עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by asili,

אם כן תוכלו לכתוב לי את המפרט שלו והאם הוא יותר טוב מהאנרמקס 350?

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  2. Started by KoDkOd,

ישלי מאוור אחד של 120 ועוד מאוור אחד של המעבד... אני רוצה להוסיף עוד אחד של 120 או 80 עכשיו,יש לי ספק 300 W האם הוא מספיק בשביל זה??!? ???

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  3. לאחר כשנה בערך עם המאוורר והיטסינק המדהים הדלתא וThermoEngine, נמאס לי! הרעש פשוט הורג אותי. המצב שלי במארז הוא נכון להיום ככה: · כפי שאמרתי דלתא צווחני על ThermoEngine. · מאוורר 80 מ"מ 30DBA, כ37CFM, בכלוב הקדמי · מאוורר 80 מ"מ 30DBA, כ37CFM, בדלת, מול אזור המעבד · מאוורר 80 מ"מ חלש ולא ידוע מעל הספק. · מאוורר 60 מ"מ (מת לי) מתחת לספק להוצאת אוויר. · מגירת קירור, שני מאווררי 40 מ"מ מרעישים. המצב פשוט בלתי נסבל! רוב הזמן רוב המאווררים כבויים או על 7 וולט והרעש לפעמים משגע אותי. המאוורר בכלוב הקדמי מרעיש בגלל הלחץ של הכלוב ולכן גם הוא לרוב מכובה, לכן אין כמעט סירקולציה במערכת. אוקיי זה פחות או יותר המצב הנוכחי. עכשיו למצב העתידי: בחלק הקדימי של המארז…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. עד כמה OC אני יכול להגיע עם ASUS A7V266-E ו ATHLON XP 1900+ יש לי שני מאווררים במארז, ועוד מאוורר והיטסינק על המעבד... אני יכול להגיע למהירות של 2000MHZ פחות או יותר ?! בבקשה תציעו הצעות ותעלו רעיונות ועוד משהו מה הקשר בין וולטז' לOC

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אנשים... יש לי amd duron 1200 הוא עומד על טמפרטורה בערך 70 ממוצע... הוא יכול להתחיל ב 48 ויכול בשישים אבל עולה בסוף ל70 בדרך כלל במאמץ הוא מגיע לי ל 74 אני עוד מעט קונה מאוורר חדש למעבד יש המלצה? חוץ מזה... יש לכם עוד איזה הצעות איך אני יכול להוריד את הטמפרטורה? אני פשוט חייב.. המחשב גם ככה פתוח החוטים מסודרים אבל טמפרטורה לא יורדת בבקשה תעזרו לי דחוף...

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  6. Started by Dj_Rabi,

דבר ראשון יש לי מעבד של AMD 1800 ורציתי לשאול איך אני עושה אובר כלוק דבר שני מזהRAID ודבר שלישי יש לכם אולי מקודד לכרטיס TV כדאי שאני יוכל לראות הום סינימה

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  7. Started by m0tek,

חייברה , אני על פנטיום 4 1500 , אני צריך עזרה קטנה בלכנפג את MBM כינפגתי את הסנסורים של המעבד ושל המארז (טמפ') האם הטמפ בתמונה הם נורמליות? כמו כן , איך מכוונים את ה RPM SENSORS? עזרה.. =) (תראו תתמונה) הטמפ של המעבד נעה בין 38-44 והמארז 30-32 נורמלי? גבוה?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. יותר מדוייק, אני מחפש את ה- Alpha PAL8942M81, שזהו הקיט של Alpha PAL8942 עם מאוורר Delta 47CFM. איפוא אפשר גם להשיג Arctic Silver 3 ? ובאופן כללי, אתם מכירים חנויות טובות לאוברקלוקרים בישראל ?

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  9. Started by KoDkOd,

אני מחפש אתר טוב של קניות רצוי ישראלי אני מחפש מארז טוב... אם למישהו יש אתר טוב פליז שיעזוי תודה מראש ;D

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  10. Started by asili,

אם כן אנא ספר לי האם אתה מרוצה ממנו מבחינת שקט וביצועים? ומאיפה קנית אותו?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  11. Started by Xenomorph,

יש לי Athlon XP1800 עם לוח Asus A7V333. הטמפ' במנוחה: מעבד - 56-58 לוח - 30-33 הטמפ' גבוהות לכן הוספתי מאוורר מאחורה שיוציא אוויר חם, אולם הקיץ מתקרב ואני יודע שזה לא יספיק... חשבתי להוסיף עוד מאוורר וגם אולי להחליף את ה-HSF, יש לי את זה שקיבלתי עם המחשב... אני צריך המלצות: איזה HSF כדאי לקנות (לא יקר מדי) ואיפה להוסיף עוד מאוורר (קדימה\בצד\למעלה)?

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  12. שלום לכולם... ניסיתי להזמנן קתודה קרה באתר www.pcmods.com כמובן שלאחר שמשלימים את ההזמנה מחיר המשלוח לארץ העולם השלישי - ישראל, לא ידוע. לאחר בירורים והחלפות אימיילים הם הגיעו למסקנה שהדרך היחידה לשלוח דברים לישראל היא בעזרת UPS World Express ושעלותו היא 48$!!! הרבה הרבה יותר מהמוצר עצמו! בקיצור.. בכלל לא משתלם. חבל - הקיט שלהם דווקא קיבל ציונים מצויינים וגם נראה הכי מקצועי מכל מה שבדקתי בהרבה מאד אתרים אחרים. בקיצור יש לי 2 אופציות... לשלוח את זה לחבר בארה"ב ושהוא כבר ישלח לי את המוצר משם בדרך הרבה יותר זולה, או לקנות בארץ. למישהו יש המלצות לקיט כזה בארץ? קשה לי להאמין שמישהו מביא את הקיט ברמה של pcmods אבל בכל זאת... אולי. עוד אפשרות היא לעשות הזמנה גדולה של כמה …

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  13. שלום אני לא יודע מה קרה למחשב שלי!!!! אתמול הטמפ' הייתה 57 של המעבד שזה בסדר היום הטמפ' היא 67 מה יכול לגרום לזה בדקתי כל המאוורים עובדים מה לעשות???

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  14. ב www.2cooltek.com מוכרים את AX-7 עם מאוורר שקט מאוד 21 דציבילים שזה אפילו פחות מהמאווררים של אינטל....... אומנם לאוברקלוקרים זה לא מספיק אבל למשתמש שרוצה שקט זה ממש מעולה. אפילו לא חייבים לתת לו אשראי, אפשר לשלוח כסף מזומן/צ'ק ואז הוא יישלח לכם את זה לארץ.....

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  15. יש לי וודו 4 4500 ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק לא רצחני אבל לא קטן. אז אני רוצה לדעת אם אפשר לשים היטסינק ומאוורר של המעבד על כרטיס מסך רגיל...? ואם כן איך אני מוריד את ההיטסינק של הכרטיס מסך והמאוורר ושם אותו אחרי זה על הציפ'סט של הלוח? מישהו יודע?

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  16. הצביעות והמודינג ממשיכים ! והנה אלינור שלי מתעוררת לחיים ! ;D מה אתם אומרים על הכתיבה ? מה אתם אומרים על השיוף של הכסף ? נתן אפשקט מראה !

• 35 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. Started by Thorn-Of-Invention,

הלינק אומר הכל

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני מחפש תוכנה שתתן לי חיווי גם במצב של Log out , של טמפרטורה של מעבד , ומד סיבובי מנוע . המטרה היא : מחשבים בכיתות לימוד , עובדים נון סטופ , ולכן לפעמים מאוורר לא עובד והטמפרטורה של המעבד מגיעה ל-90 וממשיך לעבוד !!! לכן , אם אוכל להתקין תוכנה שעובדת גם ב-Logout , ותנטר את מצב הטמפרטורה , ותתריע כשהטמפרטורה תגיע לגבול מסויים . תתריע -> בדואר אלקטרוני . אני מכיר את MBM אבל היא לא עוזרת לי .

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  19. Started by e-Pit@m,

אני מתכנן כבר המון זמן לבודד את המארז .. בעזרת ספוגים. אך, אני מעוניין למצוא סוג של בידוד שבצד החיצוני שלו הוא חלק.. כלומר.. לא בעל מרקם ספוגי שמזמין אבק לנוח עליו.. במשך תקופה ומשנה ציבעו.. ולאחר חצי שנה נראה כמו עור מקומט... למישוה יש הצעות לגבי בידוד מתאים? או יוכל ליעץ קצת מניסיונו?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by asili,

יש לי את הערך I/O שעומד על 1.54 והוא מסומן באדום מה זה אומר על מה זה משפיע ואיך אפשר לתקן את זה? ???

• 2 תגובות
    • 4.2k צפיות
  21. Started by hagai,

איזה מאוורר אתם ממליצים לי לשים על ה AMD XP 1800 החדש שלי? ראיתי פה ביקורות מצויינות על ה AX7, איפה ניתן לקנות אותו בארץ?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Gohan,

מישהו יכול להמליץ לי על סוג(שם) טוב אני רוצה 1 שאחרי שאני ישתמש בו אני יוכל ישר להדליק את המחשב. תודה.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  23. מישהו יודע מה אני צריך לקנות ומאיפה אפשר להשיג את זה? אני מבין שזו מנורה שעובדת על 12V אבל אני רוצה שהיא תיהיה אולטרה סגולה על מנת שתאיר את המאווררים שגם אותם אני רוצה לצבוע באדום זוהר?

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. אמרו שTbred עושה OC מ1.53GHz עד 1.9GHz בקירור אוויר. מה זה קירור אוויר?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by huber,

אני רוצה להזמין מפה את אחד ההיטסינקים הבאים, איזה מהם הכי כדאי?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים