עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by gal.w,

יש לי athlon xp 1800+ שעובד בטמפ' של 57- 60 מעלות האם צריך להוסיף קירור?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. נשבר לי כנף במאוור של ההיטסינק שעל המעבד. השגתי מאוור חדש אך בניגוד למאוור הקודם בו יש 3 חוטים (שחור, אדום וצהוב) לחדש יש רק 2 (אדום ושחור). מפה מתבקשת השאלה, צהוב מהו? אולי מד RPM? אנא הגיבו רק אם אתם בטוחים...

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  3. Started by moonbone,

בזמן הקרוב אני קונה מחשב חדש ואני דיי סגור על זה שאני קונה את המעבד AMD athlon xp 2100+ באתר שלהם כתוב שחיבים אמצעי קירור אז אני רוצה לדעת שמות של חברות טובות שמיצרות אמצעי קירור למעבדים ובכלל בנוסף לזה הבנתי שהכרטיס מסך החדש geforce4 ti 4600 לא מיוצר ע"י nvidia אז רציתי לדעת איזה חברה משתמשת בשבב ליצור כרטיס מסך הכי טוב. ודבר אחרון אבל הכי חשוב: איזה לוח אם ואיזה זיכרון לקנות שמתאים למעבד שלי?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. ראיתי שאנשים בפורום כאן בנו בלוקים וגם היו מרוצים מהם איפהאני יכול ללמוד איך מכינים את זה

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  5. Started by huber,

הייתם מנסים את זה??

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  6. Started by TheSoupNatzi,

ככה הוא היה נראה לפני וככה הוא נראה עכשיו... זה כמובן לא סיום הפרוייקט... אני מתכנן להוסיף מאווררים, לצבוע אותו או לציר עליו ו....נראה מישם כבר..

• 39 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by dR-TraNce,

שלום חברים. יש לי מחר AMD 700MHZ. המארז שלי סגור כל הזמן רק שאני מחליף חומרה וכל זה אני פותח תמארז וסוגר אותו שוב. שמעתי מכמה אנשים המלצות על להשאיר את מארז המחשב פתוח תמיד. האם זה באמת טוב להשאיר את המארז פתוח מצד אחד? זה מפזר המון חום בחדר? ------------- בקשר לניקוי חומרה. רציתי לדעת איך לנקות כרטיסים במחשבים וכל זה בחיים לא נקייתי כרטיסים וכל זה ואני מפחד לשרוף או להרוס אחד מהם ואני רוצה לנקות הם מלאים באבק. ועוד דבר לשאוב את האבק מזה דבר טוב או שזה גם דופק תכרטיסים? --------------

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by VolTAge,

אוקיי, יש לי 3 שאלות.. 1. עם איזו תוכנה אני יכול לראות מה הטמפרטורה של הכרטיס הזה ? 2. מה הטמפרטורה המומלצת, וגם מהי הטמפרטורה הגבוהה ביותר שלא תהרוס את הכרטיס ( אני רק צריך קווים כלליים ) ? 3. את צלעות הקירור אני מדביק לזכרונות של הכרטיס בעזרת ארקטיק סילבר, נכון ? תודה. ;D

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני לא מתכוון לעשות שום אורקלוק למחשב, אבל נכון לעכשיו יש בו רק מאוורר אחד, המליצו לי פה לקנות עוד מאוורר, יש לי כמה שאלות. 1. האם יש סיכוי שהמאוורר לא יתחבר לספק כח, או במילים אחרות, האם יכול להיות שהמאוורר לא מתאים למחשב? הכוונה היא למאוורר למארז, לא למעבד. 2. אני לא מתכוון להוציא יותר מדי כסף על מאוורר, ראיתי שתי הצעות הגיוניות: Antec 80mm SmartFan retail http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=1575 Thermaltake 80mm smart fan http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140&products_id=1057 מה הבדל ביניהם? איזה מהם אתם ממליצים? 3. השאלה הנוספת שלי היא, האם אני צריך לחבר אותו למאזר? וכשאני פותח את המארז מה אני יעשה? החוטים הרי מחוברים... או כמו ש…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by DJO,

הממ סוףסוף החלטתי לעשות OC ל GF2MX 400 של הרקולס שלי. הורדתי כל מיני תוכנות אבל לא ידעתי באיזו להשתמש ובסוף החלטתי ללכת בעצתו של מישהו ולהפעיל את ה קולביטס ולעשות OC דרך הדרייברים. אחרי 2 איתחולים, פעם אחת אחרי השינויים ברגסטרי ופעם אחת כדי להפעיל אני מגיע למסך כזה, דיי מוזר והמהירויות המקסימליות הן: מישהו יודע מה הבעיה פה? אולי לזנוח את העניין של הדרייבירם ולהשתמש באיזה שהי תוכנה וזהו?

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  11. Started by yair_gobani,

שלום לכולם, ראיתי פה הרבה אנשים עם חלון למארז ורציתי לשאול ממה עשוי החומר של החלון : :

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  12. טוב אז ככה, כמה זמן אני צריך לחכות אחרי ששמתי את הנוזל הזה על הליבה והדבקתי את המאוורר(עם הדבק הדו צדדי הזה) ... ?? אני פה פשוט פה באמצע התהליכים ולא יודע כמה זמן לחכות איתו....

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by INFERNO,

ראיתי אצל הרבה אנשים מקלדת צבועה רציתי לדעת איפה יש מדריך אם יש בכלל יש?

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  14. Started by TheSoupNatzi,

קודם כל, רציתי לבקש סליחה על כל האשכולות שאני פותח בזמן האחרון פשוט....ניכנסתי לתחום הזה ממש לפני קצת זמן ואני מנסה פה כל מיני דברים עכשיו, קניתי(יותר נכון קנו לי) מאוורר של אנרמקס 120 מ"מ עם הכיוונון של עוצמת המאורר בכל אופן, ניתקתי גם מאורר מספק ישן ו...עכשיו יש לי 2 מאוררים שלא מחוברים רציתי לדעת איפה מומלץ לשים אותם...? ד.א. עכשיו יש לי מאורר אחד שמוציא אוויר שממקום קצת מתחת לספק ומאורר שני שמכניס אוויר שממקום בחלק הקידמי תחתון של המחשב...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by or,

האם התקנה מחדש של כ.מסך (התקנת דרייורים) מבטלת oc???

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  16. Started by 123456789,

איפה אני יכול להשיג אויר דחוס כדי לנקות את המחשב שלי ??? ??? ??? כמה זה עולה ??? ??? ??? ואיך בדיוק אני מנקה (איפה אני צריך לנקות) ??? ??? ??? תודות לעוזרים :saint: :saint: :saint:

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  17. Started by G@L,

אחרי שקראתי את המדריך ל OC לכרטיס מסך חשבתי על ה- PowerColor Ge-Force 2 MX400 64mb הטיוואני שלי.... עלו במוחי שאלות: 1. איפה אני קונה את הצלעות קירור לזכרונות של הכרטיס והאם כדאי להדביק אותן עם Arctic Silver Thermal Adhesive ? 2. המאוורר המקורי של הכרטיס תפוס עם 2 קליפסים שהוצאתי אותם והוא עדיין לא יוצא כנראה כי יש דבק טרמי.... איך אני מוציא את המאוורר בלי לשבור שום דבר? 3. האם באמת כדאי לקנות Crystal Orb מאשר Blue Orb ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  18. Started by The Grey Matter,

אני רוצה לקנות היטסינק חדש למחשב במקום זה שנהרס (עזבו, סיפור עצוב) אז מה לדעתבם עדיף DRAGON ORB3 או VOLCANO 7 או אולי אפילו משהו אחר? (כן קראתי את הכתבה באתר אבל אני עדיין שואל את דעתכם)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by izikd,

ברשותי פנטים 4 סוקט 423 והייתי רוצה להחליף את המאורר שלי על המעבד בוולקנו 7 ??? האם ניתן להתקין אותו על סוקט 423 של פנטים 4? ??? אם לא אז איזה מאורר טוב(משהו כמו וולקנו 7(משהו כזה מהיר ועם שליטה)) אני יכול להתקין? ???

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  20. Started by gavze007,

היי אנשים, אני חדש כאן. יש לי כרטיס מסך וודו באנשי ישן ומגעיל (ולא, אני לא יכול לקנות אחר עכשיו). לפני 3 חודשים כשפתחתי ת'מחשב שלי גיליתי שהמאוורר שלו מת. שימנתי אותו והכל היה טוב הוא חזר לחיות וכו'. לפני שבוע פתחתי אותו שוב וגיליתי להפתעתי שהוא מת ושיש לו ריח של עשן. כשפתחתי אותו ראיתי שהוא שרוף. הוא כבר מת לגמרי. יש על הליבה היטסינק בעובי חצי ס"מ (!), ועליה היה בעבר הקרוב מאוורר 40X40X10 מ"מ... עכשיו יש מאוורר רגיל שיושב בדיוק מתחת לכרטיס מסך ושומר עליו חם במקום רותח (נגעתי בו והוא בוער...מאוד!). הקטע הוא שעכשיו אני צריך למצוא מאוורר לכרטיס מסך שלי. אז הלכתי וחיפשתי, ונתקלתי ב-Blue Orb של תרמלטייק. המידות שלו הן 50X50X25 מ"מ כולל התופסנים שבצדדים. כך גם בכרטיס עצמו - 50…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by KoM,

לא משנה כמה טובה הסרקולציה שלכם, אם טמפרטורת החדר חמה, כלומר 26-28, המחשב ירתח, ואעשיתי כל כך הרבה בדיקות בשביל זה, פשוט אין דרך להמלט מזה ! אמנם אפשר לשמור על טמפרטורת החדר, ואולי לרדת מעלה, אבל קירורק אמיתי לא יהיה אף פעם, בטח לא מאויר שנכנס מהחדר החם... ואני רוצה שמישהו יוכיח אחרת...

22. Started by guyyug,

אחרי הוספה של מאוורים אורות וכו והמחשב עוד עובד למה להחליף ספק או מה הסימנים שצריך להחליף

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  23. Started by e-r-a-n,

הזמנתי את המאוורר הזה ביום שלישי, לכ. מסך MSI GF4 Ti4600 אבל איך אני יכול להיות בטוח שאפשר לתפוס אותו עם ברגים?? שלא בזבזתי סתם כסף לשפורפרת של ארקטיק סילבר 3 שלא תעזור לי

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Refael Azi,

מאוורר 80 מ"מ ממש יפה, ומוכן! http://store.yahoo.com/ocsystem/80clearseetb1.html רק 10 דולר!

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  25. אורח athlon

פשוט מאוד תעיף את הHeat Spreader הדפוק הזה שמודבק לך על הCORE של המעבד כך שהמעבד שלך יראה כמו כל פנטיום 3 נורמאלי כשהCORE של חשוף. זה היה טריק מעולה בשביל הK62 והK63 בזמנו בשביל לסחוט עוד כמה מגה"צים. תעשה את זה גם אתה ואולי תשבור את מחסום את 1600!!!!1

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים