עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by DJO,

מדוע ממליצים להוריד את המכפלה במעבדים ולהעלות רק את ה FSB? מתי שמעלים את ה FSB אז יכולים להיות התנגשויות כי זה מעלה גם את ה PCI וגם את ה AGP לעומת זאת שמעלים את המכפלה (אם מצליחים לפתוח) אז רק מהירות המעבד עולה. אשמח לקבל הסבר מפורט

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by erezdafna,

אנא הסבר מפורט כי אף פעם לא עשיתי זאת יש לי לוח של ASUS CUV4X ו - 512 זכרון RAM תודה ארז

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  3. תקשיבו המעבד שלי P4 1.6A עם מאורר של ינטל עם סילבר גריסס והכל עם לוח EPOX 4SDA SIS645 עכשיו אני נסיתי עכשיו להעלות ל 1.75A והחום קפץ בביוס מ 49 ל 59 כל הזמן וכך גם אצל חבר שלי עם הלוח הזה והמעבד הזה אצלו גם ב 58/55 C מעלות! מה זה מצביעה שבלוח הזה יש מדד חום לא טוב?

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  4. הזמנתי מאורר חדש אבל עד שהוא יגיע אני רוצה להוריד קצת מהירות בשביל שלא להעמיס עם המעבד... כי הוא עובד על 75 מעלות צלסיוס מה אני צריך לעשות בשביל זה? להוריד מכפלה או להעלות? הכי גבוה אצלי זה 12.5 הכי נמוך 5 בחייאת תענו לי...

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by bv_beaver,

יש לי p3 1000 מעבד Asus לא זוכר את הדגם וGeforce2 mx 200 כדאי לי לעשות אוברקלוקינג? ??? אהה שכחתי יש לי גם זיכרון 256m :

• 12 תגובות
    • 951 צפיות
  6. Started by yanme,

יש לי לוח gigabyte 7vtx והמאוורר שעל הצי'פסט מתקשה להסתובב ולפעמים אני צריך לתת לו דחיפה כדי שיתחיל חהסתובב ולפעמים גם זה לא עוזר אני לא יודע מה לעשות אולי אפשר לפרק אותו ולסדר אותו אבל אני לא יודע מישהו יכול לעזור?

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  7. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

למה, אבל למה תמיד חסרים דברים פה בארץ שמובנים מאליו בכל מקום. אני כבר מספר ימים מחפש ראש חיתוך(דיסקיט ליתר דיוק) לדרמל מספר 426, לכל מקום שהלכתי לא היה אותו. ברשת של ACE לא ידעו בכלל מה זה דרמל, וכשהסברתי לאידיוט שם, שלא מבין מהחיים שלו מה זה הוא הראה לי איזה סט של דיסקיות תוצרת סין שהצלחתי לפורר את אחת מהן ביד(מעניין מה היה קורה להן כשהיו מנסים לקדוח איתן במתחת). אחרי זה ניסיתי את רשת הום-סנטר, שעד היום לא היו לי אכזבות ממנה, ולתדהמתי גילית: הם החליפו ספק עבור המוצרים של דרמל, וכרגע הם עובדים, ככל הנראה, עם איזה יבואן עפור שלא מוסר את הדגמים המדוייקים של מה שהוא מוכר להם. בקיצור, אני ניגש לארונית של הראשים לדרמל ומתחיל לחפש את 426, מחפש מחפש לא מוצא. הבחורצ'יק התורן, שמח…

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  8. Started by KoM,

אחח, אני מכור לקליפסים של ה-SK6 ! פשוט כל מאורר שרוצים אפשר לשים עם הדבר הזה במודינג פשוט יחסית ! בואו תראו מבחר דברים שנחו עליו לאחרונה, פירוט ביצועים מאוחר יותר... הנה 80 מילימטר אחד, שעשה לא מעט בעיות... הנה עוד משהו משוגע : והנה ספייר אפילו הצליח עם חיזוקים עיקשים להכנס גם הוא : בקרוב עוד התפעות עם היטסינקים אחרים 8)

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  9. Started by 123456789,

אני רוצה לקנות שני מאוררים של 80 מ"מ ויש לי שתי שאלות: א) לאן אני מחבר את המאוררים? ב)איך אני מחבר אותם למארז? ג)איזה מאוררים הכי כדאי לקנות? שני השאלות הראשונות די טיפשיות אבל לצערי אני טירון : : : תודה לעוזרים :jump:

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by KoM,

מודינג טהור ? במאמצים שלי לחפש מאורר שיקרר טוב תסלרון שלי, תראו מה עלה עליו, הוא דיי דרעק, לא עזר חוץ מהרעש הנפלא

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  11. טוב הצלחתי להמהיר את הסלרון ה1000 שלי ל1330 עכשיו יש לי שאלות: 1) האם הטמפ' טובה 2) האם המתחים של ה12 5 וכו.. טובים (תמונה מצורפת)

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  12. Started by KoDkOd,

הצלחתי לקרר הכל במחשב שלי חוץ מהמעבד...איך אני יכול לקרר אותו בזול ?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  13. Started by WarMachine,

ברצוני לבצע אוברקלוקינג במעבד פנטיום 3 866 שברשותי. ברשותי גם לוח אם של אסוס מסוג CUV4X. שמעתי מאנשים שאני לא יכול לבצע אוברקלוקינג בפנטיום3 משום שיש איזו נעילה על מולטיפלייר(משהו כזה). מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  14. Started by KoDkOd,

קיבלתי מחשב...ישן מאוד... 100GHz ועוד מחשב אחד עם מעבד 300HGz ו-VOODO 2 רציתי לדעת אם יש לכם הצעות נחמדות מה לעשות...אבל לא להרוס..אלה רק לשפר ולהוסיף...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by fim,

התקנתי את המחשב החדש ASUS A7V 333 AMD1800 זכרון OCZ DDR PC3000 256M טפמ' לוח /מעבד 30/60 במנוחה (לכל הדעות גבוהה מידי) השתמשתי במשחה טרמית AS3 כל כבלי ה-IDE מעוגלים ויש לי שני מאוררים 80 מ"מ במארז (TASK 3001) אחד מכניס בחזית ושני מוציא ממוקם תחת הספק ה-HSF הוא של חברת GREEN POWER שקיבלתי עם המעבד מה אתם ממליצים לי לעשות ???

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אני רומה להחליף את ספק 300 הוואט הפשוט שלי למשהו יותר מאסיבי כי כפי שאתם יכולים לראות בחתימה יש לי הרבה התקנים השאלה היא מה יותר שווה מבחינת מחיר\ביצועים? והאם תוספת של 30 וואט היא משמעותית? אם החלפת ספק תוכל להוריד את הטמפ של המארז?

• 76 תגובות
    • 6k צפיות
  17. ???מחפש תוכנה לכיוון RPM של המאורר ושמודדת טמפ?

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  18. ללא מילים, רואים מי המלך החדש של ביצועים\מחיר תוצאות האינטל לאחר הOC (תודה לBIODOME): מפרט: CPU: P4 1.6A 'Woody' HSF: Stock Mobo: Epox 4BDA Mushkin 256mb H.P. PC2100 Cas 2-2-2 GPU: Hercules GF2 Ultra NIC: Genius 10/100 HD: Maxtor 40GB D740-XL Sound: SB Audigy 5.1 OEM DVD: Pioneer X16 http://planet.nana.co.il/riebix/15716.jpg תוצאות הAMD (תודה לRIEBIX): מפרט: AMD Athlon XP 1900 Gigabyte 7VTX-H OCz PC2700 256MB ATI XPERT 2000 32MB SB LIve ASUS X50 TEAC SCSI X8 WD 20GB 7200RPM Antec KS-282 300W http://planet.nana.co.il/riebix/143_12.jpg מה אתם אומרים? 8)

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by montigo,

אני רוצה ללמוד יותר לגבי כל עניין הכוח במחשב. סוגי הכבלים; איזה מתח לכרטיסים, כוננים, דיסקים קשיחים, מאווררים; מה נחשב יותר חשוב; איך הבורד קשור לעניין אספקת הכוח... חיפשתי כבר שעה מדריכים באינטרנט ולא מצאתי שום דבר. מישהו יכול בבקשה להסביר \ לתת לי איזה מדריך שימושי? ???

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  20. קיבלתי את המעבד, אני כרגע על 150x16 כלומר 2400מ"ה.. וזיכרון ב-300מ"ה. הבאס ב-600מ"ה. המעבד על 1.725v.. אבל MBM מראה 1.66v - בעיקרון הרצתי את זה גם על 1.6v אבל היה לי BLOD. הזכרון על 2.8v, למרות שאני לא בטוח אם זה הכרחי. ת'אמת אחרי ההתקנה של הווינדוס על 1.6 לא היה לי סבלנות וישר המהרתי אותו.. ;D הוא נכנס ל-WinXP גם ב-160x16 אבל לא היה יציב. גם לא עם הזיכרון מושקין H.P שלי.. ונראה לי שזה היה ב-1.75v, לא ממש זוכר.. אני לא רוצה לעלות יותר מדי את הוולטז', הלוח כרגע לא בתוך מארז אלא על השולחן, והמאורר היחידי הוא על ההיטסינק המקורי של אינטל. וזה עם AC3.. טמפ' בסביבות ה-42-44 כמדומני. המעבד הוא: sl668 costa rica 3207a171-0694 pack date:03/20/02 מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד …

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. יש ! אין לכם מושג איך פאקינג רעדתי וכמה חוטים נפלו והתעקמו עד שזה עבד ! אבל עשיתי בשעה טובה את המוד למעבד ואני על 1610 !!! באס של 133 ! במתח של 1.725 ! יציבות מלאה ! 40 מעלות עם SK6 ! אני עכשיו מריץ כמה דברים ובדיקות אבל אין לכם מושג איך שאני מרוצה!!!

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

אז ככה : מצאתי אצלי את התצוגת LCD הישנה שלי , שצריך לסדר אותה , ופתאום זה קפץ עלי ! התצוגה היא 40 תוים על 2 שורות , והיא יותר מדי רחבה כדי להיכנס למחשב , מארז אנטק/אנרמקס , בחלון בצד מגוחך לשים אותה כי אף אחד אף פעם לא מסתכל לשם , ואז עיני נחתו על ה19 אינטש שלי ..... למי שמכיר במסכי מאג יש את החוגה באמצע של המסך , מצד ימין שלה יש את הלחצנים , ההפעלה והזום , ומצד שמאל של החוגה , הפלסטיק חלק . אני צריך מישהו שיכול לפרק מסך בלי להרוס אותו , כי בכל זאת זה 19 אינטש , ואני רוצה לשים את התצוגה שמאלית לחוגה . מישהו רוצה לעזור ?

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  23. המון ! תראו איזה חוזק מדהים, הוא פשוט מציף אותו באור כחול, והכי חשוב, ללא טיפת חום. זה עדיין לא סופי מה שיש כאן, אבל רציתי להראות לכם תאפקט.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by KoM,

היום מתקרב, והאמת חשבתי על היום ;D אני כבר סוחב את זה יותר מדיי זמן ונמאס, אני רוצה לעשות את המוד ללוטז' לסלרון ורציתי לשאול כמה שאלות אם אתם יודעים : האם כל חוט דק יספיק ? כי כרגע אני לא מוצא חוט נחושת דק. האם לא תהייה בעייה להניח את המעבד על הסוקט, הרי החוט מגביה אותו במעט... תודה, מחכה לתשובות מהירות...

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. קניתי מסך אל סי די וחיישני טמפרטורה וחיברתי אותתם והכל עובד אחלה אבל רציתי לראות את הטמפרטורה של המעבד במקסימום מאמץ. מה אני צריך להריץ כדי שיהיה מקסימום מאמץ חוץ מקידוד סרט דיואקס? יש איזה תוכנה כזאת אולי? תודה

• 5 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים