אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי מחשב...ישן מאוד... 100GHz ועוד מחשב אחד עם מעבד 300HGz ו-VOODO 2 רציתי לדעת אם יש לכם הצעות נחמדות מה לעשות...אבל לא להרוס..אלה רק לשפר ולהוסיף...
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד יותר לגבי כל עניין הכוח במחשב. סוגי הכבלים; איזה מתח לכרטיסים, כוננים, דיסקים קשיחים, מאווררים; מה נחשב יותר חשוב; איך הבורד קשור לעניין אספקת הכוח... חיפשתי כבר שעה מדריכים באינטרנט ולא מצאתי שום דבר. מישהו יכול בבקשה להסביר \ לתת לי איזה מדריך שימושי? ???
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
ברצוני לבצע אוברקלוקינג במעבד פנטיום 3 866 שברשותי. ברשותי גם לוח אם של אסוס מסוג CUV4X. שמעתי מאנשים שאני לא יכול לבצע אוברקלוקינג בפנטיום3 משום שיש איזו נעילה על מולטיפלייר(משהו כזה). מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
התקנתי את המחשב החדש ASUS A7V 333 AMD1800 זכרון OCZ DDR PC3000 256M טפמ' לוח /מעבד 30/60 במנוחה (לכל הדעות גבוהה מידי) השתמשתי במשחה טרמית AS3 כל כבלי ה-IDE מעוגלים ויש לי שני מאוררים 80 מ"מ במארז (TASK 3001) אחד מכניס בחזית ושני מוציא ממוקם תחת הספק ה-HSF הוא של חברת GREEN POWER שקיבלתי עם המעבד מה אתם ממליצים לי לעשות ???
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מסך אל סי די וחיישני טמפרטורה וחיברתי אותתם והכל עובד אחלה אבל רציתי לראות את הטמפרטורה של המעבד במקסימום מאמץ. מה אני צריך להריץ כדי שיהיה מקסימום מאמץ חוץ מקידוד סרט דיואקס? יש איזה תוכנה כזאת אולי? תודה
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אם כן תוכלו לכתוב לי את המפרט שלו והאם הוא יותר טוב מהאנרמקס 350?
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
ללא מילים, רואים מי המלך החדש של ביצועים\מחיר תוצאות האינטל לאחר הOC (תודה לBIODOME): מפרט: CPU: P4 1.6A 'Woody' HSF: Stock Mobo: Epox 4BDA Mushkin 256mb H.P. PC2100 Cas 2-2-2 GPU: Hercules GF2 Ultra NIC: Genius 10/100 HD: Maxtor 40GB D740-XL Sound: SB Audigy 5.1 OEM DVD: Pioneer X16 http://planet.nana.co.il/riebix/15716.jpg תוצאות הAMD (תודה לRIEBIX): מפרט: AMD Athlon XP 1900 Gigabyte 7VTX-H OCz PC2700 256MB ATI XPERT 2000 32MB SB LIve ASUS X50 TEAC SCSI X8 WD 20GB 7200RPM Antec KS-282 300W http://planet.nana.co.il/riebix/143_12.jpg מה אתם אומרים? 8)
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה : מצאתי אצלי את התצוגת LCD הישנה שלי , שצריך לסדר אותה , ופתאום זה קפץ עלי ! התצוגה היא 40 תוים על 2 שורות , והיא יותר מדי רחבה כדי להיכנס למחשב , מארז אנטק/אנרמקס , בחלון בצד מגוחך לשים אותה כי אף אחד אף פעם לא מסתכל לשם , ואז עיני נחתו על ה19 אינטש שלי ..... למי שמכיר במסכי מאג יש את החוגה באמצע של המסך , מצד ימין שלה יש את הלחצנים , ההפעלה והזום , ומצד שמאל של החוגה , הפלסטיק חלק . אני צריך מישהו שיכול לפרק מסך בלי להרוס אותו , כי בכל זאת זה 19 אינטש , ואני רוצה לשים את התצוגה שמאלית לחוגה . מישהו רוצה לעזור ?
-
דבר ראשון יש לי מעבד של AMD 1800 ורציתי לשאול איך אני עושה אובר כלוק דבר שני מזהRAID ודבר שלישי יש לכם אולי מקודד לכרטיס TV כדאי שאני יוכל לראות הום סינימה
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
לאחר כשנה בערך עם המאוורר והיטסינק המדהים הדלתא וThermoEngine, נמאס לי! הרעש פשוט הורג אותי. המצב שלי במארז הוא נכון להיום ככה: · כפי שאמרתי דלתא צווחני על ThermoEngine. · מאוורר 80 מ"מ 30DBA, כ37CFM, בכלוב הקדמי · מאוורר 80 מ"מ 30DBA, כ37CFM, בדלת, מול אזור המעבד · מאוורר 80 מ"מ חלש ולא ידוע מעל הספק. · מאוורר 60 מ"מ (מת לי) מתחת לספק להוצאת אוויר. · מגירת קירור, שני מאווררי 40 מ"מ מרעישים. המצב פשוט בלתי נסבל! רוב הזמן רוב המאווררים כבויים או על 7 וולט והרעש לפעמים משגע אותי. המאוורר בכלוב הקדמי מרעיש בגלל הלחץ של הכלוב ולכן גם הוא לרוב מכובה, לכן אין כמעט סירקולציה במערכת. אוקיי זה פחות או יותר המצב הנוכחי. עכשיו למצב העתידי: בחלק הקדימי של המארז…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי את המעבד, אני כרגע על 150x16 כלומר 2400מ"ה.. וזיכרון ב-300מ"ה. הבאס ב-600מ"ה. המעבד על 1.725v.. אבל MBM מראה 1.66v - בעיקרון הרצתי את זה גם על 1.6v אבל היה לי BLOD. הזכרון על 2.8v, למרות שאני לא בטוח אם זה הכרחי. ת'אמת אחרי ההתקנה של הווינדוס על 1.6 לא היה לי סבלנות וישר המהרתי אותו.. ;D הוא נכנס ל-WinXP גם ב-160x16 אבל לא היה יציב. גם לא עם הזיכרון מושקין H.P שלי.. ונראה לי שזה היה ב-1.75v, לא ממש זוכר.. אני לא רוצה לעלות יותר מדי את הוולטז', הלוח כרגע לא בתוך מארז אלא על השולחן, והמאורר היחידי הוא על ההיטסינק המקורי של אינטל. וזה עם AC3.. טמפ' בסביבות ה-42-44 כמדומני. המעבד הוא: sl668 costa rica 3207a171-0694 pack date:03/20/02 מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד …
-
- 31 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ישלי מאוור אחד של 120 ועוד מאוור אחד של המעבד... אני רוצה להוסיף עוד אחד של 120 או 80 עכשיו,יש לי ספק 300 W האם הוא מספיק בשביל זה??!? ???
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אם כן אנא ספר לי האם אתה מרוצה ממנו מבחינת שקט וביצועים? ומאיפה קנית אותו?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי Athlon XP1800 עם לוח Asus A7V333. הטמפ' במנוחה: מעבד - 56-58 לוח - 30-33 הטמפ' גבוהות לכן הוספתי מאוורר מאחורה שיוציא אוויר חם, אולם הקיץ מתקרב ואני יודע שזה לא יספיק... חשבתי להוסיף עוד מאוורר וגם אולי להחליף את ה-HSF, יש לי את זה שקיבלתי עם המחשב... אני צריך המלצות: איזה HSF כדאי לקנות (לא יקר מדי) ואיפה להוסיף עוד מאוורר (קדימה\בצד\למעלה)?
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם... ניסיתי להזמנן קתודה קרה באתר www.pcmods.com כמובן שלאחר שמשלימים את ההזמנה מחיר המשלוח לארץ העולם השלישי - ישראל, לא ידוע. לאחר בירורים והחלפות אימיילים הם הגיעו למסקנה שהדרך היחידה לשלוח דברים לישראל היא בעזרת UPS World Express ושעלותו היא 48$!!! הרבה הרבה יותר מהמוצר עצמו! בקיצור.. בכלל לא משתלם. חבל - הקיט שלהם דווקא קיבל ציונים מצויינים וגם נראה הכי מקצועי מכל מה שבדקתי בהרבה מאד אתרים אחרים. בקיצור יש לי 2 אופציות... לשלוח את זה לחבר בארה"ב ושהוא כבר ישלח לי את המוצר משם בדרך הרבה יותר זולה, או לקנות בארץ. למישהו יש המלצות לקיט כזה בארץ? קשה לי להאמין שמישהו מביא את הקיט ברמה של pcmods אבל בכל זאת... אולי. עוד אפשרות היא לעשות הזמנה גדולה של כמה …
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני מחפש אתר טוב של קניות רצוי ישראלי אני מחפש מארז טוב... אם למישהו יש אתר טוב פליז שיעזוי תודה מראש ;D
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע מה קרה למחשב שלי!!!! אתמול הטמפ' הייתה 57 של המעבד שזה בסדר היום הטמפ' היא 67 מה יכול לגרום לזה בדקתי כל המאוורים עובדים מה לעשות???
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
המון ! תראו איזה חוזק מדהים, הוא פשוט מציף אותו באור כחול, והכי חשוב, ללא טיפת חום. זה עדיין לא סופי מה שיש כאן, אבל רציתי להראות לכם תאפקט.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש ! אין לכם מושג איך פאקינג רעדתי וכמה חוטים נפלו והתעקמו עד שזה עבד ! אבל עשיתי בשעה טובה את המוד למעבד ואני על 1610 !!! באס של 133 ! במתח של 1.725 ! יציבות מלאה ! 40 מעלות עם SK6 ! אני עכשיו מריץ כמה דברים ובדיקות אבל אין לכם מושג איך שאני מרוצה!!!
-
- 32 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתתן לי חיווי גם במצב של Log out , של טמפרטורה של מעבד , ומד סיבובי מנוע . המטרה היא : מחשבים בכיתות לימוד , עובדים נון סטופ , ולכן לפעמים מאוורר לא עובד והטמפרטורה של המעבד מגיעה ל-90 וממשיך לעבוד !!! לכן , אם אוכל להתקין תוכנה שעובדת גם ב-Logout , ותנטר את מצב הטמפרטורה , ותתריע כשהטמפרטורה תגיע לגבול מסויים . תתריע -> בדואר אלקטרוני . אני מכיר את MBM אבל היא לא עוזרת לי .
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אנשים... יש לי amd duron 1200 הוא עומד על טמפרטורה בערך 70 ממוצע... הוא יכול להתחיל ב 48 ויכול בשישים אבל עולה בסוף ל70 בדרך כלל במאמץ הוא מגיע לי ל 74 אני עוד מעט קונה מאוורר חדש למעבד יש המלצה? חוץ מזה... יש לכם עוד איזה הצעות איך אני יכול להוריד את הטמפרטורה? אני פשוט חייב.. המחשב גם ככה פתוח החוטים מסודרים אבל טמפרטורה לא יורדת בבקשה תעזרו לי דחוף...
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
ב www.2cooltek.com מוכרים את AX-7 עם מאוורר שקט מאוד 21 דציבילים שזה אפילו פחות מהמאווררים של אינטל....... אומנם לאוברקלוקרים זה לא מספיק אבל למשתמש שרוצה שקט זה ממש מעולה. אפילו לא חייבים לתת לו אשראי, אפשר לשלוח כסף מזומן/צ'ק ואז הוא יישלח לכם את זה לארץ.....
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-
יותר מדוייק, אני מחפש את ה- Alpha PAL8942M81, שזהו הקיט של Alpha PAL8942 עם מאוורר Delta 47CFM. איפוא אפשר גם להשיג Arctic Silver 3 ? ובאופן כללי, אתם מכירים חנויות טובות לאוברקלוקרים בישראל ?
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-