אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אז ככה...יש לי כרטיס מסך ATI READON X1600 256MB אני רוצה לעשות לו אוברקלוקינג עם התוכנה ATITool אבל לא הבנתי מה אני בדיוק צריך לעשות...? מישהו יכול להסביר לי מה להגדיר בתוכנה? המדריך: http://hwzone.co.il/guides/oc_vga/4/
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי כרטיס מסך מסוג ASUS GE FORCE FX 5700LE AGP, ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק. קראתי את מדריך האוברקלוק לכרטיס מסך שבאתר, ואני רוצה להתקין COOLBITS, האם יש מישהו שיודע בוודאות אם היא מסוכנת? דבר שני, אחריי שאני מעלה את המהירות של הכרטיס, יש איזה תחליף ל-3DMARK בבדיקות יציבות? ואחרון, האם ניתן לפתוח צינורות תוכנתית לכרטיס הזה?
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
ואם לא, מה המחיר הסביר מחו"ל? מדובר כמובן על POT לCPU.
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
המפרט למטה... ניסיתי לעשות OC למעבד. עכשיו, כשהבתי את FSB ל-370 קיבלתי 14 שניות בערך בפיי וב-aquamark קיבלתי ציון גבוה של 136. עד כאן הכל טוב, רק כאשר ניסיתי לעלות ל-371 משהו כנרה נדפק. הפיי ירד קצת אבל באקווה קיבלתי 114... עשיתי קצת חיפושים באינטרנט וגיליתי שבלוח S3 יש בעיה ב-FSB שבין 370 ל-400 ואחרי שעוברים את זה הכל מסתדר. האם זה קיים גם בלוח שלי? ואם לא ממה זה נובע?
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות את הקירור הנ"ל ויש לי לוח P5W DH ומארז P-180 זו פעם ראשונה שאני עושה התקנה כזו (ופירוק לוח) שאני מסתכל על המארז אני לא יודע איך בדיוק המפלצת הזו הולכת להכנס בפנים? מישהו מכיר ויודע שזה אכן מתאים? ואני גם רואה שהסלוטים של הזכרונות מאוד קרובים האם הTUNIQ מספיק גבוהה כדי שהזכרונות ישבו מתחתיו? ועוד משהו קטן: אני מתכוון להשתמש במשחה MX-1 יש עדיפות למשהו אחר? ואם יש לכם טיפים להרכבה אני אשמח מאוד כי אני קצת חושש שיתחרבן לי משהו (עבדתי על דברים הרבה יותר מסובכים מזה אבל למחשב אני דואג יותר מכל דבר) תודה לעוזרים עריכה: איזה מבאסים אתם באתי הביתה בלחץ לראות תגובות וכלום
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
אוקי, אז זה מה שיש לי, ואני דיי מתחיל עם העניין, אז אני אשמח לאיזה מדריך (חיפשתי ולא ממש מצאתי) ל-OC הכי טוב לכרטיס, מבלי לפגום הרבה בחייו. אני צריך גם תוכנה לבדוק את הטמפרטורה של הכרטיס. ועד שאלה יש לי, זה למה כבר לא מוכרים את ה-7800?! יש איזה סיבה משמעותית? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 387 צפיות
-
-
אני חדש בכל התחום הזה של oc אני רוצה לעשות oc קל עם קירור סטוק המפרט: מעבד פנטיום IIIe 1ghz לוח אם trigem cognac כרטיס מסך על לוח אם מארז טרנס עם כל המאוורים מקסטור 80 גיגה המחשב הוא ממחשב hp כבר בנוי משנת 2000 והוא בא עם me אבל הוא עם xp זיכרון 190 שדרגתי מ128 חשבתי אולי להעלות ל1.1 לדעתכם אפשרי עם קירור סטוק
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש דרך לשלוט במאורר של הכרטיס הזה? המאוורר רועש יותר מהמאוורים של ה CPU והמארז ביחד. בATI Tray Tools כתוב שאין תמיכת חומרה - זה הגיוני שבמעבד חדש יחסית לא תהיה אפשרות כזו? הכרטיס חדש, ואין שם בעיה פיזית -הוא פשוט קטן ורועש... לנתק אותו לא נשמע לי בריא במיוחד.
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש דרך לצרוב ל gto2 שלי ביוס של x850 xtpe ככה שהוא יהיה קבוע על 16 צינורות פתוחים ומהירויות של: ליבה: 540 מגה הרץ זיכרונות: 590 מגה הרץ זה אפשרי? דרך אגב כרגע הכרטיס כבר פתוח ל16 צינורות ופועל על התדרים כמו של הx850 xtpe אבל אני רוצה שזה יהיה קבוע ושאני לא יצטרך לעשות לכרטיס OC דרך תוכנה...
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אני שם לו בלוק לקירור מים של זלמן. ואגב אם אני עושה לו OC עד לאיזה רמה של כרטיס אחר הוא יכול להגיע (בערך) ??
-
- 0 תגובות
- 385 צפיות
-
-
היי יש לי מארז ANTEC P180 ואני רוצה להוסיף מאורר מקדעמה שיכניס אוויר אם מישהו יכול לעזור לי לבחור מהרשימה אני אודה מאוד: http://www.directcanada.com/category/?minorcatid=1495 הייתי מעדיף משהו אם תאורת LED , ומה עדיף מבחינת מהירוית? כאילו 1200RPM זה מספיק או שעדיף 2000RPM(יותר רעש)? כרגע יש לי 3מאווררים 1 מאחורה מוציא 1 בגג ואחד למטה באמצע אחרי הספק... תודה
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
היי, החלטתי לנסות לזרז את העגלה שלי אבל אני לא מצליח אפילו להתחיל. הלכתי לביוס לאיזור של Frequency/Voltage Control ומצאתי את האפשרויות הבאות בלבד: Auto Detect PCI/DIMM Clk Spread Spectrum לא קיימת אופציה לשנות תדר... איך להתקדם מכאן? מצורף קובץ של CPUZ - פירוט של המערכת (מאז נוספו עוד 256M זכרון) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
המערכת מיועדת ל-OC כמובן. אני הולך להזמין את זה - איך הם ל-OC ? המערכת כוללת בין השאר : E6600 ASUS P5B DELUXE SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 ULTRA 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-4-4-4-12 ENERMAX 500W LIBERTY ומעכרת קירור מים כמובן שהזמנתי מחו"ל
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
מישהו מכיר את אלו השמע המעולה לoc http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_9200_flexxlc_edition
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
*איזה ביוס הכי טוב לOC? *מה זה בדיוק Xpress recovery2? *איזה הגדרות צריך לשנות בביוס לפני הOC? *וכמה הטמפ" של הלוח אם והמעבד צריכה להיות? *ואיך מפעילים את הPrime 95?
-
- 0 תגובות
- 376 צפיות
-
-
קראתי סקירה של כרטיס המסך 1900GT שכשהם עשו OC השתפר להם הכרטיס ב20% אבל הם העלו מתח.. רציתי לדעת איך מעלים מתח לכרטיס והאם זה נחוץ..
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
כמה המעבד שלי amd 3200 צריך להוציא בלי אובר בתוכנה הנ"ל? לבדיקה של 1 מגה..
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
כרטיס מסך AGP*8 6600GT עם קירור סטוק. ללא OC מעבד 500 זכרונות 900 טמפ מנוחה-42 מעלות, טמפ מקסימלית במאמץ 76 מעלות. 3dmark05-3112 אחרי 3 לופים עם OC קטן של 10% מעבד 550 זכרונות 1000 טמפ מנוחה 42 מעלות, טמפ מקסימלית במאמץ 80 מעלות. 3dmark05 - 3430 אחרי 3 לופים השאלה שלי - אני משתמש בקירור סטוק, האם כדאי לי לוותר בכלל על OC למסך כי אני מגיע ל 80 מעלות, או שעבור כרטיס זה טמפ זו עדיין נחשבת לתקינה? ועד איזה טמפ מותרת אני יכול להגיע (טמפ שלא תגרום נזק לכרטיס כלל, גם כאשר מדובר ב 5 שעות רצוף)? תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
http://xtreview.com/review114.htm מה אני צריך לעשות בשביל התוצאה השניה?
-
- 0 תגובות
- 390 צפיות
-
-
מהו המאורר או HEATSINK או מה שלא יהיה שיתן את הקירור הטוב ביותר למעבדי AMD או INTEL שיש כיום?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
קראתי ברשת שיש בעיה להתקין את ה-TUNIQ TOWER על ה-S3 בגלל גודל ה-caps מסביב לתושבת המעבד..מישהו ניסה והצליח? זה אפשרי? אם לא ה-TUNIQ, על איזה גוף קירור הייתם ממליצים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אז ככה לפי מה שהבנתי אז כמה שיש יותר אמפר([A] /[AMP] ), כך מהירות המאוורר ועוצמתו גדולה יותר.. - נכון? [זו שאלה ראשונה] ושאלה שנייה -> איפה אני יכול למצוא מאווררים אחד של 6/8/9cm עם מעל 0.24 amper ועוד אחד 4cm עם מעל ל 0.24 amper ? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
יש לי AXP2500+ סוקט 462 [A] חשבתי אולי לשים לו את ה-BT בקומבינה או שזה נכנס? ואם לא מומלץ הBT מה כדאי למעבד הסחאלה הזה חחח? אני רוצה שיהיה שקט במיוחד ועם הביצועים הטובים ביותר לא יכול לעבור את ה-250 שקל... -תודה!
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/product/Accessory/DriveBay/a2321/a2321.asp ואיך הוא בכלל?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
OK יש לי AMD X2 4200+ ויש לי את הקירור המקורי... עכשיו חשבתי אולי אם אני אחליף את המאוורר המקורי של amd שיש לי עליו עם אחד מהמאווררים הללו: 1. Thermaltake 60mm Dimensions: 60x60x25mm Rated Voltage: 12VDC Started Voltage: 7VDC Current: 0.37Amp Power Input: 4.44W Fan Speed: Max 7000+/- 10% RPM Airflow: 38CFM Bearing System: 2 Ball Bearing Lifetime: 50,000 Hours Connector: 3 pin או המאוורר הזה: AKASA 60mm Fan dimension 60 x 60 x 15mm Fan speed 4300 R.P.M. Fan airflow 21.83 CFM Fan air pressure 2.93mm H20 Fan life expectancy 50000/hrs Bearing type Ball Bearing Connector 3-pin with RPM sensor wire Voltage rating 12V Noise level 32.56…
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-