אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להזמין מפה את אחד ההיטסינקים הבאים, איזה מהם הכי כדאי?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ד"א, יש כאן מישהו שהזמין מ 2CoolTek ?
-
In Da Forum In Da Overclockers Australia PC Database
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
בדיוק חזרתי מבית ספר.. ובוקע ריח שרוף מהמחשב, לפחות ככה ההורים אמרו לי, והם אומרים שמהמחשב... עכשיו עדיין יש אבל קצת והטמפרטורה של הלוח אם היא 23 כרגע ושל המעבד 37 ! מה אני יכול לעשות?
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי וולקנו 6 4550 סל"ד אבל שאני ניכנס לביוס אני רואה שהוא בעצם נע בסביבות 6000 סל"ד הוא עושה לי הרבה רעש ואני כבר לא יכול ליסבול אותו אתם יודעים הרעש המעצבן והחזק הזה= ווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו מה לעזאזל אני יכול לעשות??????
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום.. הזמנתי מעבד ATHLON XP 1800 האם זה בא עם משחה? או שאני צריך לקנות.. ואם בכלל צריך את זה? ואם צריך אז איזה כדאי.. הבנתי שה-Arctic Silver II זה מה שהולך..
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתנצל מראש על חוסר הידע, אם אני מדבר שטויות תתקנו אותי... : יש לי מעבד פנטיום 3 שכרגע עובד על 133FSB והמכפלה היא 6.5 מה שנותן לי 866MHZ מסכנים אני יודע שהלוח אם שלי תומך עד 1000... אני רוצה לשנות את המכפלה ל 7.5 ובאמת להגיע ל 1000. מישהו יכול להזהיר אותי לפני שאני עושה את זה? להמליץ לי על משהו? ולהסביר לי למה ה CORE (בתמונה) על אדום? זה לא בסדר?
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד XP 1700 ולוח אם GIGABYTE GA-VTXH PLUS וחום הCPU 58 בזמן השימוש מארז ATX ,משחה טרמית לא יודע המחשב הוא בן חודש כך שיש אחריות מבקש עצות מה לעשות ומה הבעיה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במאפיינים של הווינדוס יש את הMSI CLOCK וכתוב שם MEMORY CLOCK 401 MHZ CORE CLOCK 175 יש לי אפשרות להמהרה? אם לא אז למה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע ! שבוע שלם ה-SK6 שקיבלתי מאורי ליומולדת שוכב מלוכלך במגירה, עד שהיום מצאתי קצת זמן ללאפינג טוב וניקוי ההיטסינק הזה, לפני שאני שם אותו על המעבד, והתוצאות ? אחרי איזה כמעט שעה עבודה עם נייר מים 1200 כואבות הידיים, אבל יותר חלק מזה, אין ! אני מקווה שעם ההיטסינק הזה נרד מתחת ל-30 המעלות !!! תחזיקו לי אצבעות, עם הוולקנו 7 אני במקסימום על 36...
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הספק שלי הוא 250 W זה ימנה ממני להוסיף מאווררים? או שזה לא יפריע?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אתם אומרים יותר יפה, עם פרספקט(אני כנראה אצבע אותו ואשאיר איזו צורה נחמדה באמצע) או, שאני אצבע אותו בכסף עם איזה צורה נחמדה? ( עכשיו זה אחרי שיוף ארוף ומייגע...אני אצטרך לעבור על זה עם ספרי כסוף) אגב,התמונה של הכסף ממש לא יצאה כמו שזה נראה במציאות....זה הרבה יותר חלק במציאות
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעבודה אצל אבא שלי יש להם מאוררים ענקים (משהו כמו 20 30 ס"מ הם של ספקים וכל מיני כאלה כי זה מפעל שנאים) אז חשבתי אולי אני אקח אחד ואשים באמצע המארז שיכניס אוויר ואז אסדר עוד כמה שיוציאו מלמעלה כדאי לשים משהו כזה ? אם אני אצליח להוציא אחד כזה משם ;D אבל אני חושש שאם אני אשים משהו כזה אני לא אשמע את עצמי גם כשאני צועק
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
כמה שיותר חלקים שניתן למדוד אותם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
מכיוון שהמאוורר המקורי שבא עם הכרטיס הרעיש מדי, החלטתי לשים קריסטל אורב במקומו.. הסרנו ( אני ו Component ) את ההיטסינק המקורי שהיה על הכרטיס (שמרוח בחרא לבן ונראה כמו פלסטיק שצבוע בספריי, כמו האקדחים עם האורות והקולות של פעם, אקדחים של מכבי אש משטרה וכו') מרחנו את הארקטיק סילבר 3, אך כשבאנו להרכיב את הקריסטל אורב, החורים בכרטיס היו צרים מדי. הבאנו חוט נחושת (מבודד!) והדקנו איתו את הקריסטל אורב על הכרטיס. בנוסף עשינו סדר בכבלים במארז, הנה כמה תמונות: המארז - לפני: בלאגן גדול כנ"ל הכ. מסך - לפני: היטסינק פלסטיק!!!!!!!! ----------------------------------------------------------------------------------------- המארז - אחרי: הכ. מסך - אחרי: שימו לב במ…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
מה הההמהרה המקסימלית שאתם ממליצים לתת לו עם הקירור המקורי שלו !? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תוכנת Asus PC probe גרסה ישנה יחסית שמראה 40 בטמפ' של המעבד בזמן שהביוס מראה שישים(פנטיום 3 1000)ת למי להאמין? אם אני מאמין לביוס זה אומר שהמעבד שלי על סף מוות?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
לכל אלו שקונים AC3 באיזה 70 שקל לגרם הינה השוואה בין גריזים טרימים !!! לי יש כרגע DOW CORNING 340. מקצועי לתעשיה שעולה 70 שקל ל 350 גרם !! http://www.a1-electronics.co.uk/Heatsinks_Cases/Heatsinks2/HeatsinkPastes_Mar02_pg2.shtml אני לא רוצה להכנס פה לשיקולי טיב המוצר AC3 לדעתי הוא מעולה . כל העיניין שהוא לא שווה את התשלום הגבוהה מאד!
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
לא מזמן החלפתי את כל המחשב העלוב שלי, המעבד שלי עובד ב70-73 מעלות וזה משגע אותי, ע"פ החיישנים של הביוס ו-mbm המארז על 43 אז זה לא הבעיה שלי. קיצר אני רוצה להחליף את ה-heatsink אבל אין לי כוח למשהו שיגרום לכל הבית שלי לרעוד מהרעש, הבנתי שהוולקנו למיניהם די שקטים אבל עדיין... איזה כדאי לקנות שלא יהיה רועש יותר (או לפחות בהרבה יותר) מה-dr thermal העלוב הזה? החלקים של המחשב שרלוונטיים- AthlonXP 1800 Gigabyte 7vRXP רק שכחתי לציין שבטמרפטורה התכוונתי כשהמעבד ב-full usage
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה. אחרי שהחלטתי אחרי שיקולים מרובים לא לקנות מחשב חדש מבוסס AMD, נשארתי עם המחשב הישן שלי (PENTIUM 3 450 MHZ SLOT 1, לוח אם מגעיל של LUCKY STAR או משהו כזה, 256 MB זיכרון SDRAM ו MSI GF4 חדש שקניתי כי שרפתי את הקודם) והוולקנו 7+ שתכננתי לשים על המחשב החדש שלא קניתי בסוף. לא רציתי לבזבז את הוולקנו אז אמרתי ננסה להתקין אותו על PIII שלי. היה לי ברור שזה לא מתאים לסלוט 1 אבל אמרתי ננסה אולי נמצא איזה שפצור. אחרי נסיונות ארוכים הגעתי למסכנה שאת ה HS אין מצב שאני מצליח לחבר, אז נשארתי עם הקודם (רק החלפתי את הפד במשחה טרמית), ושמתי את המאוורר של הוולקנו עליו (גם בשפצור עצבני ביותר, לקח לי המון זמן לחבר את זה כמו שצריך כי גם הייתה בעיית מקום בגלל שהמאוור גבוה מדי ונוגע בספק …
-
- 9 תגובות
- 969 צפיות
-
-
כי יש לי במחשב SAMSUNG 128 DDR ו 256 DDR של חברת LD שקניתי ב 450 שקל אתמול! אבל בסך הכל בין הזכרונות לא אמור להיות הדל גדול בביצועים אני צודק?
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-