אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
בגלל שיצא טיפה יותר ממה שקיוויתי אז שמתי רק על המעבד, וכרגע התוצאות לא נראות לי טובות. האם הייתי צריך לשים גם על המעבד וגם על הV1? האם לוקח לזלמן זמן עד שהוא באמת משפיע כמו שצריך?
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
הקדמה קצרה, לפני כשבוע בערך המחשב השתגע לי כל הפעלה של סרט הייתה עושה לי ריסט , נכנסתי לריבה במדריך שמצאתי באתר שלכם (תודה רבה) שמתי אותם על 100% ואין יותר ריסטים ברוך השם , עכשיו השאלה אם זה לא דופק את המחשב שהמאוררים על 100% קבוע הטמפרטורה עדיין גבוהה, אבל זה לא עושה לי ריסטים , חשבתי שאולי זה בגלל הקיץ המטורף ועוד חודש זה יעבור. לסיכום זה פיתרון ? או שעדיף להוסיף עוד מאוררים. תודה
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
מאיפה משיגים מאווררים של 140 או 200?
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
יש לי את המארז 6A19, הכונן הראשון הוא הסידירום ואחרי 2 פלסטיקים ואחריהם הצורב שמתי בתוך המארז בין הסידירום לצורב (הרווח איפה שהפלסטיקים) מאוורר 80 מ"מ שמכניס אוויר האם זה יעזור? כי אין לי מאוורר מקדימה שמכניס רק המאוורר 120 מ"מ מאחורה שקיבלתי עם המארז
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
לאחר מחשב קצרה מה אני יכול לעשות כי משעמם לי החלטתי לפרק את הקרור של הכרטיס שלי ולשים משחה טרמית של AS5 ניקיתי את המשחקה הקודמת שהייתה ובהיתלהבות שמתי על כל ליבה טיפונת של AS5 וסגרתי הכל הדלקתי את המחשב ו....... יופי גאון של אמא עכשיו במקום 50 מעלות ממוצע יש לי 62 מעלות ממוצע!!! עכשיו רק נשאר לחשוב באיזה דרך להתאבד! מה גרם לטמפרטורות לעלות? אולי יותר מידי משחה ובודדתי יותר מידי? אולי המשחה המקורית טובה יותר? אולי המשחה הזו בכלל לא מתאימה לכרטיס מסך או לסוג הזה ספציפי? אז מה בעצם רציתי להגיד......................... אה כן............... הצילו!!!!! אגב... בגלל הטמפרטורות הציון אומנם לא השתנה אבל ברור עכשיו שאני חזרתי לסטוק ואין מצב ל-OC...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד i5 4460 וכ.מסך rx460 amd יש לי מאורר מעבד פשוט של אינטל המאורר הנוכחי בן 3 שנים אבל עובד סבבה ניקיתי אתמול את הצלעות קירור והכנפיים מאבק ושמתי משחה תרמתי חדשה. אני משתמש בreal temp ומשום מה המעבד מגיע לטפרטורות של 70 מעלות שאני משחק משחקים פשוטים כמו cs 1.6 ושאני ממיר וידיאו בHandBrake המעבד מגיע ל100 מעלות אני לא יודע למה זה קורה המאורר מסתובב מאוד מהר קר בבית מאוד אני לא מדליק חימום בכלל בחורף. מה שעשיתי בשביל לתקן את זה הוא להיכנס advanced power options ואז לProcessor power management ולהגביל את Maximum Processor State ל50% ואז הטמפ' של המעבד בc.s 1.6 ירדה ל60 מעלות ובHandBrake ל50 מעלות. המחשב עובד סבבה שהמעבד על 50% אני לא משתמש כבד. השאלה שלי אם אני יקנה…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
טוב אז ככה . . אני מתלבט בין שני גופי קירור : 1. sp94 עם מאוורר 92 מ"מ של אנרמקס . 2. volcano 12 extreme . משהו יכול להגיד איזה מהם יותר טוב . נ.ב. : אם יש גוף קירור יותר טוב מבחינת ביצועים אז תרשמו ( פשוט אני חושב שהם הכי טובים בשוק כיום ) תודה לכולם !!
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-
-
לכל מי שמעוניין להציג את ה FPS ואת טמפ' הכרטיס שלו בעת משחק מוזמן להתקין את הגירסה האחרונה של ה ATI TRAY TOOLS , יש להכנס ל Tools & Options ולבחור מה להציג באופציה Onscreen Display . לי זה עובד מצויין. FYI
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לי שני הארדיסקים צמודים מאוד אחד לשני והם מוצאים חום אחד על השני ואין מה שיוציא אותו מהם... האם זה יכול לגרום לאיזושהיא בעיה? תודה על כל עזרה.
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום ה-AF12 שלי דיי עבר תאונה קשה בכל מקרה אני צריך 12 ס"מ שיוציא אוויר, חשבתי על ה-AF12025 שוב של AC עליו אני דיי סגור(איך הוא מבחינת רעש לעומת ה-AF12 ?) ולגבי מאוורר 80 מ"מ תקציב עד 30, הוא יהיה בדלת מול המעבד וכמובן הדרישה היא שוב - שקט אני מתלבט בין ה-AF8025 לזה: http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=EZPF-8025&Cat2Cat1ID=156&Cat2ID=686&aff=Zap〈=he# שהאמת נראה מאוורר ממש טוב, אבל כמו בהרבה דברים נתונים יבשים לא אומרים הרבה- אז אני ישאל אתכם- איך החברה ? האם המאוורר באמת כזה שקט ?! 19 ד"ב זה כלום. אם לא אותו- ה-AF8025 בחירה מספיק טובה ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מצאתי את הדגם הזה E1U-N61SS-03 של coolermaster לקניה בארץ. 210ש"ח אחד 36.5dBA יהיה רועש ?
-
- 12 תגובות
- 718 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מעבד כמו שלי (e8400) ואצלו הטמפ' של המעבד היא בממוצע 10 מעלות פחות משלי!! אצלי הטמפ' של הליבות היא בין 44 ל49 ואצלו היא בין 33 ל 38 מעלות. מה שהכי מוזר זה שלו יש רק קירור סטוק של המעבד ובלי עוד מאורר מול הלוח אם ואצלי יש את הקירור סטוק + מאורר 120 מול הלוח אם ועוד מאורר 80 מילימטר שזורק אויר על המעבד וגם החלפתי משחה טרמית. שנינו ללא oc (הוא בכלל לא יודע מה זה...) דרך אגב שנינו בודקים בעזרת realtemp (הגרסה הכי חדשה) ולא נגענו ב TJmax בתוכנה. מה יכולה להיות הסיבה? אני כבר משתגע מזה עוד משהו קטן שאני לא חושב שאמור לעשות שינוי בטפרטורה אבל בכל מקרה אני ארשום זה שלי יש vista ultimate ואצלו xp professional
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, חבר שלי מחבר במארז אחד שני ספקים, השני בשביל הFANS, איך אפשר לחבר אותו כך שידלק בעת שהראשון נדלק ללא חיבור ללוח?
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
זה רעיון שעלה לי רק עכשיו ורציתי לדעת מה אתם חושבים ולקבל עצות אם יש לכם יש לי כמה ספקים ישנים שלא בשימוש יש איזה אפשרות לחבר ספק של 200W לספק 300W ולהפעיל אותם בצורה נורמלית???
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/Cl-P0401/cl-p0401.asp http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/Cl-P0369/cl-p0369.asp שני קירורים מפלצתיים וממש מגניבים
-
- 5 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC רצחני לQ6600 ועכשיו יש לי התלבטות לגבי שני קירורים האם לקחת: Sunbeam Tuniq Tower 120mm+ Scythe 120mm MINEBEA- החלפה של המאוורר הרועש או Thermalright Ultra 120 Xtreme+ Scythe 120mm MINEBEA X2 במערך דחיפה והכנסה... זה שווה את ההפרש?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את המעבד: AMD ATHLON 64X2 3800+ יש לי סוקט 64? AM2? אני רוצה לקנות קירור למעבד שלי- כי הקירור הסטנדרטי שלו פשוט מרעיש בטירוף. אני צריך את הקירור הכי שקט שיש - תקציב הוא לא בעיה.
-
- 4 תגובות
- 436 צפיות
-
-
חברה רציתי לשאול איזה תוכנת בנצ'מרקינג כללית היא הכי טובה? ויש לי בעיה בזכרונות הם עושים ארטיפקטים תחת קלוק מקסימלי האם זה בגלל חום?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שאלה 1- כאשר אני עושה OC למעבד זה מקצר לו את החיים? ושאלה 2- לאיזה כרטיס מסך יש OC יותר טוב x1950GT או x1950PRO?
-
- 3 תגובות
- 388 צפיות
-
-
ממש רגע לפני הפרסום של הפרויקט שלי , גמור הפעם החלטתי לתת בדיקה סופית למערכת מים... הנה כמה תמונות של המערכת ממש לפני הרכבתה במארז...
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
והפעם המערכת בתוך המארז.. עדיין הרצה על יבש הרדיאטור :
-
- 11 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לעשות OC למעבד ואני עכשיו הולך לקנות קירור, Intel E6300 1.8GHz האם ה frezer 7 pro בסדר? ---- קניתי אותו אבל אני לא מצליח להרכיב :\
-
- 12 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם.. האמת באמת המון המון זמן שלא הייתי פה. הוותיקים שבינכם בוודאי שזוכרים אותי :-) בכול מקרה קיבלתי ליידים מערכת מחשב חדשה.. וכמובן מתוך חוש טבעי מתחיל האוברקלוק מפרט: i7 920 D0 gigabyte extreme x58 מערכת מיים של dangerden זיכרונות OCZ 3X2G איזה 8800GT ישן.. OCZ 600 EXTREME EDITION וכמובן מערכת גז בבנייה עצמית... -65 בבלוק ומינוס 18 מעלות בשיא העומס! (המעבד הזה חם בטרוף!!) בקיצור הינה תוצאה 4600MHZ עם כול ה8 ליבות ולא פחות מזה!! יחיאל http://valid.canardpc.com:80/show_oc.php?id=567767
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני מתכוון להעביר את המערכת שלי מקורסייר 650D למארז פרקטל Node 605. המעבד שלי כרגע מקורר עם H100i ולצערי אין מצב להכניס אותו בתוך ה-605. מה שאומר שאני חייב להחליף קירור למשהו עם פרופיל נמוך, עד 12 ס"מ. האופציה הכי טובה שמצאתי היא Noctua NH-L12 הבעיה היחידה היא שהמעבד ב-OC ל-4.5GHz ואני לא בטוח איך הקירור יתמודד איתו, ועוד במארז יותר צפוף ופחות מאוורר מהקורסייר. אופציה אחת היא להוריד את ה-OC לאיזור ה-4.2 שזה ישפר את המצב מעט, אבל בגדול הייתי רוצה להשאר עם 4.5. הקירור הכי טוב שראיתי שהוא פרופיל נמוך היום הוא Cryorig C1, אבל אין להשיג אותו בארץ... אפשר מאיביי אבל הוא עולה בסביבות 400 ש"ח, טיפה יקר. המלצות\דעות?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-