עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ScreameR,

צריך דחוף תמונה גדולה של הלוגו של כאוס!!!!! אני עושה על המחשב עם שבלונה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  2. Started by Scumpo,

יש איזו תוכנה דרכה אני יוכל לכוון את מהירות המאווררים במארז? לגבי ה-OC, בוצע OC ל-3GHZ על מעבד q6600, אבל אני עדיין רואה שהמהירות עליו הוא רץ היא 2.4GHZ.. הבנתי שאני צריך לכבות משהו בביוס בשביל שירוץ על 3GHZ.. מה הדבר? תודה!

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  3. כשאני מעלה את הFSB בביוס לכל מספר מעל 300MHZ בווינדוס אני רואה שהוא מציג לי רק 300MHZ בFSB דרך CPU-Z. למשל אם עשיתי בביוס FSB 320 אני אראה בCPU-Z 300 בFSB. יש לי זיכרונות DDR2533 512*2 יכול להיות שהם המגבלה שבגללה אני לא רואה באס יותר גבוה מ300 בווינדוס. כי בביוס אני מגדיר מעל 300 והוא מעלה את הווינדוס בלי בעיות... ביטלתי את כל האופציות שמגבילות את האובר קלוק דרך הביוס. ממש מוזר...

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  4. Started by Oranili,

אם אני עושה OC למעבד. .. זה עושה אוטומטית לזכרונות ?

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  5. שלום יש מארז של טרמלטייק קסייזר 3 הפול טוור עם 7 מאווריים של 80 והמעבד שלי זה אטלון אקס פי 2800+(עם קירור סטוק) המעבד דיי חם 55 במנוחה (אבל המחשב בחיים לא מתחבה) שמעתי הרבה ביקורות על ה-BT ומה שאני מחפש זה בעיקר שקט מה אתם חושבים עליו??? והכרטיס מסך שלי זה גיפורס אסוס 5900 יש עליו מאווררים שעושים רעש של מכסחת דשה שמעתי כל ה-Arctic-Cooling NV Silencer 4 REV2 רציתי לדעת אם הוא באמת שקט או לא או יש משהו יותר טוב שאתם ממליצים בבקשה זה דחוף לי! תודה רבה

• 0 תגובות
    • 427 צפיות
  6. מעבד: C2D E6300 לוח אם: Asus P5B

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  7. אני מחפש את הלשונית בTARGET ADAPTER כשאני לוץ על CUSTOMIZE ואין שם את הלשונית עם התמונה של הכרטיס מסך כדי להגביר את מהירות מהאורר... מישהו יודע איך אני מחזיר אותה כדי שאני יוכל להגביר את המהירות או יש תוכנה אחרת לזה? ד"א היום החלפתי כרטיס מסך לאותו הכרטיס פשוט אחר כי הקודם נדפק... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  8. Started by LRa,

התנסתי פעם אחת ושניתי את ה FSB מ-166 ל 200 והמחשב לא עבד והייתי צריך לעשות ריסט לביוס דרך הבורד. תודה

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  9. Started by ABL,

יש לי AMD 2500+ עם NF7-M וזכרונות מסוג PC2700 (333MHZ( הצלחתי להגיע לOC של 11X193 ובמאמץ הוא בקושי מגיע ל50 מעלות. אני רוצה להגיע למהירות של 3200. השאלה עם זכרונות כמו שלי איך אפשר להמשיך. ומה שינוי של המחלק אומר? מה עושה להוריד אותו ומה עושה להגדיל אותו וכיצד זה משפיע על יתר הרכיבים?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  10. Started by YinnoN,

נכון יש לי בביוס כזה איפה שכתוב כמה mhz המעבד ... אם אני מעלה את זה, זה באמת יעשה לי oc אמיתי ? בלי נפילות ובלי כלום (עם קירור חזק כמובן (-: ) תודה.

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  11. Started by The Ripper,

למישהו יש אחד מהקירורים האלה ויכול לומר איך הרעש לעומת הקירור המקורי? תודה.

• 0 תגובות
    • 414 צפיות
  12. Started by token_toker,

אני מעוניין לרכוש קירור חרישי ואפקטיבי ל-4870X2 (לא CF) שיושב בתוך מארז של אנטק P182. מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על יחידה כזו שעושה את העבודה ואם אפשר גם הסבר קטן על איך לפרק את גוף הקירור הנוכחי והתקנת החדש. תנקס אין אדוונס

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  13. Started by X-MOI-X,

אני רוצה לעשות OC למעבד Q6600 ל3GHZ אז אני צריך עזרה איך אני עושה את זה ואם אתם ממליצים על זה הנה פרטים שנראים לי חשובים במפרט זכרון 4GB מעבד Q6600 כמו שאמרתי כרטיס מסך 8800 GTS 512MB לוח אם Abit IP35-E ספק 450W והקירור למעבד הזה Arctic-Cooling Freezer 7 Pro

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  14. Started by ElemenTal,

1. איך עושים את ה OC ? מעלים לבד קצת קצת או שעושים שיחפש את המקסימום של הליבה ושל הזכרון ואז רק בודקים שזה יציב ומשאירים ? 2. עשיתי ע"י שאמרתי לו לחפש את המקיסמום - כמה זמן להשאיר את הבדיקה אחרי זה, כדי לבדוק שזה באמת יציב ? 3. איך מעלים את ה SHADER ? הוא עולה לבד ביחס לאחרים ? 4. ******* - בסדר הצלחתי לשמור - אבל שאלה - התוכנה חייבת להיות פועלת כדי שה OC ישאר ? 5. באיזה תוכנה אני יכול לראות את מהירות ה- CORE, MEMORY ו- SHADER ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  15. יש לי לוח של אביט IC7 עכשיו יש עליו מאוורר קטן כזה, והוא מתחיל לעשות מידי פעם רעשים חזקים לאיזה דקה ואז מתחיל לקרטע (לא להסתובב בצורה חלקה) ניסיתי לנקות אותו עם פן וגם עם קיסם ניקיתי כימעט כל גרגר אבק שיש עליו אפילו פירקתי אותו וסובבתי קצת וניקיתי ממש בצורה יסודית אני מפחד לשמן אותו עם שמן מכונות, שלא יהרוס או משהו (אני לא יודע אם זה טוב) אפשר עצות? דרך אגב... כמה זמן אחריות יש על הלוח הזה? ועוד משהו: שפירקתי אותו ניראה לי שהיתה משחה תרמית מתחתיו, כי היה כזה ליכלוך כמו של משחה תרמית אני לא יודע אם זה טוב שניתקתי אותו או לא, אני מפחד שזה יתחמם יותר מידי ויגרום נזק

• 0 תגובות
    • 422 צפיות
  16. אהלן! קודם כל, המערכת שלי: AMD Sempron 2600+ 512MB A-Data 400Mhz [אני מניח שרצים על 333Mhz בגלל הבאס של הלוח] Gigabyte K8NS Gigabyte Radeon 9550 128MB 128Bit קירור פאסיבי Compucase 6A19 Wd 20GB 5400RPM + ExcelStor 40GB 7200RPM קירור לכל העניין: 1. מאוורר 80 סטוק+היטסינק למעבד 2. מאוורר 80 ג'נרי (אבל חזק) מתחת לכרטיס מסך, שנושף עליו אוויר 3. מאוורר סטוק של המארז 120 מאחורה מתחת לספק 4. מאוורר 80 בתחתית המארז בצד שמאל שיכניס אוויר קריר קירור שעומד גלמוד בצד ומחכה שאני אמצא לו מקום [הצעות יתקבלו בברכה]: 1. מאוורר 60 [תלוי ב-4] 2. שני מאווררי 40 3. אולי איזה היטסינק אחד או שניים, קטנים, שאני אוכל להוציא מכרטיס המסך / לוח האם הישנים. 4. אם יהיה צורך אני אחפש …

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  17. Started by rk666,

השאלה בכותרת, יש הבדל יותר מידי גדול בינהם.

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  18. אני בעקרון צריך תמונה מAIDA32 מהמסך של הטמפ' שם... אז מתחת יש מתחים אני צריך מבעלי הספק תמונה כזאת ב IDLE ואחת ב LOAD אני רוצה לראות את המתחים שלו.. בבקשה מי שנחמד ושם תמונות שיגיד את המפרט שלו (מה יש לו על הספק, כמה מאווררים וכו' ) אני חושב שהמתח 5 וולט שלו משוגע, האם זה אוניברסלי? זה אתם תראו לי תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  19. יש לי לוח albatron k8nf4u הבעיה היא שהטמפ של המעבד קבועה 65c גם בביוס וגם בתוכנה everest. חוץ מזה הטמפ של הלוח ושל ההרדיסק משתנות. יש למישהו מושג אם יש איזה גמפר או משהו כזה שמפעיל את הסנסור של המעבד? תודה מראש....

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  20. שלום אני צריך עזרה ממישהו שמבין ויעזור לי צעד צעד כי אני לא מבין בזה כלום ולא בא לי להרוס את המחשב e6400 + קירור ninja מעלות 35 לוח msi platinum 975x 2g ddr2 667mhz 8800gts 320mb ספק (ניראה לי ג'נרי) 420W של EZCOOL תודה לעוזרים (איסייקיו 179386904)

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  21. Started by elyaz,

***עריכה: הסתדרתי*** אפשר לנעול את הפוסט קניתי מארז חדש של ANTEC שיש בו בקר מאווררים (P101) יש 3 מאווררים קדמיים ואחד אחורי, כולם מחוברים יחד ויש לי 2 חיבורי MOLEX עם 2 פינים בתוך כל אחד מקווה שהסברתי טוב... איך אני מחבר את זה לספק? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by skp333,

שלום לכולם עשיתי OC רציתי לדעת אם למישהוא יש חומרה כמו שלי ועשה אובר, או אם מישהוא מכיר את החומרה שלי ויכול להדריך אותי לאובר יותר חזק לתת עצות עד כמה אני יכול להגיע. תודה חומרה זכרון - kingston 2X 512 cl3 מעבד venice AMD 3000 לוח gigabyte K8 nsc אני עכשיו ב-OC של mhz2300 מעבד זיכרון - 209mhz מחלקים -166mhz 3.3.3.6 3X-HTT

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  23. השאלה בכותרת. אני רוצה לבדוק מהי הטמפ' המקסימלית שהכרטיס מגיע אליה ביום חם שכזה.. עוד סטיה שכזו. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  24. Started by mb74ever,

מעבד AMD k6-350mHZ הוא מגיע למאמץ ל58 בערך ועושה ריסט...משחתי על המעבד משחה טרמית..אבל עדיין זה לא מוריד את המעלות..ניקיתי את הגוף קירור... ואפילו ניסיתי לשים גוף קירור גדול יותר...אבל זה לא עוזר..מה עושים? מוכרים עדיין אוורר לטרנטה כזאת?ואם כן כמה? אני לא יודע כבר מה לעשות..

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  25. כחלק מהפרוייקטים שאני עובד עליהם עכשיו (חדר, מחשב) אני מעוניין להחליף את המאווררים במארז, המאווררים של TT רועשים לי מידי, ואני מחפש משהו שקט יותר אני מעוניין לקרר את הMOZART בדיוק כמו המחשב השני (SHARK), בעזרת מים נכון לעכשיו, הרכיב היחידי שיש לי זה משאבה (D5) מפאת חוסר תקציב (הכל יוצא על החדר, צבע, חשמל, פרקט , רהיטים), הנושא ידחה מעט (ובקרוב אני אקנה כ.מסך יותר רציני מהבזיון שיש לי עכשיו X550) אני דוחה מעט את רכישת רכיבי קירור המים. אני מעוניין במאווררים שיהיו שקטים, אך יעילים מאוד לסרקולציה כללית, וכמו כן, מאווררים המתאימים לקירור רדיאטור (שוב - שקט) יש לי קולרים ייעודיים לHDD שברשותי (2 ראפטורים, ודיסק נוסף, בקרוב עוד 2X750 ), שאותם אני אחבר לריאו בס כדי להשתיק אותם …

• 0 תגובות
    • 469 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.