עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום חברים הרכבתי מחשב חדש שכולל את המעבד E8400 והלוח Gigabyte EP45-DS3R הפעלתי את המחשב (עם התקנת הוינדוס הקודמת) והכל עלה כמו שצריך אך שמעתי רעש מאווררים חזק. הפעלתי אוורסט וראיתי שהמאוורר שלי (Big Typhoon 120 VX) מסתובב על 8000rpm. השתמשתי במאוורר הזה במחשב הקודם שלי ללא בעיות והוא תמיד עבד על 800-1500 rpm והיה שקט מאוד. דבר מעניין ששמתי לב באוורסט הוא שטמפרטורת המעבד אינה מזוהה, אני משער שכאן הבעיה. איך אפשר לפתור את העניין? עדכון: נכנסתי לביוס ושם הטמפרטורה והמהירות נורמליים, כנראה שהבעיה בתוכנה. המאוורר מסתובב במקס רק בהפעלה וכשראיתי 8000 קצת נבהלתי. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  2. Started by eranir,

הזמנתי מפרט שכולל את ה-q6600 בתוך ה-P150. אני צריך להוסיף קירור למעבד (יהיה OC, איפשהו בין 2.7 ל-3.0) ולמארז. למארז אני צריך מאוורר 90mm שיהיה כמה שיותר שקט, כדי לחבר מקדימה לצורך קירור ה-HD. למעבד אני צריך קירור רציני, שוב - עם דגש על שקט, ושישמור את המעבד על רמות סבירות גם ב-OC. עברתי סקירות על המון קירורים, ואני מתפלא מאוד על התגובות החד משמעיות שמתקבלות כאן בנוגע למה טוב ממה. הקטגוריה מכילה את: Infinity, Nynja, TT BT VX, TT MaxOrb, TT V1 ועוד כמה, ובאתרים שונים (מ-טום'ס ואנאנדטק ועד לסיילנטפיסי בשביל המלצות על קירורים שקטים...) ראיתי תוצאות שונות להשוואות. רציתי לשאול בפעם ה-100 בערך איזה קירור מהנ"ל עדיף, עם איזשהם סימוכין לעניין. אעדיף שההמלצות עבור המאוורר 90 יהיו …

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  3. ראיתי בפורום שהרבה שואלים אם המעלות במחשב שלהם בסדר, לכל מי שיש מחשב חייב לדעת שמעלות גבוהות יכולות לגרום נזק למחשב או נזק עתידי. איך אני יודע מה טמפרטורת הרכיבים במחשב שלי? ניתן לבדוק את הטמפרטורה של הרכיבים בעזרת התוכנה המצוינת HWMonitor, בתוכנה זו אפשר לראות את כל הרכיבים במחשב ולראות מה הטמפרטורה של כל אחד מהם. מה הטמפרטורה המומלצת לכל רכיב במחשב? במנוחה ובמאמץ - מעבד: הטמפרטורה במנוחה לא אמורה לעבור את ה-30-40 מעלות למעבדים החדשים יותר, המעבדים של AMDD (הישנים יותר) מתחממים מעט יותר מאשר המעבדים של אינטל ולכן טווח הטמפרטורה התקין הוא 30-50, כמובן שזה תלוי בקירור. במאמץ, טמפרטורת המעבד לא אמורה לעבור את ה-85 מעלות. לוח אם: הטמפרטורה של לוח…

• 0 תגובות
    • 8k צפיות
  4. זרמו גם לא מוכרות וזה. למשל גיליתי שרק PC Probe מזהה אצלי כמו שצריך. עכשיו אני צריך תוכנה לשליטה במאווררים. תודה!

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  5. Started by appel_100,

פשוט ראיתי את זה מסתובב בפורומים אחרים באנגלית ופה לא מצאתי http://www.nvidia.com/docs/CP/45121/nforce_680i_sli_overclocking.pdf מקריאה ראשונית נראה מאוד מעניין לכל מי שמתחיל בOC בכלל עם הסברים מפורטים על כל פונקציה בביוס ובמיוחד לבעלי לוח אם עם הצ'יפסט הזה תהנו

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  6. Started by סלרי,

שלום כולם! יש לי הכרטיס תקופה דיי ארוכה בה עשיתי ניסיתי לקרר אותו טיפה יותר מהקרור המקורי זה התחיל בדלתא 60 בצד ולא מזמן ב40 מ"מ גרניק שלא עוזר במיוחד קירור לזיכרונות נקנה אף הוא והכרטיס פעל יפה באוברקלוקינג דייי גדול עכשיו אני צריך קצת יותר... גודל ההיטסטינק המקורי הוא 40 מ"מ וחשבתי להחליפו (אם יש דרך\מוצר ל60 מ"מ) זה אפשרי? יש אפשרות של התקנת מאורר 60 על היטסטינק שמתאים ל40? כל פיתרון שיש לכם אימרו לי כאן זה דחוף נכון להיום!!!-בבקשה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  7. שלום לכל מי שעונה השאלה שלי היא האם ניתן לנתק בכרטיס מסך SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL את המאוורר ולהתקין מאוורר שקט יותר אם כן אז כיצד תודה

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  8. Started by taotao,

אני כבר איזה חודש בפורום הזה די חדש בעסק עכשיו לרוב אני קורא על OC לכרטיס מסך סבבה קראתי את כול המדריכים מאמרים וכו באתר אבל בסופו של דבר אף אחד לא מסביר בדיוק מה לעשות כדי לעשות OC למעבד ללוח ולזכרון ואני מעוניין לדעת איך עושים OC למעבד שלי לזכרונות וללוח מה אני צריך לשנות במה זה יתרום לי כמה והכי חשוב איך לעשות את זה? תודה מראש למבינים ולעונים

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  9. המדריך נמצא באתר tom's hardware http://www.tomshardware.co.uk/phenom-overclock-athlon,review-31518.html המדריך מאוד מפורט ועדכני לכל מי שמעונין לנסות ולהמהיר את המערכת שלו. הוא למתחילים ולמתקדמים כאחד ויש הרבה חומר רקע ומוסגים למי שמעוניין

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  10. Started by esaly,

היי! אני מחפש קירור טוב ל478 ,לא חייב להיות שקט מידי העיקר שיקרר טוב, יש לי בעיית התחממות באיזה מחשב כאן... אם אפשר לינקים לחנויות מהצפון זה יעזור לי... בדקתי אגב בסטיקי ולא מצאתי שם משהו שהרבה ממליצים עליו... תקציב 100-150 תודה מראש לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  11. Started by bad-sector,

1. PRIME95 משום מה ישר קורסת ואילו SUPERPI ו S&M רצות חלק - האם הבעיה היא בתוכנה או שבאמת יש לי בעיית יציבות? 2. המחלקים של הזיכרון שלי הם 100/133/166 ואני צריך דרך כלשהיא לשים אותם על 150 (ניסיתי עם A64 TWEAKER אבל הוא עושה לי מסך שחור אחרי RESTART...) - רעיונות?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  12. Started by birkoff_g,

א)איך אני יכול לראות את הטמפרטורנ של המחשב שלי? (יש לי PCPartner) ב)איפה אני יכול להשיג מדריכים למודינג? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Fenomeno,

קראתי ברשת שיש בעיה להתקין את ה-TUNIQ TOWER על ה-S3 בגלל גודל ה-caps מסביב לתושבת המעבד..מישהו ניסה והצליח? זה אפשרי? אם לא ה-TUNIQ, על איזה גוף קירור הייתם ממליצים? תודה.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  14. Started by yair_gobani,

איך מעלים את המתח למעבד כי בביוס הוא סגור הלוח אם- via ca64-tc

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  15. שיתמוך P4 2.4 וזהו אני מניח שכל הכטיסים תמוכים את כרטיסי הרשת וכו... שיהיה של חבר מוכרת ומחיר סביר... אהה ויש לי רק 3 מאוורירים (אחד ספק אחד מעבד ואחד פיצי שהרמתי לאחותי ממעבד P2 חחח...) אז אם אפשר המלצות לשלוש מאווררים חזקים (קדימה איפה שהכוננים מאחורה לצערי אין מאוורר שם אבל יש הכנה ולדלת אני יארגן חורים..) *אם אפשר שתתנו לי לינק לכל חלק מהאתר של פנדה.. http://www.pandas.co.il נראה לי אתר זול ואמין...

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  16. Started by tulicooli,

טוב יש לי את הכרטיס מסך ואני לא יודע איך אני יכול לראות את הטמפרטורה של הכרטיס כי פעם ראיתי משהו כזה תוכלו לעזור לי??

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  17. צריך המלצה ל2 מאוררים של 80 שיחליפו את אלו שבדלת שבטרנספורמר שלי... שהיו עד מאה שקל שתיהם ביחד. שהיו שקטים הכי חשוב... כי אני קונה אותם במטרה להשקיט את המחשב... ואם אפשר שיהיו אפילו עם לדים או זוהרים באולטרה סגול...

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  18. היי באתר של ASUS בכתובת כאן ראיתי שהלוח אם שלי (P4T-M) תומך באפשרויות הבאות: Power Loss Restart ASUS JumperFree CPU Throttle SFS (Stepless Frequency Selection) Vcore & Vio Adjustable מהם האפשרויות האלה, והאם הם תורמות ל OC?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  19. Started by -LosNir-,

שלום, הרגע קיבלתי את הקירור החדש שלי למעבד, Scythe Ninja ויש לי שאלה קטנה. מניסיון קודם, הפלטות האחריות של הקירורים מהוות סיכון מסיום ללוח במידה ורוצים להוריד את הפלטה. כבר קרה לי לא כמה פעמים שלוח אם נדפק בעקבות הסרת הפלטה אחורית, גם כן, לאחר ההסרה הפלטה אינה שמישה יותר. רציתי לדעת אם ניתן להתקין את הפלטה האחורית ללא הורדת המדבקה? האם זה בטוח? זה יהווה בעיות כלשהן? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  20. Started by The_Byter,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=3d3ad98da9d79737b834ca17e2e07f99&threadid=9924&perpage=25&pagenumber=1

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  21. Started by Cupid Me,

למישהו יש מושג איך זה בדיוק מתחבר ללוח עם המאוורר של המעבד ושאר המאווררים במארז? מידע נוסף: PST: PWM amplifier integrated on motor circuit 4 pin plug for receiving power and PWM signal from motherboard 4 pin socket for CPU cooler or second fan 3 pin plug to send fan RPM signal to motherboard תודה

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  22. יש לי את הגוף קירור שלהם ‏Silent Heatpipe לסוקט 775 וברצוני לדעת אם המאוורר ‏Silent Wheel 13cm‎ הזה יתאים לו מבחינת התושבת? לפי מה שקראתי יש לו חורים למאוורר הזה... וכמה שיפור הוא ייתן לי בקירור לעומת המאוורר המקורי. והאם הוא מרעיש יותר או שלא מורגש. בתודה ענקית

• 0 תגובות
    • 406 צפיות
  23. Started by (G),

האם המאווררים THEMALTAKE GOLDEN ORB II ו-SCYTHE NINJA PLUS טובים יותר מ-BLUE ORB II SILENT 149MM ואם כן אז באיזה מאוור לבחור?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  24. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2774&products_id=20656 לאיפה הוא יכול להגיע ולמתחכמים אני יודע כבר שהוא בא עם עובר קלוק(קטן)

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  25. למישהו כאן יש 8800GTS והרכיב קירור מים?

• 0 תגובות
    • 435 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.