אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
התקנתי אוורסט...הוא אומר לי שהטמפ' של המעבד שהוא קורא לו CPU היא 33 ויש מתחת CORE1 CORE 2...שזה כמובן כל ליבה (יש לי כפול ליבה)..אז הוא רושם שליבה אחת 38 והשניה 39...וההפרש מובן... ההפרש שלא מובן הוא בין ה33 לבין ה39 של הליבות... מזה אומר?1
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הלוח M שלי מופיע במפרט בצד...אני מחפש את המקום שעושים את המחלק זיכרונות ואני לא ממש מוצא... בכל מקרה..ראיתי שיש לי אפשרות ללחוץ F8 ואז זה עושה לי "OC ON FLY" מישהו יכול להסביר לי מזה בדיוק?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני בחיים לא עשיתי אוברקלוק ויש לי מחשב די גרוע ואני רוצה קצת לחזק אותו עם אוברקלוק עכשיו אני רוצה לבדוק אם כדאי לי אני רוצה לעשות למעבד לכרטיס מסך ואם אפשר לראם שלי ככה יש לי כרטיס מסך geforce 440 mx מעבד תמונה מה-cpuz http://img58.imageshack.us/img58/8797/proccesorsy0.jpg זיכרון RAm תמונה מה-cpuz http://img79.imageshack.us/img79/5577/ramdi3.jpg כדאי לי לעשות? האם ישימו לב לשיפור? ומה אני צריך לעשות ולבדוק ודרך מה לפני אוברקלוק?
-
- 0 תגובות
- 403 צפיות
-
-
היי לכולם. ברשותי מערכת עם לוח אם MSI KT3 Ultra - KT333 chipset. המעבד הוא Athlon xp 1700+ Palamino. לצערי הרב החל מגרסה 2 של אותו לוח אם יש מחלק חמישי לpci/agp, אך כפי הנראה בלוח הזה יש רק עד מחלק רביעי. בכל מקרה, אני לא מצליח לעבור את ה151FSB(פוסט נכשל). אבל רציתי לדעת אם וכמה אפשר לעשות אובר קלוק בבטחה במחשב הזה? כלומר, עד כמה מגה הרץ זה עדיין בטוח שהAGP\PCI ירוצו בהם. לא שווה לי להרוס את ההרד דיסק\כרטיס מסך\כרטיסי PCI בגלל האובר קלוק הקטן במילא. אז אולי לרדת מכל העניין? האמת, באופן ממש מוזר אפילו באובר קלוק מינימלי של 100 מגה הרץ אני מרגיש שהמחשב רץ הרבה יותר חלק. זה הגיוני? תודה רבה על העזרה! גיא.
-
- 0 תגובות
- 399 צפיות
-
-
המוכר בחנות הודיע לי שמאוורר zalman CNPS9500 לא מתאים ללוח-אם Intel D975XBXLKR. האם זה נכון? קישור: http://www.zalman.co.kr/product/cooler/9500_LED_775_eng.html
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
לפני כשבוע בערך פתחתי דיון איזה קירור לקנות לכרטיס מסך המסכן שלי,יכול מאוד להיות שאני יילך על הקירור הנ"ל רק כדי לחדד את הטענות שהועלו בדיון הקודם הציפוי הינו נחושת טהור ולא ניקל. אם מישהו התקין/ניסה/ראה איך עובד הקירור נא לרשום כל דבר יעזור להבין את יעילותו של ה FC-ZV9
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
היי, אני ממש חדש בכל זה, ואני ממש לא מתמצא בביוס שלי... ניסיתי פעם על המחשב הישן שלי לעשות את זה ודווקא די הצלחתי . אני ממש לא רוצה לעשות ניסויים לבד על המחשב הזה, מעצם היותו בן שנה וקצת בלבד. אין לי קירור מיוחד על המעבד אלא מה שקיבלתי איתו בסטוק. המעבד יחסית קר כל הזמן, מגיע לטמפ' של 30-32 מעלות. אפשר לראות את המפרט שלי מצד ימין. אני יודע שיש תוכנות OC של הלוח הזה שמגיעות עם היצרן, האם אפשר לעשות את זה משם? איך מתעסקים עם הביוס של הלוח אם שלו, ועד כמה אתם ממליצים לי להעלות את מהירות המעבד? אם אפשר להעלות תמונות זה נורא יעזור לי, או לפחות לתת לי מיקום ושמות מדויקים בביוס . תודה רבה .
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
שלום, יש לי מאוורר נו נוסף לשים במארז שלי וחשבתי לשים אותו בפרונט של המארז איפה שהארד דיסק עכשיו יש לי מאוורר גדול מאחורה של המארז ויש לי בצד המחשב מקום לשים מאוורר אז אני לא יודע איפה כדאי לי לשים ומה ישתלם לי יותר! וגם רציתי לדעת אם אני שם מאוורר בפרונט המארז אז אני צריך שהוא יכניס אוויר או יוציא אוויר... הנה קישור למארז שלי: http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/mambo/vc2000bns.asp קראתי איזה מאמר ב YNET והם השתמשו שמה באיזו תוכנה בשם SpeedFan הורדתי אותה ואני מנסה להשתמש בה אבל זה קצת לא מובן... אז אם מישהו מכיר ויכול להסביר לי אז אני אשמח מאוד... תודה רבה,
-
- 0 תגובות
- 408 צפיות
-
-
זה מה שקראתי באינטרנט עד עכשיו, יש את החברה HIS שאיתה מדווחים שכן הצליחו לפתוח את הצינורות ל-16.. רק שלא מצאתי HIS בארץ ?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום אני חושב לקנות 6600 ולוח איכותי למדיי לא סגור עדיין על איזה אני מתלבט על ביצוע OC וחשבתי שאם יש תוספת ביצועים חינם דבילי לא לעשות אז השאלות שלי הם אלו: אני חושב לקנות זכרונות 667 והנתי שהכי טוב זה יחס של 1:1 אז אם אני מעלה באס ל 333 הזכרונות יעבדו על 667 ביחס של 1:1 ולא תהיה בעיה או שאני צריך לעשות משהו נוסף חוץ מהעלאת הבאס? אין לי מושג בזה מעולם לא עשיתי רק קראתי כאן ומדריך נחמד שפורסם כאן בעבר
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
כמה מעלות צריך להיות למעבד E6400 וכמה מעלות צריך להיות כרטיס 1800GTO ?
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לבצע O.C במערכת שקורמת עור וגידים בימים אלו. ה- O.C המתוכנן הוא של 333 - 350 MHZ לבאס. השאלה שלי נוגעת לזכרונות: אם אני קונה זכרון 800MHZ, הרי אז המחלק יעמוד על 5:6 (במקרה של 350MHZ באס). האם כדאי והאם יש אפשרות להוריד את מהירות הזכרון ל- 700MHZ, כדי לקבל מחלק 1:1 ?
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום. אני עושה OC למעבד E6400 עם קירור ASETEK VAPOCHILL MICRO (אין בעיות של חום בינתיים) ולוח ASUS P5WDH. שמתי FSB של 400 עם מתח של 1.4V. את היחס בין הזכרונות ל FSB עשיתי 1:1 כך שיוצא זכרונות במהירות 800 מה"צ (יש לי GSKILL 800MHZ 4-4-4-12) ותזמונים עשיתי AUTO כמו גם את המתח של הזכרונות עשיתי AUTO . הרצתי את SUPER PI 32M והוא עבר בלי בעיה ולא הביא שום שגיאות. ואילו כאשר אני מריץ S&M במבחן של זכרונות אפילו הכי קצר הוא נכשל והוא רושם לי BUS ERROR ו ADDRESS ERROR. ממה זה יכול להיות? כי אובר קלוק לזכרונות אני לא עשיתי. או שמה מתח כלשהוא נמוך מידי? תודה מראש ומחכה לעזרה...
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום! אז ככה, אני רוצה לעשות קנייה של כמה דברים, כמו מאוררים וכו'... אני חושב קודם על מאורר להארד דיסק, ב35 ש"ח כדאי? השאלה אם הוא מרעיש או לא.. עכשיו, אני רוצה מאוררים נורמליים, אחד מוציא אויר ואחד מכניס(לא בעיה לעשות) בגודל 80, יש רק שתי מקומות במארז.. יש לי מאורר אחד של TT, הידוע כSmart Fan - מרעיש ביותר, אני לא מסוגל לעבוד איתו.. אז אני מחפש שתי מאוררים לא מרעישים, בסכום סמלי של עד 100 ש"ח, רצוי או מנועה או מKSP. המארז שלי חנוק, אני חייב קצת לשים אויר שם.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מישהו שיש לו את הלוח הנ"ל, ועשה איתו אוברקלוק לCONROE יכול בבקשה להסביר מה השלבים שאני אמור לעשות שם? כי לפי המדריך זה לא עובד...
-
- 0 תגובות
- 412 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי זכרונות של GSKILL DDR2 800MHZ 4-4-4-12 סדרת PK. הם עובדים בדואל צ'אנל. משום מה יש בעיה איתם והם לא עובדים במהירות מעל ל 667מה"צ. הלוח שלי הוא ASUS P5WDH. כאשר אני שם הכל AUTO הם עובדים ב 667. וגם כאשר אני מגדיר אותם ידנית 800מה"צ בבדיקה עם תוכנת MEMTEST או כל תוכנה אחרת יוצאים שגיאות. ניסיתי לשחק עם המתח של הזכרונות והגעתי למסקנה שככל שהמתח נמוך יותר כך יש פחות שגיאות. על הזכרונות כתוב מתח החל מ 1.9V ואילו ב 1.9V הוא נותן שגיאה אחת, האם זה יהיה מסוכן לעבוד ב1.85V או אפילו ב 1.8V? או אולי מישהו יודע איך אני יכול לסדר שהם יעבדו ב 800 מה"צ? ואני אגיד ישר שזה לא בעיות חום. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 412 צפיות
-
-
במצב נורמלי 65C ומגיעה לעיתים קרובות ל 77 80 זה מסוכן ? מה אפשר לעשות בנידון אם כן? מהי הטמפרטורה הנורמלית? המאוור עובד והמחשב עובד במהירות יחסית סבירה ונדמה שהכל בסדר ,האם יש סיבה לדאגה? מה אפשר לעשות אם כן? מצורף לינק עם פרטי המחשב http://www.yatego.com/mcn-shop/p,44d0dac5c6ad0,44d0ba441d9304_4,yakumo-q7m-mobilium-vii-yw
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
האם הקירור מתאים ללוח והאם המאורר שעומד בצד לא יפריע לזיכרונות או לכרטיסים אחרים תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
החלפתי לוח ל K8V-X SE של אסוס ואני צריך לדעת אם מישהו ניסה לעשות לו OC.. אם כן, יש בנצ'ים עליו?
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
-
למשל כדי להוריד טמפרטורות וכל זה באמת צריך תדר 2d כזה גבוה?
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
-
-
חברה איך אני יכול לשלוט במאוורר של הכרטיס מסך.? תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום. כרגע אני נמצא עם מארז קומפיוקייס 6A21 עם 2 מאווררי זלמן F3 מקדימה ומאחורה ו9 ממ של ארקטיק קולינק בדלת. הקדימה ובדלת מכניס אוויר ומאחורה מוציא. קודם ניסיתי קירור ASETEK VAPOCHILL MICRO שהחזיק לי את המעבד על 39 מעלות. בעקבות כך שמכרתי אותו שמתי את הקירור סטוק והפלא ופלא הוא מחזיק את המעבד גם על 39 מעלות. ה VAPOCHILL הורכב טוב מאוד והשתמשי עם משחה MX1. לדעתי אמור להיות הבדל בין קירור ב 50 ש"ח לבין קירור ב 300 ש"ח. אבל לא כאן העניין, אלא בזה שהלוח עומד על 55 מעלות. בלוח החלפתי את השמחות שבאו עם הלוח ב MX1 כדי שיהיה יותר טוב אבל לא שינה כלום. אני חושד שהסירקולציה במארז שלי לא מי יודע מה, או שפוט הוא בנויי בצורה שלא מאפשרת לו להתפטר מהחום הנוצר בפנים בצורה יעילה. השאלה שע…
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי מעבד Intel Pentium 4 3000 64bit כמה אמור להיות הטמפרטורה שלו ללא אוברקלוקינג או מאווררים מיוחדים רק עם המאוור המקורי של אינטל???
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם של ג'יגהבייט, עשיתי אוברקלוקינג מ-3Ghz ל-3.4Ghz ואז אני משחק בכל מיני משחקים וזה גורם ללגים (למין תזוזות כאלה של השחקן), תסבירו לי איך אני משתמש בתוכנה הזאת כדי לעשות אוברקלוקינג נכון, הנה האייסיקיו והמסנג'ר שלי: 279188637, kfirlion15@walla.com
-
- 0 תגובות
- 415 צפיות
-