נמוכה ממה שכבר הגעתי 220\470 לעומת 260-270\520-510 אז אני שואל מה עדיף לעשות ב RIVA אובר לדרייבר או לחומרה? בחומרה הוא נותן אפשרות להעלות עוד. אני משתמש ב 23.12 גרסת דרייבר. משהו ממש התעסק עם התוכנה שהוא יודע איך להוציא יותר ! אני רוצה ללמוד על התוכנה היא נראת רצינית מאד. כמו תמיד הודעה זו תשמיד את עצמה אחרי 3 ימים ! תודה לכל העונים יום טוב ושקט לכולנו :smoke:

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  19. Started by Slayer,

אין לי הרבה מושג באוברקלוקינג, קראתי את 2 הכתבות על זה, יש לי שאלה (שתראה אולי קצת מטומטמת), אם אני מוריד את התוכנות-דרייברים האלה לשיפור הביצועים של הכרטיס מסך, צריך מאוורר יותר חזק או משהו כזה? יש לי geforce 2 mx200 64mb תודה מראש

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  20. לאחרונה מגיעים לארץ מארזי אלומניום , מה בדיוק היתרונות . חסרונות של המארזים האילו ? ומה מחירם ?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by IIIways,

אהלן... היום קיבלתי את הוולקנו 7+ מבית TT. רוצים לראות קצת תמונות? ;D אני לא יתקין אותו בקרוב כי אני מחכה ללוח אם החדש שאני יקבל בקרוב. :saint:

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by yair_gobani,

איזה מאוור טוב יש לסוקט 370 (סלרון) וכמה סיבובים לדקה הוא עושה ומה מחירו

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by udicol,

נתקלתי בזמן עבודתי בבקר ישן של IBM - 3174 והביפנוכו שלו מכיל מאוורר ענק - 12 וולט שקט יותר משקט . הטכנאי שטיפל בבקר אמר לי שכבר לא קיימים מאווררים כאלה בשוק , ואם במקרה יש צורך בהחלפתו , הוא היה מחליף במאוורר חדש יותר אבל לא איכותי כמוהו . נדמה לי שהיה רשום על המאוורר Panaflo . והוא מזה שקט חבל"ז.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by KoM,

הדבר הזה יותר חזק מאולטרה סגול ! ועושה אפקט לא פחות יפה של כחול עמוק המציף את פנים המארזס ! תראו תמונות... תראו את ההילה ! בלי... {תראו תספייר ;D} עם 8) ולא לשים לב לאבק, ננקה בסוף השבוע...

• 28 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים