אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
האם זה יכול לגרום נזק לכרטיס או למחשב מבחינת חומרה ו תוכנה? האם הכרטיס יתחמם לאחר פתיחת צינורות עם צריבת ביוס (ביוס של אותו כרטיס לא של כרטיס אחר)? כמה זה ישפיע על הביצועים של הכרטיס מסך? תודה רבה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
המפרט שלי: Intel Pentum 4 2.6GHZ Northwood 800MHz HT Dual Core Nvida GeForce 5700VE 256MB Mag 16 CRT 996 Kingstone 256X4 DDR-SDRAM 200MHz [Each] MSI MS-6728 i865 800HT מארז גדול ומאוורר ..! Fans: 120m PowerBox 80m Side 120m Intel Pentum 40m Graphic card זה הכל בקשר למפרט. עכשיו אני רוצה לעשות אובר קלוק לא הכי רציני.. המחשב בטמפרטורות כאלו: מעבד: 50 בערך. מערכת: 40 - 43 בערך. אני רוצה אובר קלוק כמה אחוזים.. לא יודע בדיוק איך זה הולך.. אם אפשר בבקשה את התוכנה + כמה אחוזים שווה להעלות לו.. ותסבירו לי קצת על הנושא בבקשה. איך זה הולך.. בביטים.. מגה בייטים.. תודה רבה! אשמח לתשובה מהירה.
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
חברים אני צריך קירור שקט לפרסקוט 478 שלא צריך להוציא את הלוח אם בשביל להרכיבו והוא מכוון אוטומטית את RPM. תמליצו לי על מאוורים בבקשה. תודה
-
- 0 תגובות
- 385 צפיות
-
-
פרסמתי בפורום לוחות-מעבדים-זכרונות בקשה להמלצה על לוח אם שיאפשר לי OC סולידי אבל אפקטיבי ל-E6400 ולא יהיה יקר מדי (כי אז כבר יהיה שווה לי פשוט לשדרג את המעבד). העניינים קצת הסתבכו כשהתחלנו לדון במכפלות ו-FSB. פתאום הבנתי שגם הזיכרון יכול להגביל את ה-OC של המעבד. הנה הציטוט של ההודעה האחרונה (הסבר מצויין שיכול לסייע לרבים כאן בפורום): ציטוט של: smalul ב אתמול בשעה 18:28:35 הזיכרון הבסיסי שמתאים למעבדי הקונרו הוא זיכרון שעובד ביחס 1:1 מול ה BUS. ה BUS במעבדי הקונרו הוא 266MHz, ולכן זיכרון כזה יהיה DDR2 בתדר של 533MHz (התדר האמיתי של הזיכרון הוא 266MHz, והתדר האפקטיבי הוא 533MHz כי מדובר בזיכרון DDR) הזיכרון המקסימלי שיכול לעבוד בלוחות האלו הוא זיכרון שעובד ביחס 1:2 מול ה BU…
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני רוצה את החלקים הכי טובים לOC אני קונה מערכת קירור מים של ASETEK למעבד,CHIPSET ולכרטיס מסך, אני קונה מעבד E6600 ואני רק רוצה שתמליצו לי על הזכרונות והלוח אם הכי טובים לOC כמה שיותר טוב בשביל המערכת אני רוצה להגיע למינימום 3.2GHZ (כמובן כמה שיותר יותר טוב) התקציב שלי לזכרונות וללוח אם הוא +- 3000 שקל
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
-
-
-
-
שלום עד היום לא נגעתי בOC ואני אשמח קצת לדעת איך מי למה וכמה לפני שאני רוכש, שאני אדע יותר טוב. נגיד ואני אוכש מעבד E6600 אז איזה זיכרונות אני צריך בשביל OC טוב ? מגה הרץ גבוה ותיזמון גבוה או מגה הרץ נמוך ותיזמון נמוך ? 667 : 3-3-3-12 \ 800 4-4-4-12 ? מה זה קשור מכפלה וכדומה ? אשמח לעזרה :-)
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום, אני התחלתי להתנסות עם אוברקלוקינג קצת, קראתי פה באתר ובעוד אתרים על הנושא. יש לי במחשב מעבד של AMD Athlon 2500+ ולוח אם של abit NF7-S. היום החלטתי לנסות את זה אז בינתיים העלתי את הFSB שלי ל185. הבנתי שאפשר להעלות אותו די בקלות ל200 בשביל להביא את המעבד לרמה של 3200 אבל בינתיים אני לא רוצה להגזים כי אין לי קירור רציני או משהו, ואני לא רוצה לפגוע במעבד או במשהו אחר לפני שאני מברר פה כמה דברים. אז ככה: דבר ראשון, יש לי תוכנה די בסיסית שאומרת לי את הטמפ' של המעבד. יש איזו דרך או תוכנה שאני יוכל למדוד בעזרתה את הטמפ' של המעבד במאמץ? דבר שני, כל מה שעשיתי בשביל להעלות את המהירות שעון זה להגביר את הFSB. יש לי גם את המכפיל פתוח במעבד המסויים הזה. יש סיבה טובה גם לשנות אותו …
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
-
-
אהלן. מה קורה? המחשב שלי, קצת ישן, נקנה לפני כמעט חמש שנים, ומאז שידרגתי אותו פה ושם. כרגע המעבד הוא את'לון XP (פאלומינו) 1600+ (מהירות ליבה 1.4), 512 מגה זיכרון (אחד של 2100, נקנה עם המחשב, ועוד אחד של 3200), כרטיס המסך הוא ג'יפה 6600 של גיינוורד, ולוח האם של ג'יגהבייט, הצ'יפסט KT600. מפה לשם, החלטתי לעשות אוברקלוק למעבד. אני מודע לזה שאם אני אעשה אוברקלוק אני אצטרך להחליף את אחד הזיכרונות (ה2100 של מושקין איטי מדי, לא יעבוד עם באס גבוה יותר). המכפיל של המעבד הוא כרגע 10,5 והמטרה היא להביא אותו לסביבות ה 1.6-1.65 ג'יגה, מכפיל של 12 או 12,5. על המעבד יש משחה טרמית שנמרחה היטב לפני שנה, מאוורר שכבר נוקה ושומן, ומסתובב על 4700 סל"ד. כמו כן, יש עוד מאוורר בחלק התחתון של המ…
-
- 0 תגובות
- 371 צפיות
-
-
אני מתכנן אוברקלוק למחשב שלי ואני צריך מישהוא שמבין ויכול ללות אותי לאורך הפרוייקט ואף להדריך אותי האיסיקיו שלי 786510 תודה מראש לעוזריםםםםםם...
-
- 0 תגובות
- 386 צפיות
-
-
שלום יש לי SAPPHIRE X550 ואני רוצה לדעת אם משתלם להמהיר אותו? אני אף פעם לא עשיתי OC אבל קראתי על זה קצת יש לי את התוכנה ATI TRAY TOOLS שמאפשרת לי לעשות OC כמה דברים מוזרים - התוכנה אומרת לי שמהירות הסטוק של הליבה היא 400 ולזכרון 200 אבל אני קורא במלא מקומות שמהירות הזיכרון של הסטוק אמורה להיות 250 דבר נוסף - אין לי מאוורר על הכרטיס רק צלעות קירור - מוזר לא? בהתחשהב שבכל מקום שאני מחפש אני רואה שהוא נגיע עם מאוורר אבל משום מה קיי אס פי הביאו אותו נטול מאוורר כמה אני יכול להמהיר את הכרטיס בלי להוסיף קירור ואיך אני רואה טמפרטורה<? האם אפשר לשים מאוורר ממחשב ישן (סתם בשביל הנסיון) - האם יעזור לקירור? תודה מראש לכולם
-
- 0 תגובות
- 395 צפיות
-
-
שלום יש לי SAPPHIRE X550 ואני רוצה לדעת אם משתלם להמהיר אותו? אני אף פעם לא עשיתי OC אבל קראתי על זה קצת יש לי את התוכנה ATI TRAY TOOLS שמאפשרת לי לעשות OC כמה דברים מוזרים - התוכנה אומרת לי שמהירות הסטוק של הליבה היא 400 ולזכרון 200 אבל אני קורא במלא מקומות שמהירות הזיכרון של הסטוק אמורה להיות 250 דבר נוסף - אין לי מאוורר על הכרטיס רק צלעות קירור - מוזר לא? בהתחשהב שבכל מקום שאני מחפש אני רואה שהוא נגיע עם מאוורר אבל משום מה קיי אס פי הביאו אותו נטול מאוורר כמה אני יכול להמהיר את הכרטיס בלי להוסיף קירור ואיך אני רואה טמפרטורה<? האם אפשר לשים מאוורר ממחשב ישן (סתם בשביל הנסיון) - האם יעזור לקירור? תודה מראש לכולם
-
- 0 תגובות
- 422 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש בארץ עוד חנויות שמוכרות ומתעסקות עם בלוקים של Danger Den. חשבתי לבנות בלוקים, אבל אחרי בירור הסבר שלחבר של אבא שלי אין את הכלי המתאים, אולי אני אמכור את הנחושת שקניתי. בכל מקרה, אני אשמח לדעת אם יש עוד חנויות בארץ שמתעסקות עם מכירת בלוקים של DD מלבד פנדס. תודה מראש, אור.
-
- 0 תגובות
- 422 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1792 יש עוד לוח: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5699 הוא יהיה יותר טוב ?
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
למי שראה את הדיון בתמיכה טכנית יודע שהיו לי קצת בעיות עם הכרטיס מסך http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=195062.0 בכל מקרה עקב המצב בצפון אמא שלי לחוצה להזמין מנועה את המאווררים של AC אז ירדתי לעיר לחפש חנויות נידחות בפ"ת לכו תדעו אולי עוד היה מצב והיה להם את המאווררים לא מצאתי, כמה מפתיע! (אחד ניסה לעשות לי שטיפת מוח ש-TT היא החברה מספר אחת למאווררים והיא הכי טובה והמאווררים שלה שקטים ובעלי דחיפת אוויר גבוהה...אולי כי זה מה שהיה לו בחנות : ) אבל קניתי כבל IDE מעוגל להארדיסקים ויש לי מאוורר ג'נרי 80 ממ שהדחיפת אוויר שלו לא עולה על 20 אני מאמין חיברתי את שתיהם, את המאוורר מול המעבד בתור מוציא אוויר והדלקתי את המחשב, חשבתי יוריד בין מעלה לשתיים לא יותר אם בכ…
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
בוקר טוב, קניתי מחשב חדש והמעבד שלי 3.0 גיגה הרץ 64 ביט של אינטל. אוורסט מראה לי באדום למטה CPU - 58 מעלות רציתי לדעת האם זה תקין? ואם לא מה צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 389 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1792 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5699 המעבד יהיה 3800*2. עכשיו יש כמה שאלות: איזה לוח יהיה יותר טוב בOC ? כרטיס מסך מובנה 6150 ו6100 כמה זיכרון משותף יכול להיות להם במקס' ? 6150 יותר טוב בהרבה מ6100 ?
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אהלן אחרי שסיימתי בערך עם האובר למעבד אני רוצה לעשות אובר קלוק לכרטיס מסך אבל העניין שאני לא מוצא מה המעלות שלו בשום מקום לא בדרייבר ולא ובאברסט יש מצב שאין לו חיישן בכלל ולא הצלחתי לברר את זה
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 1000MHZ וכרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 2 אני לא מבין כל כך ב OC אבל רציתי לדעת האם אפשרי לעשות בכלל OC למעבד הזה ? לפי מה שאני יודע המקסימום של המעבד הזה זה 1200MHZ יש לוח ASUS CUV4X
-
- 0 תגובות
- 368 צפיות
-
-
אני מחפש קירור לכרטיס הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12206&catid=700 ואני לא מוצא אז אשמח אם תעזרו לי לחפש תקציב עד 100 שקל. תודה
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
שלום לכולם... עד לאחרונה הלוח אם שלי (P5LD2) היה על 44 מעלות, לא יודע אם זה נחשב לבסדר... בכל מקרה, אחרי ששיחקתי בכמה משחקים כבדים הלוח אם שלי התחיל ממש להתחמם ! וכשהפעלתי אותו מחדש הוא בכלל לא עבד עד שהטמפ' נרגעה קצת... ברגע שהוא הוא עלה הוא התיישב על 51 מעלות!!! לאחר בדיקה קלה גיליתי שהחום כנראה מגיע מהצייפסט (945P) שיושב באמצע הלוח... החלק הזה ממש רותח!!! למישהו יש מושג למה זה קרה ואיך אפשר לטפל בזה? נ.ב. המעבד שלי לעומת זאת (Pentium D 930) יושב על טמפ' סבירה: 36 מעלות ברגיעה ו-46 בעומס
-
- 0 תגובות
- 408 צפיות
-
-
אני צריך מיכל מים חדש, ואני ממש (ממש ממש) מתעצל לבנות. תודה (:
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
מדריך מאיר עיניים עם שלבים. תחילה על מתח סטוק עם קירור אויר ונגמר בקירור מיים ו 2.9Ghz, הכל עם תמונות ובנצ'ים. חלק ראשון - http://www.legitreviews.com/article/373/1/ חלק שני - http://www.legitreviews.com/article/374/1/
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
כמובן רק מנועה חשבתי על הסמארטפאן 120 של TT תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-