אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
וצינור לףלף ? עדיף בראשון או תל אביב תודה!
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני מתלבט כרגע בין לקנות P4 2.4 או לקנות 1.8/2.0 ולעשות OC, הלוח שאני לוקח הוא ABIT SA7 (בעיקר בגלל המחיר) אז השאלות שלי הן: 1. האם צריך קירור מעבר לסטוק בשביל להמהיר את 1.8 ל 2.4, או 2.0 ל 2.66 (יענו, להעלות את ה FSB ל 133) ? 2. האם אני אצטרך להעלות את המתח, ואם כן, איך אני יודע בכמה צריך להעלות? 3. בעניין הלוח, די ברור שיש לו דיויידרים מתאימים בשביל FSB133 (כי הוא תומך במעבדים עם באס 533), הבעיה היא, האם יש אפשרות לעשות נעילה? ואם לא, אז אם אני אשים את הדיויידרים ישר ל 1/4 PCI ו 1/2 ל AGP (ככה זה אמור להיות עם FSB 133, נכון?), ואעבוד עם FSB של, ננחי 120, ז"א ה PCI יהיה 30 וה AGP יהיה 60 , לא תהיה בעיה, נכון? (אני לא מתכוון מבחינת ביצועים, אלא יציבות) הודה לכם מאוד אם תע…
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אז ככה... לוח אם: MSI P6NSLI V2 מעבד: Q6600 זכרונות: 2 קיטים של 2 ג'יגה כ"א של OCZ סה"כ 4 ג'יגה. כ.מ.: Inno3D 8800GT OC עכשיו, זה OC ראשון שלי ואני רוצה להתחיל בקטנה ומשם לעלות.... אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור כיצד להתחיל...
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
בדקתי שבתוכנה speedfan טמפרטורות ויש שם סעיף שנקרא internal temp ורשום לי שהחום של הדבר הזה זה 95 מעלות ושזה חם. שאלה ראשונה מזה הדבר הזה? והשניה מה אפשר לעשות בנושא הזה? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 407 צפיות
-
-
אז ככה.. צירפתי תמונה.. ב-EVEREST ו-CORETEMP הטמפ' אותו דבר.. וב-SPEEDFAN היא קטנה ב-10 מעלות.. מה הטמפ' הנכונה ? ה-BIGTAYPHOON שלי ב-100%.. 1900RPM... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 415 צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1135&Itemid=1[br]פורסם בתאריך: 23.05.2007 בשעה 21:21:29 מצתער על הקפצה + הצתה מאוחרת, יש גם לינק לאתר שלהם :http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/kama-cross.html [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
השאלה עם זה יקצר מאוד את חיי המעבד אוברקלוק מ2.4 ל3.0 והאם הביג טייפון הוא מאוורר מספיק טוב לעבודה...
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי בעיה ...כשאני נכנס לביוס ומנסה לעלות את ההרצים של ה FSB אז גם ההרצים של הAGP וה PCI עולים...... עכשיו כשאני מאפשר לעלות את המתחים ידנית אז האפשרות של spread או איך שלא קוראים לזה ישר מתבטלת ......עכשיו אני לא יודע אם זה צריך להיות מבוטל או לא..... אבל בכל מיקרה ההרצים של ה PCI וה AGP עולים....... מישהו יכול לעזור לי לנעול אותם ....ומה אני צריך לעשות בשביל זה(ואולי אי אפשר בכלל)
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
היי חשבתי להזמין את הfreezer 7 למעבד intel celeron 3.06 775 ואני שואל איזה טמפרטורות אני אמור לקבל אם הטמפרטורת חדר היא 25-30 אם הדלת של המארז פתוחה?
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
יש לי את המערכת הנ"ל. יש אפשרות לעשות oc מ1ghz ל1.5 עם קירור סטוק? http://hwzone.co.il/community/view_pcspecs.php?ID=23444
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך שלי דרך אופציית הATI OVERDRIVE בCC. איך אני יכול להחזיר את ההגדרות לברירת מחדל? בעקרון הפעלתי את האופציה שעושה OC מבוקר (גם כן מבוקר זה פשוט העלה לי את השעון לכמעט מקסימום) ולאחר מכן הייתה לי נפילה במשחק. אני חושב שהכרטיס טיפה ניזוק כי יש לי לפעמים קצת עיוותים גרפיים במשחקים. בכל מקרה, אני רוצה להחזיר את ההגדרות למקור ולנעול את ההגדרות
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום, בניתי מחשב לסלון (מבוסס על XP MEDIA CENTER EDITION 2005) שמכיל: ABIT NF7 V2 AMD BARTON 2500+ 256MB ram geforce mx440 tv tuner HD - Segate 120gb ספק כח HEC300 ART על המעבד יש ZALMAN 600CU שמכוון ל 1800 RPM ועוד FAN של THERMATAKE שקט. הבעייה שלי היא שהיות שהטמפרטורה של המעבד 55 מעלות (הלוח אם בסביבות 38) הספק עולה מהר מאוד למהירות FAN גבוהה ומרעיש בצורה יוצאת דופן.. לגבי המעבד והלוח אם אני מבין שאין ברירה והפשרה של מהירות FAN נמוכה היא טמפרטורות גבוהות יחסית - השאלה היא אם אני אחליף את הספק לכזה שיש לו FAN של 120 מ"מ או ספק של 400W האם זה ישנה והספק יעבוד בשקט יחסי ? האם יש ספקים שקטים מומלצים ? הבנתי שה HEC הוא ספק מעולה (ואכן הוא מאוד יציב...אני לא רואה בכלל מסכים כ…
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
במקור: CPU = Athlon 4000+ @ 200, Memory = 2x512 OCZ @ 400 2-2-2-5-1 לאחר OC: CPU = Athlon 4000+ @ 236, Memory = 2x512 OCZ @ 333 2-2-2-5-1 אז ה-CPU השתפר לי ב-18%, אבל הזיכרון עובד לא ב-200 כמו בהתחלה אלא רק ב-188.8, כלומר ירידה של 5.6%. לא ניתן לשפר את הזיכרון ב-400 (בכלום!), וכמו כן לא ניתן להעלות את המעבד מעל 236 בלי לגרום לאי יציבות. אז אלו הקונפיגורציות... אז בסוף עדיף מעבד מהיר יותר או זיכרון מהיר יותר? אציין גם שהמחשב משמש למשחקים (כלומר יש שימוש רב בכרטיס הגרפי, 7800 GTX). האם משחקים מושפעים יותר ממעבד או מזכרונות? :s05:
-
- 0 תגובות
- 410 צפיות
-
-
שלום לכל אנשי הפורום לפני מספר חודשים רכשתי את הכרטיס הנ"ל כחדש של חברת sapphire מבחור באינטרנט. הכרטיס הגיע בקופסא תקין לחלוטין וללא בעיות. הבחור קיבל/ קנה אותו מארה"ב. לפני יומיים כאשר השארתי את המחשב עובד כ2 ימים בערך ואז התחיל רעש מעצבן מן המארז, רעש של מאוורר שנוגע בנייר או בפלסטיק. כמובן ישר האשמתי את המאוורר של המעבד ואפילו הוצאתי וניקיתי אותו. מסתבר שהרעש מגיע מהמאוורר של הכרטיס מסך בסופו של דבר. המאוורר בנוי בכרטיס למי של מכיר בתוך מבנה פלסטיק והוא מסתובב בתוכו וזורק אוויר לצלעות קירור שנמצאות גם כן מתחת לפלסטיק. משום מה .... אינני יודע למה ?! המאוורר החל לפגוע בפלסטיק ומשמיע רעש בלתי נסבל, בחיפוש באינטרנט ישנם מקרים זהים לחלוטין לבעיה המתוארת. אצל אנשים בארה"ב…
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
הרצתי בידיקה בסנדרה >> וזה מה שזה כתב לי Warning W2518 - Mainboard temperature is too high (i.e. over 50ºC). This should appear only if the mainboard has a temperature-monitoring sensor installed. Fix: Power down the system immediately. Open the case and check that all the fans are working and check whether components are unusually hot inside. Make sure the components have good all-round ventilation. Use more fans if required. האם להתיחס לזה ברצינות? יש לי 2 מאווררים במארז של 120MM החום של המעבד הוא בערך 27 - 30 מעלות מה אתם מציעים ? THX
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
Heading ;D עריכה : אה, יש עברית (-: טמפ': cpu : 40 - 47c idle, 55~ load gpu : dosent come with a sensor )-: כאמור, ספק everpower 400W. המערכת שלי לא צורכת יותר מ250W.
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
האם יש מקום להכניס THERMALTAKE BIG TYPHOON בלוח GA-P35-DQ6 אם לא על איזה יחידת קירור למעבד אתם ממליצים
-
- 0 תגובות
- 409 צפיות
-
-
-
http://www.akiba-pc.com/forums/index.php?showtopic=189
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
ככה עשיתי OC טמפ' מעבד: 31 בשוטף / 45 במאמץ 100% טמפ לוח אם: 29 בשוטף / 33 במאמץ 100% טמפ כרטיס מסך: 43 בשוטף / 49 במאמץ 100% (פרטים ספציפים במפרט מחשב שלי ) המעבד שלי עובד על 2.66 אחרי OC של 16% הוא עובד על 3.1 הטמפ' יציבות אבל יש הפרעות גרפיות בתמונות באיקונים ובסרטים (דוגמאות בתמונות המקושרות) ככה הבעיהברגע שאני מנסה לעבור ל3.2 לOC של 20% (אני לא יכול להתקדם יותר אני חושב כי אני מוגבל בתיזמונים של הזיכרונות ) עד כאן הקדמה ת השאלה שלי היא ??? העם זה הגבול אליו אנייכוללהגיע ??? המערכת יציבה אבל הגרפיקה נדפקת הגרפיקה יציבה עד 3.1 אז איפה הבעיה ??? המחשב בין 5 שנים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אז ככה לפי מה שהבנתי אז כמה שיש יותר אמפר([A] /[AMP] ), כך מהירות המאוורר ועוצמתו גדולה יותר.. - נכון? [זו שאלה ראשונה] ושאלה שנייה -> איפה אני יכול למצוא מאווררים אחד של 6/8/9cm עם מעל 0.24 amper ועוד אחד 4cm עם מעל ל 0.24 amper ? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
עם לוח אם של GIGABYTE EX58-EXTREME 1366 שאלתי לחברים - מה עדיף לשיטת קירור ? קרור ע"י אורור סטנדרטי או קרור מים אם אתם ממלצים על קרור מים על מה תמליצו לי ז"א חברה טובה ושמתאים למעבד 1366 תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
סתכלו פה דבר ראשון: http://store.compute-aid.com/cgi-bin/category.cgi?category=103&item=PS350W2U-CW&type=store זה ספק קטן ל-rackmounts של שרתים.. עכשיו לפרוייקט שלי אני צריך שהספק והלוח אם יכנסו ביחד באיזור באורך של בסביבות ה-40ס"מ.. הלוח של אפוקס הוא 30.5ס"מ באורכו. ספק של אנרמקס 431 כמו שיש לי במערכת הנוכחית וחשבתי להעביר למערכת ההיא הוא בערך 9+ס"מ (גובה - הוא יעמוד) מהמדידה שלי.. עכשיו נראה לי שכדאי לקחת קצת מקום ספייר למקרה ולא הכל יתאים.. או פשוט למצוא מארז מספיק ארוך, קצת יותר ארוך מ-40 ס"מ אולי.. כדי לקחת מקום ספייר יש את הפיתרון שקישרתי אליו: הספק 2U הזה הוא 7ס"מ (גובה), 350w, 12v 14a, 3.3v 15a, 5v 25a. הספק אנרמקס שיש לי 431w, 12v 20a, 3.3v 38a, 5v 44a.. …
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי מעבד פרוסקט 478 פנטיום 4 3 ג'יגה הרץ.. והמאוורר עושה המון רעש ולא מקרר משהו..(נורמאלי) אין לי תקציב גבוה ..תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 406 צפיות
-
-
אהלן, אני עם OC ל2.9GHZ למעבד שבמפרט על 1.45V ואני יכול לעבוד אפילו עם פחות V אבל העליתי טיפה למקסימום יציבות. את הזיכרונות השארתי בתדרים המקוריים מאחר והOC לא כזה גורד שחקים. עכשיו לשאלות, 1. כאשר אני מנסה לעלות עוד טיפה את התדרים (2.95-3.0) צריך לעלות את הV ל1.5-+ בשביל יציבות, למה? (וגם זה לא הכי יציב - קורס לאחר כחצי שעה כאשר השימוש בזיכרונות עולה לכ1.97 מתוך 2 גיגה). 2.מה אומר המשפט הנ"ל (מהביוס)?: "allows you to disable or set the processor vCore offset voltage. Configuration options: disable or Offset 50.0mV" מה הכוונה פה? לא במקרה להעלאת המתח של הצי'פסט? 3.מה אומר המושג: "MCP55 HT width" והאפשריות לשינוי בביוס הן [חץ למטה 8 חץ למעלה 8] ואותו הדבר עם 16 טמפ בOC נ…
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-