אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
מכירים את ה LASERBAY ? WWW.LASERBAY.COM דבר חייתי למדי לא? מישהו יודע איך הוא? שווה בכלל את הכסף?
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
איפה ניתן באזור המרכז לקנות מאוורר 120 ממ חזק במחיר מוזל? תרשמו לי מקום של חנות ספציפי תודה לאדוני ;D
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי P4 1.7 - 423 עם לוח אם אינטל GARIBALDI I850. רציתי לעשות OC, ולשם כך, הומלץ לי על הלוחות של ASUS ו GIGABYTE. (לא ניתן לעשות OC בלוחות של אינטל) עוד נאמר לי, שלא ניתן לבצע OC לכל המעבדים מהדור הזה. (0.18 מיקרון!?) שאלותי: 1. האם ישנו סיכוי שלא ניתן לבצע OC למעבד שלי? (אם כן, האם יש דרך לבדוק זאת?) 2. אם ניתן לבצע OC, בכמה ניתן לשפר את מהירות המעבד? 10%? 20%? או יותר?
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
מה עדיף מרחתי חומר לא נכון אני רוצה להוריד אותו ומרוח או SILVER GREAS מזוייף או את החומר הלבן מה עדיף?
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
לא הגבתי את הוולטג....הוא נשאר 1.5
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני חצי שנה שנה גג ותמיד עניין אותי האם מי שקניתי את המחשב מרח מישחה טרמית כמו שצריך אם הוא שם בכלל!? יש לזה תוקף?! כל כמה זמן רצוי להחליף? ואיזה מישחה הכי טובה [מעבד אינטל 1.5] האם לכרטיס מסך גם צריך מישחה טרמית?! אני ישמח אם תענו על השאלות זה ממש יעזור לי תודה מראש ???
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש מידע על חנויות שמוכרות מאווררים לקירור מארז במחיר מוזל של כ 20-30 למאורר 120 ממ או 80 ממ באזור המרכז תודה 8)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בחנות ממנה אני קונה את המחשב בחו"ל ישנן גם נורון ניאון באורך 10 אינץ', הרגילה ב18$ ואחת שמופעלת באמצעות קול ב20$. השאלה היא אם בארץ ניתן להשיג אותן גם, ובאיזה מחיר. ועוד דבר קשור - ישנו גם דבר שנקרא cold cathode, מי עדיף, הניאון או הקתודה? או יותר נכון, מה היתרונות והחסרונות של כל אחד? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום,אני קניתי צלעות קירור חדשות לכרטיס מסך שלי גיפורס 2 מקס 400 אני ישמח אם תעזרו לי לנתקין אותם איזה חומרים צריך אך איפה וכו'....תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים קניתי XP 1700 ולוח vtx-h+ של ג'יגבייט. העניין הוא שע"פי הסנסור שעל הלוח הטמ' של המעבד עולה ל-60 מעלות כמה דקות אחרי שאני מפעיל את המחשב, וב Full Load היא מטפסת עד 74... ואז במנוחה יורדת ל65. נראה לי מוזר, אז חזרתי לחנות והמוכר\טכנאי טענו שהמעבדים של AMD מתחממים וזו טמ' נורמלית, ישראל היא ארץ חמה בלה בלה בלה. לא הסתפקתי בזה וביקשתי שילחו את המעבד ליבואן בצירוף התלונה שלי. עד שאקבל תשובה\מעבד חדש אני אשמח לדעת אם זו באמת טמ' עבודה נורמלית למעבד הזה?? (המחשב היה יציב לגמרי, בלי התרסקויות) אני משתמש בקירור הרגיל של המעבד ובמארז 2 מאווררים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך והוא כבר איטי מידי איך אני עושה לו
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בהיטסינק שבא עם המעבד - הפשוט של אינטל והתוצאות לא משהו IDLE ~40 FULL LOAD ~55 מישהו יכול להמליץ לי על HSF טוב בשביל המעבד? חשוב שיהיה שקט וכמה שיותר יעיל! אל תמליצו לי לחורר מארז ולשים מאוררים כי הוא כבר מחורר ומאורר עד.....
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
כמה באמת צריך קירור לזכרונות בOC קטן יחסית 667@700 ועד כמה הם יוכלו לסבול בלי נזק מה בנוגע לשאר הרכיבים צריך לדאוג להם?
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
כןןןן נשיתי שלוש םעמים לנקות ולשים מחדש וכל פעם החום מראה של מעבד 112 מעלות C !!! זה הלוח SIS משקר?
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד את ההיט סינק שבא עם המחשב שלי. אבל לא נראה לי שהוא תוכנן להורדה.... המעבד הוא athlon xp 1800, וההיט סינק הוא גוש אלומיניום פשוט. הקליפסים שתופסים את המעבד מסרבים לצאת ואני מפחד להשתמש ביותר מדי כוח. האם יש טריק להוצאת ההיט סינק? או שפשוט להיות ברוטלי ולהשתדל לא לשבור את המעבד לשניים? ???
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהוא יודע איפה אפשר להוריד תוכנה טובה לאוברקלוקינג(למעבד 733)
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
טוב אז יש לי שאלה שמישהו ביקש ממני לישאול בן אדם שאני מרח על המעבד שלו arctic silver adhisive או כמו שהוא ידוע הדבק!!!! אבל רק את השפורפרת עם נוזל הכסף ולא את השפורפרת עם הדבק עצמו הוא שואל אם זה בסדר ולא יהרוס לו את המעבד (פנטיום 4 1.6A )
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה: לא מזמן עשיתי אובר למחשב שלי והוא התחיל לעשות לי בעיות אז החזרתי אותו למצב הנורמלי שלו. ומאז שאני מעלה משחקים לפעמים הוא נכבה לי לבד? מישהו יודע מה הבעיה? :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה כדאי לי יותר מאוורר טוב או משחה טרמית??? אני מוכן להוציא עד 300 ש"ח! תמליצו לי בבקשה על משהו טוב!
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
זה קצת מוזר אבל הצלחתי להגיע לטמפ' נחמדה בחום של 37 מעלות.... במאמץ 32 חום מעבד...וזה די מוזר כי יש לי רק שתי מאוורים של80 וחום הלוח אם -24 וכלל המארז-32 אני מודא אולי החיישן נהרס ?!
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לתת לי לינק ישיר להורדה ? לא בטא בבקשה לווינדוס איכס פי
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני שמעתי שיש פה אנשים שיודעים על מספר חנויות באזור המרכז שמוכרים בין השאר מאווררים לקירור מארז במחיר זול בין 10-20 שקל למאוורר אז מי שיודע שיכתוב לי בבקשה את מקום החנות וכמה עולים שם מאווררים אני צריך מאוורר 80 ממ ומאוורר 120 ממ ושיהייה ניתן לחבר לספק עוד שאלה פירקתי מספק ישן מאוורר 80 ממ הבעיה היא שיש לו חיבור של 2 פינים ואני לא יכול לחבר אותו לספק או ללוח האם האם יש פתרון למקרה זה? איזה מתאם או משהו כזה?
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז טוב למודינג ושיהיה בערך בתקציב של 300 ש"ח הצעות?
-
- 9 תגובות
- 994 צפיות
-