עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by fire1ce,

בירשותי עכשיו מחשב שאבא שלי קנה לעצמו Sempron 2300 סוקט A לוח abit NF7-M זכרון DDR 333 גנרי קירור סטוק MUTILPLYER על 9.5 *נעול (לפחות לא משתנה התדר כאשר אני משנה אותו - גם ב EVEREST לא משתנה כותב 9.5) |FPS כל 160 ללא OC עשיתי לו היום טיפה ניסיונות ל OC ויצא לא רע הגעתי ל FSP 220 עם מחלק 5/4 ככה שהזיכרונות היו על 700 אם עליה של מתח מ 1.6 ל 1.625 התדר היה 2100+ לעומת 1600 מקורי. הטמפרטורורה לפני OC היתה 39 ואחרי 47 במאמץ. מה התמפרטורה בה כדי לשמור את המאבד זה? לאחר ניסיון לעלות רק את ה FSP נכשל הפסקתי את ה OC לעכשיו. יש לי שאלה בערך באיזה OC ה SEMPRON 2300 היה שווה לביצועים של PRESCOTT בתדר 3.0? פשוט יש לי אפשרות להריץ את הSEMPRON והלוח שלו עם זיכרון DDR400 של KINGMAX וקי…

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  2. Started by x-pac,

אני לא מוצא את האפשרות של אוברקלוקינג בביוס שלי ואני גם לא יודע ממש איך עושים את זה יש לי ביוס Phoenix-Award BIOS v6.00PG ועוד משהו אני לא רואה בEVEREST את הטמפרטורה של הלוח שלי ושל הAUX

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  3. Started by guandms,

שלום לכולם ! רציתי להתייעץ אתכם לגבי קירור מים למערכת שלי. אני רוצה קירור איכותי שקט מאוד ושיקרר את כל המערכת שזה מעבד כרטיס מסך וציפסט !!! המערכת שלי היא : THERMALTKAE SWING ATI X1900XTX 512 MB DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA -D GEIL 2X1GB W.D. 250 GB SATA II 16 MB BUFFER THERMALTAKE BIG TYPHOON CREATIVE XFI ELITE PRO המחיר לא כזה חשוב העיקר שיהיה מערכת טובה ואיכותית אבל גם לא צריך להגזים ... אני לא מיליונר ...

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  4. לאחרונה שמתי לב שאחרי קרוב ל30-40 בפסקות חשמל במשך השנה הזו ההארדיסק התחיל לקרטע ממש,כעת קניתי מגן ברקים ומייצב מתח שיעזור איכשהו. הביצועים של הארדיסק ירדו ממש לאחרונה והחלטתי אחרי הרבה זמן שלא התעסקתי בנושא הבנצ'מארקים לעשות איזה טסט של PCMARK ולראות. התוצאה שקיבלתי היא באמת אומרת שההארדיסק במצב לא טוב כנראה (כשרכשתי אותו קיבלתי קרוב ל1800 בHD) מדובר במקסטור 160 SATA מסדרת דייאמונד מאקס 10 שעבר המון הפסקות חשמל. בכל מקרה בחנתי על הדרך את התוצאות של המעבד והופתעתי ממש,בזמנו שהייתי מתעסק בנושא הייתי מקבל בלחץ עם אוברקלוק 6 וחצי ,5 אלף,כעת זה 7 אלף בזכרונות המצב יחסית אופטימי וטוב לא? איך בכללי האובר קלוק ? המפרט שבחתימה

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  5. Started by aviran_n,

כשאני מפעיל את התוכנה עולה לי ההודעה הבאה: לא הצלחתי כ"כ להבין ממה שכתוב בה מה אני אמור לעשות...

• 0 תגובות
    • 386 צפיות
  6. האם אני יכול לקנות את הספק הזה בביטחה כדי שיעביד לי sli http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=TOP-550P5&affiliate=zap

• 0 תגובות
    • 395 צפיות
  7. Started by is2k,

ASUS טוענים שהפיצ'ר הזה מאפשר להוריד את המכפיל של המעבד ל x14. האם זה תופס רק עבור CPU שתומכים ב EIST? ז"א, האם זה יעבוד על ה- 805 ???

• 0 תגובות
    • 427 צפיות
  8. Started by superblader,

שלום(: יש לי את הכרטיס Sapphire X1800XT ורציתי לראות מה אפשר לסחוט ממנו, עכשיו כל פעם שאני עושה לו OverClock (לא משנה עם איזה תוכנה בנתיים ניסיתי עם RivaTurner ועם ATI Tool) ברגע שאני בודק בנגיד EVEREST את ההגדרות של ה OC רואים שזה מה שעשיתי והכל סבבה, אחרי שאני מריץ 3Dmark06 אני רואה שהתוצאה לא גבוהה ממה שהייתה לפני ה- "OC" ואז אני בודק את ההגדרות שוב ורואה שהכרטיס נמצא על ההגדרות הרגילות...:\ מישהו יודע למה זה קורה? או איך אפשר לשנות כך שאני אוכל לעשות OC:(

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  9. ניסיתי איך שהו להוריד את זה אם קליפסים לא הצלחתי

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  10. עם הדריורים הללו התוכנה RivaTuner לא תומחת באוורקלוקינג , וגם לא התוכנה של הדריורים עצמם מה לעשות? הכרטיס הוא 6800GS של GigaByte

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  11. Started by jaco_c,

האם ניתן לעשות o.c ל - dell optiplex 280 לא מצאתי אפשרות בביוס תודה

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  12. Started by habarbash,

שלום יש לי מעבד סלרון 2GHZ ( נורטווד ) ואני ממהיר אותו , הבעיה שאני יכול להעלות רק את הFSB , ומתי שאני מעלה המחשב עובד בסדר אבל אחרי שאני מפעיל מחדש המחשב משמיע BIP ארוך וזהו נאדה , אני צריך לעשות RESET שוב ואז לשנות את ההגדרות לברירת מחדל . הכפלה : 20 ( נעול ) FSB : 100 אני יכול להעלות אותו עד ל 132 . לוח : EPOX P4M222A . 2: מה זה PCI Universal ?? תודה רבה .

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  13. ??? ראיתי בנצ'ים זה הקירור הסטוק של amd עובד על 12v אצלי הוא עובד על 2 אני משאר שמדובר של החיברים של 12v אצלי הוא עובד על 2v במאמץ שזה ממש נמוך אני בקושי שומע אותו גם שהמחשב במאמץ הcool n queit מכובה בביוס אבל זה עדין עובד על v ממש נמוך איך אני יכול להגביר אותו? המפרט של בצד

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  14. Started by yonimiz,

המאוורר של יחידת ה ALU בלוח שלי התקלקל ומשמיע רעשים חזקים, כל הנסיונות שלי לנקות ולשמן אותו לא עזרו. חיפשתי בחנויות אבל אמרו לי שכבר לא מוכרים את לוח האם שיש לי (Abit IS7) ולא ניתן להשיג את המאוורר הזה יותר... מה אני יכול לעשות? האם מישהו יודע היכן אני יכול להשיג מאוורר כזה? האם יש מאוורר דומה שיוכל להתאים (יש מנגנון מיוחד שתופס אותו ללוח האם)? כמו כן, איפה ניתן לקנות את המשחה התרמית שמורחים בין המאוורר למעבד? האם היא באמת עוזרת? תודה, יוני

• 0 תגובות
    • 405 צפיות
  15. Started by renew,

שלום לכולם אני חדש פה.. רציתי לשאול בקשר לאובר קלוק במחשב שלי.. יש לי פנטיום 3, לוח אם של VIA, 3 כרטיסים של זיכרון פנימי (128 SDRAM כל אחד) וכרטיס מסך של TNT2 (תמונות מצורפות עם פרטים נוספים) וגם ערגנתי קירור של המארז עם 4 מאווררים גדולים (תמונה מצורפת)+ מאוורר גדול על המעבד ומאוורר גדול על כרטיס המסך, שאליו גם הוספתי פלתת קירור גדולה כמו של מעבד. רציתי לשאול האם אני יכול לבצע אוברקלוק במחשב הזה ואם כן עד כמה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 381 צפיות
  16. Started by shtung,

שלום אני רוצה לדעת עם המערכת קירור מים Gigabyte GH-WIU01 תחזיק אם אני אוסיף בלוק לכרטיס מסך? או שאני סתם אחמם את הכרטיס תודה

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  17. לא בטוח שזה מתאים לפורום אבל לא ידעתי איפה לשאול אז אולי צריך להעביר למי שמכיר את התוכנה היא אמורה להראות שני גרפים שכל אחד מהם מראה את השימוש בכל ליבה באחוזים בהתחלה זה עבד ופתאום יום אחד זה הפסיק כרגע אני רואה רק גרף אחד והוא לא מתפקד כלומר הוא תמיד על 0 אחוזים ניסיתי להסיר ולהתקין אותה וגם שיחקתי עם ההגדרות אבל ללא הצלחה מישהו מכיר ? מצרף תמונות הראשונה איך שזה היה בהתחלה והשניה עכשיו תודה מראש שחר

• 0 תגובות
    • 399 צפיות
  18. היי, ניקיתי עכשיו אבק מהמחשב בכל מקרה אני חושב שזה החיישן שהוצאתי(הוא חיצוני ? ) שהיה על ההיטסינק של המעבד עכשיו בינתיים שמתי אותו במצב כזה שייגע בהיטסינק ולא יזוז(לא שזה כזה משנה אבל לכל מקרה שיהיה דיווח) ולפני זה הוא היה איך שהוא בין ההיטסינק למאוורר, איך אני מחזיר אותו לשם ? חשבתי לשים אותו דרך המאוורר שייגע בהיטסינק אבל אני לא חושב שהמאוורר ישרוד הפרעה רצינית בדרך כשהוא מסתובב 60 פעם בשנייה (סתם בצחוק ;D ) ושאלה לגבי המאוורר- אני פוחד למרוח משחה טרמית אבל אם שמתי לב טוב המאוורר ניתן לניתוק מההיטסינק של המעבד ללא הורדת ההיטסינק נכון ? תודה מראש ומצטער על השאלות הטיפשיות :-\

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  19. Started by xtract1,

אמרו לי שמאוור הזה הוא מומלץ לתושבת 478. 1.האם אני לא אצטרך לפרק לוח אם אלא רק להתקין בלי יותר מדי מאמץ? 2.מה ההבדל בין זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3085 לזה-- http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3075 לא הצלחתי להבין ולמי מה ששמתי לב השם שלהם זהה. אז מה ההבדל ומה כדאי?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  20. Started by ag43,

בזמן האחרון הטמפרוטורה של הgygabyte 6600gt 128mb agp שלי היא 60 מעלות במנוחה ו80 במאמץ וזה למרות שמכוונים עליו 2 מאווררים. פירקתי את המאווררים ניקיתי עם לחץ אוויר - לא עזר. אני חושב שהקירור שבא עם הכרטיס לא משהו. מישהו מכיר דגם של קירור שמתאים לכרטיס הזה ובאמת ישפיע?

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  21. Started by predator_008,

המאוורר של ההיטסינק אצלי עובד על 2860RPM ומולו יש עוד מאורר ג'נרי שניהם שואבים אוייר פנימה . שאלתי היא אם אני אחליף את המאוורר של המעבד המאוורר בלבד הם יהיה ירידה בטמפ? כי הקיץ הזה כנראה לא ביא לאטלון שלי. תודה מראש. .ProtoSs.

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  22. Started by yonik,

במחשב הישן שלי שכידוע מהתקופה שאי אמ די היו מתחממים יש מאוור פשוט אחד על היטסינק,המאוור עשה די הרבה בעיות ורעשים ולא הסתובב טוב והמעבד הגיע לחום של 80 ו90 מעלות ותקע הרבה תמחשב,כמו כן בגלל שיש מאוורר אחד גם הכרטיס מסך התחמם והמסך הרבה פעמים קפא הבאתי מאוורר חדש מאותו סוג והוא מולבש יפה על ההיטסינק ואני רוצה לשאול היכן לשים את המאוור הישן(שימנתי אותו והוא סבבה) כדי שיהיה זרימת אוויר טובה ביותר השקעים האחרים בלוח לא נמצאים קרוב לסי פי יו אלא למטה למטה מתחת ל pci האחרון,וגם הצעות איך לשפצר אותו באופן פשוט,שיפצרתי אותו מעל הכרטיס מסך(יוצא שהוא מקרר תחלק הקרוב לחלק האחורי של המחשב) אבל לא יודע אם זה נכון לעשות וגם הידקתי אותו סתם עם חוט חשמל קטן כזה אבל זה לא פרקטי כי הוא כבר …

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  23. היי, אני עושה "סקירת מאווררים" באינטרנט כי אני מתכוון לקנות כמה מאווררים למארז, בת'רד הזה אני רוצה לשאול על המאוורר המדובר של TT 0 הלבן הזה ). כתוב שיש לו רק 16dba ו-62cfm שזה ממש ממש מקרר וחמש ממש חלש, זה בכלל לא הגיוני, אולי זה בגלל שהיה כתוב Max. Air Pressur, אז מישהוא יכול להגיד לי בערך מה ה-cfm שלו ב-16dba או ב-21dba??? תודה

• 0 תגובות
    • 412 צפיות
  24. Started by Sp_RuS,

ראיתי מלא אנשים שעושים את הקירור LOW, כאילו שיעבוד חלש, לא על כל הכוח שלו... יש לי וולקנו 10, והוא עובד על כל ה 5000 RPM שלו... עם איזו תוכנה, איך אני עושה שהוא יעבוד על פחות וירעיש כמובן פחות תוך כדי כך... איך? והאם אני יכול להרשות את זה לעצמי מבחינת טמפ??! :s05: הטמפ: IDLE: 40 LOAD: 45 המעבד: פנטיום 3 EB 866@975MHZ

• 0 תגובות
    • 421 צפיות
  25. לא יודע אם זה המקום , פשוט פה היה ניראלי הכי הגיוני בכול מקרה עשיתי 3dmark03 אבל שאני מסיים תבדיקה הוא לא נותן לי לראות תוצאות באתר .... כנראה בגלל שצריך גרסה בתשלום מה לעשות ? איפה אני יכול למצוא תוצאות ? חיפשתי בגוגל ואיפה לא ...

• 0 תגובות
    • 388 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.